Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Το δεύτερο ακούρευτο ομόλογο των τοκογλύφων λήγει σήμερα… θα το πληρώσετε κύριε Στουρνάρα;

omologo 2 ligei 5 luly 2013 chf
Δείτε τι κερδίζουν στο τέλος του άρθρου. “Κέρδη” πληρωμένα 100% από τον Έλληνα φορολογούμενο.


ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


Η χώρα λοιπόν θα επανέλθει στις αγορές, θα ανακτήσει την αξιοπιστία της κλπ, όταν η διεθνής κοινή γνώμη βεβαιωθεί ότι μεσολάβησε του...

ΒΙΝΤΕΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

Το δημόσιο χρέος μετά τη «σωτηρία» έφτασε τα 318 δις.


Για όλα φταίει ο Αντρέας. Το είπε και ο Μάκης ο δεξιός .

Το Χρέος του Αντρέα ήταν 114 δις.


 Ο Ευρώ-Σημίτης τα έκανε 190, και ο Νωθρός Κωστάκης με τον LSE καθηγητή Αλογοσκούφη, τα πήγε στα 304.

Μετά ήρθε το πράκτωρ Giorgaki, και μας έβαλε στην εντατική της Τραπεζικής Σωτηρίας.

Τρία χρόνια μετά, και μετά από δύο μνημόνια «Εθνικής Σωτηρίας», το ύψος του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης, μετά τα swap, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, στις 31.5.2013 ήταν 317.856.083.972,06 ευρώ.

Και ο πούστης ο Γκίντο, ο ψευδός υπουργός Εξωτερικών του Βερολίνου, είπε .....

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ..

Το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς


Επειδή ιστορικώς είναι διαπιστωμένο ότι, ο χαρακτήρας του Έλληνα είναι απρόβλεπτος και επειδή η διεθνής συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξουδετέρωση του Ελληνισμού, του μόνου σοβαρού αναχώματος των επιδιώξεών των, για αυτό και υπάρχει σε αυτούς μέγας φόβος. 

 Όλες οι προσπάθειες των διεθνών κακοποιών- τρέμουν- μήπως ξαφνικά ναυαγήσουν, ( όπως και θα γίνει ) και οι Έλληνες τινάξου τα πάντα στον αέρα. 


Δηλαδή, μήπως καταργήσουμε, όλο το υπάρχον σάπιο και προδοτικό πολιτικό οικοδόμημα και αλλάξουμε άρδην ολόκληρο το επιβληθέν, από τον ολετήρα Σημίτη, οικονομικό μοντέλο.

  Ο Σημίτης για να εξουδετερώσει τον Ελληνισμό και υποδουλώσει την πατρίδα μας στους πάτρωνές του, με πολιτική παραπλάνηση μας αφαίρεσε το κυρίαρχο όπλο οικονομικής πολιτικής δηλαδή, ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, και έφερε το Γερμανό-σιωνιστικό ΕΥΡΩ, πού κατάστρεψε την οικονομία της Χώρας και διέλυσε την κοινωνική συνοχή.

Νέο βρώμικο ’89 με τα ψηφιακά κανάλια και το μαύρο στην ΕΡΤ.

To λουκέτο στην ΕΡΤ και το μαύρο που έριξαν Σαμαράς και Βενιζέλος στην «μικρή οθόνη», συνδέεται με τη διαδικασία του διαγωνισμού για την ψηφιακή τηλεόραση.  

Την αποκάλυψη γα νέο βρώμικο 1989 με επίκεντρο την ψηφιακή τηλεόραση και μάλιστα από την τρικομματική (τότε) κυβέρνηση, είχε κάνει το βράδυ της (κρίσιμης) συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, από την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του Μάκη Κουρή, στο «Contra Chanel» , το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και π. Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαλαπάτης. 

Η διαβούλευση για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου έκλεισε 19 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ, ενώ η προκήρυξη της σχετικής δημοπρασίας θα γίνει στις 30 Ιουνίου με νεκρή την ΕΡΤ. 


Για την ΕΡΤ ο νόμος προβλέπει από το 2007 ότι δικαιούται τη μία από τις δύο προβλεπόμενες άδειες παρόχου δικτύου. Αυτό που έγινε οδηγεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, την Τετάρτη, η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, κατήγγειλε τον ρόλο των ιδιωτικών καναλιών και των μετόχων τους, που διατηρούν επίσης εφημερίδες, ενεργειακούς κατασκευαστικούς και άλλους επιχειρηματικούς ομίλους , και η προεδρεύουσα Μ. Αντωνιάδου (συντάκτρια στο Βήμα) θέλησε να αφαιρέσει το λόγο από τον Δ, Τσαλαπάτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι εκτός θέματος. 

ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Σ’ ένα κράτος διαλυμένο και παραδομένο στις φλόγες της νεοταξικής κατοχής δεν μπορείς να αναζητάς σε καμία περίπτωση πολιτικές συμπεριφορές κοινωνικής προστασίας. 

Βλέπεις μονάχα κοινωνικά ερείπια, πόνο, αίμα και δάκρυα που αποτελούν το οδυνηρό έργο των κατακτητών. 

Στους άθλιους κατακτητές ανήκουν οι συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες και η διεθνιστική παρέα τους. Είναι οι εισβολείς τού δούρειου ίππου τής παγκοσμιοποίησης που άνοιξαν διάπλατα τις πύλες τού Έθνους μας στα «περιούσια» αφεντικά τους. 


Δικό τους έργο είναι η συρρίκνωση τής ελληνικής επιχειρηματικότητας, η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η καταστροφή τού συστήματος υγείας, ο όλεθρος από το ξένο έγκλημα μα και από την απελπισία. 

Όλα τα δεινά είναι ένα προμελετημένο σχέδιο για την ερημοποίηση τής ελληνικής κοινωνίας με εκτελεστικά όργανα τούς σοσιαλφιλελεύθερους και τούς μαρξιστές ολετήρες τού καταρρέοντος ....

Ποιός κατέστρεψε την Ελλάδα;

Αρχίζω από το τέλος.

Σημίτης, Παπαδήμος, Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Στουρνάρας, Χριστοδουλάκης, Προβόπουλος, Αβάπτιστος του Παπανδρέου, Συνταγματολόγος , Μπόμπολας, Σαραντόπουλος, Σαμαράς, Ψυχάρης, Μπόμπολας, Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Σάλλας, Κοντομηνάς, Μυτιλιναίος, Κλπ. Κλπ. Κλπ.

Και όμως ο.....

Γιοργκ Ασμουσεν : τα σενάρια περί «κουρέματος» του ελληνικού χρέους , «αποπροσανατολίζουν από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», και ζήτησε «η Ελλάδα να κάνει περισσότερα ......

Το «Success Story» τα έφαγε τα ψωμιά του

του Σπύρου Χατζάρα

Ενώ στο ντουλάπι δεν έχει ψίχα ψωμί, τα πατριωτάκια μιλάνε ξανά για του Έθνους τη «στρατηγική», και υπόσχονται , προς τις δύσπιστες «δημιουργικές δυνάμεις του τόπου», που όμως χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα τους στη ΔΕΠΑ και απαιτούν κούρεμα φεσιών, ένα «ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης», και τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Τα πατριωτάκια , εμπορεύονται την Ελπίδα και μιλάνε αόριστα ,για τις «νίκες», που το μέλλον θα τους φέρει, διότι «υπέρτατη ιδεολογία για τον κάθε Έλληνα πρέπει να είναι η σωτηρία της χώρας», και του τραπεζικού της «συστήματος», διότι τα «πατριωτάκια» τα χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια, το ήθος και το φιλότιμο, δηλαδή, η «αγάπη για την πατρίδα». 

Και επειδή, «υπέρτατη ιδεολογία για τον κάθε Έλληνα» πρέπει να είναι η αγάπη για τον τσιφούτη τοκογλύφο, η κυβέρνηση πληρώνει στο ακέραιο τα κουρεμένα ομόλογα των hedge funds........