Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Γερμανικό κατοχικό δάνειο και η σχετική Διακομματική Επιτροπή της Βουλής.

Γερμανικό κατοχικό δάνειο και η σχετική Διακομματική Επιτροπή της Βουλής.
 
Καλεσμένοι στην εκπομπή του Α. Μαζαράκη οι οικονομολόγοι Τζαννής Γκούσκος, και Περικλής Δανόπουλος, ο βουλευτής Γιώργος Τσόγκας, της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής. 

Παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο Γιώργος Λεκάκης. Η εκπομπή μεταδόθηκε ...

Ολες οι αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις -Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Αμυνας [λίστα]

Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας που περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Μεταξύ άλλων προβλέπει: Ενοποίηση των σχολών υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, σύσταση μονάδας μελετών και κατασκευών και υπηρεσίας αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, και θητεία για τους αρχηγούς των γενικών Επιτελείων.

Αναλυτικότερα, με το νομοσχέδιο:

Ενοποιούνται από το ....

Η χώρα πεθαίνει, αλλά ο διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος συνεχίζει την αλληλοεξόντωση.

Του Μιχάλη Ιγνατίου
Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η πολιτική ζωή ως να βρισκόμαστε στο 2009, ως να μη συμβαίνει τίποτα αρνητικό ή δυσάρεστο σ’ αυτήν τη χώρα. 

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να σπαράσσεται από την οικονομική κρίση, οι πολίτες να βρίσκονται στο ύστατο σημείο πριν από το έμφραγμα, και οι
ταγοί του πολιτικού κόσμου περί άλλα να τυρβάζουν. 

Η εταιρεία ...

Πρέπει να είσαι γαμώ τα παχύδερμα, για να μην αυτοκτονείς!

φωτο 3

Με την Ελλάδα τον έχουν δέσει καλά το γάιδαρό τους! Κι οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι!


Με την αμυντική μας “πτώχευση” ποιος θ΄ασχοληθεί; Η “ψαλίδα” ανοίγει στο Αιγαίο Τυχαίο όλο αυτό ;;;;

Με την αμυντική μας “πτώχευση” ποιος θ΄ασχοληθεί; Η “ψαλίδα” ανοίγει στο Αιγαίο
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αναμένοντας ξανά την “ανάπτυξη” θα πρέπει να ασχοληθούμε επειγόντως με την δεδομένη “πτώχευσή” μας στην Άμυνα.
Γιατί όσο κι αν παριστάνουμε ότι δεν το ξέρουμε ή δεν το καταλαβαίνουμε, η αμυντική “πτώχευσή” μας είναι πάρα πολύ κοντά.Και είναι απείρως πιο επικίνδυνη από την άλλη την οικονομική,την οποία υποτίθεται ότι αποφύγαμε.
Τα αποτελέσματά της είναι ήδη ορατά.
Η κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις από τις αρχές τις δεκαετίας του 2000 εγκατέλειψαν -μ΄ όλη τη σημασία της λέξης- την Εθνική Άμυνα και τις ΕΔ.Σ΄ όλα τα επίπεδα.
Προερχόμενες από έναν καταστροφικό όπως αποδείχτηκε “εξοπλιστικό κυκλώνα” που ξεκίνησε μετά από το 1996 με αγορές οπλικών συστημάτων που στις περισσότερες περιπτώσεις έγιναν ....

Έτσι θα μας πάρουν οι Rothschild τη ΔΕΗ σε τιμή μπακάλικου…

dei-monada-sto-laurio-arxeio[1]
Μετά τις απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων ENΕRGA-HELLAS POWER που ξεχάστηκαν… η επιμονή των Ελλήνων στην κρατική ΔΕΗ …προβληματίζει τα λαμόγια της κυβέρνησης… σε σημείο που σκέφτονται να δημιουργήσουν μία θυγατρική της ΔΕΗ με 400.000 από τους πελάτες της και να την πουλήσουν μαζί με τους πελάτες σε ιδιώτες. 
Επίσης για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα τα λαμόγια που κινούνται στον χώρο της ενέργειας… η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί να πουλάει σε τιμές χονδρικής στους ανταγωνιστές της …ώστε να μπορούν να έχουν περιθώριο κέρδους …καθώς της κλέβουν την πελατεία.
Οι απατεώνες που παριστάνουν τους ανταγωνιστές της τεράστιας ΔΕΗ ......

Ο κόσμος βρίσκεται σε επικίνδυνο σταυροδρόμι.Έχει αρχίσει ήδη ένας Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο κόσμος βρίσκεται σε επικίνδυνο σταυροδρόμι. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ ξεκίνησαν μια στρατιωτική περιπέτεια που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Διεξάγονται σημαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις και συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις μυστικών υπηρεσιών ταυτόχρονα σε Μέση Ανατολή, Ανατολική Ευρώπη, υπο-Σαχάρια Αφρική, Κεντρική Ασία και Άπω Ανατολή. 

Με τα παραπάνω λόγια άνοιξε την ομιλία του ο καθηγητής Michel Chossudovsky στοNational Autonomous University ......

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ - «Μαύρη μέρα» για την Ελληνική Δημοκρατία

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ
Όλο το χρονικό της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και της προσχώρησης του Τσίπρα στο μνημονιακό μπλοκ των δανειστών – «Μαύρη μέρα» για την Ελληνική Δημοκρατία

Το ελληνικό δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του 2015 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου, αφού πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός καταφέρνει να διαστρεβλώσει τόσο εύκολα την κρίση και τη βούληση του λαού.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, άλλαξαν και αλλοίωσαν μέσα σε μια νύχτα το περήφανο ΌΧΙ του ελληνικού λαού με ποσοστό 61,3%!

Το ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 προκηρύχθηκε στις 28 Ιουνίου του 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Ως ερώτημα είχε αν .....

Ο Ν . ΦΑΡΑΤΖ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.....

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/07/image-18-620x399.jpeg
«ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ, Ή ΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ».!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ....

Η μεγάλη ΝΙΚΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ! !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhn9NEyzaLpwONHV-XS-e7chOCWTN0aZKtKki3OoIJDdylsdwtjwyFzabRWFI1IrVO5kt5MvSj2jZZ_uQV93vVzibly1BL3n-GHUCS0LyoABxFDTX5Ch9UENucf8fdMdeb-ejCqF23sBto/s640/13606988_10208672689647124_7065585824991738405_n.jpg
Ενας χρόνος πέρασε , από το Δημοψήφισμα , που για πρώτη φορά στην Μεταπολίτευση , κλήθηκαμε όλοι μας να επιλέξουμε , στο αν θέλαμε να συνεχιστούν τα Μνημόνια ή όχι , με ότι κόστος έκρυβε ο άλλος δρόμος πολιτικής !

Τι και αν υπήρξε κατατρομοκράτησει του κόσμου από τα ΜΜΕ, από τους πολιτικούς του συμβιβασμού με τα μνημόνια , από την ντόπια & ξένη όλιγραχία και από τους Ευρωπαίους γραφειοκράτες , ένα μεγάλο μέρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ αψήφησε όλα αυτά που άκουγε και πείρε την μεγάλη απόφαση , και με ΤΙΜΗ & ΘΑΡΡΟΣ & ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ έδειξε την ΔΥΝΑΜΗ του με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ 62% που ....

Απόδραση από τον πλανήτη των Ρότσιλντ.

Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας
Γράφει ο Vigilant Citizen
Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες.
Σήμερα, καθώς το Λόμπυ του Πολέμου και οι διάφοροι “Dr Strangelove” επισείουν τις “τρομοκρατικές” και “οικονομικές” δικαιολογίες ενός Αρμαγεδδώνα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να δραπετεύσουν με κάθε τρόπο από τον τοκογλυφικό νεοφιλελεύθερο εφιάλτη.
Ο Αμερικανός οικονομολόγος Michael Hudson προβλέπει ότι οι πολιτικές των Ρότσιλντ και της Wall Street θα ωθήσουν.....

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERMPERG ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ"


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι η συμμετοχή του στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ήταν για «να παλέψει» μόνο και μόνο για τις ελληνικές θέσεις.


 Βέβαια τηρεί κατά γράμμα τους κανόνες εχεμύθειας που βασιλεύουν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ότι δηλαδή στις συναντήσεις αυτές ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛιΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ!

του Νίκου Ιγγλέση*

Ο Ντόναλντ, ο Μπόρις, η Μαρίν και ο Μπέπε

Όποιοι διαβάζουν, το τελευταίο διάστημα, το διεθνή Τύπο και ακούν τις δηλώσεις διαφόρων κυβερνητικών αξιωματούχων δεν μπορεί παρά να νομίζουν ότι ζούμε στις πρώτες δεκαετίες του Ψυχρού Πολέμου. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, η Δύση (Ευρώπη και ΗΠΑ) αντιμετωπίζει ένα νέο«κομμουνιστικό» κίνδυνο. Οι νέοι «Μπολσεβίκοι» βρίσκονται ante portas!

Πρέπει να σώσουμε το υπάρχον σύστημα από τους σύγχρονους «κόκκινους» κραυγάζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες, πανεπιστημιακοί αναλυτές και κάθε «καρυδιάς καρύδι». 

Σε ρόλο υποβολέα όλων των τελευταίων, οι πολυεθνικές επιχειρήσεις και το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. 

Το περιούσιο σύστημα που θέλουν να σώσουν, αν και...

O Ν.Φάρατζ παραιτήθηκε γιατί απειλούσαν την ζωή του (φωτό & βίντεο) Ενας τροχός μπορεί να λασκάρει, αλλά όχι και οι τέσσερις" είπε ο Ν.Φάρατζ.


Ο ηγέτης του κόμματος της Αγγλίας UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ. που είναι ο φόβος και ο τρόμος για την ΕΕ των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ, καθώς και φανατικός υπέρμαχος του Βrexit παραιτήθηκε μόλις εχθές από την ηγεσία του UKIP επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την Daily Εxpress.

Πληροφορίες αναφέρουν πως , ο ίδιος είχε πάει στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες, καταθέτοντας ότι οι απειλές για δολοφονία του, αλλά και εναντίον της οικογένειάς του, είχαν αυξηθεί σημαντικά μετά το αποτέλεσμα ....

Δημοψήφισμα στην Ουγγαρία για το προσφυγικό.

Δημοψήφισμα στην Ουγγαρία για το προσφυγικό
Τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το προσφυγικό στις 2 Οκτωβρίου προανήγγειλε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Τζέινς Άντερ

Το δημοψήφισμα θα αφορά αν θα πρέπει να γίνουν δεκτές ή να απορριφθούν οι υποχρεωτικές από την Ευρωπαϊκή Ένωση ποσοστώσεις μετεγκατάστασης στις χώρες-μέλη χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου.

Στην επίσημη....

Γιατί σύσσωμα τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν για την κατάρρευση της Deutsche Bank;

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Έχω μια απορία! Γιατί κανένα ελληνικό μέσο δεν αναφέρετε στην κατάρρευση της Deutsche Bank; 


Τόσο εξάρτηση πια; 

 Τα ξένα δίκτυα ειδικά αυτά της Αμερικής βοούν ότι η Deutsche Bank είναι ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση της!


 Όλοι οι μεγάλοι αναλυτές φωνάζουν ότι η Deutsche Bank είναι "αφερέγγυα", σύμφωνα μάλιστα με...

την FED έχει....

Σημεία διανομής ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟΥ σε όλη την Αττική. (Παρακαλούμε κοινοποιήστε).

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν φαγητό συνεχίζουν, ευτυχώς, να προσφέρουν πολλές δομές σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
Παραθέτουμε αναλυτικό κατάλογο με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των χώρων στους οποίους μπορεί να προσφύγει όποιος χρειάζεται ένα δωρεάν γεύμα ή δείπνο:
ΑΤΤΙΚΗ
  1. Αγ. Αικατερίνη, οδ. Κειριαδών – Αιγηιδών, 118 53 Πετράλωνα, τηλ. 210-3458133.
  2. Αγ. Αιμιλιανός οδ. Αθαμανίας 17, 104 44, Σκουζέ, τηλ. 210-5129091.
  3. Αγ. Ανάργυροι, Πλ. Αγ. Αναργύρων, 135 61 Αγ. Ανάργυροι, τηλ. 210-2611689.
  4. Αγ. Ανάργυροι, οδ. Κεφαλληνίας και Δαμασκηνού, 163 42 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9930 817.
  5. Αγ. Ανδρέας, οδ. Ωρωπού και....

Sardex: Το επιτυχημένο μοντέλο συναλλαγών χωρίς ευρώ.....Εδώ φραπέ και καναπέ ....

Το Sardex είναι ένα περιφερειακό πιστωτικό μοντέλο, το οποίο βοηθάει μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα μέλη αλληλοβοηθούνται να αντιμετωπίσουν την κρίση. Τώρα το σύστημα αυτό θα ενταχθεί στην οικονομία της Ιταλίας.

Το πρόσωπο του Τζουζέπε Λιτέρα λάμπει όταν μιλάει για το όραμά του. Η οικονομία της Σαρδηνίας εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. 

Οι νεώτεροι και πιο μορφωμένοι εγκαταλείπουν το νησί. 

Ο Τζουζέπε Λιτέρα μαζί με άλλους δημιούργησαν ένα σύστημα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να συναλλάσσονται μεταξύ τους με δάνεια απαλλαγμένα από τόκους και μετρητά. 

Την έμπνευση για το επιχειρηματικό μοντέλο είχαν από τον ελβετικό συνεταιρισμό «Wir».

Τα μέλη του Sardex αποκτούν πρόσβαση σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα. Εκεί μπορούν να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες άλλων μελών. Τα μέλη πληρώνουν βάση πιστώσεων Sardex. Για παράδειγμα, ένας....

To bankrunning ήδη ξεκίνησε στην Ιταλία ....και ο εφιάλτης των κόκκινων δανείων .Η όλη κατάσταση παραπέμπει στην Ελλάδα.

Μνήμες από την πρώτη φάση της ευρωκρίσης ξυπνά αυτή τη φορά η Ιταλία, το τραπεζικό σύστημα της οποίας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Τα κόκκινα δάνεια δοκιμάζουν τις αντοχές των τραπεζών. Οι λύσεις που προτείνει ο Ρέντσι.

Το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας φαίνεται να έχει εισέλθει
στη δίνη μιας νέας χρηματοπιστωτικής κρίσης που προκαλεί «πονοκέφαλο» τόσο στη Φρανκφούρτη όσο και στις Βρυξέλλες. 

Μετά από πολλά χρόνια ύφεσης το ύψος των «κόκκινων δανείων» ανέρχονται στα 360 δις ευρώ. 

Για το σύνολο της ιταλικής οικονομίας το ποσό αυτό αποτελεί πλέον ένα επιπρόσθετο βαρύ φορτίο. 

Οι επενδυτές από τη μεριά τους δείχνουν να μην εμπιστεύονται το ιταλικό τραπεζικό σύστημα, κυρίως λόγω του φόβου αποσταθεροποίησης, ιδίως των μικρότερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. 

Κατά συνέπεια η χορήγηση νέων δανείων επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να ...

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Η μεταπολιτευτική κυρίαρχη ιδεολογία της χώρας ήταν και εξακολουθεί να είναι ο «ευρωπαϊκός προσανατολισμός».

Ήδη όμως, το οικοδόμημα της ΕΕ τρίζει συθέμελα και παρατηρείται
ραγδαία άνοδος των ευρωσκεπτικιστικών δυνάμεων παντού. 

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το όραμα της ενωμένης Ευρώπης, έχει πλέον μετεξελιχθεί σε μία Γερμανική Ευρώπη, με τις ευλογίες και την ανοχή της διεθνούς οικονομικής ελίτ που....... ηγείται της παγκοσμιοποίησης.

Γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες;

Οι Έλληνες απορούν γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν στο ξεπούλημα της χώρας τους. Οι Έλληνες απορούν γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν στην υποδούλωση της χώρας τους και την δική τους. Απορεί ο ένας Έλληνας για τον άλλον Έλληνα. Για τον εαυτό του δεν απορεί κανείς.

Αλήθεια, γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν;

Είμαστε στον 7ο χρόνο από την χρεοκοπία -η χώρα διαλύθηκε και η ασφυξία είναι πια απόλυτη-, δεν θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει οι Έλληνες;

Οι Έλληνες δεν αντιδρούν γιατί ....

Να χαρώ εγώ «εθνικιστές»!


Στη Βρετανία αποφασίζουν έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με δημοψήφισμα. Σκωτσέζοι και Ιρλανδοί ζητάνε απόσχιση και παραμονή στην Ε.Ε οι πρώτοι, επανένωση Ιρλανδίας και παραμονή στην Ε.Ε οι δεύτεροι. Λογικότατο ε; 

Σε μια έκρηξη εθνικισμού, συναντώνται σε κοινό τόπο: την Ε.Ε των τραπεζιτών! 

Οι εθνικιστές γουστάρουν Ε.Ε και δανεικά. Γιούρογκρουπ και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σόιμπλε και Ντράγκι! 

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 

Οι Ουκρανοί ναζί, εξορισμού εθνικιστές, σφάζουν κοσμάκη με Αμερικανική και ΕΟΚική κάλυψη. Ορφανά του Αδόλφου στην....

Φυματίωση σε στρατιωτικούς σε κέντρο προσφύγων - Ραγδαίες εξελίξεις - Παρατημένοι στη μοίρα τους οι στρατιωτικοί που τους μετέτρεψαν οι λαθρολάγνοι σε Φιλιππινέζες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αποκάλυψη για οκτώ στρατιωτικούς και ένα στρατιώτη που βγήκαν θετικοί σε εξετάσεις για φυματίωση...

Image

της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ 

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ κλιμάκιο γιατρών από το 424 νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταβαίνει εσπευσμένα στα Ιωάννινα για να...
εξετάσει εκ νέου τόσο τους στρατιωτικούς όσο και τις οικογένειές τους.

Η αγωνία επιτείνεται, καθώς χθες, πήραν δείγματα και από άλλους στρατιωτικούς συγκεκριμένης μονάδας που κάνουν υπηρεσίες στα κέντρα προσφύγων και αναμένεται να έχουν τα αποτελέσματα την ερχόμενη Πέμπτη. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα αποτελέσματα που θα έχουν θετική ένδειξη για φυματίωση αναμένεται να αυξηθούν τότε.

Το θέμα της φυματίωσης έσκασε σαν βόμβα στους στρατιωτικούς, οι οποίοι αν και....... δηλώνουν ψύχραιμοι, παρόλα αυτά καταγγέλλουν ότι δε

Ηρθε η ώρα η κοινωνία να βάλει κανόνες επάνω στην λειτουργία του χρήματος .

Εάν κάποιος ρωτούσε την κοινωνία ποια θεωρείται την μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανε πότε η ανθρωπότητα αβασάνιστα θα έλεγε κάποιος πως είναι το χρήμα. 

Αν αναλογιστεί ο καθένας από εμάς πως από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την στιγμή του θανάτου όλα κινούνται βάσει αυτού τότε σίγουρα θα ομολογήσουμε πως είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη. 

Αν αναλογιστεί ο καθένας από εμάς πως αποφασίσαμε ολόκληρη η κοινωνία να αποδεχτούμε το γεγονός πως ένας τραπεζίτης τυπώνει χρωματιστά χαρτάκια και αυτό είναι αιτία να εξαρτιόμαστε από αυτά τότε θα πρέπει να αναλογιστούμε σε ποιον τα χέρια παραδώσαμε αυτό το δικαίωμα. 

Αν αναλογιστούμε πως ...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ «ΕΙΧΕ», ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΟΧΙ!

Είναι πολιτικά οξύμωρο, ιδεολογικά ενοχλητικό, εθνικά απαράδεκτο, αλλά συμβαίνει:
 Η αντίδραση με την οποία υποδέχεται ο κορμός του παλαιού κατεστημένου τις μεταβολές στις διοικήσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, των τραπεζών και στον τηλεοπτικό χάρτη δίνει δυστυχώς στην τρόικα το δικαίωμα να εμφανίζεται ως... μεταρρυθμιστική δύναμη στα μάτια των Ελλήνων!!!
Από το 2010 που ξέσπασε η κρίση και σταθερά έως σήμερα μιντιάρχες, τραπεζίτες, επιχειρηματίες τα έδωσαν όλα για τα Μνημόνιο, με την πεποίθηση ότι θα εξαιρεθούν από το αυτό. 
Διέσυραν ως λαϊκιστή οιονδήποτε διαμαρτυρήθηκε για μειώσεις μισθών - συντάξεων, κατέστησαν γραφικούς κορυφαίους συνταγματολόγους που αποκάλυψαν τις δεσμεύσεις για την παραίτηση επί της ασυλίας της κυριαρχίας, εξαφάνισαν όποιον τυχόν έψαχνε τα ψιλά γράμματα και ζητούσε «κούρεμα» χρέους, δεν είπαν λέξη για «αφελληνισμό», όταν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγήθηκαν σε λουκέτο προκειμένου να καταλάβουν τον χώρο οι πολυεθνικές του φαρμάκου, του γάλακτος, των μεταφορών, της ιδιωτικής ....

Επιθυμούμε να ξανανιώσουμε υπερήφανοι ως Ελληνες και όχι αθύρματα στα χέρια των πιστωτών.

Οι άυλες αξίες διαφεντεύουν την ύλη. Οι ιδέες διαμορφώνουν το αστικό τοπίο, την αγορά εργασίας, την οικονομία μιας χώρας. 

Το πνεύμα καθορίζει πού θα κατευθυνθούν οι πόροι των προσώπων και των λαών. 

Ποτέ δεν γίνεται το αντίθετο - όσο κι αν επιδιώκουν οι άρχοντες του κόσμου τούτου να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Αν τα ....

Η παρατεταμένη πολιτική ευγένειας και υποχωρητικότητας που ακολουθούν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έναντι της Αλβανίας, τους αποθρασύνει συνεχώς......

Παρέμβαση με αφορμή την άσκηση βίας και τρομοκρατίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Χιμάρας στις 30 Ιουνίου 2016

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι η παρατεταμένη πολιτική ευγένειας και υποχωρητικότητας που ακολουθούν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις έναντι της Αλβανίας, αποθρασύνει όλο και περισσότερα τα Τίρανα.

Από τις αρχές του Ιουνίου ενόψει της επίσκεψης του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην αλβανική πρωτεύουσα, προβαλλόταν έντονα το λεγόμενο "τσάμικο ζήτημα" ακόμα και από τον ίδιο τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Σε απάντηση της η Αθήνα ζήτησε .....

Πώς οι συντάξεις γίνονται ...φιλοδωρήματα.

Πώς οι συντάξεις γίνονται ...φιλοδωρήματα  - Κεντρική Εικόνα/Video
Από 20% έως και άνω του 50% μειώθηκαν οι συντάξεις των ήδη συνταξιούχων μέσα από 13 συνεχείς ειδικές ή άλλες πρόσθετες εισφορές - περικοπές που επιβλήθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, σε σημείο που πλέον να αποτελούν φιλοδωρήματα! 
Από τις βάρβαρες μειώσεις των συντάξεων και την αύξηση των ορίων ηλικίας το ασφαλιστικό σύστημα επιδεινώθηκε το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων. Παρότι δε το σύστημα εξοικονόμησε κάποιους πόρους, αυτοί απορροφήθηκαν από τις απώλειες από την ανεργία, την εισφοροδιαφυγή και τον γοργό ρυθμό αύξησης των συνταξιούχων. 
Τονίζεται ότι σήμερα τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας δείχνουν ότι οι 6 στους 10 συνταξιούχους στη χώρα μας παίρνουν σύνταξη κάτω από 700 ευρώ και μάλιστα το 44,8% των συνταξιούχων παίρνει μηνιαία σύνταξη κάτω από το όριο σχετικής φτώχειας των 665 ευρώ. 
Οι νέες μειώσεις επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το δραματικό επίπεδο διαβίωσης  των συνταξιούχων ενώ ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος και νέων μελλοντικών περικοπών αν δεν υπάρξει οικονομική ανάκαμψη και.....

Χωριστές δηλώσεις για τους συζύγους που δεν ζουν μαζί.

Χωριστές δηλώσεις για τους συζύγους που δεν ζουν μαζί - Κεντρική Εικόνα/Video
Τη δυνατότητα υποβολής χωριστών φορολογικών δηλώσεων σε συζύγους με διαφορετική φορολογική κατοικία προβλέπει απόφαση που ελήφθη σε πιλοτική δίκη του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η σχετική απόφαση αναγνωρίζει το δικαίωμα κάποιου που δεν μπορεί να βρει δουλειά στην Ελλάδα να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και να φορολογηθεί εκεί, ακόμη και εάν η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα. Έτσι, ανατρέπει τα δεδομένα για την κοινή δήλωση συζύγων με διαφορετική φορολογική κατοικία, ενώ φέρνει τα πάνω κάτω σε σχέση με τον τρόπο φορολόγησης των εισοδημάτων τους.
Πάντως πηγές της φορολογικής διοίκησης δεν έκρυψαν ....

Στο σφυρί βγάζει Starbucks και Marks & Spencer ο Μαρινόπουλος.

http://www.insider.gr/sites/default/files/styles/article_image/public/starbucks_one_of_270_in_nyc.jpg?itok=Z-J1ikDV
Σε εκποίηση των πολυτιμότερων «ασημικών» του φέρεται να προχωρά ο όμιλος Μαρινόπουλου, την ώρα που το μέλλον τόσο του δικτύου των σούπερ μάρκετ όσο και των προμηθευτών της παραμένει αβέβαιο. 

Προκειμένου λοιπόν να βρεθεί το απαραίτητο ρευστό και να καλυφθεί μέρος των υποχρεώσεων οι επικεφαλής του ομίλου εξετάζουν το ενδεχόμενο να βγάλουν στο «σφυρί» μερικές από τις εταιρείες του ομίλου.

Starbucks

Η πρώτη από αυτές που πρόκειται να εκποιηθεί δεν είναι άλλη από την Starbucks, μιας και θεωρείται ότι θα βρεθεί πιο εύκολα αγοραστής. Και αυτό γιατί ...

Οι τραπεζίτες στηρίζουν τη Hillary Clinton.

Οι τραπεζίτες στηρίζουν τη Hillary Clinton - Κεντρική Εικόνα/Video
Στηρίζουν τη Hillary Clinton γιατί φοβούνται τον απρόβλεπτο Donald Trump. Ο λόγος για τους Αμερικανούς τραπεζίτες που εκφράζουν ανοιχτά πλέον τη στήριξή τους στην υποψήφια των Δημοκρατικών στην κούρσα για τη διαδοχή του Barack Obama στο οβάλ γραφείο, έναντι του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων.
Από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία για την πορεία των εσόδων της «καυτής» προεκλογικής εκστρατείας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις ΗΠΑ, προκύπτει πως οι μεγαλύτερες δωρεές έχουν γίνει για την Hillary Clinton και τον αντίπαλό της στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, Bernie Sanders και όχι για τον Donald Trump.
Ειδικότερα, σε σύνολο 5.200 υπαλλήλων από τις έξι μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες προκύπτει ότι ποσό ύψους 1,1 εκατ. δολαρίων έχει ...

Ο Πούτιν τους το είπε κατάμουτρα! Αυτοί το κατάλαβαν;;; Ψιτ ...λες εδώ να συμβαίνει κάτι ανάλογο...με την εταιρεία του Βγενόπουλου...;;;;

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/07/untitled3.jpg
Γυρίζοντας για λίγο το χρόνο πίσω και πιο συγκεκριμένα στην κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου του CNN, Φαρίντ Ζακάρια και του Βλαντιμίρ Πούτιν στο πρόσφατο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Ρώσος Πρόεδρος είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους για νοθευμένο σύστημα εκλογών και ψευδοδημοκρατία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος προέβη σε τρομερές ...

Τι θα εξετάσει η Σκλαβενίτης....Τρομάζουν... οι σκελετοί στην ντουλάπα..!!

Με την... καυτή πατάτα στα χέρια βρίσκονται εκατοντάδες προμηθευτές, αλλά και η Σκλαβενίτης που πρέπει να αποφασίσουν το επόμενο διάστημα, αν θα αναλάβουν το ρίσκο και θα μοιραστούν τον κίνδυνο της Μαρινόπουλος ή θα αφήσουν να σκάσει μια βόμβα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Με οδηγό την επιλογή του λιγότερου κακού, μπορεί να οδηγηθούν να στηρίξουν ένα σχέδιο διάσωσης που δεν θα είναι ούτε εύκολο ούτε ανώδυνο. 

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα χαθούν και θα είναι... τα καλά νέα, στην περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος, το οποίο προβλεπει κούρεμα των οφειλών των πιστωτών.

Ο φόβος για τα χειρότερα, δηλαδή να μην πάρουν τίποτε στο τέλος αν ο Μαρινόπουλος οδηγηθεί στην κατάρρευση και η ελπίδα ότι με την παρέμβαση της Σκλαβενίτης μπορεί να βρεθεί μια λύση, ώστε να υπάρξει επόμενη μέρα για τον όμιλο, αναμένεται να υπάρξει τελικά κάποιου είδους συμφωνία. Αρκεί να....

Αίσχος - Επανέρχονται τα (εξωπραγματικά) τεκμήρια για τα μηδαμινά εισοδήματα! Από το 2017 και μετά ...ΧΑΜΟΣ.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στους δανειστές να πάρει πίσω τη διάταξη η οποία εξαιρούσε ανέργους, φοιτητές και νοικοκυρές που δήλωναν λίγα λεπτά του ευρώ από τόκους καταθέσεων και «ψίχουλα» από τα ενοίκια

Μία δέσμευση του Μνημονίου 3 προβλέπει την απόσυρση των απαλλαγών από τα τεκμήρια, η οποία θεσπίστηκε με τον ν. 4330/2015, για φορολογούμενους με μοναδικά εισοδήματα μερικά λεπτά του ευρώ από τόκους καταθέσεων, για όσους έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα από ενοίκια, για ανέργους, φοιτητές και νοικοκυρές με περιστασιακή απασχόληση.

Οπως αποκαλύπτεται από το κείμενο του νέου Μνημονίου, η κυβέρνηση ....

Επιτέλους όλος ο λαός και οι Έλληνες επιχειρηματίες -όχι οι δοσίλογοι- οφείλουν να καταλάβουν ότι ξεπουλιέται όλη χώρα από το ευρωκαθεστώς.....!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5EWtI_m9Eu8O5wkyek_hp8H-NST5UUpI9Bky3lMUk2EeMU5ucX1SS4alFtXosI6nOgSeoi3qTriX1A0jgk-68gME-H6jsb4QQDqiWRfcWhm21LeH-_2szJlzc8ui7v8Q5nLiFntk2zp_e/s1600/tromaktiko.jpg
Υπάρχει άραγε ελπίδα να βγούμε από την κρίση και να δούμε καλύτερες μέρες μέσα στη Γερμανική ευρωζώνη; 

Έχουν ελάχιστη βάση οι δημοσιογραφικοί μονόλογοι ότι μόνο μέσα στο ευρώ υπάρχει ελπίδα; 

Ότι πρέπει να δεχτούμε το ευρώ πάση θυσία; Η απάντηση είναι ένα βροντώδες όχι.

Όχι υπό τις σημερινές συνθήκες της ευρωζώνης, της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται από το νεογερμανικό ιμπεριαλισμό. 

Για την επιστροφή των τεράστιων χρεών μας που διαρκώς διογκώνονται υπό την πίεση των τοκογλυφικών τοκοχρεωλυσίων, απαιτείται τουλάχιστον ποσοστό της τάξης του 15% του ΑΕΠ ετησίως δηλ. 27 δις ευρώ!

Πρόκειται για ένα κολοσιαίο ποσό που....

Γιατί τα βρήκαν (ξανά) η Τουρκία με το Ισραήλ - Τέλος ή αναπροσαρμογή της νεοοθωμανικής ονείρωξης;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdaC0PPN2veeB5ghyphenhyphenBmljYQwLI_SvprUNkoyFnp0DDS_GWiAHtlZkCiRim95sy2COaxbORjb26ZZRVLrlfxuwb43e8Wirt0Qb1lKpoeNrngjkxU8VAV1Hg6CKMN62HhSbollxGc5XiccLV/s1600/to-israil-ta-ksanavriskei-me-tin-tourkia-polemiko-imeerologio.jpg
Ηλθε η ώρα να συνέλθουμε ως έθνος και να κάνουμε τους δικούς μας λογαριασμούς

Στο άρθρο μας της Παρασκευής προσπαθήσαμε να κάνουμε μια «ξερή» αναφορά των γεγονότων που οδήγησαν στη διακοπή των σχέσεων Ισραήλ – Τουρκίας, που αποκαθίστανται ύστερα από διάστημα έξι ετών και αφού έχει υπογραφεί σχετική συμφωνία.

Η Τουρκία, που υφίσταται τις συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής που στόχευε στην επανεγκαθίδρυση του χαλιφάτου με όρους 21ου αιώνα, που θα καθιστούσε την Τουρκία κέντρο και προστάτη του ισλαμικού κόσμου και τον Ερντογάν χαλίφη στη θέση ...

Το μικρόβιο του Brexit χτυπάει τη Γαλλία.

Μετά το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συμμετοχή του στην ΕΕ, η Γαλλία αναγκάζεται τώρα να κοιταχτεί στον καθρέφτη, και να αναρωτηθεί εάν επιθυμεί να ανήκει σε μια κοινότητα εθνών που ιδρύθηκε από δύο γάλλους, τον Ζαν Μονέ και τον Ρομπέρ Σουμάν μισό αιώνα νωρίτερα. 

Θα συσπειρωθεί η Γαλλία γύρω από το ευρωπαϊκό ιδεώδες και θα σχηματίσει συμμαχία με τη Γερμανία για να σώσει την ΕΕ; Ή θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο και θα σκάψει τον λάκκο του ευρωπαϊκού σχεδίου; Το δεύτερο είναι περισσότερο πιθανό.

Η Γαλλία είναι αντιμέτωπη με ...

Ποια επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το γερμανικό “φάρμακο” διαλύει την Ευρώπη .....

Πολλές φορές,πολλοί προσπάθησαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι “μόνο η Ελλάδα είναι το μαύρο πρόβατο” της ΕΕ. Ότι μόνο εδώ οι “μαγικές συνταγές” των Βρυξελλών δεν πιάνουν τόπο.Γιατί δεν εκτελούμε τις …οδηγίες χρήσης στο 100%! Το “φάρμακο” με το οποίο η Γερμανία επίμονα “ποτίζει” όλη την Ευρώπη δεν προκαλεί ίαση! Εδώ κι έξι ολόκληρα χρόνια!

Για να μας πείσουν λοιπόν γι΄ αυτό πολλές φορές μας συγκρίνουν μ΄ άλλες χώρες.Κάποιοι,ακόμη κι Έλληνες εκφράζουν ας πούμε για παράδειγμα τον θαυμασμό τους για τη Βουλγαρία! Η οποία πράγματι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χώρα…Για τους επιχειρηματίες όμως.

Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει στις χώρες που μας τις φέρνουν ως παράδειγμα,με βάση την “επίσημη.....