Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Δεξαμενές σκέψης.

 Το  δυτικό οικονομικό σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο, παράνομο και απάνθρωπο κατασκεύασμα, το οποίο είναι ικανό να καταστρέψει τους πάντες για να εξασφαλίσει την επιβίωση του – ενώ η βρώμικη δουλειά της χειραγώγησης έχει ανατεθεί στις διεφθαρμένες οργανώσεις που χρηματίζονται από τους εκλεκτούς
«Αυτό που προξενεί εντύπωση όσον αφορά την ανοησία και απέχθεια σε σχέση με τη συμπεριφορά, είναι η εγχώρια ελίτ – η οποία πίστευε πως θα μπορούσε να συμμετέχει στη λεηλασία της Ελλάδας από τους δανειστές της, με σημαντικό μερίδιο, υπερασπίζοντας ως εκ τούτου τις οργανώσεις των εισβολέων (ΔΝΤ, Τρόικα κοκ.). 

Δυστυχώς για τον εαυτό της αδυνατούσε να καταλάβει πως, ειδικά οι Γερμανοί, δεν δίνουν ούτε ένα ψίχουλο από το γεύμα τους – ενώ ταυτόχρονα απεχθάνονται τους προδότες, πολύ περισσότερο .....

θα δούμε και θα ζήσουμε απίστευτα πράγματα.


Στο κλειστό σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων της Ευρωζώνης, ο πλούτος (με τη μορφή του χρήματος) ήταν επόμενο να μεταφερθεί από τον λιγότερο παραγωγικό Νότο προς τον περισσότερο παραγωγικό Βορρά.

Τώρα ο Νότος είναι σε οικονομική στενότητα, από την οποία δεν
μπορεί να ξεφύγει λόγω ενιαίου νομίσματος, τον έλεγχο του οποίου έχει ο πλούσιος Βορράς. 

Ο Βορράς όμως, αντί να....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ…

Αποτέλεσμα εικόνας για οικονομια επενδυσεις

Με πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) 3,6%, με δευτερογενή τομέα (μεταποίηση, κατασκευές) 13,4% και με τριτογενή τομέα (υπηρεσίες, εμπόριο, τουρισμός) 83%, που είναι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, μόνο με συνεχή δανεικά και δια βίου υποτέλεια στους ξένους δανειστές μπορούμε να επιβιώσουμε.

Οι λύσεις είναι δύο:

Renzi: Δεν συμμερίζομαι τα συμπεράσματα της Συνόδου.

Την αντίθεσή του στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε να λάβει μέρος στην κοινή συνέντευξη Τύπου στο πέρας της Συνόδου.

"Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε...

Hurriyet: Μειώνουν το «κόστος περάσματος» οι Τούρκοι διακινητές προσφύγων.



Στα 200 με 250 δολάρια το άτομο, μειώθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, το «κόστος περάσματος» από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά.

Οι τιμές το περσινό φθινόπωρο κυμάνθηκαν γύρω.....