Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ"!



Το πυραυλοφόρο Καταδρομικό "Μόσχα", το επιλεγόμενο και "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων" στέλνει ο Πούτιν στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απάντηση της μετακίνησης του Αμερικανικού 
   Στρατηγικές κινήσεις "υψηλής ραπτικής" κάνει η Ρωσία στην περιοχή Κρίσης! 

Μετά την αποστολή 4 Αποβατικών με εκλεκτές Μονάδες Πεζοναυτών, στέλνει τώρα επειγόντως η Βασίλισσα των Καταδρομικών, το "Μόσχα", ένα πλοίο ειδικό για να κονιορτοποιεί τις εχθρικές δυνάμεις σε στεριά και σε θάλασσα, ατρόμητο μπροστά σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, τα οποία μπορεί να βουλιάξει με ομοβροντία πυραύλων! 

Η αδιαφορία όλων μας » σκοτώνει» την Ελλάδα..

Image
      του Γεωργίου Ροδόπουλου 

Ας κατανοήσουμε αδέλφια μου ,ότι η Ελλάδα χάνετε από την αδιαφορία μας και από την έλλειψη εθνικής περηφάνιας οι γεννήσεις μειώνονται από τα ελληνικά ζευγάρια και πληθαίνουν οι γέννες από τους αλλοδαπούς τα μαγαζιά των Ελλήνων κλείνουν μέρα με την μέρα και στη θέση τους ξεπροβάλλουν μαγαζιά ξένων ο κρατικός ιστός είναι σε πλήρη αποδόμηση  καθημερινά δήθεν για ανάπτυξη μα προκαλεί αποδιοργάνωση και χάος…υπάλληλοι τρέχουν από θέση σε θέση, οργανισμοί κλείνουν και άνθρωποι ταλαιπωρούνται νοσοκομεία διαλύονται ,σχολεία διαλύονται ….

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει ο καναπές την εκδίκησή του;

undefined
Ένας εφιάλτης για την «δικτατορία των τραπεζών» και τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του. Ακούει στο όνομα bitcoin (ψηφιακό χρήμα). 


Ένας εφιάλτης για την σύγχρονη δομή του αεριτζίδικου διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος. 

Το bitcoin (ένα bitcoin ίσον με 10 ευρώ περίπου) είναι το χρήμα των απλών πολιτών και κινείται ανώνυμα έξω από...τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις. 

Στην ουσία είναι η υλοποίηση του ονείρου της πλήρους ελευθερίας του πολίτη από το κράτος και την «δικτατορία των τραπεζών». 

Είναι η δόμηση ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος έξω από αυτό του παγκοσμιοποιημένου «Μεγάλου Αδελφού». 

Περισσότερα μπορεί ο καθένας να διαβάσει στο διαδίκτυο και να προσπαθήσει να γίνει κάτοχος αυτού του νομίσματος.

Ο Ντράγκι λέει την αλήθεια που κρύβουν οι Έλληνες πολιτικοί. Έρχονται νέα μέτρα.

«Η ΕΚΤ δεν θα έχει καμία συμμετοχή σε ενδεχόμενη απομείωση του ελληνικού χρέους» δήλωσε σήμερα ο διοικητής της ΕΚΤ κ. Μάριο Ντράγκι, αποκλείοντας «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ΕΚΤ.

Ο κ. Ντράγκι είπε όμως και κάτι πολύ σημαντικό που μας κρύβουν οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί. Είπε πως...

ΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ανάβει η φλόγα στην Κυπριακή ΑΟΖ και δείχνει το μέγεθος του κοιτάσματος..


Ιστορική ημέρα θα είναι η σημερινή για την Κύπρο αφού για πρώτη φορά θα βγει φυσικό αέριο στην επιφάνεια της θάλασσας. 
Η φλόγα στην πλατφόρμα της Noble Energy αναμένεται να ανάψει γύρω στις 9 το πρωί και όλοι πιστεύουν πως θα επιβεβαιώσει το μεγάλο κοίτασμα του οικοπέδου 12 εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.
Το άναμα της φλόγας θα επιτρέψει μελέτες για την πίεση, την ποιότητα, τη ροή και την ποσότητα του φυσικού αερίου που θα ανέβει στην επιφάνεια από βάθος περίπου 5.700 μέτρων. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφορούν κυρίως την ποιότητα είναι εξαιρετικά, αφού από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πώς το 98% του αερίου είναι μεθάνιο.
Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η ποσότητα. Αν αποδειχθεί πώς το κοίτασμα «κρύβει» περί .....

ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ; Πολεμικά πλοία στέλνει η Κίνα στiς ακτές της Συρίας - Συμμαχία «Αρκούδας» & «Δράκου»

undefined
Ναυτική συγκέντρωση δυνάμεων στην Ανατολική  Μεσόγειο πέρα από κάθε πρόβλεψη και εκτίμηση σημειώνεται το χρονικό διάστημα που διανύουμε.
Έτσι εκτός της αμερικανικής αρμάδας η οποία απαριθμεί τουλάχιστον 5 αντιτορπιλικά Arleigh Burke, δύο πλοία αμφίβιων επιχειρήσεων και ένα αεροπλανοφόρο το USS Nimitz το οποίο πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά και του ρωσικού Στόλου με τουλάχιστον τέσσερα αποβατικά, ένα αντιτορπιλικό και μια φρεγάτα τώρα έρχεται να προστεθεί και η παρουσία κινεζικών σκαφών και μάλιστα κοντά στη Συρία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ τα οποία ειδικεύονται σε θέματα άμυνας και επικαλούμεθα ανεπίσημες πηγές των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων PLA  κινεζικά πολεμικά σκάφη βρίσκονται ήδη στη Μεσόγειο πλέοντας κοντά στις ακτές της Συρίας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ - ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.....

undefined
Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους....

Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;».

Την εποχή των δωσίλογων, των μαυραγοριτών, των χιτών, των γερμανοτσολιάδων, πριν απ' αυτούς και αρκετά μετά απ' αυτούς, το κράτος, που...

Ο τ. Εισαγγελέας Ι. Σακκάς επιτίθεται στις τράπεζες και συγκεκριμένους δικαστές – φασόν!

undefined
Άθλιο κυνήγι δανειοληπτών με δικαστικές διαταγές πληρωμών υπέρ των τραπεζών.

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας (upd)

Κυνήγι δανειοληπτών από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με ικανοποίηση παράνομου Γενικού Όρου Συναλλαγών των Τραπεζών με παράνομες και άκυρες Διαταγές Πληρωμής. Απάτη τραπεζών ενώπιον Δικαστηρίων ή υπόθαλψη τραπεζικής παρανομίας από τη Δικαιοσύνη ή και τα δύο; Το μεγάλο ερώτημα. 


Η ώρα ευθύνης της Δικαιοσύνης εν μέσω κρίσης και μνημονιακών μέτρων στη Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι οι τράπεζες μεταξύ των άλλων γενικών όρων συναλλαγών στην κατάρτιση δανείων με τους πελάτες τους -καταναλωτές εδώ και χρόνια έχουν συμπεριλάβει μεταξύ άλλων και τον γενικό όρο ότι ....

Ο νέος δανεισμός από την Τρόικα θα βυθίσει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα στα προβλήματα ... Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

undefined
Ολο και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε χωρίς αντίσταση τη νέα «βοήθεια» των Ευρωπαίων εταίρων της, αφού αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι το Ελληνικό Πρόγραμμα «δεν βγαίνει» και η Ελλάδα αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές υποχρεώσεις της.
Βεβαίως όταν ομιλούν για «νέα βοήθεια» εννούν «νέα δάνεια», και θα πρέπει να διορθωθεί ο όρος που χρησιμοποιούν κατά κόρον τα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο νέος δανεισμός είναι λάθος και θα βυθίσει ακόμα περισσότερο τη χώρα στα προβλήματα πολλαπλασιάζοντας τα χρέη της που ήδη ξεπέρασαν τα 320 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο καθένας μπορεί να υπολογίσει τα χρόνια αποπληρωμής και το συμπέρασμα είναι ότι οι επόμενες γενιές –χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη- θα πληρώνουν σε όλη τους τη ζωή.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....Αντί να του φορέσουν χειροπέδες, βγαίνει και ασκεί κριτική ο Σημίτης...

undefined
Βλέποντας ότι δεν τον ακουμπάει κανείς, εμφανίστηκε και πάλι ο τέως πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Σημίτης ο οποίος βγήκε και μίλησε για την ανάγκη ενός νέου ΠΑΣΟΚ με θάρρος, φαντασία, πρόσωπα και ιδέες για να γίνει μοχλός της Αλλαγής!

«Τη στιγμή της καταστροφής το ΠΑΣΟΚ θεώρησε ότι δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Σιωπήσαμε μπροστά στο τσουνάμι»

«Υπάρχουν πολλές διάχυτες προοδευτικές ομάδες που θέλουν να συνεργαστούν, χρειάζεται νέα αρχή τώρα στην οποία όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν και δεν θα υπάρχουν εισιτήρια πρώτης δεύτερης τρίτης θέσης. 


Χρειάζεται ελεύθερη συζήτηση, αναζήτηση σε διάφορες κατευθύνσεις, ανοικτές διαδικασίες και όχι κλειστά δωμάτια. Χρειάζεται μια φάση όπως του 1974 χωρίς αρχηγούς, ιεραρχίες και επετηρίδες».

«ας προσπαθήσουμε μια ευρύτερη συνεργασία στην αρχή με χαλαρούς κανόνες και βαθμιαία μετά από συνεννοήσεις πιο σαφείς»

«Δεν με ενδιαφέρουν οι υπερχειλίζοντες εγωισμοί μικροαρχηγών και μονίμως διαφωνούντων»

Επίσης άσκησε σκληρή κριτική στη ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να συμβάλει στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου και πως καταπνίγεται από τον αριστερό κομφορισμό της.

Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της χώρας ανήκει στο «σύστημα»!

Του Σταύρου Κατσούλη*

Έχετε προσέξει κάτι; Όποτε κάποιο από τα κόμματα του σημερινού κοινοβουλίου κάνει οποιαδήποτε δήλωση, καλή, κακή, άσχετη ή όχι, υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής. Το μόνο πράγμα που
πάντα πρέπει να μένει στο απυρόβλητο είναι το ίδιο το «σύστημα» μέσα στο οποίο υπάρχουν και κινούνται. 


Δεν μιλώ βεβαίως μόνο για τα κόμματα που κυβέρνησαν και μας κυβερνούν ακόμα στην εποχή της μεταπολίτευσης. Μιλώ για όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ανεξαιρέτως. Το έχουμε διαπιστώσει αυτό όλοι μας πλέον με τα διάφορα δημοσιεύματα και αναλύσεις αλλά και τις ίδιες τις πράξεις του συνολικού πολιτικού προσωπικού.

Ένα από τα παραδείγματα αυτά είναι η εμμονή, για το τρελοκομείο του Ευρώ και ο παράλογος τους σεβασμός για «θεσμούς» όπως η Ε.Ε. από κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης. Ένα άλλο είναι ακόμα και η αποδοχή της ύπαρξης των παραπάνω από άλλα, χωρίς την παραμικρή πράξη που θα μπορούσε να τα πλήξει (γιατί προφανώς τους είναι αναγκαία).