Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Οι Γερμανοί εκπαιδεύονται για “εισβολή σε ξένη χώρα για αντιμετώπιση κοινωνικών ταραχών”!!!

undefined
Ο γερμανικός στρατός δείχνει τον δρόμο ,την κατεύθυνση και κυρίως τον προορισμό για την αποστολή των ευρωπαϊκών Ενόπλων Δυνάμεων του όχι και πολύ μακρυνού μέλλοντος. Κι επειδή ως γνωστόν “ανήκομεν εις την Δύσιν” και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου μας “σέρνει” η “ατμομηχανή” της Ευρώπης πάμε. Και στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο γερμανικός στρατός έκανε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους. Όχι στη Γερμανία αλλά σε άλλη χώρα!
Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» , που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες. 
Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ....

«Υπεξαίρεση η βόμβα του ΔΝΤ για συντάξεις βάσει εισοδήματος» (Βίντεο)

Ρεπορτάζ : Σταυριανή Καραμανίδη

Εκτός τόπου και χρόνου σχέδιο πρότεινε χθες τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με το οποίο η λύση για το πρόβλημα του ασφαλιστικού στην Ελλάδα, είναι η χορήγηση συντάξεων βάσει εισοδήματος.
Συγκεκριμένα, η νέα πρόκληση, θέλει τις συντάξεις να υπολογίζονται με γνώμονα τα εισοδήματα του δικαιούχου από άλλες πηγές (π.χ. ενοίκια, κληρονομιές, μετοχές) και επιπλέον της αποτίμησης της ακίνητης περιουσίας του. 
Μένει να διευκρινιστεί αν οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ αναφέρονταν και στην κατώτατη σύνταξη των 360 ευρώ ή στο σύνολο της συνταξιοδοτικής παροχής, που δικαιούται ο εκάστοτε ασφαλισμένος.
«Δε μπορεί να εφαρμοστεί αυτό, πρόκειται για υπεξαίρεση κεφαλαίων του ασφαλισμένου», υποστηρίζει ....

Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα;

Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα;
Επένδυση-μαμούθ του πολυεκατομμυριούχου στον ισραηλινό κολοσσό φθηνών γενόσημων.

Ο κερδοσκόπος των αγορών, πολυεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, είναι γνωστό ότι κατά καιρούς φέρεται να εξαπολύει -μέσω hedgefunds των οποίων ηγείται- επιθέσεις εναντίον νομισμάτων ή οικονομιών, δημιουργώντας συνθήκες αποσταθεροποίησης, με σκοπό να του αποφέρουν τεράστια οικονομικά οφέλη.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κατάφερε να κερδοσκοπήσει σε βάρος της Ελλάδας, ενώ το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρό του και η Κύπρος.
Το όνομα του μεγιστάνα εμφανίζεται, τώρα, στο προσκήνιο κατά περίεργη σύμπτωση με την υπόθεση της υγείας στην Ελλάδα και την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την τιμολόγηση των φαρμάκων.
Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «φίλος» του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είχε πραγματοποιήσει περισσότερες από μία επισκέψεις στην Ελλάδα, πριν η χώρα τεθεί υπό τον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μας παίρνουν την γή η Γερμαναράδες.Αγορά Ελληνικών ακινήτων και χωραφιών από το Lidl - Αποκλειστικό.

lidlΜας παίρνουν και τη γη γη οι Γερμανοί αφού επιδιώκουν να αγοράσουν ακίνητα και χωράφια...

lidl_akinita
Πιο συγκεκριμένα η αλυσίδα καταστημάτων “Lidl”, σε αγγελία που δημοσιεύει για απασχόληση εργατικού δυναμικού στην Πάτρα, αναφέρει μεταξύ άλλων στο τομέα των καθηκόντων το εξής:


“ Τα καθήκοντά σας


Ανήκετε στoν τομέα Ανάπτυξης και εργάζεστε στις εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα. Υποστηρίζεται τη διαδικασία ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων μας μέσω αγοράς η μίσθωσης νέων ακινήτων και επικοινωνείτε με εκπροσώπους του χώρου. 

ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..!! ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..!!

Εκ των κορυφαίων καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου της χώρας, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου και νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (1981-1988), ξεμπροστιάζει τις μαριονέτες που υπέγραψαν την προδοτική δανειακή σύμβαση με την οποία παρέδωσαν την Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία της χώρας , ξεπούλησαν τη Πατρίδα  μας  παραχωρώντας την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων (κινητή και ακίνητη) και φέρνοντας ανθρωπιστική κρίση και γενοκτονία στον τόπο μας .

Ο Γ. Κασιμάτης λέει αλήθειες που με δόλο αποκρύπτονται από τα μεγάλα κανάλια της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου προκειμένου να αποκοιμίζονται οι Έλληνες και να μην γνωρίζουν τι τους περιμένει και ποιοι τους κυβερνούν.

Αργά η γρήγορα θα επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε... Οι προδότες θα λογοδοτήσουν.














ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ;;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ...

ceb1ceb3cf87cebfcebdceb7Στις 27 Νοεμβρίου του 1925, περισσότερα από 800 αυτοκίνητα και 15 χιλιάδες κόσμος συγκεντρώνονταν στο Γουδή. 

Το σπουδαίο γεγονός της ημέρας δεν ήταν κάποια κοσμική εκδήλωση, αλλά η κρεμάλα που περίμενε τους δύο καταχραστές του δημοσίου χρήματος...

Τον Αντισυνταγματάρχη Διαχειρίσεως, Διονύσιο Δρακάτο, και τον Αντισυνταγματάρχη της Χωροφυλακής και Διευθυντή της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, Γ. Ζαφειρόπουλο. 


«Υπήρχον πολλοί οίτινες και διενυκτέρευσαν εκεί. Από της 7ης δε ώρας μια ατελεύτητος σειρά αυτοκινήτων εκόμιζε διαρκώς νέα κύματα κόσμου», έγραφαν οι εφημερίδες, για την πρωτοφανή συγκέντρωση πολιτών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν το μακάβριο θέαμα.

Στις 9 το πρωί, οι δύο μελλοθάνατοι μεταφέρθηκαν στον χώρο της εκτέλεσης. Καθαιρέθηκαν και ανέβηκαν στην εξέδρα ...

Αυγουστίνος Καντιώτης :ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΝ ,ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΟΝ !!Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα γίνει ο τάφος της Ελλαδας!!!

Σήμερα βλέπουν τα λόγια του να πραγματοποιούνται μέχρι κεραίας, ακούστε τον·)

...Oυαί και αλοίμονο· 


Η ένταξή μας στην ΕΟΚ όχι απλώς εμπορική, αλλά ιδεολογική, ηθική, οικογενειακή, προφητεύω από της θέσεως ταύτης, ότι θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος και της ορθοδοξίας [στο Εθνος μας] και η εξομοίωσή μας προς τα άλλα έθνη τα μακράν ημών.

Τί είναι το Έθνος μας; Θα το πω με όλ
η την σημασία της λέξεως και διαμαρτύρομαι μέχρι του ουρανού και μέχρι τ' άστρα· 

Το έθνος το δικό μας ....

«Να πεινάσετε! Δεν σας λυπάται πια κανένας»!

Ο Στέφανος Χίος ξεσπάει κατά την διάρκεια της εκπομπής του (Μακελειό) για ακόμη μία φορά.

«Αυτούς τους ανθρώπους σας είχαμε πει το καλοκαίρι να μην τους ψηφίσετε. 


Και εσείς το πράξατε. 

Να πεινάσετε. 

Δεν σας λυπάται πια κανένας».

Ούτε ο Δαραβίγκας προσθέτουμε εμείς.


«Είστε όλοι γέροντες και ψοφίμια. 


Να πεινάσετε όλοι εσείς που ψηφίσατε τους ίδιους πάλι».

Απολαύστε ολόκληρη την ιστορική έκρηξη του Στέφανου Χίου.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ "ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ .Mείωση των τραπεζικών καταθέσεων κατά 1 δισ.ευρώ.

Μειώθηκαν, οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών κατά ένας δισ. ευρώ, καθώς από 161,347 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Σεπτεμβρίου διαμορφώθηκαν σε 160,384 δισ. ευρώ στο τέλος Οκτωβρίου, αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ανοδική πορεία των καταθέσεων, που είχε καταγραφεί στις ....

Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΚΟΕΝ -ΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ : Μ.Χρυσοχοϊδης: «Τιμή που επί υπουργίας μου θα γίνει τζαμί»! Πρέπει γρήγορα να απαλλαγούμε απ αυτούς ...

Την "περηφάνια του" μας εξέφρασε πριν από λίγο ο "δεν έχω διαβάσει το Μνημόνιο" Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για το ότι επί υπουργίας του θα κατασκευαστεί τζαμί!

«Εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με ένα μόνο κριτήριο. 


Αν σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα και τον συνάνθρωπο τους ή αν είναι παράνομοι. Τίποτε άλλο.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...Πολύδωρας: Συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανάγκη» θα φέρει τη συνεργασία σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι είναι ανούσιες οι συγκρούσεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και βλέπει ότι στο μέλλον μπορεί να...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ.....όπως και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ...καθιστούν εσκεμμένα τους πολίτες ανίκανους.... .... να αποπληρώσουν ανύπαρκτα .. και ανυπόστατα χρέη προς το κράτος, για να πάρουν μέσω κατασχέσεων την κινητή και ακίνητη περιουσία τους.


Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

"Εδώ βλέπεις το λύκο εσύ ντορό (μυρωδιά) ψάχνεις;"
Λαϊκή Παροιμία


Βρε τι αγάπη (τάχα) που έχει αυτή η "κυβέρνηση" για τις ιδιωτικές εταιρείες...Την πήρε ο πόνος τώρα για την καθυστέρηση καταβολής των ασφαλίστρων σε αυτές, πράγμα που δεν πείραζε ούτε τις ίδιες τις ασφαλιστικές εταιρείες, αφού με τα πρόστιμα της τροχαίας, διανύουν τις καλύτερες μέρες τους
.
Γιατί γίνεται τότε αυτό ; Μα για να υπάρξει νέα πίεση των πολιτών και επιδείνωση της αδυναμίας καταβολής των ασφαλίστρων, ώστε να πιαστούν με ανασφάλιστα αυτοκίνητα από την τροχαία, να δημιουργηθούν χρέη προς το δημόσιο μέσω των εξωφρενικών προστίμων και να ακολουθήσουν οι κατασχέσεις και η εξαθλίωση.

Προσέξτε πως το κράτος χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς κόλπο που χρησιμοποιούν οι τραπεζίτες : 


Καθιστούν εσκεμμένα τους πολίτες ανίκανους....

Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ.ΤΥΧΑΙΟ ;;;; TI MAΣ ETOIMAZOYN ;;;;;

Ξένα κέντρα εξουσίας που καθοδηγούνται από συμφέροντα κατά της Ελλάδας εντός και εκτός Ευρώπης επιχειρούν μέσω της κρίσης χρέους και την επιβολή των μνημονίων τον αφοπλισμό της χώρας και την καταστροφή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. 
Μετά τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ, έχουν βάλει στο στόχαστρο και την ΕΑΒ, ενώ συνεχίζουν να πιέζουν για ακόμη μεγαλύτερες περικοπές στην άμυνα της χώρας.
Αφού απαίτησαν να μπει «λουκέτο» στις δύο αμυντικές βιομηχανίες, προκειμένου να μην παράγουν ούτε σφαίρες για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ως φαίνεται το πετυχαίνουν, αξιώνουν τώρα να γίνουν απολύσεις και στην ΕΑΒ που είναι το μοναδικό κέντρο επισκευής και συντήρησης των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ήδη, οι μειώσεις προσωπικού που έχουν γίνει στη βιομηχανία με ευθύνη και της διοίκησης (αφού έκαναν προσλήψεις διοικητικών και όχι εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού) έχουν οδηγήσει σε σημείο να υπάρχουν τραγικές καθυστερήσεις στην έγκαιρη παράδοση των μαχητικών στην Πολεμική Αεροπορία.

ΤΑ 10 ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΘΗΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ.

τζακι
Καλά την βγάλαμε και τον Νοέμβριο. 
Όμως, ο καιρός αρχίζει να χαλάει και σύντομα θα πρέπει να «ανάψουμε» τη θέρμανση. 
Ο βομβαρδισμός με διαφημιστικά μηνύματα για την οικονομικότερη λύση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. 
Μέσα στα μηνύματα, κρύβονται και ψέματα. Τα συλλέξαμε και τα παραθέτουμε.
1. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ δεν καταναλώνουν πολύ ρεύμα
Μέγιστο ψέμα. Μια συσκευή που....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΦ-ΣΟΡΑΚΙΑΣ Mr JUMBO-ΜΠΑΖΩΣΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ....

jumbo Vakahs
Αλήθεια, θα μεταδοθεί η είδηση από τα ΜΜ"Ε";
Πόσο τυχερός άραγε είναι αυτός ο άνθρωπος που ο εμπρησμός της δασικής έκτασης έκανε το όνειρο του για πισίνα - μαμούθ πραγματικότητα;
Όχι πως είναι περίεργο, ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζει την Ακρόπολη ως "προϊόν" να ασελγεί πάνω στην πληγωμένη Ελληνική Γη.
Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών ο καθένας και πρόστιμο 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, ο Mr Jumbo, Απόστολος Βακάκης ...και ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.
Η υπόθεση αφορούσε στο μπάζωμα τεσσάρων στρεμμάτων δασικής έκτασης που κάηκε στις πυρκαγιές του 2007 και είχε κηρυχθεί αναδασωτέα στη θέση Μοναχόνδεντρο Κοκκιναρά, με σκοπό την οικοδόμηση έπαυλης και πισίνας.
Τα μπάζα προέρχονταν από τις εκσκαφές που έγιναν για την κατασκευή πισίνας 700 τετραγωνικών μέτρων, στην έπαυλη του επιχειρηματία.
Τη μήνυση εναντίον των κατηγορουμένων είχε υποβάλει το καλοκαίρι του 2009 το Δασαρχείο Πεντέλης, μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής.

ΕΝΑ ΑΕΠ ''ΕΦΑΓΑΝ'' ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!ΚΑΙ...ΒΑΛΕ

Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν λάβει, κυρίως υπό μορφή δανείων και εγγυήσεων, από το ελληνικό κράτος 204,8 δισ. ευρώ από το 2008 μέχρι σήμερα, ποσό που αντιστοιχεί πάνω από το 90% του ΑΕΠ. 
Την αποκάλυψη αυτή έκανε το περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί εδώ και δέκα ημέρες και δεν σχολιάστηκε ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τις τράπεζες, ούτε «έπαιξε» στα περίφημα media. 
Το άρθρο προσθέτει:
1. Το πακέτο στήριξης 28 δισ. ευρώ της κυβέρνησης Καραμανλή, από το οποίο χρησιμοποιήθηκαν μόνο 11.
2. Το 2010 η κυβέρνηση Παπανδρέου με το Ν.3845, ενέκρινε και τα υπόλοιπα 17 δισ. ευρώ....

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός – Μασονισμός μας πολεμούσε λυσσαλέα....


Ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι ήρωες του '21 μπροστά στους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού.

Αφορμή και αιτία του παρόντος σημειώματος η αγανάκτησις του Καραϊσκάκη που λίγο πριν εκπνεύσει (πυροβολημένος πισώπλατα) εξέφρασε – με υβριστικό μάλιστα τρόπο – την αγανάκτησί του για τους Τούρκους και τους (συμβούλους τους) Εβραίους που με μύριους τρόπους απεργάζονται, ανέκαθεν τον αφανισμό μας.

Λοιπόν:

Είναι γνωστή η αξιοθρήνητη «δράσις» των λεγομένων «Εθνοσυνελεύσεων»κατά τον Αγώνα! Στα «Αρχεία της Παλιγγενεσίας» βρίσκει κανείς όλες τις φοβερές και καταπληκτικές λεπτομέρειες  της αβελτηρίας, της ανοησίας, του τυφλού πάθους και εθνικής αναξιοπρεπείας και αναξιότητος που τις χαρακτήρισαν!
Αλλά, εκ των υστέρων, είναι προφανής ο σκοπός και η προέλευσις των αθλιοτήτων αυτών… Ο Χουρσήτ, ο Ομέρ Βρυώνης, ο Ιμπραήμ με τους Αιγυπτίους του (με… Γάλλους αξιωματικούς!) εισέβαλαν και λεηλατούσαν την Ελλάδα, πνίγοντας τον Αγώνα και οι κ.κ. κοινοβουλευτικοί… φυλάκιζαν τον μόνο στρατηγό της Πελοποννήσου, τον Κολοκοτρώνη στην Ακροναυπλία, μαζί με τον γιο του, το Γενναίο και… δολοφονούσαν τους στρατηγούς της Ρούμελης Ανδρούτσο και Καραϊσκάκη!