Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης..

Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα.....

O Γκορμπατσόφ προειδοποιεί: «Φαίνεται σαν ο κόσμος να προετοιμάζεται για πόλεμο»

Για νέα πυρηνική απειλή που μοιάζει να είναι «πραγματική» προειδοποιεί ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ σε άρθρο του στο περιοδικό «Τime». Ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας πως η «απόλυτη προτεραιότητα» σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να είναι η καταστροφή των όπλων παγκοσίως. 

«Φαίνεται σαν ο κόσμος να ...

«Bόμβα» από ΔΝΤ: Απαραίτητη νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Γεμάτες με «βόμβες» για την ελληνική οικονομία, αλλά και τον τραπεζικό κλάδο, φαίνεται ότι είναι οι δύο εκθέσεις του ΔΝΤ, οι οποίες κατατέθηκαν χθες, προκειμένου να εξεταστούν από το ΔΣ του Ταμείου, στην επικείμενη συνεδρίασή του στις 6 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν Έλληνες ανταποκριτές από την Ουάσινγκτον ....

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Σαλί Μπερίσα καλεί σε ξεσηκωμό τους Αλβανούς για την «Μεγάλη Αλβανία» και ζητάει πόλεμο με την Σερβία – Πολεμικές προετοιμασίες από τα Τίρανα (βίντεο).

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

«Φωτιά» στα Βαλκάνια βάζει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα με ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο Αλβανικό Κοινοβούλιο, καθώς δήλωσε πως εάν η Σερβία δεν σεβαστεί το Κοσσυφοπέδιο, τότε αυτό σημαίνει πως τα Τίρανα μαζί με την Πρίστινα θα πρέπει να κηρύξουν το πόλεμο κατά του Βελιγραδίου.

«Ή θα ισχύσουν οι συμφωνίες που έχουν υπογράψει, αλλιώς πόλεμος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ναι μεν ....

Ευρώπη: Η επίσημη αγαπημένη.

Η χώρα ξεπουλιέται κι εμείς εραστές μιας αδιέξοδης πολιτικής επιλέγουμε ηγέτες που δεν καταφέρνουν να κοιτάξουν πέρα από τις προσταγές των δυναστών μας.

Γράφει ο Γιώργος Σ. Πολίτης

Δανειστήκαμε. Ωραία. Να πληρώσουμε, αλλά να πληρώσουμε -όχι με τους δικούς τους νόμους μια και οι νόμοι τους υπηρετούν μονάχα το στομάχι και τη ματαιοδοξία τους-, αλλά δίκαια.

Να πληρώσουμε δίκαια.

Και ήδη πληρώσαμε αλλά τίποτα δεν αλλάζει, το χρέος δεν κατεβαίνει και εδώ δεν ανάβει μόνο φωτάκι κινδύνου που προειδοποιεί, πως μας εκμεταλλεύονται καθώς υποχρεωνόμαστε να κάνουμε μόνο ό,τι μας επιβάλλουν, μα προβολέας τέτοιος ώστε να κάνει και τον τυφλό να χαρεί.

Είναι αναμφίβολο εδώ και κάμποσα χρόνια, πως ηθελημένα ο τόπος ξεπουλιέται. Ξεπουλιέται η πατρίδα μας ξεπουλιούνται οι περιουσίες μας και ...

SZ: «Βόμβα» για τη Γερμανία μια αναθέρμανση της ελληνικής κρίσης.


«Για γεωστρατηγικούς λόγους, η ΕΕ δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει. 
Την χρειάζεται ως αξιόπιστο εταίρο για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων και για την υπέρβαση της προσφυγικής κρίσης και παρά τα προβλήματα, η χώρα κινήθηκε πάντα στο πνεύμα ευρωπαϊκής ανάληψης ευθύνης (…) τυχόν Grexit θα προσέθετε άλλη μια σοβαρή κρίση στην ήδη ....

Αντε και καλό παραδεισο..!! ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: Πότε υπολογίζουν το τέλος του (Βίντεο).

Ο υποψήφιος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρώπη δήλωσε στο BBC ότι το ευρώ «θα μπορούσε να καταρρεύσει» εντός των επομένων 18 μηνών.

Άκρως ενδιαφέροντα για το μέλλον της Ευρώπης και του ενιαίου νομίσματος ειπώθηκαν από τον καθηγητή Τεντ Μάλοχ σε συνέντευξη του στο BBC Radio4, ο οποίος είναι ο υποψήφιος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρώπη.

 Συγκεκριμένα είπε ότι...

Η μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία.

220
Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι, η ελεύθερη αγορά υφίσταται μόνο στα χαρτιά – αφού πρόκειται πλέον για έναν σοβιετικού τύπου κεντρικό σχεδιασμό, ο οποίος οδηγεί στην εθνικοποίηση των χρηματαγορών, στο κραχ και στο πληθωριστικό χάος .

Άρθρο

Για να στηρίξουν τις χρηματαγορές, καθώς επίσης για να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη σε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που καταρρέει, προτού επικρατήσει ο πανικός και οι τραπεζικές ....

Μιθριδατισμός: η χειρότερη νόσος του Νεοελληνισμού.



Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός.

Άκουγα τις προάλλες μια συζήτηση με θέμα τις εκλογές. Ειπώθηκε ότι πολλοί βουλευτές δεν τις θέλουν, όχι για άλλο λόγο, αλλά μόνο και μόνο γιατί θα χάσουν την παχυλή αποζημίωσή τους. 10.000 ευρώ το μήνα, προνόμια, ασυλίες, ατέλειες, λακέδες που τους δορυφορούν αυτά εύκολα δεν...

Ο Παγκόσμιος Απατεώνας της ΝΤΠ Απειλεί Επίσημα: Θα ρίξω τον Τραμπ.

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Μιλώντας σε ένα κατάμεστο ακροατήριο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο δισεκατομμυριούχος τοκογλύφος, Τζορτζ Σόρος, απείλησε να «ρίξει» τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και να «απελευθερώσει την κόλαση» για να εκπληρώσει τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του. 


Που περιλαμβάνουν έναν.....