Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ιγνατίου: Στόχος ζωής του Σόιμπλε το κυνηγητό του ελληνικού λαού.

ΣΟΙΜΠΛΕ-ΣΤΟΛΗ-ΧΙΤΛΕΡΤα κάθε άλλο παρά… κολακευτικά συμπεράσματά του για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καταγράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.
Ο καλός δημοσιογράφος αναφέρεται στις ομιλίες του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών καθώς και τις συνεντεύξεις του σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: …

Το ελέγξαμε, και δεν φαντάζεσαι τι ανακαλύψαμε!

Το καταθέτουμε υπ’ όψιν της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους & της Δικαιοσύνης, και αναμένουμε να συμβάλλουν με το έργο τους αποτελεσματικά και καθοριστικά στην Δικαίωση του λαού και της πατρίδας μας.
Έλεγξέ το, διάδωσέ το!:………….

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

stratoulis0329ejfgn
«Δεν θα κάνουμε εμείς τις μεταρρυθμίσεις που θέλουν ο Ομπάμα και η Μέρκελ, θα κάνουμε αυτές που θέλει ο ελληνικός λαός» διαμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, σχολιάζοντας την «ομοβροντία πιέσεων και εκβιασμών από τους δανειστές», όπως χαρακτήρισε τις ευρωπαϊκές αλλά και υπερατλαντικές παρεμβάσεις των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας ......

ΤΣΟΜΣΚΙ: ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1953.

chomsky99439dj
Το ελληνικό χρέος πρέπει να διαγραφεί, όπως ακριβώς έγινε με τους Γερμανούς το 1953, τόνισε ο Νόαμ Τσόμσκι.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Global Conversation, του Euronews, ο Αμερικανός διανοούμενος υπογράμμισε ότι η πολιτική των Βρυξελλών καταστρέφει την Ελλάδα.

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία έπειτα......

ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ: «ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΚ»

«Ελλάδα εναντίον Ευρώπης – Το δημοκρατικό σοκ» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» του Σαββατοκύριακου. Συνοδεύεται από σκίτσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε βαθύ μπλε κάλυμμα κονσέρβας, που όμως στην περιοχή της Ελλάδας έχει αρχίσει να τυλίγεται γύρω από το κλειδί της κονσέρβας, αφήνοντας να φανούν τα γήινα χρώματα της χώρας.
Σε εννέα σελίδες, αποκλειστικά αφιερωμένες στη «σύγκρουση» Ελλάδας και Ευρώπης, η εφημερίδα ανοίγει τη συζήτηση και θέτει τον προβληματισμό κατά πόσον βρισκόμαστε μπρος .....