Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ MEGA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ !!!

ΥΤΟ ΠΟΤι λέτε ρε γίγαντες ;;; Τώρα ξυπνήσατε ;;;
6 χρόνια τώρα που τα 2.000.000 άνεργοι και απλήρωτοι Έλληνες των μνημονίων δεν έχουν να ταϊσουν τις οικογένειές τους που ήσασταν ;;;Υ ΣΥΜ
ΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ MEGA ΕΑΙΟΠΗ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ......

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ! Πληρώνουμε για να μας δώσουν τα μισά – Δείτε πόση σύνταξη θα πάρουν οι σημερινοί ασφαλισμένοι (Πίνακας)

syntaxi ypologismos
Ενδιαφέροντα στοιχεία για το ύψος της σύνταξης που μπορούν να πάρουν οι σημερινοί ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, δείχνουν και το μέγεθος των μειώσεων που έχουν γίνει.
Οι υπολογισμοί που παρουσιάζονται, αποδεικνύουν ότι ο σημερινός ασφαλισμένος, με το που θα καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης, θα υποστεί μείωση του διαθέσιμου εισοδήματός του κατά τουλάχιστον 50%. 
Δηλαδή, η σύνταξη που θα βγει –και μάλιστα άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης- δεν θα είναι καν η μισή σε σχέση με τον τελευταίο μισθό ειδικά αν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ …ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ.

Μια δήλωση «βόμβα» του επιτρόπου Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίου
Δημήτρη Αβραμοπούλου, γνωστού από την πρώην πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα, κάνει το γύρω της Ευρώπης και ακόμα και στην γειτονική Τουρκιά προκαλεί μεγάλη αίσθηση.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες στην συνάντηση που έγινε στο Βερολίνο υπό την αιγίδα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Frank-Walter Steinmeier, με θέμα το πρόβλημα των μεταναστών και των προσφύγων που δεν σταμάτησαν να έρχονται στην Ευρώπη, ο αρμόδιος Επίτροπος Έλληνας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος παίρνοντας τον λόγο τόνισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα η Ευρώπη έχει ανάγκη από την….

H τρόικα αναλαμβάνει απ'ευθείας τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών: Θα αντικατασταθεί το 33% των στελεχών των ΔΣ το επόμενο δίμηνο!

Οι ελληνικές τράπεζες θα αντικαταστήσουν σχεδόν το ένα τρίτο των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους έως τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της Μνημονιακής δέσμευσης για
βελτίωση της διοίκησής τους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο τραπεζικές πηγές. 
Οι αλλαγές έρχονται στο πλαίσιο των προσπαθειών των δανειστών για «αποπολιτικοποίηση»των ελληνικών τραπεζών και για ενίσχυση των διοικητικών και τεχνικών ικανοτήτων στα ανώτερα κλιμάκιά τους.
Ουσιαστικά αναλαμβάνουν εκπρόσωποι των δανειστών την διοίκηση των τραπεζών. 
Μόνο μία τράπεζα, την Alpha Bank, δείχνει να υπάρχουν ελπίδες να μείνει σε ...

Ετοιμάζετε Και Άλλο Τεράστιο Κανόνι Στην Ελλάδα Ένα Βήμα Πριν Τη Κατάρρευση Η Euromedica.

Την ύστατη μάχη για να σωθεί η Euromedica που παραμένει επί μακρόν σε δεινή οικονομική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα ρευστότητας, δίνει ο επικεφαλής και βασικός μέτοχος του ομίλου, Θωμάς Λιακουνάκος.

Εν μέσω των σοβαρών προσωπικών περιπετειών που οδήγησαν στην προφυλάκιση για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και εν συνεχεία την υπό όρους αποφυλάκιση του, ο επιχειρηματίας καλείται να συνδράμει στην προσπάθεια που καταβάλλεται να αποφευχθεί ένα μεγάλο “λουκέτο” στην αγορά των υπηρεσιών Υγείας που θα στείλει πάνω από 2.500 εργαζομένους, όσους απασχολεί σήμερα ο όμιλος, στο ταμείο ανεργίας και σε αναστολή εργασιών ένα δίκτυο 82 διαγνωστικών κέντρων και κλινικών σε Ελλάδα και Αλβανία.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απαιτητικό εγχείρημα, λόγω της διαρκώς συρρίκνωσης των δαπανών στον κλάδο, ως αποτέλεσμα της επταετούς ύφεσης που ...

Απέσυραν άρον άρον το άρθρο που απαγόρευε τη δόμηση σε οικόπεδα κάτω των τεσσάρων στρεμμάτων.

Άτακτη υποχώρηση έκανε η κυβέρνηση, μετά και τις ενστάσεις των ΑΝ.ΕΛ., αποσύροντας το άρθρο 50 του νομοσχεδίου σχετικά με τους υδρογονάνθρακες που απαγόρευε τη δόμηση σε οικόπεδα 
μικρότερα των τεσσάρων στρεμμάτων, εκτός σχεδίου, που χαρακτηρίζονταν αγροτεμάχια υψηλής παραγωγικότητας.
«Το κάναμε για να μην θεωρούν οι πολίτες ότι αδικούνται» ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος 
Πάνος Σκουρλέτης μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ...

Η «δημιουργική καταστροφή» της ευρωζώνης

Ο κατακερματισμός χαρακτηρίζει την κατάσταση της ΕΕ απ’ άκρου εις άκρον της, μετά την πανηγυρική επικράτηση του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα. 

Παρότι το αποτέλεσμα δεν έφερε τον οικονομικό «Αρμαγεδδώνα» που περιέγραφαν οι καταστροφολόγοι του Bremain, έχει προκαλέσει εκτεταμένη πολιτική καταστροφή, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

του ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Στην ίδια τη Βρε­τα­νία, η πα­ραί­τη­ση Φά­ρατζ από την ηγε­σία του ακρο­δε­ξιού UKIP, παρά το θρί­αμ­βο που πι­στώ­θη­κε, σε συν­δυα­σμό με την επι­χεί­ρη­ση ανα­τρο­πής του Κόρ­μπιν από την ηγε­σία των Ερ­γα­τι­κών και το συ­νω­στι­σμό υπο­ψη­φί­ων δια­δό­χων του Κά­με­ρον στους Τόρις, ανα­δύ­ει μια επι­χεί­ρη­ση ρι­ζι­κής ανα­σύ­ντα­ξης του κομ­μα­τι­κού συ­στή­μα­τος, ερή­μην της.....

Το Δ Ραιχ και ένοπλο...... Ενισχυμένος ο στρατιωτικός ρόλος της Γερμανίας.

Την πρόθεση να έχει ο γερμανικός στρατός πιο ενεργό ρόλο σε αποστολές του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ αποτυπώνει η νέα Λευκή Βίβλος. Εξετάζει επίσης αύξηση στρατιωτικών δαπανών και επάνδρωση του στρατού από πολίτες της ΕΕ.

Η Γερμανία θέλει να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στην
παγκόσμια σκηνή. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη νέα Λευκή Βίβλο του γερμανικού υπουργείου Αμύνης «ο ορίζοντας της Γερμανίας σε ό,τι αφορά την πολιτική για την ασφάλεια είναι παγκόσμιος». 

Ο γερμανικός στρατός θα συμμετέχει σε...

Όλος ο Νότος στην ''πρέσα'' ΔΝΤ: Νέο ρεκόρ σημείωσε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας.

«Αύξηση 133% του ΑΕΠ κατέγραψε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας, ένα επίπεδο που περιορίζει τα δημοσιονομικά περιθώρια για την αντίδραση σε περίπτωση σοκ» προειδοποιεί το ΔΝΤ, το οποίο καλεί τις ιταλικές Αρχές να υλοποιήσουν ταχύτερα μεταρρυθμίσεις που στηρίζουν την ανάπτυξη.

Το ΔΝΤ προτείνει στην κυβέρνηση Ρέντσι, λιγότερο
στρεβλωτική φορολόγηση, με τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την εισαγωγή σύγχρονου φόρου στην .....

Λαγκάρντ: Αποτυχημένη η προσπάθεια του ΔΝΤ στην Ελλάδα.Να μας αποζημειωσετε τότε κυρία μου ....

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η εμπειρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα δεν ήταν επιτυχημένη, δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.

«Δεν ήταν μία επιτυχημένη εμπειρία, ας
το παραδεχθούμε, για κανέναν, ιδιαίτερα για τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες», είπε.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η κυρία Λαγκάρντ σημείωσε ότι...

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ;;;

Καλείται ο δανειολήπτης πολίτης να επιστρέψει το «κόκκινο» δάνειο, διαφορετικά απειλούν να του πάρουν την περιουσία. Κι εμείς ρωτάμε: Και η τράπεζα που τα βρήκε τα χρήματα που δάνεισε;;;

Πουθενά δεν τα βρήκε. Τα πήρε από τη «σημαία», δηλαδή τα έφτιαξε από
το πουθενά την ώρα του δανείου. Στην ουσία δηλαδή εγγυήθηκε προς τους συναλλασσόμενους με τον δανειολήπτη ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα αυτά τα χρήματα που έδωσε. 

Όμως αυτά τα χρήματα δεν υπήρχαν και η τράπεζα δεν είπε την αλήθεια.

Να το δεχτούμε λοιπόν ότι τώρα πρέπει ο δανειολήπτης να καλύψει την τράπεζα που εγγυήθηκε με αέρα κοπανιστό. 

Όμως, για να γίνει αυτό, θα....

Νόμισαν ότι βγηκανε από τα μνημόνια της Γερμανικής Ευρώπης...Άλλα εδόθη το πράσινο από το Ecofin στις κυρώσεις για Ισπανία και Πορτογαλία.

Πράσινο φως για επιβολή κυρώσεων σε Ισπανία και Πορτογαλία άναψε το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικων της ΕΕ (Ecofin) επικυρώνοντας την έκθεση της Κομισιόν για τα υπερβολικά ελλείμματα των δύο χωρών.

Αναλυτικά, το Ecofin διαπίστωσε ότι η Μαδρίτη και η Λισαβόνα δεν έχουν συμμορφωθεί στις δημοσιονομικές υποδείξεις της Κομισιόν, με αποτέλεσμα να καθίσταται ανέφικτος ο στόχος μείωσης των ελλειμμάτων κάτω του 3% του ΑΕΠ, όπως ορίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Η απόφαση του συμβουλίου των Ευρωπαίων υπουργών, βάσει του άρθρου 126 της λειτουργίας της ΕΕ, επισύρει την επιβολή κυρώσεων σε βάρος των δύο χωρών, διαδικασία που....