Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η Ραχήλ Μακρή αναστάτωσε το ΜΕGA - Kαλεσμένη στην Τρέμη, άρχισε να μιλά για τα χρέη του καναλιού - VIDEO.

Καλεσμένη στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο ήταν το βράδυ η Ραχήλ Μακρή η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε σε χρήματα που χρωστά το κανάλι στο ελληνικό δημόσιο.

«Έχω στείλει δύο φορές το ΜΕΓΚΑ στον εισαγγελέα γιατί χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό δημόσιο το κανάλι αυτό στο οποίο βρίσκομαι σήμερα», είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι «έχει πάρει δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία ενώ είναι υπό επιτήρηση».

ΣΟΚ!!! Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών, τα ψυχολογικά βασανιστήρια δανειοληπτών και η «οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα και τα 800 δισ καταθέσεων σε ευρώ, Ελλήνων πολιτών... Ελβετία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…

Αναφορά –  Υπόμνημα Ειδικό – & Ανοικτή Επιστολή


Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο με αρ. Πρωτ.675/1-4-2015
ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Αρ. Πρωτ……………….

Προς

Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Τσίπρα Αλ.

Υπουργό Οικονομίας κ. Βαρουφάκη Γ.

Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Αμύνης,  Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρεσβείες Ελβετίας Λουξεμβούργου, Λιχτεστάιν, κλπ.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ

Αθήνα, 1-4-2015   ......

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΝΟΟΠΟΛΙΤΙΚΗ 31/3/2015

Εκπομπή του Vmedia.gr για τα μεγάλα διεθνή γεωστρατηγικά θέματα, με τον διδ.φιλοσοφίας και πολιτικό αναλυτή Νικόλαο Λάο.

Ποιοι κάνουν κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ενωση;

Πόσο ελεύθερη είναι η ΕΕ στις αποφάσεις της, πόσο αδιάβροχοι οι πολιτικοί της ηγέτες και πόσοι κρατούν ομπρέλα στις Βρυξέλλες κάθε που βρέχει... λομπίστες; 

Μήπως η πραγματικότητα δεν εμπνέει καθαρές πολιτικές εκκρίσεις και ως εκ τούτου και αυτή η Ευρωπαϊκή άνοιξη δε μυρίζει... Δημοκρατία;

Την ώρα που οι μηχανισμοί της ΕΕ σκληραίνουν με τους απείθαρχους του ευρωπαϊκού σώματος και ευαγγελίζονται τη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς και πολλά άλλα ομολογουμένως πολύ συμβατά με το Ευρωπαϊκό ιδεώδες, ένα κακό σπυρί έχουν αφήσει να μεγαλώνει στον... κόρφο τους. 


Όταν η ευρωπαϊκή νομοθεσία εξαρτάται από χιλιάδες λομπίστες, μερικοί εκ των οποίων διαθέτουν και μόνιμο γραφείο στις Βρυξέλλες (ίσως και να' ναι το πιο αθώο αυτό) τι είδους διαφάνεια ευαγγελίζεται και παλεύει γι' αυτήν η ΕΕ;

Αυτό και άλλα πολλά προκύπτουν από .....

Καταργήστε το ΔΝΤ.

Του Ron Paul
Ron Paul Institute – For Peace and Prosperity

Ένα υπεύθυνο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα δεν θα πρόσφερε ένα νέο δάνειο μεταξύ 17 και 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έναν οφειλέτη που ήδη παλεύει να αποπληρώσει ένα προηγούμενο δάνειο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. 


Ωστόσο, τον περασμένο μήνα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έκανε ακριβώς αυτό, όταν χορήγησε ένα νέο δάνειο προς την κυβέρνηση της Ουκρανίας. 

Αυτό το νέο δάνειο, από οικονομικής άποψης, δεν μπορεί να κάνει και πολλά, αλλά η στήριξη της παρούσας Ουκρανικής κυβέρνησης εξυπηρετεί την ατζέντα της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το ΔΝΤ προσαρμόζει τις δράσεις του για την προώθηση των στόχων της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ, δεδομένου ότι από εκεί.....

H πορεία βλακώδους καταστροφής.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
Του Μιχάλη Ιγνατίου


 
Το σκηνικό το οποίο πορεύεται η χώρα τις τελευταίες ημέρες έχει ξεπεράσει τα όρια της άγνοιας κινδύνου από την παρούσα κυβέρνηση και έχει εισέλθει σε μια πορεία βλακώδους καταστροφής.

Οι παλινωδίες που βασίζονται στην ανώριμη και ουτοπική στρατηγική της εσκεμμένης ασάφειας από την ελληνική κυβέρνηση, έναντι των εταίρων, έχει στην κυριολεξία κονιορτοποιήσει το οποιοδήποτε ψήγμα αξιοπιστίας είχε καταφέρει η χώρα και ο λαός της, με αβάστακτες θυσίες να...

AΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΣΥΛΙΑ Eντολή Μαξίμου για σύλληψη 3 μεγαλοδημοσιογράφων...

Εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες-της σύλληψης συμπεριλαμβανομένης3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.
Οι συγκεκριμένοι ......

Δήλωση βόμβα: Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα- Το χρέος είναι απάτη.

Ο  Lyndon LaRouche είναι Αμερικάνος πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! 


Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος ".

Lyndon LaRouche


Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα Ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω της Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη. 

Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας ... Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα ...

Η υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι στιγμής, αρνείται .....

Η Ελλάδα έχει τα πάντα. Εκτός από χρήματα.


Η Ελλάδα κάνει τα σχέδια για την εθνικοποίηση του τραπεζικού της συστήματος και την εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος για να πληρώσει τους λογαριασμούς, σε περίπτωση που η ευρωζώνη δεν έχει λάβει μέτρα για τη μείωση της έντασης της κρίσης και δεν θα μαλακώσει τα αιτήματά της.


Μια πηγή κοντά στο κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε,ότι η κυβέρνηση προτίθεται να διατηρήσει τις δημόσιες υπηρεσίες και να πληρώσει τις συντάξεις, παρά το γεγονός ότι τα συνταξιοδοτικά ταμεία έχουν εξαντληθεί. 


Την επόμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση μπορεί να....

Ντάισελμπλουμ: Έχουμε πολύ δρόμο για συμφωνία με την Ελλάδα.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μιλάμε για συμφωνία με την Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γ.Ντάισελμπλουμ, αναγνωρίζοντας πάντως ότι υπάρχει «βελτίωση» σε σχέση με τη λίστα που έστειλε η Αθήνα.

«Έρχονται με όλο και περισσότερες προτάσεις και
πιο .....

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Άγιος του Ελληνισμού, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο άνθρωπος που απέδειξε οτι αρκεί ένας, για να ελευθερώσει ένα Έθνος.
Ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και εξ αυτού του λόγου είναι γνωστός και ως «Γέρος του Μωριά».


Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε «εις τα 1770, Απριλίου 3, την Δευτέρα της Λαμπρής… εις ένα βουνό, εις ένα δέντρο αποκάτω, εις την παλαιάν Μεσσηνίαν, ονομαζόμενον Ραμαβούνι», όπως αναφέρει στα Απομνημονεύματά του. 

Ήταν γιος του κλεφτοκαπετάνιου Κωνσταντή Κολοκοτρώνη (1747-1780) από το Λιμποβίσι Αρκαδίας και της...

Τρέμουν την εξεταστική γιατί οδηγεί στις μίζες!

exetastiki
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Στα άλλα ΜΜΕ,κυρίως τα ηλεκτρονικά, παρουσιάζονται ως θέματα άσχετα μεταξύ τους αλλά δεν είναι. Παρουσιάζονται έτσι, απλά για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην κρίνει με καθαρά δεδομένα, άρα καθαρό μυαλό. 
«Εμείς παρουσιαζόμαστε μονίμως ως θύματα, αλλά δεν είναι έτσι. 
Η Γερμανία πέρασε από τη βουλή της τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα και εμείς όχι. Αυτό δεν είναι ανεύθυνο και τρελό», αναρωτήθηκε βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σήμερα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει.
Τι να καταλάβει;
Οτι η Γερμανία έσπευσε να .....

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ… ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 16 ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ Α. ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

σάρωση0001Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την καθεστώς κυριαρχίας των 16 ελληνικών νησιών και νησίδων του ανατολικού Αιγαίου και αυτών που βρίσκονται νότια της Κρήτης διαπραγματεύεται η τουρκική πλευρά με την ελληνική, αποκάλυψε ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, İsmet Yılmaz, σε ομιλία του μέσα στην τουρκική βουλή.
Την πρωτοφανή αυτή δήλωση που .....

ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ - ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ.

Είναι εντυπωσιακό το γερμανικό θράσος. 

Π.Σκουρλέτης: "Αν η Ευρώπη μας πετάξει από το πλοίο τότε θα κολυμπήσουμε προς...τη Μόσχα"
ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ - 
ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ
«Θα θέλαμε ευχαρίστως να μείνουμε στο καράβι που ονομάζεται Ευρώπη, αλλά αν ο καπετάνιος μας πετάξει από το κατάστρωμα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κολυμπήσουμε» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης στην Die Zeit ξεκαθαρίζοντας ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να στραφεί αλλού, και ότι ήδη έχει βρει τις συμμαχίες που χρειάζεται για την επιβίωσή της.

Τη διαφαινόμενη ελληνορωσική προσέγγιση σχολιάζει και η ...

Ντόναλντ Τουσκ: «Οι Έλληνες να πάρουν τον ήλιο τους και να τον βάλουν εκεί που ξέρουν»

Κόψε φάτσα...Βγάλε συμπέρασμα
Με τον περίφημο ελληνικό ήλιο τα έβαλε αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ απαντώντας σε ερώτηση για τη διάσωση της Ελλάδας στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ο Πολωνός πολιτικός επέλεξε να εστιάσει στον ελληνικό ήλιο έπειτα από λογοπαίγνιο που έκανε η δημοσιογράφος που του έθεσε την ερώτηση.

Η πλήρης ερώτηση ήταν: "Πολλοί λαοί της Ευρώπης αντιδρούν για την πολιτική σας έναντι της Ελλάδας και λένε πως.....

ZDF: «Οι Έλληνες πληρώνουν ενώ εμείς τους βρίζουμε! – Δεν δώσαμε βοήθεια αλλά δάνειο – Δεν χάσαμε ούτε λεπτό» (vid)

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
germany_ekpompi_636_355
Μετά την εκπομπή για το Δίστομο οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής «Die Anstalt» του ZDF επέστρεψαν δριμύτεροι και άνοιξαν τα μάτια στους Γερμανούς πολίτες δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι αυτοί οι ίδιοι και οι φορολογούμενοι των άλλων ευρωπαϊκών κρατών δεν έχουν χάσει ούτε ένα ευρώ από την υποτιθέμενη «βοήθεια» προς την Ελλάδα.
Τους εξηγούν με σατιρικό τρόπο (τον μόνο που η ΝΤΠ φοβάται και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καθώς αποτυπώνεται άμεσα στη συνείδηση των μαζών και δεν μπορεί ......