Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πάνε και τα δάση μας....

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να ψηφίζουν διατάξεις και τροπολογίες προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων…

Αλίμονο σου Ελλάδα!

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης είναι το ανακάτωμα λαών και θρησκειών με συνέπεια τον καλύτερο έλεγχο τους υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής «ελευθερίας» και της «αντιρατσιστικής» ιδεολογίας. 

Έτσι, διάφορες εθνοφυλετικές και θρησκευτικές ομάδες...
ανακατεύονται με γηγενείς κατοίκους νοθεύοντας την παραδοσιακή εθνοθρησκευτική τους υπόσταση, απομυθοποιώντας και τελικά εξαλείφοντας το παραδοσιακό ιστορικό τους υπόβαθρο.


Παράλληλα η προώθηση «χρυσών» ιδεοληψιών περί ανθρωπίνων «δικαιωμάτων» και η ψήφιση «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, εξουδετερώνουν κάθε πιθανότητα αντίδρασης σε όλη αυτή την εκστρατεία πολτοποίησης λαών και θρησκειών. 

Νροπολογία βγάζει στο σφυρί το αρχείο της ΕΡΤ - ”Δωράκι” στους εργολάβους η ιστορία του τόπου!

Νύχτα κατέθεσε η Ελληνόφωνη κυβέρνηση και την ντροπολογία με την οποία μεταβιβάζονται τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ στη ΝΕΡΙΤ και αλλάζει τις διαδικασίες επιλογής των μελών του Εποπτικού και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. 
Παράλληλα...

Η λέξη ''αίσχος'' είναι πολύ μικρή για να αποδώσει το μέγεθος της πολιτικής τους αλητείας.

Πολιτική αλητεία, κυβερνητική, προσωπική.

Τα λόγια χάνουν πια το νόημά τους ....και η απόγνωση μαζί με την οργή χτυπάει κόκκινο.

Με μία φωτογραφική τροπολογία που...
επιτρέπει τις συγχωνεύσεις ΜΜΕ ....η οποία πέρασε στη Βουλή σε ένα εντελώς άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ''Οι Άγιοι Ανάργυροι''(!!!) ....δίνεται η δυνατότητα στους εκδοτικούς ομίλους των εθνικών εργολάβων και εκδοτών να αλλάξουν επωνυμία και εταιρικό, ούτως ώστε να διαγραφούν επί της ουσίας τα τεράστια χρέη τους (οι όμιλοι αυτοί είναι χρεοκοπημένοι περισσότερο κι απ' το κλειστό μαγαζάκι της γωνίας), και να μπορούν....

ΕΝΦΙΑ: Η μεγάλη απάτη του νέου φόρου με στόχο τη δήμευση ακίνητης περιουσίας...

Σε μία μεγάλη απάτη, που στόχο έχει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, των σπιτιών, των οικοπέδων και των χωραφιών, αναδεικνύεται ο ΕΝΦΙΑ. Όχι μόνο δεν μειώθηκε ο φόρος σε σχέση με την έμπνευση Βενιζέλου, το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, αλλά οι φορολογούμενοι βρίσκονται μπροστά σε εκκαθαριστικά τέρατα που ακόμη και το ακίνητο να πουλήσουν δεν πρόκειται να τον ξεπληρώσουν.
Ε, αυτός είναι και ο σκοπός. Να κατασχέσουν ότι ακόμη έχει μείνει στην ιδιοκτησία των Ελλήνων. Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών περί .....