Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΩΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ;;;

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ PROTONΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ! Εκτός εάν είναι αυτός ο σκοπός τους.

Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές, ο Θόδωρος Ασημακόπουλος που συνδέεται στενά με τον Γιώργο Παπανδρέου και ήταν κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Proton, φέρεται να γλιτώνει την “δαμόκλειο σπάθη” της δικαιοσύνης.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μετά το σημερινό χάδι στον έτερο εκλεκτό της οικογένειας Παπανδρέου, τον Κλέωνα Παπαδόπουλο σε συνδυασμό και με την αίτηση για άρση ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ, κάποιοι παίζουν ολέθρια παιχνίδια στην πλάτη της πατρίδας.

Ισχύει όντως η φυγάδευση Ασημακόπουλου; Και αν ναι, γιατί την έκρυψαν όλα τα κανάλια και όλα τα μέσα; Ειδικά για το συγκεκριμένο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις ακόμα και με το σκάνδαλο των εξοπλιστικών;

Πως είναι δυνατόν όλοι ...

“Ολική υποδούλωση” της Ελλάδας προβλέπει η RBS.

Τρίτο πακέτο στήριξης και νέο κύκλο λιτότητας στην Ελλάδα, προβλέπει η Βρετανική ROYAL BANK OF SCOTLAND (RBS), θεωρώντας σε σχετική έκθεση ότι η επόμενη φάση της ελληνικής διάσωσης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις πολιτικές εξελίξεις. 

Η RBS εκτιμά ότι η τρόικα θα έρθει σε συμβιβασμό με την ελληνική πλευρά πριν τις Ευρωεκλογές τον Μάιο, αλλά μετά από αυτές θα σκληρύνει εκ νέου τη στάση της, απαιτώντας περαιτέρω λιτότητα. 

Η απαίτηση αυτή θα οδηγήσει σε .....

Τώρα το «πρωτογενές πλεόνασμα» ψεμάτων «δίνει και παίρνει», για να σώσουν τα τομάρια τους....

«Δοξάστε» τους!

Ανοίξτε τις τηλεοράσεις για να ακούσετε την «αλήθεια» τους. Τόσα χρόνια σας λένε ό,τι θέλουν αυτοί να ακούτε και σας δείχνουν ό,τι αυτοί θέλουν να σας δείξουν. Επηρεάζουν τις αρχές και τις αξίες σας, δημιουργούν πεποιθήσεις, επιθυμίες κι όνειρα! 


Φυσικά, κάπου- κάπου πετάνε στο φόντο και κάποιους «καθαρούς», για να το παίζουν «δημοκράτες», και για να τους βάλει ο κόσμος στο ίδιο «κάδρο» με τους άλλους και τους ρωτάνε μόνο ό,τι θέλουν να ακούσετε! 

Έτσι χειρίζονται το επικοινωνιακό παιχνίδι πάντα προς όφελός τους ,γιατί πολλά «παράσιτα» σαν αυτούς «θρέψανε» τόσα χρόνια με τα λεφτά που διαθέτουν από το υστέρημα του λαού! 

Τα ΜΜΕ τους πια «βγάζουν μάτι» για ....

ΣΟΣ :"ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ" ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ !

ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΨΥΧΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ:

<< Ο Γ'Π'Π' ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ >>

ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ, Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ...

Τζίμης Πανούσης: ο ΣΥΡΙΖΑ , είναι μεγάλη παγίδα και θα το δείτε όταν θα έρθει στην εξουσία.

Ο Τζίμης Πανούσης στο ραδιόφωνο του Δίεση 101,3 μίλησε άλλη μια φορά και ελάλησε, όπως κάνει μοναδικά, εδώ και τόσα χρόνια....


Για την Αριστερά, το ΕΣΥ, το Θεό και πολλά άλλα, για τα οποία συζητάμε κι εμείς μεταξύ μας, αλλά, ....άλλο εμείς.

Αρχικά αναφέρθηκε στις νέες εμπειρίες που απέκτησε επισκεπτόμενος ένα ελληνικό νοσοκομείο:


«Ήταν ένα ηλεκτροσόκ ρεαλισμού. Σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και φεύγουν όλα αυτά τα δήθεν τα οράματα που έχουν οι καλλιτέχνες.

Το σημαντικό είναι ότι εκεί συναντάς ανθρώπους κανονικούς, που στις δικές μας τις παρέες δυστυχώς δεν υπάρχουν.

Και βλέπεις τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, να μην κοιμούνται καθόλου, να παίρνουν μισθό 800 ευρώ και ....

Λες τώρα να συλληφθούν ΓΑΠ και Σημίτης όπως ο Μιχαλολιάκος; Εεεεεε ;;;;

Με μαγικό τρόπο κατάφερνε να υπερπηδά κάθε εμπόδιο του νόμου η ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης». 

Από την έρευνα προέκυψε ότι μόνο για ένα από τα οκτώ προγράμματα αποναρκοθέτησης που ανέλαβε η ΜΚΟ υπάρχει έγγραφο υποβολής αίτησης για χρηματοδότηση από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών. 

Το απίστευτο είναι ότι αγνοούνται και τα επίσημα έγγραφα των ελληνικών διπλωματικών αρχών που πιστοποιούν την ανάγκη πραγματοποίησης των έργων!

Τα….

Με επέμβαση στην Ουκρανία απείλησε Μ.Ομπάμα και ΝΑΤΟ! - Σε ετοιμότητα 3 ωρών μονάδες Spetznaz.

Η πρώτες ευθείες απειλές για στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία από πλευράς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, διατυπώθηκαν πριν λίγο από τους "καθ'ύλην αρμόδιους": Τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και τον ανώτατο στρατιωτικό διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (SACEUR) 
πτέραρχο Philip Breedlove.

Ο πρώτος "προειδοποίησε" τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ότι "Θα υπάρξουν επιπτώσεις στην περίπτωση που συνεχιστεί η βία στην Ουκρανία και ειδικά αν ο Στρατός της χώρας αναλάβει δράση κατά των διαδηλωτών" όπως αναφέρει με τηλεγράφημά του το πρακτορείο Reuters.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Μεξικού Enrique Pena Nieto ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταδίκασε τη βία στο Κίεβο με τον πιο έντονο τρόπο προσθέτοντας πως μια ειρηνική διευθέτηση του ζητήματος είναι ακόμη και τώρα δυνατό να εξευρεθεί.

Νωρίτερα ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είχε ζητήσει ....

Απίστευτες καταγγελίες από τη Λιάνα Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες...

Μετά την δημοσιοποίηση των δύο συνεχόμενων σκανδάλων με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι εμφανές ότι ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για ένα ακόμη σκοτεινό κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας στο οποίο φαίνεται πως «εξαφανίστηκαν» αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, προέβη σε σοβαρές και καταγγελίες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα η κυρία Κανέλλη έδωσε μια πιο περίεργη και επικίνδυνη διάσταση στο ζήτημα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων τονίζοντας ότι....

Ο Αντι-εθνικιστής Αναστασιάδης & Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ.

Μή ̛ πί δουλείας ποτέ (μή δούλος ποτέ) ζών εκών έλθης (ζών με τη θέληση σου γίνεις) παρόν σοι κατθανείν ελευθέρως (αφού μπορείς να πεθάνεις ελεύθερος).(Ευριπίδης) και «Άγει προς φώς (φέρνει στο φώς) την αλήθεια χρόνος.(Μέναδρος)

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ανωτέρω δύο αρχαία ρητά και κατωτέρω άρθρο του Λαζάρου Μαύρου με τίτλο, Ο Αντι-εθνικιστής Αναστασιάδης.

Για το δεύτερο ανωτέρω ρητό, που υπενθυμίζω δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος της Κύπρου (εισβολή των τούρκων το 1974) και ούτε η επιτροπή της Κυπριακής Βουλής τόλμησε, δείτε το συνημμένο για να μάθετε την αλήθεια.

Γιατί ο Ανανστασιάδης όπως και ο Χριστόφιας, θα σας πει ότι εμείς φταίγαμε για την (συμφωνημένη) εισβολή του 1974. Δείτε το συνημμένο, κρίνετε μόνοι σας και μάθετε ποιος πραγματικά πρόδωσε την Κύπρο το 1974.

Όπως τον ξεσκεπάζουν, ο άξιος Έλληνας πρέσβης επί τιμή Στοφορόπουλος, ο αείμνηστος σπάνιος Έλληνας Νεροκλής Σαρρής και όπως τον αποκαλύπτουν τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Τα ψέματα που μας οδήγησαν τώρα ...

ΛΑΙΚΕΣ «ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ» MADE BY SECRET SERVICES ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ»


Τα γεγονότα της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008, η «Αραβική Άνοιξη» στην Τυνήσια, Λιβύη, Αίγυπτο και Συρία και τώρα τα γεγονότα της «λαϊκής εξέγερσης» στην Ουκρανία, (παλαιοτέρα είχαμε την «λαϊκή εξέγερση» ανατροπής του καθεστώτος στην Σερβία), όπως εξελίσσονται, προκαλούν υπόνοιες ότι μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA, η Μ16, αλλά και η ισραηλινή MOSSAD, βρίσκονται πίσω από όλη αυτή την αλυσίδα των υποτιθέμενων «λαϊκών εξεγέρσεων». 


Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι αυτοί οι «λαϊκοί επαναστάτες» χρησιμοποιούν τελευταίου τύπου μέσα αστικών συγκρούσεων από πολύ καλά οργανωμένες ομάδες, ειδικά εκπαιδευμένες και καθοδηγούμενες από καλά καλυπτόμενα άτομα.

Το βασικό κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των «εξεγέρσεων» είναι ότι οι υποτιθέμενοι εξεγερμένοι επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση ακόμα και ανατροπή κυβερνήσεων που......

«Θα σας δανείζουμε λεφτά για να μοιράζετε εσείς χρήματα από το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα;»

«Θα σας δανείζουμε λεφτά για να μοιράζετε εσείς χρήματα από το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα;», δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με μία δήλωση-σοκ σε εκπροσώπους των ξένων μέσων στις Βρυξέλλες, ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, φροντίζει και πάλι να προκαλεί δίνοντας όμως και το στίγμα των όσων θα επακολουθήσουν για την Ελλάδα...

Ο δρόμος είναι ανηφορικός και οπως λένε οι καλά γνωρίζοντες "ό,τι δοθεί στην Ελλάδα, δεν θα δοθεί...

Σταματήσατε τους εγκληματίες......«Παγκόσμιος πόλεμος» για τα ελληνικά αεροδρόμια

Γράφει ο Κασσιανός Τζέλης

Αμερικανοί, Γάλλοι, Γερμανοί και Έλληνες «συγκρούονται» για τα ελληνικά αεροδρόμια που ιδιωτικοποιούνται, σε μια «μάχη» που κορυφώνεται στις 6 Ιουνίου, τελευταία ημέρα για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στους διαγωνισμούς που μπήκαν σε φάση δημοπράτησης.

Τα εφτά σχήματα πήραν ήδη τα τεύχη δημοπράτησης και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, κι αν δεν υπάρξουν νέες καθυστερήσεις, έως το τέλος του φθινοπώρου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί και τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας θα έχουν περάσει σε ιδιωτικά χέρια.

Το ενδιαφέρον είναι έντονο και εφτά κοινοπραξίες που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, διεκδικούν τα δυο «πακέτα» αεροδρομίων που ιδιωτικοποιούνται από το ΤΑΙΠΕΔ με συμβάσεις παραχώρησης 30 συν 10 ετών.

Οι ανάδοχοι θα μοιραστούν την πίτα των άνω των 18 εκατομμυρίων επιβατών τον χρόνο. 


Μόνο τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Ρόδου, Κω, Κέρκυρας και Χανίων υπολογίζεται ότι εξυπηρετούν πάνω από 13 εκατ. επιβάτες το χρόνο. 

Αυτά τα πέντε αεροδρόμια προβλέπεται να ...

Θέλουμε να σας δούμε να σαπίζετε στην φυλακή....Δεν θα φύγετε....Δεν θα σας το επιτρέψουμε...!!!

Και βέβαια, δεν εννοούμε από την κυβέρνηση και την εξουσία..
Αλλά δεν θα φύγετε..
Είναι βέβαιο.

Δεν θα σας αφήσουμε..
Όχι, μετά τόσα εγκλήματα!
Τόσον πόνο, οδύνη, τόση απελπισία, τέτοια καταστροφή..
Δεν είναι δίκαιο.
Για τα θύματά σας. Για τα παιδιά μας. Για την χώρα..

Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.
Δεν θά ΄βρουν ησυχία οι ψυχές όσων χιλιάδων αυτοκτόνησαν. 


Τόσων χιλιάδων που δολοφονήσατε. 

Όσων τις ζωές καταστρέψατε. Των νέων που....

Ανίκανη, εξαρτημένη ή ανεξάρτητη;

 Ενώ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, η ελληνική Δικαιοσύνη δεν καταδίκασε στην ουσία, ούτε ένα λαμόγιο από αυτά που καταλήστευαν το δημόσιο χρήμα, ξαφνικά τώρα, στην εποχή της κοινωνικής οργής, κάθε μέρα βλέπουμε να σκάει και από ένα σκάνδαλο. 

Προς το παρόν το βλέπουμε βέβαια, γιατί το αν θα υπάρξει τελικά ή όχι καταδίκη, αυτό θα το μάθουμε έπειτα από πολλά χρόνια, όταν όλα θα έχουν ξεχαστεί.

Που ήταν λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια η ελληνική Δικαιοσύνη; 

Ήταν ανίκανη και ξαφνικά έγινε ικανή; 

Την απάντηση την δίνει....

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

DistomoXL2Στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται το πόρισμα της ομάδας εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) για τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Εξωτερικών, το πόρισμα της ομάδας εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους διαβιβάστηκε στις 11 Φεβρουαρίου στο υπουργείο Εξωτερικών με «εμπιστευτικό» έγγραφο. 

Μια ημέρα μετά, στις 12 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών με επείγον έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΝΣΚ, ζήτησε η πρόταση για τον χειρισμό της υπόθεσης να ....

«Μα τούτα εδώ που σπας, τα έχω φτιάσει εγώ, δουλεύοντας βάρδιες. Κατάλαβες;»

Η επίθεση της μνημονιακής κυβέρνησης στις, με κόπο και ιδρώτα, κατακτήσεις των ναυτικών μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. 

Η μεθόδευση για την κατάργηση του Οίκου Ναύτη δεν έχει προηγούμενο.

 Είναι ξεκάθαρο ότι η μνημονιακή κυβέρνηση έχει βάλει στόχο τους Έλληνες ναυτικούς, όπως και όλους τους εργαζόμενους. 

Με αυτήν την πολιτική θέτει σε κίνδυνο τη ναυτιλία μας, εκτός αν ονειρεύεται πλοία με ελληνική σημαία και πληρώματα από πολύχρωμες παντιέρες.

Η κυβέρνηση υποταγμένη ....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άρση βουλευτικής ασυλίας για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν οι ειδικές ανακρίτριες.

news[1]Την άρση της βουλευτικής ασυλίας

 – με την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης 

- ζητούν με έγγραφο 100 σελίδων που διαβιβάζεται στη Βουλή, και για τους υπόλοιπους εννέα βουλευτές της ΧΑ 

– που μέχρι σήμερα δεν είναι υπόδικοι 

– οι ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται τις έρευνες για τη ΧΑ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ.

Οι ειδικές ανακρίτριες ...