Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ).

keed6
Στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα τα μέλη της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΚΕΕΔ!
Πιο συγκεκριμένα:
Περίπου 300 έφεδροι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα κρατώντας ελληνικές σημαίες. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς επίσης και κλούβες.

ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ... "Ο Τολμών Νικά": Τα κομάντα που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τις ιδέες τους... 06/10/13 - 20:21

Ενα ολόκληρο τάγμα (περί τους 800 άνδρες) εφέδρων των ειδικών δυνάμεων αποδεικνύοντας αυτό που λέει και το έμβλημά τους "Ο Τολμών Νικά" αψήφισαν το κλίμα τρομοκρατίας που έχουν περάσει ξέντρα κέντρα στην ελληνική πολιτική ζωή, φόρεσαν τις τιμημένες στολές των ελληνικών ειδικών δυνάμεων και με την ελληνική σημαία στα στιβαρά τους χέρια δήλωσαν "Παρών" στις πολιτικές εξελίξεις.
Σε μία συγκέντρωση κατά του Μνημονίου και της εξαθλίωσης της χώρας οι έφεδροι της ΚΕΕΔ, υπό τα χειροκροτήματα και τις επιδοκιμασίες των πολιτών που ήταν παρόντες  επέμειναν στο κείμενό τους που ζητούσε άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και διεξαγωγή εκλογών με νέα κυβέρνηση, εγγυητή των διαδικασιών τις Ένοπλες Δυνάμεις και την παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για να διευκολύνει τις εξελίξεις.
Ο ταξίαρχος Ιωάννης Τζιάκης δείχνει ότι "δεν μασάει" από ....

Η Κατάμαυρη Χούντα ΔΝΤ-Σαχλαμαρέλων του Σπύρου Χατζάρα

Μας έχουν βάλει ξανά στον Γύψο. 

Τα πάντσερ της Κατάμαυρης Χούντας ΔΝΤ-Σαχλαμαρέλων, κυκλοφορούν στους δρόμους, και η αστυνομία του καθεστώτος εισβάλει στα σπίτια και συλλαμβάνει απλούς πολίτες. 

Για τις συλλήψεις βουλευτών για πρώτη φορά μετά το 1967 δεν λέω, γιατί ήταν της Χρυσής Αυγής, και με αυτές , δόθηκε, «ένα ισχυρό πλήγμα στο ρατσισμό, στη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό» ενώ, και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εξέφρασε «την ικανοποίηση του (Ελληνικού) Εβραϊσμού για την αποτελεσματική παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας» με την οποία «θωρακίζονται οι αξίες της Δημοκρατίας και της ανθρωπιάς μας». 


Για τη νεοναζιστική ανθρωπιά του Τόμσεν ούτε το ΚΙΣ ούτε η American Jewish Committee έβγαλαν ακόμα ανακοίνωση. 

Υπάρχουν Μασόνοι στην ελληνική δικαιοσύνη;


Δήλωση – ΣΟΚ Ρουπακιώτη: Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και Ε.Ε. επέβαλαν τις συλλήψεις βουλευτών της Χ.Α. Τελικά ποιοι είναι αντισυστημικοί;

Οι κάθε λογής αριστεροί που συμπλέουν σε πολλά θέματα με ΗΠΑ, ΕΕ και εβραϊκό λόμπι; Ή η Χρυσή Αυγή και το εθνικιστικό κίνημα που δέχεται κυνήγημα από κάθε μορφή εξουσίας;

Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής αναγνώρισε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. 
Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και η ΝΔ είχε απορρίψει, ουσιαστικά, το...

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;; Η Κα Ελένη Ράϊκου (Φίλη Δελαπόρτα) που αντικατέστησε τον Πεπόνη ακούει ;;;; Η συμμορία Σημίτη έβγαλε 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και είναι ελεύθεροι και "δημοκράτες"! (VIDEO)

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.

Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. 

Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. 

Και έβγαλε λαυράκια.

Ο Γερμανοτραφής και Γερμανοσπουδαγμένος ...Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

“Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό”!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ;;;;

1Μπορεί στο ΣΥΡΙΖΑ να αδυνατούν να προσεγγίσουν την Ελλαδική Εκκλησία παρά τις διακαείς προσπάθειες, αφού κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος...

Στο πλαίσιο, λοιπόν,  του κύκλου επαφών της Θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με θρησκευτικές κοινότητες που δραστηριοποιούνται στη χώρα, 


πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος. 


Εκ μέρους της Θεματικής Θρησκευμάτων παρέστησαν ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστής της Θεματικής Μάκης Λυκόπουλος, ενώ το Συμβούλιο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Βενιαμίν Αλμπάλας και ο Γενικός Γραμματέας, Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.