Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ

Στην Κύπρο πέρασε διάταξη για τα κόκκινα δάνεια, σύμφωνα με την οποία όταν η τράπεζα έρχεται σε συμφωνία να πουλήσει το κόκκινο δάνειο σε κάποιο κερδοσκοπικό fund, π.χ. για 15%, υποχρεούται προηγουμένως να καλέσει τον οφειλέτη και να ...

Δημιουργία Εθνικής Φρουράς στη Ρωσία ανακοίνωσε ο Πούτιν: Ποιοι οι λόγοι πίσω από την αιφνιδιαστική κίνηση.


Αίσθηση έχει προκαλέσει στα διεθνή ΜΜΕ η ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, την Τρίτη περί δημιουργίας Εθνικής Φρουράς, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας της χώρας. 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik, πρόκειται για
μια νέα παραστρατιωτική δύναμη, επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος και τη διατήρηση της «κοινωνικής ειρήνης και τάξης».

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Εθνική Φρουρά δημιουργείται από τις Δυνάμεις Εσωτερικού του υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο θα λειτουργεί σε «στενή συνεργασία». Σημειώνεται πως υπό την «ομπρέλα» του υπουργείου περιλαμβάνονται η .....

Ξεκίνησε η συζήτηση για το Δουβλίνο ΙΙΙ

Τη συζήτηση για την τροποποίηση του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙΙ για τη διαδικασία χορήγησης ασύλου σε πρ όσφυγες, ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στόχος μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών μεταξύ των κρατών μελών.

Ο κανονισμός Δουβλίνο ΙΙΙ, ο οποίος καθιστά υπεύθυνη για τη διαχείριση του πρόσφυγα την πρώτη χώρα εισόδου στην κοινοτική επικράτεια, ξεπεράστηκε από την προσφυγική κρίση, γιατί κατέδειξε πως ένα κράτος μέλος, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα, δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει τον εν λόγω κανονισμό σε περιπτώσεις μαζικής εισόδου προσφύγων στην επικράτειά του.

Η Κομισιόν δεν υποβάλει στην παρούσα φάση προτάσεις, αλλά «ιδέες» που έχουν τη μορφή ..

Εκθεση - βόμβα Ντράγκι: Το δημοψήφισμα και πώς φτάσαμε στα capital controls.

Σημαντικές αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν πέρυσι στην Ελλάδα, με τις δραματικές ώρες για την οικονομία, καταγράφονται στην ετήσια έκθεση πεπραγμένων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Μάριο Ντράγκι κάνει λόγο για απειλές που δέχθηκε
η ακεραιότητα του ευρώ λόγω της κατάστασης στη χώρα μας στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Αναφέρεται στον ELA που πρόσφερε η ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες για να τις σταθεροποιήσει, αλλά το πιο ενδεικτικό της κατάστασης έχει να κάνει με την επιβολή των capital controls. Ενδέχεται, δε, να είναι και αυτό που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΚΤ, «στο τέλος Ιουνίου του 2015 μια σειρά γεγονότων, όπως η απόφαση των ελληνικών αρχών να προκηρύξουν δημοψήφισμα και η μη παράταση του δεύτερου προγράμματος μακροοικονομικής προσαρμογής, οδήγησαν σε περαιτέρω εντάσεις».

Εν συνεχεία σημειώνει ότι....

Περικοπές στο Άμυνας απαιτούν «Δανειστές και …Μπακογιάννη!!»

Την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις και Ειδικά ο Στρατός Ξηράς έχουν
φορτωθεί ολόκληρο το βάρος της λαθρομετανάστευσης με άγνωστες στο προσεχές Μέλλον για την πατρίδα οι Δανειστές απαιτούν περικοπές στο Άμυνας 350 εκ ευρώ …Με «σύμμαχο» και την Ντόρα Μπακογιάννη !

Την ώρα που η Τουρκία άσσος στα Ανατολίτικα παζάρι απαίτησε και πήρε 6 δις ευρώ , απο την Ε.Ε για δήθεν προσφυγικές δαπάνες....…Ενώ τρέχουν εξοπλιστικά προγράμματα της τάξεως των 6,5 δις ευρώ ,χώρια η εγχώρια παραγωγή , η Ελλάδα καλείται να περικόψει ακόμη και από τα .....

Τι προβλέπει το νέο Ασφαλιστικό για τις χήρες και τις συντάξεις χηρείας.


Κοντά σε μια ακόμα επιτυχία βρίσκεται η χώρα μας, αφού οι δανειστές συμφώνησαν με τους εαυτούς τους σε αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι για το Ασφαλιστικό.

Η ελληνική κυβέρνηση, σε ρόλο παρατηρητή, έχει ενθουσιαστεί με το γεγονός πως οι δανειστές συμφώνησαν με αυτά που είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι δανειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας αλλά είναι βέβαιο πως οι δανειστές θα πάρουν την σωστή απόφαση, όπως κάνουν, άλλωστε, σε όλα τα θέματα, εδώ και έξι χρόνια.

Η πρόταση των δανειστών είναι ....

ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ: «Καπέλο» 150% στα φάρμακα από την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Με στόχο μια συμφωνία χωρίς χρήματα μέχρι την Κυριακή η οποία θα παρουσιαστεί στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ από τις 15 έως και τις 17 του μήνα ξεκίνησαν και πάλι χθες οι απευθείας διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους δανειστές.

Όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα υπάρχουν δύο κείμενα που θα υπογραφούν τα οποία θα περιλαμβάνουν και δύο κύματα μέτρων. 


Το ένα θα είναι για τη συνέχιση του προγράμματος που βρίσκεται σε ισχύ με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. 

Το δεύτερο θα είναι με το ΔΝΤ και θα προβλέπει...

Στους Γερμανούς και επίσημα 14 αεροδρόμια της Ελλάδας. Και το ξεπούλημα συνεχίζεται ...

http://www.zougla.gr/assets/images/1950190.jpgMε ομόφωνη απόφαση η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη FRAPORT AG, εν μέσω αμφιβολιών ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές όπως αναφέρει το zougla.gr.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:


Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Ολομέλεια, με την υπ’ αριθ. 626/2016 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, τη γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από τη FRAPORT AG του αποκλειστικού ελέγχου των Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ομάδας Α.....

Η δικτατορία των αμαθών επιχειρεί να κυριαρχήσει στην Ελλάδα.

http://gegonotstomikroskpio.com/wp-content/uploads/2016/02/Greece_SOLD_Griechenland_Athen_Athens_austerity_KKE_Kommunistische_Partei_Dimitris_Koutsoumbas_Syriza_Troika_IWF_IMF_Austeritaet_Eurokrise_EZB_Alexis_Tsipras_.jpg
Η απαίδευτη ηγεσία της χώρας είναι ενδεικτική μιας γενικότερης τάσης αντίστασης στην γνώση, την εποχή της υπερπληροφόρησης.Είναι προϊόν πνευματικής οκνηρίας; 

Είναι έλλειψη ενδιαφέροντος; Είναι απροθυμία για πρόσβαση στην κριτική σκέψη;

Ή μήπως πρόκειται για φόβο μπροστά στην αλήθεια η οποία συνήθως προβάλλει μέσα από την πληροφόρηση που μετατρέπεται σε γνώση; Ίσως να πρόκειται για όλα τα παραπάνω.


Δεν χωρά καμμία αμφιβολία ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν είχαν....

«Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ» Οι Βρετανοί χαιρετίζουν το ολλανδικό «όχι» στη διεύρυνση της Ευρώπης.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/04/UKIP-507060.jpgΠλήγμα για τους Ευρωπαίους γραφειοκράτες, το 61,1% των Ολλανδών ψηφοφόρων που ψήφισαν «όχι» στη συμφωνία επέκτασης της Ε.Ε., με κάποιους να την χαρακτηρίζουν ως «την αρχή του τέλους της ΕΕ».

Η συμφωνία δίνει το πράσινο φως στο εμπόριο και την αμυντική συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και της Ουκρανίας και έχει γίνει αυτόματα αποδεκτή από 27 κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης και της Βρετανίας.

Η Ολλανδία είναι η μόνη χώρα που έχει αντιταχθεί στο σχέδιο δημιουργώντας ένα σημαντικό εμπόδιο σε αυτό που πολλοί θεωρούν ότι ....

“Τα νησιά του Αιγαίου δεν μας ανήκουν”! Ομολογία από το Πανεπιστήμιο Βοσπόρου!

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/02/turkish_ship-660x330.jpgΤης ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται πολύ συχνά στη Συνθήκη της Λωζάννης. Πρόσφατα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα για την δήθεν εκατονταετή περίοδο ισχύος της. 


Η Συνθήκη που υπεγράφη το 1923 σύμφωνα με μυστικές διατάξεις λήγει το 2023. 

Οι ισχυρισμοί αυτοί καταρρίπτονται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από την υφηγήτρια δρ. Sevtap Demirci, η οποία ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου (πρώην Robert College) .

Η κ. Demirci δήλωσε στο Odatv (5/4) τα εξής: “ Έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις φήμες. Δηλώνω όμως κατηγορηματικά .....

Να τες οι γεωπολιτικές «τσαχπινιές»… Φυσικό αέριο από το Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας! Τη Ρωσία τη ρώτησε κανείς;

http://lho761rwawi3i3tzu22s31dz.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/08/fysiko_aerio3.jpgΤη Ρωσία τη ρώτησε κανείς; Αν κλείσει τη στρόφιγγα ο Πούτιν, τι θα γίνει;

Ίδρυση ενός κονσόρτιουμ 15 εταιρειών που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας δρομολογείται σύμφωνα με τον CEO της τουρκικής εταιρείας Turcas, Μπατού Ακσόι, ο οποίος δήλωσε ότι το πρώτο φυσικό αέριο μπορεί να φτάσει στην Τουρκία τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ Ντέιλι Νιους”, ο Μπατού Ακσόι είπε ότι σχεδιάζουν να ιδρύσουν ένα κονσόρτιουμ για να μεταφέρει φυσικό αέριο από το Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.


 «Κάθε μέλος του κονσόρτιουμ θα πάρει κάποιο αέριο σε αυτό το σχέδιο. 

Τουλάχιστον 15 εταιρείες έχουν επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι στιγμής και εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε αυτό το κονσόρτιουμ που σχεδιάζουμε», ανέφερε προσθέτοντας ότι δεν...

WIKILEAKS (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ)! Ποιοι Κρύβονται Πίσω από τα «Panama Papers»!! Ποιος ο Πραγματικός Στόχος!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/04/wikileaks1.jpg?w=750&h=563Η ιστοσελίδα πληροφοριών WikiLeaks ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πίσω από την πρόσφατη μαζική απελευθέρωση των οικονομικών εγγράφων που έγιναν γνωστά ως «έγγραφα του Παναμά», με στόχο τον Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Τα WikiLeaks ανέφεραν ότι η διαρροή στοιχείων χρηματοδοτήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία για τη Διεθνή Ανάπτυξη του δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Σόρος. 

Εκατομμύρια έγγραφα, που κατέχονται από την εταιρεία Mossack Fonseca με έδρα τον Παναμά, διέρρευσαν σε μια σειρά από οργανισμούς μέσων....

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την Αθήνα εάν καθυστερήσουν τα σχέδια για το τζαμί!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXwukn8iEMrk0ce5n_EkOW9FkJC28knPA9_eeOqe_m6q9V5-z3WqbkGTJY36ePID6fteiTVIccrtmJVaFsMUSkiSE6bbZ2qs6tOP8Yd6qDdCxaLE10a2twHo75UCPQDAhln7h-oEPcNFM/s1600/ISIS-Athens-658921.jpg
Ο βρετανικός τύπος αναφέρει ότι υπάρχουν φόβοι ότι οι ισλαμιστές εξτρεμιστές θα επιτεθούν στην Αθήνα εάν δεν επισπευτούν οι εργασίες κατασκευής τζαμιού οι οποίες έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Ξένοι «κύκλοι» παρουσιάζουν δήθεν δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι εκφράζουν φόβο από την καθυστέρηση κατασκευής του μεγάλου Τζαμιού στην Αθήνα από Τζιχαντιτσές, οι οποίοι ενδεχομένως «σουλατσάρουν» εντός ελληνικής επικράτειας.

Ως πρόσχημα αναφέρεται η ύπαρξη δεκάδων παράνομων τζαμιών σε πολυκατοικίες πυροδοτώντας ανησυχίες ότι οι μουσουλμάνοι εάν δεν βρούν λατρευτικό χώρο θα ριζοσπαστικοποιηθούν, ακόμα πιο πολύ απο «φλογερούς» Ιμάμηδες.

Κάθε μέρα που δεν έχουμε επίσημο τζαμί και ιμάμη στην Αθήνα, αυξάνεται.....

Έφοδος τουρκικών κεφαλαίων στη Θράκη - Επένδυση ύψους 40 εκ. ευρώ θέλουν να κάνουν οι Τούρκοι στην Κομοτηνή .

http://fonirodopis.gr/press/wp-content/uploads/2016/04/12417766_1026197737472587_2078222914528582389_n.jpg
Ξεχάστε τους Βαλκάνιους, εμείς είμαστε οι πραγματικοί σας φίλοι είπε ο Πρέσβης της Τουρκίας κ. Κερίμ Ουράς στους τοπικούς παράγοντες – Προσπάθεια νομιμοποίησης των ψευδομουφτήδων και πρόκληση με αναφορά στην «μειονότητα μας»

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Τούρκου Πρέσβη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Το ενδιαφέρον των Τούρκων για επενδύσεις στην περιοχή της Θράκης εκδηλώθηκε για ακόμη μια φορά, μέσω του Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Κερίμ Ουράς ο οποίος πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην ....

Αυτοί είναι οι «αρχιτέκτονες» της λαθρο-εισβολής.

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/04/foto3-3.jpg
Ένας από τους μεγαλύτερους συντελεστές από το παρασκήνιο της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης», είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, κυρία Χίλαρυ Κλίντον και σήμερα υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα.

Ήταν αυτή που συνέβαλλε καθοριστικά στην ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι στην Λιβύης, δημιουργώντας μια μεγάλη «τρύπα» σε όλη την βόρειο Αφρική που από τότε η τρύπα αυτή άρχισε σε να γεμίζει με εκατομμύρια μουσουλμάνους που ....

Ξεσηκωμός στη Λέρο - Πως οι αρχές ξεγέλεσαν τους κατοίκους κι αποβίβασαν 250 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες - Αγριο ξύλο.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOzJYgcPfQNKK_LevhsO0eycWXshjhr1xQa7YvZqDVxegoYmCOZBGcFPRtCON6BtFLMl7XY49ps4pDZmcrsq-R-Cr2zcjrc1gv2QfGErWBJWtEXae_3CRYPhATqFF8aUh2toSYnal_k5g/s1600/epeisodia-limani.jpg
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο νησί της Λέρου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των πολιτών για την αθέτηση των υποσχέσεων του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών, σχετικά με την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών από άλλα νησιά που βρίσκονται εκτός των διοικητικών ορίων της Λέρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του νησιού υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε όλους τους δημότες σε κινητοποίησεις προκειμένου να αποτραπεί η προσέγγιση πλοίου που μετέφερε (σύμφωνα με πληροφορίες 220) πρόσφυγες/μετανάστες από τη Χίο στη Λέρο (στο HOT SPOT στα Λέπιδα).

Έτσι, το απόγευμα της 7ης Απριλίου στις 18.00, πάνω από 250 δημότες του νησιού συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη της Ναυτικής βάσης (Υ.Ν.Τ.Ε.Λ) στα Λέπιδα, για να αποτρέψουν ....