Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μια δυνατή κραυγή ακούγεται σ' όλη την Ελλάδα: “Δεν πάει άλλο!” (μέρος Β.)

Κόμματα,   ηγετίσκοι,  παραγοντίσκοι,  μασονίσκοι και όλοι οι -ίσκοι(!)  ας πεταχτούν στα “εν αχρηστεία” αυτής της πατρίδας.   

Το Α' ΜΕΡΟΣ (εδώ) 

Σε αυτό το κείμενο συμβαίνει μια πρωτοτυπία, προηγείται ο επίλογος! 

Επίλογος.  

Ας το στοχαστούν  “όσοι πιστοί” σε τούτη την πολύχρονη πατρίδα:ας το τολμήσουν οι αγρότες -η πιο ρωμαλέα πολιτική δύναμη-και ας σαλπίσουν την έναρξη,
ας το κατανοήσουν οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι υποαμειβόμενοι και ας πράξουν ομοίως,ας το συνειδητοποιήσουν  οι μελλοντικοί άνεργοι και  άστεγοι και ας προστρέξουν...

Ας ηγηθούν (ίσοι μεταξύ ίσων) οι δικαστές,  οι δικηγόροι,  οι γιατροί,  οι μηχανικοί,ας ακολουθήσουν οι μικρομεσαίοι, οι συνταξιούχοι, οι ανοσήλευτοι, οι ανασφάλιστοι,ας προτάξουν στήθη οι επιφορτισμένοι με την άμυνα της πατρίδας,ας ξεσηκωθούν οι γονείς  που....

Όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται.

Πρόσφυγες η λαθρομετανάστες… Διαβάστε τι ισχύει νομικά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMhmNUFeY77DX19OfIsYtx1OAtTv-RZgjcirZnu0D9hSzV44yT7kajKIdMori_8xiGH1XdCfJCy270nTX3OGU4jU2f0cAZ-ynD31fWiot0et6MQY6VdOphKiVnGorjzh4XjPeJ8PTrX0I/s400/a8hna--lipo-thumb-large.jpg
Όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται.

Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους... με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους.

Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων.

Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω.

Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο ....

Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσει η χώρα μας εθνική κυριαρχία! βιντεο.

Ο καθηγητής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών κος Χρήστος Γεωργίου σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πώς το οικονομικό σύστημα είναι ενάντια στη βιολογική φύση του ανθρώπου.
Ο κος Γεωργίου υποστήριξε ότι τα πολιτικά και κοινωνικά συστήματα δεν μπορούν να εφαρμοσθούν πάνω στον άνθρωπο εάν δεν γνωρίζουμε το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό.
Τα οικονομικά συστήματα είναι σε αντίθεση με τη βιολογική φύση του ανθρώπου. Ο άνθρωπος προκειμένου να επιβιώσει βασίζεται ....

120 νέους νόμους θα περάσει η κυβέρνηση σωτηρίας…καθ» υπόδειξη των ξένων!

Είναι τόσο ασήμαντη η συμμετοχή των πολιτικών στη μοίρα της χώρας καθώς όλα έρχονται έτοιμα από έξω … που το μόνο που τους απασχολεί είναι να βολέψουν κανένα λαμόγιο της παρέας τους και να τσιμπήσουν ότι προλάβουν όσο είναι στην εξουσία.
Ο από μωρό παιδί πολιτικάντης και παπατζής Τσίπρας … κατάφερε να ανανεώσει τον χρόνο που θέλουν οι τοκογλύφοι για να μας…«σώσουν» , κατάφερε να μετατρέψει το κίνημα των αγανακτισμένων σε κίνημα στήριξης της Μνημονιακής του κυβέρνησης και το Δημοψήφισμα σε πανηγυρική υπερψήφιση ΝΕΟΥ Μνημονίου. 

Και μετά από όλα αυτά …θα μας πείσουν ότι η πιο λογική λύση είναι ο Κυριάκος…παρά τα σκάνδαλα που όλα τα ΜΜΕ αποσιωπούν.

Ακολουθεί ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο του Guardian που δημοσιεύθηκε λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και που ......

Τα Θρασίμια «πετσοκόβουν»τις συντάξεις των 1200€ μικτά, «προνομιούχων πλούσιων» συνταξιούχων....ως δωδέκατη συνεχή μείωση των μνημονίων..!

Περικοπές στο άθροισμα κύριων και επικουρικών συντάξεων από τα 1.200 ευρώ και άνω ή από τα 1.400 ευρώ και άνω επεξεργάζεται η κυβέρνηση με ποσοστά μειώσεων μεταξύ 5% και 12%, παράλληλα με την επιβολή χαμηλότερου πλαφόν τόσο για τις σημερινές όσο και για τις νέες συντάξεις.
Οι μειώσεις θεωρούνται δεδομένες και μάλιστα τις προανήγγειλε ο πρωθυπουργός το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «στον ενίκο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τις εξής φράσεις: 
«Εγνοια μας δεν είναι να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν μια μεγάλη σύνταξη. Εγνοια μας είναι να προστατεύσουμε τη μεγάλη πλειοψηφία που έχουν συντάξεις σχεδόν από 600 ως 1.200 ευρώ». Συμπλήρωσε, δε, ότι «ο στόχος μας δεν είναι να μειωθούν ούτε οι συντάξεις που είναι 1.400-1.500 ευρώ»ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ.
Η προαναγγελία περικοπών από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και συνδυάζεται με τη στροφή 180 μοιρών που κάνει η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό προκειμένου να……

Όσα εξ-αιρετικά δεν θέλουν να γνωρίζετε για το προσφυγικό…

10249_352c177ad8eae1833b66f1e676ddb532_m.jpgΒιώνουμε τις τελευταίες ημέρες της…Ελλαδίτικης εποποιίας! Πώς αλλάζουν όμως οι καιροί, έτσι;;; Παλαιόθεν, εθεωρείτο ποινικό αδίκημα το να βοηθάς λιποτάκτη, ο οποίος προδίδει την πατρίδα του με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει το τομάρι του, αφήνοντας εν προκειμένω τους ηρωικούς Σύριους μαχητές του εθνικού στρατού του Άσαντ να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, πολεμώντας μέχρι πρότινος εναντίον όλων!

 Ομοίως, ηλαθρομετανάστευση αντιμετωπίζονταν, ως παράνομη εισβολή και είχε, ως συνεπακόλουθη άμεση…δράση την εφαρμογή των νόμων του Ελληνικού κράτους, τουτέστιν τηναυτόματη απέλαση των εισβολέων!O tempora o mores! Ω καιροί, ω ήθη…
Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι τα κράτη δεν είναι.....

Γιουσουφάκια στο γεωστρατηγικό σχέδιο του Ερντογάν η Ευρωπαϊκή ελίτ και τα ελληνόφωνα ανδρείκελα.

αρχείο λήψης.jpgΤα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα. Ας τα θέσουμε… ας επιχειρήσουμε να τα απαντήσουμε… 
Και ας προσπαθήσουμε να συνειδητοποιήσουμε ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη μέρα για την Ελλάδα, για τα Βαλκάνια και για ολόκληρη την Ευρώπη…
Η δικαίωση όλων όσων επιμέναμε πως η μονομερής επίκληση της ανθρωπιστικής διάστασης του λαθρομετανστευτικού, δεν ήταν ούτε ειλικρινής ούτε αθώα, δυστυχώς υπήρξε πανηγυρική.
Η πραγματική φυσιογνωμία του προβλήματος, που αποτελεί ισχυρό γεωπολιτικό εργαλείο, για την επιβολή συγκεκριμένων στρατηγικών σχεδιασμών, αποκαλύπτεται με τρόπο τραγικό καθημερινά, κι απέναντι σ αυτό, δυστυχώς υπάρχει ένα πολιτικό σύστημα, που παραδέρνει στα ιδεολογήματα και στην προσχηματική υποκρισία, άρα και εξ ορισμού ανίκανο όσο και ακατάλληλο να το διαχειριστεί. 
Από τη στιγμή λοιπόν που το πρόβλημα, δεν είναι μονάχα ανθρωπιστικό αλλά είναι εξόχως…

Για Το Σχέδιο Μεταναστευτικού Εποικισμού της ΕΕ (Εξαιρετικό)

Το μεταναστευτικό, εκτός από μια αρκετά προσοδοφόρα και πολλά υποσχόμενη αγορά, είναι η πρώτη ύλη για την ευρωπαϊκή βιομηχανία.
Οι μεταναστευτικές ροές καθοδηγούνται με βάση ένα σχέδιο εποικισμού της ΕΕ, από σκλάβους που υπόσχονται την εκμηδένιση σχεδόν του εργασιακού κόστους.
Βέβαια, το ευρωπαϊκό «κεκτημένο», δεν επιτρέπει τη χρήση σκλάβων και συνεπώς, ούτε την αιχμαλωσία ιθαγενών· αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Είναι γεγονός ότι ο νεοφιλελευθερισμός έχει ιδιαίτερη σχέση με τη διαστροφή της γλώσσας: αλλάζοντας το όνομα σε ένα φαινόμενο, μεταβάλλει και τη φύση του.
Έτσι, ο δούλος, στις μέρες μας είναι αυτός που εξαναγκάζεται σε μετανάστευση ή προσφυγιά, αφού……

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHnkQ0B8NNAawUru0osu0jE9WEc4K8bQlQD3YdejE65AbUP8ZQgTaq81j7iTWcvODDQwvV6SDsZr7oBATUlASGgWe0GI2pDRZQVojhLGwesZ_5A4g4D66MwJ_tWzOIKcCMxWz00E2MrIE/s1600/assets_large_t_420_1726882_type11486.jpg
Ανάλυση

Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά». 


Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα. Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να τους διοικήσει, να τους εκμεταλλευτεί, και .....

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (ΕΦΙΑΛΤΩΝ)

Τις ημέρες αυτές συνέρχεται το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών-ΕΦΙΑΛΤΏΝ για να μας σώσουν!!!

Ποίοι;;; εκείνοι που δημιούργησαν όλα αυτά τα προβλήματα του Ελληνισμού.

Αυτό είναι το Συμβούλιο Ιουδαίων & Φαρισαίων για να καταδικάσουν τον Ιησούν & την Ελλάδα.

Το Συμβούλιο θα αποτελέσουν, ως συνήθως, οι αρχηγοί των ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙΑ-ΑΝ.ΕΛ. 

Δηλαδή, Προκόπηδες, Τσίπρες, Κυριάκοι-Σαμαράδες, Σημίτιδες- Φώφες-Βενιζέλοι, Ποτάμια, & Πάνους , και όλο αυτό το κακό προδοτικό Σιωνιστικό πολιτικό συναπάντημα ανδρεικέλων της σύγχρονης Ελλάδος, «ών ουκ έστιν αριθμός λέγειν κατά μέρος».

Ο Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους, κάλεσε τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα!!! Είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

Οι εφιάλτες πολιτικοί από Σημίτη μέχρι Τσίπρα. 

Ο Τσίπρας είναι ο μοιραίος άνθρωπος για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Παρέδωσε την Ελλάδα στους .....