Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ... Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΣΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ; 

ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.......ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ... 

"Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ"! Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Μην ξεπουλάτε τις ΔΕΚΟ".

Τελικά είτε από τύψιες, είτε από πραγματικό φιλελληνισμό ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην επικεφαλής του Eurogroup Jean Claude Juncker, λέει εσχάτως μεγάλες αλήθεις για την Ελλάδα και την κρίση.
«Όταν η Ελλάδα δέχθηκε μια επίθεση άσεμνη και δηλητηριώδη, ήμουν εκεί για να την υπερασπιστώ...Αισθάνομαι συνιδιοκτήτης της Ελλάδας που αγαπώ», είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ξεκινώντας τη διάλεξή του στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Ευρώ: Απολογισμός και Προοπτικές» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να λέμε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Ίσως να είναι πιο σωστό να πούμε πως η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα».
Και συνέχισε: «Μην πουλάτε τις ΔΕΚΟ στην τιμή που θέλουν οι άλλοι.

DISASTER STORY: ΜΕΙΟΝ 2,2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! Κατάρρευση εσόδων - Λιγότερα κι από πέρσι παρά την φορο-τρέλα! - Τελειώνει η υπομονή

Tο ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 7.316 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 5.114 εκατ. ευρώ το 2012! 
Δηλαδή το έλλειμμα έφτασε τα 2,2 δισ. ευρώ.
Αυτά τα ανατριχιαστικά στοιχεία για το ταμειακό έλλειμμα της κυβέρνησης για το πρώτο πεντάμηνο του 2013 ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Τράπεζα της Ελλάδας.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 17.017 εκατ. ευρώ, από 18.091 εκατ. ευρώ πέρυσι που ... δεν υπήρχε κυβέρνηση!
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, διαμορφώθηκαν σε 24.295 εκατ. ευρώ από 23.583 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2012.

Επανάσταση εθνικής αξιοπρέπειας.


Διαφημίσεις και παρελάσεις άκρατου κιναιδισμού, επιλεκτική καταπολέμηση τάχα τής διαφθοράς και πολύ μεγάλο σκύψιμο στις ορέξεις των βαρβάρων εκ τής Εσπερίας και τής Τουρκίας. Φθάσανε να εισάγουν μέσα σε σχολικό εγχειρίδιο το «πρώτο ερωτικό σκίρτημα» ανήλικης μετά ενηλίκου! Έτσι φαίνεται θα λένε τώρα την παιδεραστία.

Αυτές είναι οι διαταγές των νεοταξιτών εντολέων προς τα ανδρείκελα τού «συνταγματικού τόξου».

Ο Πρόεδρος του ΚΙΣ ,ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! απειλεί τις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού.

Δηλώσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έκανε ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, Δαυίδ Σαλτιέλ, με τις οποίες εκφράζει τη θλίψη του για την «αδυναμία του ελληνικού κοινοβουλίου να λάβει μέτρα κατά του ρατσισμού». 
Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος του ΚΙΣ εξέφρασε κατά τρόπο ήπιο μεν, ύπουλο δε, την οργή του διότι οι παρασκηνιακές δράσεις του διεθνώς σιωνισμού, από φορείς οι οποίοι βρίσκονται εντός αλλά και εκτός της ελληνικής επικράτειας, δεν έχουν ακόμη επιτύχει να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, του οποίου στόχος είναι ο εξής ένας: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή.

BLOOMBERG: ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1929 ΚAMIA XΩΡA ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

 Ήρθε άραγε η ώρα να επιστρέψουν οι επενδυτές στην Ελλάδα, ποντάροντας σε ένα «Greekovery» (ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας) που θα δώσει τη θέση του στο διαβόητο «Grexit» (έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ) αναρωτιέται αρθρογράφος του Bloomberg, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο η συγκρατημένη αισιοδοξία για ανάρρωση του Έλληνα ασθενή, είναι αρκετή ώστε να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές.

«Αυτή μπορεί να μην φαίνεται η καλύτερη στιγμή για να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα. 

Η οικονομία έχει συρρικνωθεί πάνω από 1/5 από το

Άστραψε με το άστρο του Δαβίδ ο ψυχοπαθής ΝΕΟΝΑΖΙ αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ κατά των αντιπάλων νεοναζί!!!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΙΤΛΕΡ  === Παρών δήλωσε υπέρ κάθε σιωνιστική ναζιστικής επιβολής ο διάσημος χοντρός αντισυνταγματολόγος, και βρήκε ξανά το μόνιμο άλλοθι των νεοναζιστικών επιλογών του. Μας εξωντώνει, για να μη μας εξωντώσει η ναζιστική Χρυσή Αυγή.

  === ΝΑΙ, αυτός ο αληταράς, το τεράστιο κατάντημα του ψευδοΠΑΣΟΚ, αυτός ο γελοίος που σαν υπουργός οικονομικών της χούντας Παπαδήμου, οδήγησε σε θάνατο από πείνα, χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και ανάπηρους, κατακλέβοντας τις συντάξεις τους υπέρ των νεοναζιστών τραπεζιτών. Αυτός ο χοντρός κουνιστός Χιτλερίσκος, που οδήγησε 3.500 Έλληνες στην αυτοκτονία λόγω φτώχειας και οικονομικής καταστροφής, είπε τα παρακάτω αμίμητα:

Ας δούμε .....την συνέχεια αυτής της πραγματικής ταινίας..


   Όπως ακριβώς στις κινηματογραφικές ταινίες: μία συμμορία.

     Μία συμμορία οργανωμένη κατά τα διεθνή εγκληματικά πρότυπα.

     Κάποιος είναι ο αρχηγός, κάποιοι άλλοι πληροφοριοδότες-οργανωτές, δυό-τρείς παρατηρητές-τσιλιαδόροι,  ένας-δύο εκπαιδευμένοι στην διαφυγήπεριμένουν με τα άλογα ή με αναμμένες μηχανές αυτοκινήτων, και η ομάδα κρούσης με τις κουκούλες και τον βαρύ οπλισμό και εξοπλισμό.

     Μιά τέτοια συμμορία αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από πολιτικούς, δρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προετοιμάζοντας και εκτελώντας την Μεγάλη Ληστεία.

     Την μεγαλύτερη ληστεία λαού στην μετά την ''βιομηχανική επανάσταση'' σύγχρονη Ιστορία.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ 1.1.2014 .ΕΤΣΙ !ΘΑ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ" ,ΛΑΚΕΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Αφόρητες πιέσεις των δανειστών για την άρση των πλειστηριασμών
«Στο σφυρί» η πρώτη κατοικία από την 1η Ιανουαρίου του 2014


Μόνο τυχαία αποδεικνύεται ότι δεν ήταν η δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά, για άρση της αναστολής των πλειστηριασμών, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το υπουργείο Ανάπτυξης και τα κλιμάκια της τρόικας συζητούν εδώ και καιρό επί του θέματος.

Μάλιστα, το σχέδιο, το οποίο έχει συνταχθεί σε συνεργασία και με τις ελληνικές τράπεζες είναι σχεδόν έτοιμο, με την Τρόικα να πιέζει την κυβέρνηση να τεθεί σε εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου του 2014.

Αλήθεια, ο ρυθμιστής του πολιτεύματός μας, έχει ΚΑΙ γερμανική υπηκοότητα; Χάρρυ Κλυνν: Ο Πρόεδρος κάνει αντίσταση και... χαλάουα

Ρε μαγκάκο ρυθμιστή του πολιτεύματος, δανειορυθμιστή και ανεκδοτολόγε καλύτερα, για να μη χάνουμε και το χρόνο μας, πόσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχεις υπογράψει μέχρι τώρα ρε τρισμέγιστε αντιστασιακέ;
Χάρρυ Κλυνν


Ο εκλεγμένος Πρόεδρος πριν αναλάβει τα καθήκοντά του δίνει, ενώπιον της Βουλής, όρκο, τον τύπο του οποίου καθορίζει το Σύνταγμα.
Ο Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας (άρθρο 33 παρ. 2).....

Αυτός αποφάσιζε, αυτός διέταζε, οι υπόλοιποι εκτελούσαν.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Δεν θα κρύψω ότι μελετώντας τα τελευταία έγγραφα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με κυριάρχησε η θλίψη. 


Δεν ανακάλυψα κάτι που δεν γνώριζα, απλά είναι άκρως ενοχλητική η διαπίστωση ότι οδήγησαν μία χώρα και ένα λαό στην εξαθλίωση και τη φτώχεια κάνοντας πειράματα, γνωρίζοντας ότι η ποινή με όλα τα σενάρια ήταν «θάνατος», εκτός από ένα: το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Είναι χιλιοειπωμένη η ιστορία αυτή και δεν θα την επαναλάβω. 


Θα θυμίσω απλώς ότι εμείς στο «Εθνος της Κυριακής» έχουμε θέσει άπειρες φορές το θέμα. 

Μας λοιδώρισαν, μας εξύβρισαν τα στρατευμένα blogs της «οικογένειας», αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να δώσουν μία πειστική απάντηση για την απουσία μάχης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. 

ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ .....Ηλικιωμένος ζήτησε αυτόγραφο από Σαμαρά-Καραμανλή!!! (βίντεο)

Η απόλυτη κατάντια αποτυπώνεται σε δύο βίντεο, και φανερώνει πως κάποιοι δεν έχουν βάλει ακόμα μυαλό σε αυτή την χώρα. 

Μήπως είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

Αυτόγραφα από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή ζήτησε και...

Κανείς σας βρε καθάρματα δεν πονά αυτή την χώρα, αυτόν τον λαό που σας ταΐζει;

“Το λάθος” του ΔΝΤ και η σιωπή των εφιαλτών: Εισαι λοιπόν μια επιχείρηση, ένα μαγαζί. 

Ο υπάλληλος που έχεις προσλάβει για γενικό διευθυντή, σου ανακοινώνει “έκπληκτος” ότι το μαγαζί σου πάει για κλείσιμο, οι υπάλληλοι σου είναι διεφθαρμένοι ενώ οι προμηθευτές σου θα σταματήσουν να σου δίνουν ομολογιακή πίστωση.

Αφού κάνει τούμπανο και στην αγορά αυτά τα κακά νέα, όπως είναι λογικό, προμηθευτές και πελάτες αρχίζουν να την “κάνουν”, δημιουργώντας πραγματικό πρόβλημα στο μαγαζί. 


Κανείς δεν σου δίνει πίστωση, αφού ...

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: 100.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ - Εταιρείες-κοράκια και funds πήραν θέση,

Του ΝΙΚΟΥ ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 100.000 είναι οι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων που δεν έχουν κάνει ρύθμιση στο δάνειό τους και τώρα απειλούνται να χάσουν το υποθηκευμένο ακίνητο και υποχρεούνται να κάνουν ρύθμιση, σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους. 


Οπως είπε χαρακτηριστικά στην «Κ.Ε.» υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, «παίρνουν σειρά δεκάδες χιλιάδες ακίνητα».

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που βαπτίζεται «νόμος για την ευνοϊκή μεταχείριση των δανειοληπτών», παύει να ισχύει η προστασία των δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς ακινήτων μετά το τέλος του χρόνου και ωθούνται όλοι όσοι δεν καταβάλουν τις δόσεις τους σε ρύθμιση-συμφωνία καταβολής μηνιαίων δόσεων στην τράπεζα.

Χωρίς ρύθμιση

Κινδυνεύουν περισσότερο όσοι δεν έχουν κάνει ρύθμιση και τα εισοδήματά τους έχουν μειωθεί σοβαρά ή είναι άνεργοι περισσότερο από 6 μήνες, αν έχουν ακίνητο αξίας άνω των 180.000 ευρώ ή συνολικά ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη από 250.000 ευρώ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ‏....


Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Δεν πιστεύω να υπάρχει Έλληνας που να πίστεψε πως οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ έπαθαν «κρίση» συνείδησης; Ο απάνθρωπος, ο ασυνείδητος, ποτέ δεν παθαίνει κρίση συνείδησης.

Προς τι λοιπόν η έκθεση του ΔΝΤ που δόθηκε στην δημοσιότητα και προκάλεσε τόσες συζητήσεις;


Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.


Μας είπε τίποτα καινούργιο η έκθεση του ΔΝΤ; Ασφαλώς κι όχι!
Χρειαζόμαστε την έκθεση του ΔΝΤ για να καταλάβουμε ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα και τους Έλληνες ήταν καταστροφικά; Ασφαλώς..

Ένοπλες Δυνάμεις: Έρχεται το "μεγάλο κούρεμα" - Τι επιδιώκει η κυβέρνηση.

undefined
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιχείρηση “εθισμού” που στόχο έχει να πείσει τους πάντες ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν,συνεχίζεται. Και αφορά και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. 


Το κακοπληρωμένο και πριν από την κρίση προσωπικό ,το οποίο αν είχε κάτι ως “προνόμιο” ήταν η “ασφάλεια της εργασίας”, κάτι που ίσχυε βέβαια και για όλο το δημόσιο τομέα.

Οι διαρροές και οι πληροφορίες για “νέες δραστικές περικοπές” ακόμη και για “απολύσεις” δεν αποτελούν απλά πυροτεχνήματα που “σκάνε” για να δημιουργήσουν κλίμα και στην συνέχεια να αποσυρθούν. Δυστυχώς αυτή τη φορά υπάρχει θέμα.

Ιταλός γερουσιαστής αποκαλύπτει σχέδιο κατά της Ελλάδας.

“Οικονομική διείσδυση” των Τούρκων με τις πλάτες Γερμανίας – ΔΝΤ
Σχέδιο αποσταθεροποίησης το 1 εκατομμύριο παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα Κόσοβο και “Μακεδονικό” πυλώνες του ίδιου σχεδίου

Μόνο η Συρία αντιστέκεται, ενώ η Ελλάδα στηρίζει τους ισλαμιστές δολοφόνους της!

Του Νίκου Κλειτσίκα

Με αφορμή ορισμένες επισημάνσεις του φίλου Fernando Rossi για την Τουρκία και την Ελλάδα Επισημαίνει ο ιταλός π. Γερουσιαστής Fernando Rossi, πρώην κομμουνιστής και σήμερα με τα… κινήματα των πολιτών… «το σχέδιο των corporations που στηρίζουν τον Ερντογάν, μαζί με τις μασονικές στοές, είναι ο σχεδιασμός της νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας.

FINANCIAL TIMES - "Η Ελλάδα οδηγείται σε έξοδο με... μαθηματική ακρίβεια"

H εφημερίδα Financial Times εκτιμά σε εκτεταμένο δημοσίευμά της ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του "λάθους" του ΔΝΤ, η Ελλάδα δεν θα έχει καμία ελπίδα ανάκαμψης. Θα παραμείνει εγκλωβισμένη σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και αποπληθωρισμού του χρέους της, μέχρις ότου αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη...

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: Η πολιτική της τρόικα οδηγεί σε Grexit

''Ήταν η πιο τίμια και διαυγής ανάλυση από επίσημο οργανισμό για την κρίση στην ευρωζώνη μέχρι σήμερα. Μέσα σε 50 μόνο σελίδες, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρήγαγε μια ακριβή και σοβαρή ανάλυση για το τι πήγε στραβά με το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.

Φτερά στον άνεμο της παγκοσμιοποίησης…

Το τριήμερο που μας πέρασε είδα και άκουσα πράγματα, τα οποία με οδήγησαν στο να αντιληφθώ με τον πλέον ωμό τρόπο την υποκρισία του παγκόσμιου συστήματος. 

Ενώ στην Ελλάδα οι νέοι αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το αύριο, όλοι αγωνιζόμαστε υπό τον φόβο κατάσχεσης σπιτιών και

καταθέσεων, με μερικούς να έχουν ήδη χάσει ήδη τα πάντα, το παγκόσμιο κατεστημένο διοργανώνει εκδηλώσεις εκτόνωσης των περιβαλλοντικών και σεξουαλικών «ευαισθησιών» ορισμένων.

17/6/13 απαιτούμε διαγραφή όλων των δανείων! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

undefined

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤHΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

Παραθέτω μια σειρά από δημοσιεύσεις των τελευταίων ετών που αποδεικνύουν ότι:

Για το υπέρογκο χρέος της χώρας ευθύνονται οι τράπεζες! Το κράτος δανείστηκε τεράστια ποσά τα......

Πανος Καμμένος: Όταν οι Γερμανοί αποχωρούσαν, έσφαζαν τους συνεργάτες τους.

Στις Εκδηλώσεις Μνήμης για την συμπλήρωση των 69 χρόνων από την σφαγή στο Δίστομο παραβρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση, το προσκλητήριο των θυμάτων και κατέθεσε στεφάνι στη
μνήμη των 218 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στις 10 Ιουνίου του 1944.

Τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευαν ο Γραμματέας του κόμματος, Σπύρος Γαληνός και η Βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Εδώ από το Δίστομο, πάνω από τους τάφους των βρεφών που σφαγίασαν οι δυνάμεις Κατοχής, οι ναζιστές, πριν από 69 χρόνια, βρισκόμαστε πρώτα από όλα για να αποδώσουμε τιμή αλλά και για να θυμηθούμε.

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές ;

Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές ; Δημοσκόπηση της Τρικλοποδιάς

Η ψηφοφορία θα είναι ενεργή για μια εβδομάδα .

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά από τον ίδιο υπολογιστή !

Το πλαίσιο της δημοσκόπησης υπάρχει και στην δεξιά πάνω μεριά του blog .

Διαδώστε !