Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τα σχέδια εξόδου της Γαλλίας από το ευρώ.

304
Το «Εθνικό Μέτωπο» της κυρίας Le Pen σχεδιάζει την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωζώνη μονομερώς, μέσα σε έξι μήνες μετά την εκλογή του – με τη μέθοδο που όφειλε η Ελλάδα να είχε επιλέξει πριν από την προδοσία του PSI, με το οποίο παρέδωσε τα κλειδιά της στους δανειστές, ουσιαστικά άνευ όρων.
Με απλά λόγια, προγραμματίζει τη μετατροπή του 80% του δημοσίου χρέους ύψους 2,1 τρις € (γράφημα) που έχει εκδοθεί στο γαλλικό δίκαιο (90% ήταν στην Ελλάδα), στο εθνικό νόμισμα της χώρας – ποσόν που...

Καρναβάλια....

Φωτογραφία του χρήστη Γαμώ την Πονηριά σας.
Καρναβάλια έχουμε....

Με τους πολιτικούς που έχουμε, χρόνια τώρα, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κρατάνε  όλο το χρόνο και τα καλύτερα μασκαριλίκια παίζονται στο θέατρο με την επωνυμία ..

ΣΣΣΣ….. ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Έρχεται το ΔΝΤ και λέει: «Παιδιά, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώνει το χρέος της, δηλαδή έχει χρεοκοπήσει και σ’ αυτή την περίπτωση ακολουθείται η τεχνική του κουρέματος του χρέους, προς Γερμανία και λοιπούς δανειστές». 

Έρχεται η Γερμανία και λέει:
«Λάθος, το χρέος είναι βιώσιμο και επομένως δεν απαιτείται κούρεμα του χρέους, σε βάρος των Γερμανών φορολογουμένων»

Έρχεται το ελληνικό πολιτικό σύστημα και λέει: «Έχει δίκιο η Γερμανία, το χρέος είναι βιώσιμο και η ελληνική οικονομία έχει ανακάμψει»

Μετά από αυτά, έρχεται πάλι.....

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ περιμένει από τη Μόσχα να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει καταστήσει σαφές ότι περιμένει από τη Ρωσία να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία, είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει κάνει πολύ σαφές ότι...

Έρχεται μια νέα διεθνής τάξη πραγμάτων;



Ως προπομπός της Διεθνούς Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια που θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου δημοσιεύεται έκθεση η οποία περιλαμβάνει τα σημαντικότερα θέματα που θα συζητηθούν.

"Post-Truth, Post-West, Post-Order?" - αυτός είναι ο γλαφυρός σχεδόν θα έλεγε κανείς τίτλος που φέρει το έγγραφο της Διεθνούς Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια και ο οποίος προαναγγέλλει το πιθανό τέλος της παλιάς παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. 

Ήδη στον πρόλογο, που υπογράφει ο ...

"Φωτιά" στη διαπραγμάτευση, σενάρια για λήξη τον Ιούνιο!

«Ας κλείσει τον Ιούνιο η αξιολόγηση, δεν θα εκβιασθούμε σε μια συμφωνία-ταφόπλακα της προσπάθειας εξόδου στις αγορές, που θα καταστρέψει την κυβέρνηση και θα φέρει το τέταρτο μνημόνιο»: κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψισθεί το νέο μήνυμα που εκπέμπει η Αθήνα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς τα στελέχη της κυβέρνησης ετοιμάζονται για την επόμενη, σκληρή παρτίδα πόκερ στο Eurogroup, έχοντας ως «κρυφό χαρτί» τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει ήδη η Rothchildστο παρασκήνιο.

Η εκτίμηση που έχει διαμορφωθεί πλέον στο Μαξίμου είναι ότι
η πίεση που ασκείται για να κλείσει πάση θυσία η συμφωνία για την αξιολόγηση πριν από τις ολλανδικές εκλογές εξυπηρετεί μόνο τη στρατηγική του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, τα σχέδια του οποίου έχουν μόνο καταστροφικές προοπτικές για την Ελλάδα και την κυβέρνηση:

1. Η πρόταση που βρίσκεται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή προβλέπει μόνο ...