Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εκτός από την ΕΡΤ ετοιμάζονται να κλείσουν και τα σπίτια μας!



Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε χαμπάρι, τόσο το καλύτερο: το λουκέτο της ΕΡΤ λειτούργησε ως μία τέλεια επιλογή προπαγάνδας με την οποία κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα σημαντικά και τα....
σοβαρά που αποφασίζουν εις βάρος του χωρίς να τον ενημερώσουν ποτέ.

Μέσα στο καλοκαίρι θα ανοίξει διάπλατα το θέμα της άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων από την Τρόϊκα αλλά και την κυβέρνηση. 


Το «γλωσσικό ολίσθημα» του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά μέσα στη Βουλή πριν από 15 μέρες, δεν ήταν τυχαίο και αντικατοπτρίζει το προβληματισμό του οικονομικού επιτελείου για την ανάγκη ομαλής προσγείωσης και σταθεροποίησης της αγοράς ακινήτων.


Με την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, θα ανοίξει διάπλατα το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για τα υποθηκευμένα στις τράπεζες ακίνητα. 

Σοκ: Τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων στη Βουλή!

Σοκ έχει προκαλέσει ένας φρικιαστικός τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων τον οποίο κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης.
Οι δύο βουλευτές επικαλέστηκαν στοιχεία από το....

Τα τύμπανα των αγορών “χτυπούν” σε ρυθμό παγκοσμίου πολέμου......

undefined
Μαζικές τοποθετήσεις σε Siemens, GE, Philips κλπ αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ομπάμα για βοήθεια στους ισλαμοφασίστες εισβολείς της Συρίας, μετά από τη νουθεσία του ανεγκέφαλου συζύγου της Κλίντον. 

Το βαμπίρ έχει κάνει τις τοποθετήσεις του που όλως τυχαίως, εξαργυρώνουν
ποτάμια αίματος. Από την Σερβία στο Κοσυφοπέδιο, την “Ελληνική κρίση” (όπου η “οικογένεια” έβγαλε εκατομμύρια) και τώρα στην Συρία.

Μπορεί στις προηγούμενες κρίσεις να υπήρχε ένας αχυράνθρωπος μεθύστακας Γιέλτσιν ή ένα κατευθυνόμενο πρεζόνι ως αντίπαλον δέος.

Τώρα όμως υπάρχει μία Ρωσία που σε θεωρητικό επίπεδο, δείχνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει την υλοποίηση του σχεδιασμού. Σε θεωρητικό επίπεδο πάντα. 


Αν και εντός έδρας, ο Πούτιν απέδειξε ότι δεν αστειεύεται,

Αντί να μειώσουν προσωπικό στην ΕΡΤ στήνουν κοτζάμ υφυπουργείο με αλανιάρες γραμματείς και βάζουν επικεφαλής τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (εγγονός Δρακουμέλ εξ αγχιστείας )....???

undefined
Η κυβερνητική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Εκεί που επιχείρησαν να μειώσουν το προσωπικό της ΕΡΤ, αίφνης μας φοράνε καπέλο υφυπουργείο με αλανιάρες γραμματείς, κούριερ, αεριτζήδες του δημοσίου και άλλο επιπλέον προσωπικό.

Οπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά του Κουρτάκη, για τη θέση του υφυπουργού παίζει δυνατά το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

«Άνγκελα, πότε να κάνω εκλογές;»

Στις 3 Ιουλίου ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει στο Βερολίνο, ώστε να ζητήσει οδηγίες από την Γερμανίδα Καγκελάριο για τον χρόνο των ελληνικών εθνικών εκλογών .

Την στιγμή που πριν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας όλα έδειχναν ρευστά στο πολιτικό σκηνικό, διαρροές ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στο Βερολίνο στις 3 Ιουλίου.

Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, την στιγμή που ο ετοιμόρροπος Αντώνης Σαμαράς έδειχνε πλήρως απομονωμένος, διέρρευσε επίσης ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εξέφρασε .....

O Χουσεϊν Ομπάμα ,είναι καταδικασμένος να είναι ηγέτης μιας χώρας, που στη διάρκεια της θητείας του θα καταρρεύσει και θα διαλυθεί...;;;;

obama-24
Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Παράλληλα, είναι και ο μόνος μέχρι στιγμής μη Χριστιανός ηγέτης της υπερατλαντικής δύναμης, εφόσον είναι στο θρήσκευμα Μουσουλμάνος. 

Κάτι που για μερικούς φαντάζει παράξενο, δηλ. να είναι επικεφαλής Μουσουλμάνος σε μια χώρα που μόλις μερικά χρόνια πιο πριν δέχτηκε το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα όλων των εποχών (11.9.2001) ακριβώς από Μουσουλμάνους φονταμενταλιστές! 

Όμως όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο μία επίφαση..

Λέσχη Μπιλντεμπέργκ:"Πρόσω ολοταχώς" για την παγκοσμιοποίηση και την διαλύση της Ελλάδας...

babel 2
Oλοκληρώθηκε και εφέτος η ετήσια σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία έλαβε χώρα στην Αγγλία ως γνωστόν.

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αποτελεί έναν από τους «εμφανείς άξονες» της παγκοσμιοποιήσεως, έναν μηχανισμό «επιτελικού σχεδιασμού» που κινείται σε ημιδημόσιο επίπεδο, γιατί είναι ευνόητο ότι...

όπισθεν αυτής υποκρύπτονται ακόμη σκοτεινότερα κέντρα αποφάσεων, τα οποία και δίδουν τις γενικές κατευθύνσεις.

Ανάμεσα στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις εργασίες της Λέσχης εφέτος, συγκαταλέγονται ζητήματα .....

Θέλουν να ΜΑΣ νοικιάσουν την πατρίδα μας!

Ενοικιάζοντας Πατρίδα… (μετά από ξεπούλημα)

Ανάπτυξη μέσω ξεπουλήματος.. Πατρίδα προς πώληση και ενοικίαση?

Προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ενοικιαζόμενη-πατρίδα

 «Sale-and-Lease Back»


Ο όρος «Sale-and-Lease Back» (πώληση και 

επανενοικίαση) αποτελεί ένα εννοιολογικό 

δάνειο από τον τομέα της οικονομικής 

επιστήμης και περιγράφει την κατάσταση πώλησης περιουσιακών στοιχείων μιας 

εταιρίας (ή άλλης νομικής οντότητας) που βρίσκεται σε ανάγκη –π.χ. 

κεντρικών κτιρίων - και την ενοικίασή τους με ευνοϊκούς όρους.. 

ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ;

Κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού, πέραν όσων ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης.
Όταν όλοι σιωπούν, συναινούν και είναι συνυπεύθυνοι για την συγκάλυψη που συντελείται από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του (εντός και εκτός κοινοβουλίου), αναλαμβάνουν οι ενεργοί και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να πολεμήσουν το κατοχικό καθεστώς και να διαφυλάξουν την Ελλάδα και την κοινωνία, την Εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία των παιδιών μας από την διεθνώς οργανωμένη και εγκληματική εξάπλωση .....

ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ..


Ο Αρχιεπισκοπικός Καθεδρικός Ναός Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης, πρωτοστατούντος του ιερέα του, π. Αναστασίου Γούναρη, εμμένει στην απόφασή του για την υποστολή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό στην είσοδό του.

Όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας πλείστοι όσοι ομογενείς ισχυρίζονται ότι αυτό γίνεται με την ανοχή ή καθʼ υπόδειξη του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.


Στη θέση της ελληνικής σημαίας έχει αναρτηθεί ένα κακέκτυπο .....

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ...!!!

Η αναδιάρθρωση της εθνικής ραδιοτηλεόρασης, ουδέποτε αμφισβητήθηκε πως είναι δικαίωμα του εκάστοτε πολιτικού να την διαχειριστεί. 

Το αν θα είναι "ηθικός", αντιλαϊκός, αντεργατικός ή οτιδήποτε άλλο ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξει να την πραγματοποιήσει, αυτό βεβαίως είναι υπόθεση των αντιπολιτευομένων κομμάτων και των εργαζομένων να το αντιπαλέψουν με τον τρόπο που μπορούν.

Το "μαύρο" της οθόνης όμως,  ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να το περνάτε τόσο αψήφιστα και εξ απαλών ονύχων???


Το μαύρο της οθόνης, είναι το κατάμαυρο της ξένης κατοχής...

ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ......

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ UBER ALLES ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΡΙΟ CATASTROIKA - ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΑΪΜΟΥ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ - ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ...

Σε μια σύσκεψη φαρσοκωμωδία, που μόνο ειρωνικά σχόλια προκάλεσε στην κοινή γνώμη, ο Α. Σαμαράς και δύο ατακτούντα «συνεταιράκια» του, προσπάθησαν να βρουν κάποια «συμβιβαστική» φόρμουλα, προκειμένου να περισώσουν από την πτώση την έτσι κι αλλιώς καταρρέουσα κυβέρνησή τους.

Οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι, αν και δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, άφησαν ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο και θα ξανασυναντηθούν την Τετάρτη (19/6) για νέες περιπετειώδεις διαπραγματεύσεις, οι οποίες περισσότερο προσομοιάζουν... 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ....ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ !


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!!! 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ....


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!! ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ !!!!

 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ , ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ....

ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ !!

Διαβάστε την απόφαση ως έχει

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ


Βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 του Π.Δ/τος 18/1989 (Α 8), όπως
αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 2721/1999 (Α 112) και


΄Εχοντας υπόψη....

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Στε : ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ!!!!

Δικαστική απόφαση: Ανοίγει η ΕΡΤ 
Στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ δόθηκε το ρεπορταζ  για την ερμηνία της απόφασης του ΣΤΕ για την ΕΡΤ. 

Ο Πρόεδρος του ΣΤΕ μεταξύ άλλων εξηγήσεων για την εκδοθήσα απόφαση ερωτώμενος σχετικά ξεκαθάρισε ότι οι Υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι ήδη απολυμένοι και αυτό λέει η απόφαση του.