Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δεν έτυχε..Πέτυχε!


     Ακούσατε τί είπε πάλι ο μεγαλύτερος εν ζωήπολιτικός απατεώνας;

     Έτυχε λέει, ΕΤΥΧΕ, να είναι υπουργός οικονομικών, γι αυτό τα έχουμε βάλει μαζί του για το χαράτσι!

     Και με το οποίο χαράτσι, λέει, στάθηκε δύο χρόνια στα πόδια της η ελληνική οικονομία, και άρα σώθηκε, και άρα κάποιος λέει, πρέπει τέλος πάντωνΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

Αποκτήσαμε και στρατό κατοχής Ομάδες αυτοάμυνας με το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες» δημιουργησαν υπό την σκέπη του φαλακρού μασόνου οι λαθραίοι και οι προστάτες τους.

 Η Παράνομη Πολιτοφυλακή των ισλαμοφασιστών θα εκπαιδεύεται και θα συνδέεται με τους κουκουλοφόρους μολοτοφόρους της ΑΝΤΙΦΑ και τους «τρομοκρατικούς πυρήνες». 

  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές του κεντρου, ενώ μέσω κινητών και social media ενημερώνονται και αντιδρούν σε περιπτώσεις ρατσιστικών επιθέσεων.

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» απασχόλησαν

ΕβραιοΠατσοκ και Εβραιογομαρ Οι διεθνείς υποχρεώσεις του «συνταγματικού τόξου» , του Κυρ Φώτη, του Αξελ, και του συνταγματολόγου ντε Σρεκ απέκτησαν ονοματεπώνυμο.....

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder), εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος.

«Οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για ......μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη .....Δημοκρατία συνολικά.

Η απάτη με τους λαθρο- ανήλικους....

Έκλαιγαν με δάκρυ κορόμηλο οι επαγγελματίες ανθρωπιστές στην Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής. 

Διότι 115 παιδιά «βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα κρατητήρια». 

Μάλιστα. Το δράμα που βιώνουν οι «ανήλικοι μετανάστες», και βλεβαιθα χρειάζονται πιστώσεις για να τις φάνε οι επαγγελματίες ανθρωπιστές.

Πώς η Ζάκυνθος γέμισε με χιλιάδες «νόμιμους» αλλοδαπούς.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Εδώ και πολλά χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι το νησί της Ζακύνθου έχουν επιλέξει για να εγκατασταθούν ένας πολύ μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. 


Οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν λόγο για ένα πληθυσμό περίπου 15.000 αλλοδαπών όταν οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τις 35.000.

Στα γειτονικά νησιά όμως ο πληθυσμός αυτός είναι αισθητά περιορισμένος. 


Στην Κεφαλλονιά κάνουν λόγο για 800 περίπου αλλοδαπούς και στην Κέρκυρα, νησί με τριπλάσιο από τη Ζάκυνθο πληθυσμό, για 3.000 αλλοδαπούς.

Ξεκινούν οι απολύσεις στο δημόσιο... κλείνοντας βιβλιοθήκες!!!

Όπως όλα δείχνουν, πρώτες απολύσεις θα ξεκινήσουν από 17 φορείς και οργανισμούς, καθώς και από 46 βιβλιοθήκες που θα κλείσουν. 

Σύμφωνα με την Καθημερινή, όλα δείχνουν ότι με την κατάργηση τους οι μισοί από τους 416 υπαλλήλους που απασχολούνται σε αυτούς...

Όχι κύριοι: Δεν θα ξεχάσουμε-Δεν θα σιωπήσουμε....

Παύλος ο καλός ο μαθητής.......

Αγαπητοί φίλες και φίλοι καλημέρα σας.


Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και περίσκεψης και το...'Δεν ξεχνώ" της Κύπρου ταιριάζει απολύτως με την 29 Μαΐου 1453 την ημέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.


Σήμερα οι κυβερνώντες με τους συνεταίρους τους εδώ και στην
Ευρώπη με διάφορα σχέδια και νόμους, αντιρατσιστικούς και άρθρα τύπου <>> προσπαθούν να ξεριζώσουν της σκέψεις μας και φυσικά την μνήμη από της ρίζες μας και τους χιλιάδες νεκρούς μας ακόμα και στην νεότερη και σύγχρονη ιστορία μας με τους...

Το παγκόσμιο πολίτευμα…........Η χρησιμοποίηση του Ισλάμ προς δημιουργία σκηνικού πανικού για τους Ευρωπαίους σε συνδυασμό με οικονομικές και γεωπολιτικές παραμέτρους, θα οδηγήσουν σε επιπλέον… «αναγκαία» μείωση-καταπάτηση βασικών αρχών των πολιτικοκοινωνικών δικαιωμάτων μας.

undefined
Την ώρα που η προσοχή της «μάζας» είναι στραμμένη στις «ήξεις-αφίξεις» στην οικονομία, στις στημένες αναταραχές με τους φανατικούς ισλαμιστές και στην Μέση Ανατολή, στο παρασκήνιο ετοιμάζεται από την δυτικότροπη παγκόσμια διαπλοκή, η απάντηση στα προβλήματα που τεχνηέντως
δημιουργούνται.

Έχουν δοθεί και ίσως δοθούν περεταίρω περιθώρια ανάσας στους πολίτες, προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές να δουλεύουν στην άκρη με την ησυχία τους χωρίς κίνδυνο να εξεγερθεί ο λαός.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κωδικός μπλοκάρει όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι!

Μπλόκο στους περίπου 200.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν πλήρωσαν το χαράτσι το 2011 και το 2012 στήνει τώρα η εφορία μέσω των φορολογικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, οι φορολογούμενοι φέτος θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν στον έντυπο Ε1 τον αριθμό παροχής ρεύματος, για την κατοικία και τα ακίνητα που έχουν στην ιδιοκτησία τους. 

Από «κόσκινο» 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι για πλαστά πτυχία.

undefined
Πλαστά πτυχία, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και δικαολογητικά στο στόχαστρο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Από έλεγχο θα περάσουν 622.000 φάκελοι δημοσίων υπαλλήλων για να διαπιστωθεί η νομιμότητα των τίτλων σπουδών τους με τους οποίους προσελήφθησαν και πήραν τυχόν προαγωγή.

Σύνταξη 360 ευρώ; Δεν το πιστεύετε; ΧΑΣΑΤΕ!


Δεν το πιστεύετε πως οι συντάξεις πρόκειται από το 2015, να καθοριστούν σε 360 ευρώ μηνιαίως;
ΧΑΣΑΤΕ!


Δείτε τι ψήφισαν το 2010 τα λαμόγια - ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και τι υπέγραψε το πολιτικό ανθελληνικό ψοφίμι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας , Κάρολος Παπούλιας.

Πάνε να μας πείσουν ότι έρχεται ανάπτυξη και ρευστότητα, αλλά οι τραπεζικές καταθέσεις συνεχίζουν να κάνουν φτερά…

Μας έλεγαν ότι η ρευστότητα στην πραγματική οικονομία θα αποκατασταθεί όταν γίνει επαναπατρισμός των καταθέσεων που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω της κρίσης.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ολοκληρώνεται, οι απέξω μας λένε ότι το «Grexit» δεν είναι...

Μόνο το δημοψήφισμα είναι η αποδεκτή λύση στην λαθρομετανάστευση και τα «απόνερά» της.

Η λαθρομετανάστευση και το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο πρέπει να τεθούν στην κρίση του Ελληνικού λαού. 

Και αυτό απαιτείται να γίνει σήμερα, πέρα από τις όποιες ιδεοληψίες των γνωστών «αριστεριζόντων» (και καταγεγραμμένου ανθελληνικού μένους πολιτικών κομμάτων και των εξαπτερύγων τους) περιφερόμενων εντός και εκτός του...

"Άνθρωποι στην Ελλάδα του 2013" - Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που πρέπει όλοι να δείτε...


Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα «Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι» που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο χωρίς μοντάζ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!

Εικόνες απαγορευμένες για τα Ελληνικά ΜΜΕ.

Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013.

Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που δυστυχώς έρχεται...

Είναι η αλήθεια για...

Ν.Κλάιν: ''Βγείτε από ευρώ - Ξεκινήστε μια νέα Ένωση''

"EΙΠΩΘΗΚΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Η Καναδή δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβίστρια Ναόμι Κλάιν ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε για το πως οι Έλληνες μπορούν να απεμπλακούν από την κρίση.

«Eπαναδιαπραγματευθείτε τους όρους του χρέους σας. Βγείτε από την ευρωζώνη μαζί με άλλες χώρες, σαν ένα μπλοκ. Ξεκινήστε μια...νέα Ένωση. Κάντε κάτι!».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Νέοι Φάκελοι τόνισε ότι ειπώθηκαν ψέματα στους Έλληνες, ότι υπάρχει

"Μαύροι Πάνθηρες": Πολιτοφυλακή για αστικές συγκρούσεις οργανώνουν οι λαθρομετανάστες!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; 
Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ότι «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του»επειδή απλά οι πολίτες της χώρας ζητούν να ισχύσουν οι νόμοι, τώρα έχουμε και τους έγχρωμους που αυτοαποκαλούνται "Μαύροι Πάνθηρες" οι οποίοι με περίσσιο θράσος συκοφαντούν πλέον ανοικτά την χώρα που τους φιλοξενεί, και απειλούν να οργανώσουν ομάδες που θα επιτίθενται κατά των Ελλήνων πολιτών που επιζητούν την τήρηση της νομιμότητας και της απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών.

ΤΟ COLPO GROSSO ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.

Το λαϊκό ένστικτο ήταν ήδη...ψιλιασμένο για το τι συντελέστηκε εκείνο το βρώμικο Μάη του 2010, όταν ο πολιτικός υπόκοσμος των δωσιλόγων οδηγούσε την Ελλάδα δεμένη χειροπόδαρα στα πόδια των «αγορών» και το λαό της στην κόλαση της φτώχειας και της εξαθλίωσης... 

Το βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Florence Autret, με τον τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ: Μια Γερμανίδα (σχεδόν) σαν τις άλλες», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, απλά επικυρώνει με κάπως πιο επίσημο τρόπο το βρώμικο ρόλο των καθαρμάτων του πολιτικού συστήματος στο μεγάλο ξεπούλημα.

Ήταν το 2009, όταν οι Αμερικανοί διέγνωσαν την ελεύθερη πτώση του ευρώ κι απαίτησαν απ’ τους Γερμανούς την-εντός της ΕΕ- δημιουργία ενός μηχανισμού στήριξης του κοινού νομίσματος, με στόχο να εξασφαλιστεί η «χαμηλή πτήση» του δολαρίου δίπλα στο ευρώ. Στην αντίδραση των Γερμανών, ότι ένας τέτοιος μηχανισμός... 

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!!!!!

Αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα βρίσκεται πια ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει να αντιμετωπίσει απανωτές προκλήσεις... 

Από τον τρόπο αντίδρασής του κρίνονται πολλές εξελίξεις τόσο για την ενιαία πορεία του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ όσο και για την προσωπική του τύχη. 

Πολλοί επισημαίνουν ότι ο καιρός που «όλοι τον έφτυναν κι αυτός νόμιζε ότι ψιχαλίζει» έχει παρέλθει και ο ίδιος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τη στάση του στο εξής.

Το ότι μέσα σε 11 μήνες κοινοβουλευτικής θητείας της παρούσας Βουλής έχει ζητήσει 13 φορές άδεια, προκειμένου... 

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,,,,,

H ραγδαία αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την ταχεία συρρίκνωση και τη γήρανση του Δυτικού πληθυσμού, διαγράφουν ένα ανησυχητικό μέλλον για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική εξέλιξη της E.E...

του ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ

Tι λένε οι αριθμοί, τι προβλέπουν οι δημογραφικές έρευνες, ποιον ρόλο καλείται να παίξει η Eλλάδα;

H σημερινή Eυρώπη με σταθερό και γοργό ρυθμό εισέρχεται σε μια πορεία ισλαμοποίησης η οποία εξελίσσεται ταυτόχρονα στα περισσότερα κράτη της και αποτελεί μια κοσμοϊστορικής σημασίας εξέλιξη που επηρεάζει όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνιστώσες.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΣΑΛΤΙΜΠΑΝΓΚΟ ΕΓΩΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.......

Αλήθεια πόσο ντράπηκαν απόψε όλοι αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ποιος είναι ο αρχηγός τους!...
 
"Είμαι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί έπρεπε να καλυφθεί μια ανάγκη.

 Νομίζετε, κυρία Στάη, ότι μου προσφέρει τίποτα να είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;".

Μόλις συνήλθε από την έκπληξη της η Στάη, τον ρώτησε... "γιατί αισθάνεστε θύμα;". 

Η απάντηση, ανάλογη με τις προηγούμενες: Δεν σας φαίνομαι επαρκής για τον ρόλο του θύματος; 

Σας φαίνομαι για... θύτης; Λίγο νωρίτερα, επανέλαβε τα γνωστά και παιδαριώδη, πως... 

Αλ. Παπαδόπουλος: Ή αξιοπρεπώς μέσα στο ευρώ ή έξοδος απ' αυτό.

undefined
Με άρθρο του, που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρώην υπουργός Αλ. Παπαδόπουλος, τονίζει, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, ή θα οδηγηθεί σε πορεία έξω από το ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:...

Αυτοί είναι οι Έλληνες μέλη της Λέσχης Bilderberg! Όλα τα ονόματα των μελών!

Αυτοί είναι οι Έλληνες μέλη της Λέσχης Bilderberg! Όλα τα ονόματα των μελών!Οι πληροφορίες για την φετινή Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg βγαίνουν με το σταγονόμετρο. 

Σύμφωνα με αυτά η Σύνοδος του Club Bilderberg για το 2013 θα γίνει στο πολυτελές Grove Hotel έξω από το Watford, στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 ως τις 9 Ιουνίου.

Η επιλογή της Αγγλίας δεν έγινε καθόλου τυχαία σε μια συγκυρία που αυξάνονται οι ανησυχίες για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαική Ένωση.


Πρόσφατα μάλιστα οι επικεφαλής κάποιων εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων του ιδρυτή της Virgin Group, Ρίτσαρντ Μπράνσον και του επικεφαλής της WPP Group, Μάρτιν Σόρελ, με ανοικτή επιστολή τους, προς τους Financial Times την Τετάρτη, προειδοποίησαν τον Βρετανό πρωθυπουργό για τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν για τις επιχειρήσεις της Μεγάλης Βρετανίας, εάν ο Ντέιβιντ Κάμερον, προτίθεται να βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!! Οκτώ μήνες αφού πήρε το "Νόμπελ Ειρήνης" η ΕΕ, στέλνει όπλα στους "εξεγερμένους" της Συρίας.

undefinedΤην άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντάρτες της Συρίας, που μάχονται κατά του 
προέδρου Μπασάρ αλ- Άσαντ, αποφάσισαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διατηρώντας παράλληλα όλες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος. 

Η απόφαση βρήκε σύμφωνες κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που είναι και οι μοναδικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες απαιτούσαν εδώ και μήνες να υπάρξει .....

ΒΙΝΤΕΟ. Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, εάλω η Πόλις, εάλω η Πόλις! .......

Ουκ εάλω η Βασιλεύουσα ψυχή των Ελλήνων!"

"Απολιόρκητη όταν πολιορκείσαι.

Και όταν συλλαβάνεσαι ασύλληπτη.

Κι όταν κουστωδίες σε πάνε και σε φέρνουνε στα πραιτώρια,
κι όταν δένεσαι πάνω σε πασσάλους και......

Το μαύρο άσπρο και άλλα ........

Το : ότι με τις περικοπές από τους μισθούς και τις συντάξεις πληρώνουμε τους τοκογλύφους είχε μετατραπεί  σε....:Χωρίς τη δόση πως θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις ....... ή ...πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου.....

Ποιος δε θυμάται την μόνιμη ατάκα καραμέλα που εισέπραττε από τα αργυρώνητα παπαγαλάκια όποιος τολμούσε να εκφράσει την αντίθεσή του στα μνημόνια :


Δεν θέλετε τη δόση και πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις ; 

18 Νταβατζήδες χρωστούν στις τράπεζες 10,6 δις!

Πάνω από 200 δις ευρώ από το δημόσιο χρέος έχουν πάει στις τράπεζες δανειζόμαστε με τοκογλυφικούς όρους κόβουμε μισθούς ,συντάξεις υγεία παιδεία πρόνοια για να  καλύψουμε τα θαλασσοδάνεια και να συνεχίζεται το φαγοπότι της ολιγαρχίας.

  Οι παρακάτω 18 κρατικοδίετοι εθνικοί " επιχειρηματίες" που όπου βρεθούν και όπου σταθούν καταγγέλλουν  τον υπερτροφικό δημόσιο τομέα τον οποίο αρμέγουν κανονικά ,  αναλυτικά έχουν πάρει δανεικά και αγύριστα :

Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη.

Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης  .

 Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει  λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων  πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη  και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή.

"ΤΟ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΣΟΙ ΔΟΥΝΑΙ, ΟΥΤ' ΕΜΟΝ ΕΣΤΙΝ ΟΥΤ' ΑΛΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΝ ΤΑΥΤΗ. ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΟΥ ΦΕΙΣΟΜΕΘΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ".

undefined

"Και κρείττον άρξεις των εθνών, ήπερ πάλαι. Δόξης γαρ οίκος συ Θεού χρηματήσεις"!

1453 μ.Χ. 7 Απριλίου. Ο Μωχάμετ (Μωάμεθ) Β΄ αρχίζει την πολιορκία της Πόλης με 250.000 στρατό, έναντι 7.000 μόλις υπερασπιστών (5.000 Έλληνες + 2.000 Γενουάτες, Βενετοί κ.α.). 

Η βοήθεια, την οποία προσδοκούσε - μετά το "συλλείτουργο" που είχε κάνει με το μαχαίρι στην καρδιά - ο Παλαιολόγος, δεν ήρθε. Μόνο ο Ιουστινιάνης έφτασε με 700 για να βοηθήσει. Ο Πάπας είχε πετύχει διπλή ΝΙΚΗ. 

Αφού πέτυχε το εξευτελιστικό "συλλείτουργο" ανοίγοντας δρόμο πολλών προς τη Ρώμη, τώρα θα πετύχαινε και την τέλεια υποταγή, αφού χωρίς Βασιλεύουσα, χωρίς Υπερασπιστή, η Ορθοδοξία θα ξεχνιόταν για πάντα.
Έτσι νόμισαν πολλοί….

Αλλά δεν ήταν αυτό το θέλημα του Θεού….

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Νίκαια VIDEO.

undefined
Αποσπάσματα από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Νίκαια κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και του ανθελληνικού κράτους των "αντιρατσιστικών" νόμων.
δειτε το VIDEO