Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Εποικισμός και o Αφοπλισμός της Ελλάδος ! (Aνάλυση)

AAA_61-1024x766
Του  Π. Λιβανίδη
Ξαφνικά  μετά  από  20  χρόνια  σιωπηλού  εποικισμού και  όταν  πια  « έφτασε  ο  κόμπος  στο  χτένι » , η  Ελληνική  πολιτεία  ανακάλυψε  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  των  πολεμικών  προσφύγων  από  τις  επεμβάσεις  των  ΗΠΑ  στις  Αραβικές  χώρες.
Μας  βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά,  προκαλώντας  τα  φιλανθρωπικά  μας  συναισθήματα , ενώ  μας  αποκρύβουν  συστηματικά  τις  άλλες  παραμέτρους  και  παρενέργειες  από  τον  μεγάλο  αριθμό  των  μεταναστών  που  εισβάλλει  καθημερινά  στην  Ελλάδα  την  ώρα  που  βρισκόμαστε  μπροστά  στην  αντιμετώπιση  κρίσιμων  εθνικών  κινδύνων.
Κινδύνων  που  δεν  πρέπει  να  μας  βρουν  απροετοίμαστους , με  διχόνοια  και  αφοπλισμένους.
Αυτό  είναι  κάτι  που  οι  επιβουλείς  της  Ελλάδος  επιδιώκουν , προκειμένου  να  απεθνικοποιήσουν , να  αφοπλίσουν  την  πατρίδα  μας  ώστε  να  μπορέσουν  να  αποκτήσουν  την  ουσιαστική  της  κυριαρχία. Κυριαρχία  σε  ένα  ....

“Η GAZPROM ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ” ΣΤΗΝ Ε.Ε.- ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ-ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΜΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

gazprom1
Gazprom προς Βρυξέλλες: Μην σαμποτάρετε τον αγωγό Turkish Stream
17 Απριλίου 2015 Αλεξέι Λοσάν, RBTH
Η Gazprom απείλησε για πρώτη φορά να σταματήσει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη, αν η ΕΕ σαμποτάρει το σχέδιο του αγωγού αερίου Turkish Stream. Με τον συγκεκριμένο αγωγό είναι άμεσα συνδεδεμένο το σχέδιο για δημιουργία του Greek Stream.
Gazprom προς Βρυξέλλες: Μην σαμποτάρετε τον αγωγό Turkish Stream
Πηγή: Reuters
Η μεγαλύτερη ρωσική εταιρία φυσικού αερίου Gazprom απείλησε για πρώτη φορά με διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στην Ευρώπη αν το πρόγραμμα του αγωγού Turkish Stream, που θα περνά, υποθαλάσσια, μέσω της Μαύρης θάλασσας στη Νότια Ευρώπη, εμποδιστεί. 
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα RBK-Daily ο επικεφαλής της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, στη διάρκεια συνεδρίου στο Βερολίνο δήλωσε ότι «θα προβούμε σε αυτή τη διακοπή, αν μας αναγκάσουν».
Ο διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής εταιρίας ανέφερε ότι η ΕΕ επιχειρεί μονομερώς να μετατοπίσει στην Gazprom όλα τα ρίσκα που αφορούν στην παροχή του αερίου, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στην εταιρία. 
Πρόσθεσε δε, ότι ....

FAZ: ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ.

FAZ: Οι κρυφές διαπραγματεύσεις του Τσίπρα με Λαγκάρντ, Ντράγκι και Γιούνκερ
Όπως αποκαλύπτει η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung με άρθρο στη διαδικτυακή της έκδοση, μία νέα διαπραγματευτική ομάδα έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί εν κρυπτώ στη Φρανκφούρτη. Μέλη της, ο Έλληνας πρωθυπουργός, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι πρόεδροι της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
«Μυστικά και ήσυχα οι διεθνείς πιστωτές και η Ελλάδα έχουν δημιουργήσει μία νέα διαπραγματευτική ομάδα. Ονομάζεται »Frankfurt Dinner Group» (ομάδα δείπνου της Φρανκφούρτης). 
Αν υπάρξει ατύχημα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν εκεί», γράφει χαρακτηριστικά η FAZ.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το περίφημο Frankfurt Dinner Group δημιουργήθηκε πριν από .....

Τι κρύβει ο «πόλεμος» Ρωσίας – Ε.Ε. στη σκακιέρα των αγωγών.

Τι κρύβει ο «πόλεμος» Ρωσίας - Ε.Ε. στη σκακιέρα των αγωγών
Της Μανταλένας Πίου
Ο αγωγός Τurkish Stream κόντρα στον ΤΑΡ; Συμπληρωματικοί ή ανταγωνιστικοί είναι οι δύο αγωγοί αερίου που σχεδιάζονται για να διασχίζουν τράνζιτ τη Βόρειο Ελλάδα, ο πρώτος με κατεύθυνση την ΠΓΔΜ, τη Σερβία και την Ουγγαρία και ο δεύτερος με τελικό προορισμό την Ιταλία, μέσω Αλβανίας;
Αν ήταν μόνον τεχνοκρατικό το ερώτημα θα μπορούσε εύκολα να απαντηθεί. 
Ομως ο ΤΑΡ συμπυκνώνει την προσπάθεια των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον να μειωθεί η εξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο και να ανοίξει ο δρόμος σε τρίτους προμηθευτές, τη στιγμή που ....

Ο χρόνος εξαντλείται - Η Ε.Κ.Τ. ετοιμάζεται να «κλέψει» τις Ελληνικές καταθέσεις!

Ο άνθρωπος που πρώτος αποκάλυψε την «κλοπή» των καταθέσεων των Ελληνικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εν συνεχεία έκανε μια τρομακτική πρόβλεψη για τη χώρα μας, μετρά πλέον αντίστροφα για την εκπυρσοκρότηση που θα απειλήσει όλο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ο James Turk αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ο καθένας παίζει σκληρό παιχνίδι στην Ελλάδα.  
Η αντιπαράθεση μεταξύ......

Γράμμα στη γιαγιά Τασία....

Οι δικοί σας άνθρωποι κυρα Τασία μου έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι οι λαθρομεταναστολάγνοι, οι ταξικοί αδελφοί των φονταμενταλιστών θρησκόληπτων, των γκάνγκστερς και των τυχοδιωκτών... 

Αυτοί που...

Ο Χάρτης της γερμανικής θηριωδίας – Κάθε κόκκινη κουκκίδα και ένα δράμα!

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, ο δικηγόρος Σαράντος .....

Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (2015) - Οι λόγοι που οδηγούν στην «έκρηξη»!!! (βίντεο)

Όταν βλέπετε τα φερέφωνα της άρχουσας τάξης να αρχίζουν να δαιμονοποιούν μια ξένη χώρα, το πρώτο ερώτημα που θα πρέπει να έρχεται στο μυαλό σας θα πρέπει πάντα να είναι «το τι είναι πραγματικά διακυβεύεται εδώ;»

Εδώ και αρκετό καιρό...

Αποκάλυψη: Εντοπίστηκε περιστατικό παρακολούθησης μελών της Κυβέρνησης!

 Ξένη δύναμη υποκλέπτει συνομιλίες Υπουργών! 
Ίδια τα χαρακτηριστικά των...

156 νησιά του Αιγαίου «υπό Ελληνική κατοχή» λένε τώρα οι Τούρκοι!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Odatv, 156 νησιά έχει υπό κατοχή η Ελλάδα στο Αιγαίο και συνεπώς η Τουρκία τα διεκδικεί!!!

Το δημοσίευμα...
έρχεται ως συνέχεια συζήτησης στην τουρκική Βουλή προ μερικών εβδομάδων όπου είχε τεθεί θέμα – από αντιπολίτευση και κυβέρνηση- για… 16 νησιά, ως συνεχεία βέβαια άλλων, παλιότερων, αναφορών για 100 ή και περισσότερα νησιά. 

Τώρα η πλέον φρέσκια εκδοχή μιλάει για 156, εξού και ο τίτλος «Υπό κατοχή είναι όχι 16 νησιά, αλλά 156».

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει .....

Από την Τζαβέλαινα στην Σταχτοπούτα(να)

Μπάτσες. 

Μόνο μπάτσες χρειάζονται πλέον οι διαπραγματευτές που έχουν μετατραπεί σε πραματευτές πουλώντας τις ζωές πολιτών σαν να ήταν μανταλάκια, τσιμπιδάκια και βρακολάστιχο. 

Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται και...
λέγονται εναντίον της Ελλάδας από τα αθύρματα της Ε.Ε και η εδώ παιδική χαρά που φόρεσε την φανέλα "Κυβέρνηση" παίζει από τον πάγκο με απανωτές κόκκινες κάρτες χωρίς να έχει ακουμπήσει καν την μπάλα... εσκεμμένα.

Πόλεμο ξεκίνησαν όλοι εναντίον των Ελλήνων με απίστευτες φράσεις, με απίστευτες απειλές και απίστευτες προτάσεις. 

Να δούμε πώς θα καλύψει πάλι η "αριστεροπατριωτική" κυβέρνηση τον φιλοευρωπαϊσμό της μετά το φτύσιμο που έριξε εναντίον της Ελλάδας η φίλη Γερμανία και φίλη Γαλλία. 

Πού είσαι Βαρουφάκη να μάς πεις ότι "Πατρίδα μας είναι η Ευρώπη"! 

Σίγουρα δική σου πατρίδα είναι, αλλά από πότε μια πατρίδα κάνει πόλεμο στην ίδια την πατρίδα και εσύ κάθεσαι σαν κότα ρίχνοντας το βάρος των δανεικών, που πρέπει.....