Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ανησυχούν οι ΗΠΑ από την «κόπωση» που προκαλεί η λιτότητα στην Ευρωζώνη.

 Ανησυχούν οι ΗΠΑ από την «κόπωση» που προκαλεί η λιτότητα στην Ευρωζώνη
Την ανησυχία τους για την παρατεινόμενη «αναιμική» ζήτηση στην Eυρωζώνη και για την «κόπωση από τη λιτότητα» σε ορισμένες από τις χώρες της, οι οποίες εφαρμόζουν προγράμματα δημοσιονομικής εξυγίανσης, εκφράζουν οι ΗΠΑ, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.
«Η μακρά περίοδος αναιμικής ζήτησης στην Ευρώπη προκαλεί μία εντεινόμενη ανησυχία», δήλωσε ο αξιωματούχος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι ΗΠΑ απρόθυμες να αναγνωρίσουν ως νικητή το Μαδούρο.

 Οι ΗΠΑ απρόθυμες να αναγνωρίσουν ως νικητή το Μαδούρο
 Η διπλωματία των ΗΠΑ εμφανίστηκε απρόθυμη σήμερα να αναγνωρίσει τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος Νικολάς Μαδούρο ως το νικητή των προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα, αφού οι αρχές επικύρωσαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την αντικατάσταση του αποθανόντος προέδρου Ούγο Τσάβες.
«Δεν είμαστε ακόμη εκεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Πάτρικ Βεντρέλ, ερωτηθείς εάν οι ΗΠΑ θα συγχαρούν τον Μαδούρο για τη νίκη του.

Προς νέο παγκόσμιο πόλεμο...

pros neo pagkosmio polemo 1 315x236 250x180 Προς νέο παγκόσμιο πόλεμο
Κίνδυνος έκρηξης ενός ακόμη παγκοσμίου πολέμου, υπάρχει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Η αυξανόμενη στρατιωτική επιθετικότητα, το κλείσιμο μεγάλων οικονομικών κύκλων, και οι θεαματικές εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ενισχύουν τέτοιου είδους εκτιμήσεις.
Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να αρχίσει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Όμως, τι είδους σύγκρουση θα είναι; Ένας «ψυχρός» πόλεμος ή μια «θερμή» σύρραξη;

ΒΙΝΤΕΟ .Χαμός στο διαδίκτυο: Νοσοκόμες στο Ασκληπιείο Βούλας, στις εφημερίες τους, κάνουν αγώνες με αναπηρικά καροτσάκια!!

Στο σπίτι τους άμεσα με συνοπτικές διαδικασίες!!!
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει κάποιες ανεκδιήγητες νοσοκόμες, την ώρα της εφημερίας τους στο Ασκληπιείο Βούλας, να κάνουν σε αίθουσα του νοσοκομείου αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με... αναπηρικά καροτσάκια!!!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...

Χρυσή Αυγή: Προστατευό​μενος της ΝΔ και του Σύριζα ο Τζέφρυ - Δεν πέρασε η πρότασή μας για βίαιη προσαγωγή...


Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. 

Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. 

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που...

Επιδρομή σε αγροτεμάχια, εκτός σχεδίου....

Κλείδωσε το νέο χαράτσι για τα αγροτεμάχια που θα κληθούν να πληρώσουν δύο φόρες οι φορολογούμενοι μέσα στο 2014.

Πήγες από το υπουργείο Οικονομικών...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ απο την απάντηση του ΣΔΟΕ για την εταιρεία Μιωνή – Παπασταύρου.

Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ


Φωτιά βάζει στο πολιτικό σκηνικό η απάντηση του ΣΔΟΕ στην αίτηση της εξεταστικής επιτροπής να προσκομισθεί από την υπηρεσία το αποτέλεσμα ελέγχου στην περιβόητη εταιρεία που συνδέει Μιωνή – Παπασταύρου – Παντελή. 


Κοινώς στα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου του Παπασταύρου...

Ο εθισμός των τραπεζιτών στην… κοκαΐνη ευθύνεται για την κρίση...

Ο εθισμός των τραπεζιτών στην… κοκαΐνη ευθύνεται για την κρίση
 
Το πρόβλημα του εθισμού δεκάδων τραπεζιτών στα ναρκωτικά επαναφέρει ο Ντέιβιντ Νατ, πρόεδρος του βρετανικού Συλλόγου Νευροεπιστήμης και καθηγητής στο Imperial College, αποδίδοντας τα αίτια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης στην… κοκαΐνη.

Σύμφωνα με τον Νατ, η κοκαΐνη κάνει τους τραπεζίτες «υπερβολικά σίγουρους

Απο 50 € έως 200 € οι μειώσεις στο μισθολόγιο των στρατιωτικών σύμφωνα με ότι προβλέπει το μνημόνιο...


Το νέο μισθολόγιο σχεδιάζεται από την επιτροπή με πλήρη μυστικότητα, ανώτερος αξκός μου είπε ότι αν το νέο μισθολόγιο δεν είχε περικοπές και φυσικά θα αφήνανε να υπάρχουν διαρροές, μήπως έχει δίκιο;

Στο Μεσοπρόθεσμο πάντως, υπάρχει η πρόβλεψη για ψαλίδι στις δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας. Το ψαλίδι αυτό, στο κομμάτι που αφορά τις αμοιβές είναι της τάξεως των 88.200.000 ευρώ για το 2014 ενώ τα έτη 2015, 2016 προβλέπονται επιπλέον μειώσεις 5.900.000 και 5.100.000 ευρώ αντίστοιχα, τουλάχιστον.

Τα πράγματα είναι απλά, ..

H ENNOIA ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες εθνική συνείδηση;

Επειδή έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου θα πρέπει να δίνονται απαντήσεις και για τα πλέον αυτονόητα, κι επειδή η προπαγάνδα όταν μένει αναπάντητη, ισχυροποιείται στον μέσο νου ως η απόλυτη αλήθεια, καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτόν τον στείρο «αντιαρχαιοελληνισμό» (το άλλο άκρο της προγονολατρείας) που έρπει, καιρό τώρα στα διάφορα μονοπάτια του διαδικτύου και όχι μόνο.
Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί -κι ανάμεσά τους και αρκετοί «μορφωμένοι»- που υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε το έθνος ως έννοια στους αρχαίους Έλληνες. 

Ένα ακλόνητο «επιχείρημα» είναι πως ο χώρος της Ελλάδος ήταν χωρισμένος σε πόλεις-κράτη που ενίοτε πολεμούσαν το ένα το άλλο.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, τους διαψεύδει η ίδια η ιστορία…

"ΤΑ 550 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΗΣ Μ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" Αφήνουν τον Γ.Παπανδρέου να ξεφύγει με ... υπόμνημα! - Χ.Α.: "Τον καλύπτει η ΝΔ".


Περιφρόνησε εκ νέου την προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και αντ' αυτού απέστειλε το ίδιο υπόμνημα που είχε στείλει την προηγούμενη εβδομάδα!
Μάλιστα σημειώνει στο υπόμνημά του ότι «Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά

ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ε.Δ ..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ;;; Διαμαρτύρονται οι απόστρατοι, αλλά δεν τους ακούει κανείς.

Διαμαρτύρονται οι απόστρατοι, αλλά δεν τους ακούει κανείς


Μόνιμο πανό διαμαρτυρίας υπάρχει στο μπαλκόνι των γραφείων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Εύβοιας, στην οδό Ιφιγενείας, στη Χαλκίδα. 

Η αλήθεια είναι ότι οι μειώσεις στις συντάξεις των απόστρατων αξιωματικών είναι τεράστιες.

Μιλάμε για ανθρώπους, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ...Ο νέος ολοκληρωτισμός: Χωρίς ιδιοκτησία - χωρίς δουλειά - χωρίς αξιοπρέπεια...ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

Του Μενέλαου Γκίβαλου 

Θυμίζουν «ημέρες του Απριλίου του 1967», καθώς πλησιάζει άλλωστε η αντίστοιχη «επέτειος»,οι πρακτικές της κρατικής καταστολής που εφαρμόσθηκαν στην πολύπαθη περιοχή της Ιερισσού: Κουκουλοφόροι των δυνάμεων ασφαλείας -επίλεκτες μονάδες του «Στρατού του Κεφαλαίου»- εισβάλλουν σε σπίτια κατοίκων στις τρεις το πρωί, σπάζουν τις πόρτες και συλλαμβάνουν -σύρουν στην κυριολεξία- ξυπόλυτους και με τις πυτζάμες οικογενειάρχες… 


Η δικτατορία του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου,

Πωλούνται Απολύσεις....Ξεπουλούν οι ...επίορκοι πολιτικοί ταγοί !!


Πωλήσεις - απολύσεις. Πωλήσεις – απολύσεις. Πωλήσεις - απολύσεις - αυτό είναι το δίπτυχο του τρίο ΤόμσενΜαζούχΜολώχ και του ανθυποτρίο ΣαμαράςΒενιζέλοςΚουβέλης
Πωλήσεις – απολύσεις,πωλήσεις τραπεζών, τραίνων, φυσικών

Αυτά που δεν σας λένε τα μνημονιακά παπαγαλάκια…ομολογία αποτυχίας.


Πριν λίγο αναρτήθηκε η επίσημη δήλωση της Τρόικα για την αποστολή στην Ελλάδα.

Τι προκύπτει από μια γρήγορη ανάγνωση..


Ευχολόγια, γενικόλογες διαπιστώσεις και καμία αλλαγή απ την προηγούμενη αναθεώρηση (που ήταν τραγωδία)..Ανάπτυξη απ το 2014 και βλέπουμε…

"Aπαράδεκτο τα LIDL να διαφημίζουν τα κατεχόμενα"! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

Της Έλενας Τσιακούπη -

 «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Δεν μπορεί να υποστηρίζουμε προϊόντα εναντίον των συμφερόντων μας είτε προσωπικών, είτε κοινωνικών, είτε οικονομικών», δήλωσε ο κ.Χατζηαδάμου, σχολιάζοντας και αντιδρώντας στο άκουσμα της είδησης ότι σε διαφημιστικά φυλλάδια, της γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ LIDL, που διανέμονται στην Γερμανία, διαφημίζεται η κατεχόμενη Κύπρος, ως προορισμός διακοπών.

Ως καταναλωτής δηλώνει εξοργισμένος και θεωρεί απαράδεκτο το πιο πάνω γεγονός.

Πόσο κόσμο περιμένουν στα Χανιά οι "θεσμικοί απόστρατοι".


Από σήμερα βρίσκονται στην Κρήτη, στελέχη των “θεσμικών ενώσεων” για να οργανώσουν την συγκέντρωση της Τετάρτης στα Χανιά.

Οι “θεσμικοί” μετά από την σύγκρουση που προκάλεσαν με τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τις άλλες ενώσεις αποστράτων, γνωρίζουν ότι η συγκέντρωση στα Χανιά, αποτελεί στοίχημα που δεν πρέπει να χαθεί. 

Η αγωνία των στελεχών είναι εμφανέστατη και προκύπτει και από το ύψος στο οποίο τοποθετούν

ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ...

Γενική είναι πλέον η διαπίστωση ότι ο Γερμανικός ηγεμονισμός είναι ο φυσικός αυτουργός της, σε εξέλιξη, επιχειρούμενης, δια των μνημονίων, με την πρόθυμη ! συνδρομή εγχωρίων προδοτών, διάλυση της Ελλάδος, και όχι μόνον.

Το ερώτημα όμως πού τίθεται είναι, μήπως πίσω από την Γερμανική κακουργία, ευρίσκεται κάποιος σατανικός εγκέφαλος πού κατευθύνει εντέχνως την Γερμανική νεοναζιστικού τύπου αλαζονική επιθετικότητα ; 

Πόσο κοστίζουν σήμερα 13,5 εκατ. χρυσές λίρες που μας έκλεψαν οι Γερμανοί;


Η απόρρητη έκθεση και ... το δάνειο των Γερμανών σε σημερινά λεφτά.
Η οφειλή της Γερμανίας από το «αναγκαστικό» δάνειο που υποχρεώθηκε να δώσει η Ελλάδα στα στρατεύματα κατοχής ήταν 13,5 εκατ. χρυσές λίρες -ποσό που τότε χαρακτηρίστηκε «άτοκη πίστωση», με τη ρητή δέσμευση, όμως, ότι θα επιστραφεί μετά το τέλος του πολέμου.

ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ....


Από τον ανεκπλήρωτο ηγεμονισμό των Γερμανών
Η ολοκληρωτική ενοποίηση θα αποτρέψει το κατακρήμνισμα 
            Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος
            Προς: Τους Ηγέτες της Ευρωζώνης
Κοιν/ση: Τους Ηγέτες/Κυβερνήσεις των κρατών-μελών
Με όλο τον σεβασμό προς όλους σας, επιτρέψτε μου να εκφράσω την απορία αν είσθε όλοι «αβέλτεροι» όπως φαίνεται. 

Ο Καμίνης ανοίγει την Κερκόπορτα στον απατεώνα Σόρος! Ετοιμάζουν την “Ελληνική άνοιξη” τα κοράκια του ΔΝΤ!

kaminis soros

“Υπερβολές”; “Συνωμοσιολογίες”; Διαβάστε:

Στον χρηματοδότη του παγκόσμιου ισλαμοφασισμού, στον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος “παραδίδει” κτίριο ο Καμίνης όπως αποκαλύπτει η σημερινή Δημοκρατία, για να στεγάσει το “στρατηγείο” συντονισμού των παρακρατικών που θα δώσουν την χαριστική βολή στην κοινωνία. Είχε προηγηθεί βεβαίως το έτερο απομεινάρι του παπανδρεϊσμού, ο Μπουτάρης.

Οι “κόνδορες” του ΔΝΤ όπως αποκαλύπταμε το 2010, είναι ήδη εδώ για να γονατίσουν την όποια αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στην εκχώρηση της χώρας.

Οι βόμβες στη Βοστώνη: Μια νέα τρομοκρατική προβοκάτσια;


Όταν η «τρομοκρατία» κτυπά το προπύργιο της παγκόσμιας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η καρδιά της ανθρωπότητας κορυφώνει τους παλμούς της ΑΓΩΝΙΑΣ και του ΤΡΟΜΟΥ: Νέες σχεδιασμένες συμφορές βρίσκονται στο δρόμο της υλοποίησης…Μετά το «τρομοκρατικό» κτύπημα των δίδυμων πύργων, τη μεγάλη προβοκάτσια της ιστορίας, οι ΗΠΑ...

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ολυμπιάδα, η μοναδική βασίλισσα των Μακεδόνων.


Η Ολυμπιάδα ως ιστορική προσωπικότητα έζησε στη σκιά δύο μεγάλων ιστορικών χαρακτήρων, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου. 
Όμως, δεν υστερούσε καθόλου σε δύναμη προσωπικότητας και η συμμετοχή ή η παρέμβασή της συνετέλεσαν σημαντικά στη διαμόρφωση πολλών ιστορικών γεγονότων της εποχής της.

16 AΠΡΙΛΙΟΥ 1834 .Η δίκη του Κολοκοτρώνη για "συνωμοσία" ΒΙΝΤΕΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου του 1834, ξεκίνησε η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Δημήτριου Πλαπούτα με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του βασιλιά Όθωνα. 

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φυλακίστηκε. Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, μετά από ένοπλες συγκρούσεις, ο ίδιος και ο γιος του είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί στο Ναύπλιο.
Αν και πρωτοστάτησε στα γεγονότα για την εκλογή του Όθωνα, με την έλευση του τελευταίου το 1832, ο Κολοκοτρώνης έγινε στόχος συκοφαντιών

"ΒΛΕΠΟΥΝ" ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ! ...Κίνα : Κλιμάκωση της έντασης σε Ασία- Ειρηνικό από τις ΗΠΑ.


Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους κλιμακώνουν την ένταση στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, σύμφωνα με κυβερνητική έκθεση.
Η Κίνα υποστήριξε σήμερα ότι οι «ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση μέσω περιφερειακών συμμαχιών στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού και αναπτύσσουν νέα όπλα για να διατηρήσουν «στρατηγική υπεροχή».
"Η Κίνα αντιμετωπίζει πολλαπλές και περίπλοκες απειλές ασφαλείας εν μέσω ενδείξεων αυξανόμενης ηγεμονίας, πολιτικής εξουσίας και νεοπαρεμβατισμού», τονίζεται σε κυβερνητική έκθεση για την άμυνα.
"Οι μεγάλες δυνάμεις αναπτύσσουν νέες και πιο

Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ "Η Ρωσία θα βοηθήσει στις έρευνες".


 Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει στη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το ρωσικό Νόβοστι.

ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ "Kanal Istanbul": Οι Τούρκοι αντιγράφουν την τάφρο του Έβρου και κάνουν την Πόλη νησί!


Πολλά περισσότερα πράγματα από την "οικολογική προστασία του Βοσπόρου" ή και τα οικονομικά οφέλη που θα έχει αυτή, σηματοδοτεί η μετατροπή της ευρωπαϊκής  Κωνσταντινούπολης σε ένα νησί μεταξύ της ευρωπαϊκής και της μικρασιατικής ακτής με την κατασκευή του "Kanal Istanbul" του καναλιού μήκους 45 χιλιομέτρων στις βορειοδυτικές πύλες της Πόλης.
Όπως σημείωνε μιλώντας στο defencenet.gr ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΣ "Οι Τούρκοι στην πραγματικότητα υλοποιούν ένα κρίσιμο αμυντικό έργο που σκοπό έχει να αποτελέσει έν υδάτινο κλοιό γύρω από την Κωνσταντινούπολη μετατρέποντά της σε περίκλειστο οχυρό.

Επιστολή: Το Θρακικό ζήτημα είναι πιο επείγον από το Σκοπιανό ...

Επιστολή: Το Θρακικό ζήτημα είναι πιο επείγον από το Σκοπιανό
Προ 15νθημέρου πραγματοποιήθηκε στο "Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο" εκδήλωση για την Θράκη, με τίτλο «Εθνική Αγωνία και Συναγερμός για τη Θράκη μας», ο οποίος εκφράζει απόλυτα τα όσα συμβαίνουν στην ακριτική περιοχή, και τα όσα......

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!!


Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου ευοίωνη. 

Έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος και χάνεται κι άλλος. Η χώρα χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση. 
Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι άμεσα, η πολιτειακή ανωμαλία βρίσκεται προ των πυλών. Αυτό περιμένουν πολλοί και διάφοροι για να πατήσουν για τα καλά πόδι στις ζωές μας.
Αυτή την στιγμή στον πλανήτη παίζεται παρασκηνιακά ένα πολύ «χοντρό» παιχνίδι. Κλασσικά άλλα προβάλλονται κι άλλα γίνονται στην πραγματικότητα.

Οι Βούλγαροι φαντασιώνονται ότι είναι… Θράκες.

urakh
Άλλος κανείς ρε παιδιά!!!
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Δεν μας έφταναν οι Σκοπιανοί που προσπαθούν να οικειοποιηθούν την Μακεδονία, πλάκωσαν και οι Βούλγαροι που φαντασιώνονται ότι τους ανήκει η… Θράκη!
Εκτός από τον ισχυρισμό ότι κατάγονται από τους Θράκες, έφτιαξαν και χάρτες που δείχνουν τη Θράκη να αποτελεί μέρος της βουλγαρικής επικράτειας ενώ κατά την άποψή τους η Μακεδονία δεν ανήκει στην Ελλάδα αλλά είναι… ανεξάρτητη!
Οι πρωτοφανείς ισχυρισμοί που λίγο έλειψε να προκαλέσουν διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Αθήνας και της Σόφιας εκδηλώθηκαν

ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ... ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ;


Tου “Αλιέως”

Ελάχιστες, μηδενικές πιθανότητες δίνονται πλέον στην αγορά για να αποφύγει την ολοκληρωτική ΄΄κρατικοποίηση΄΄ η Εθνική.

Πλέον το ΤΧΣ φαίνεται, πως περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον όμιλο της Εθνικής με τις πλούσιες θυγατρικές του. 

Και βεβαίως οι ευρισκόμενοι οπίσω του Ταμείου, που απ΄ ότι αναδεικνύεται σταδιακά είχαν σχεδιάσει πολύ μεθοδικά την ΄΄άλωση΄΄ του κάστρου.

Φιλότιμες αν και απέλπιδες οι προσπάθειες της διοίκησης Τουρκολιά να σώσει τα..

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ...θα πάθετε πλάκα!!! Μαγνητικά πεδία στη Μάνη...τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν την ανηφόρα και ανεβαίνουν την κατηφόρα!!

Σε μια περιοχή κοντά στο Οίτυλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο μικρός Σιδέρης Κελεπούρης ανακάλυψε εντελώς τυχαία με τη φίλη του την Κατερίνα, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να κάνει με μαγνητικά παιδία.
Όπως εξηγεί ο Σιδέρης, είχαν πάει εκδρομή με προορισμό την Καρδαμύλη.
Σε ένα σημείο της διαδρομής, το τοπίο ήταν φανταστικό και σταμάτησαν να το αποθανατίσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή.

Περί "Θεωρίες Συνωμοσίας" επί της ουσίας μιλάει ο Άλεξ Τζόουνς..

Ο Άλεξ Τζόουνς τα λέει έξω απ'τα δόντια. 

Ένα βίντεο για γερά νεύρα και στομάχια. 

Κίσινγκερ: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση.

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. 


Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. 

Τελεσίγραφο της Βόρειας Κορέας προς τη Σεούλ για επίθεση....

Οι ένοπλες δυνάμεις της Πιονγιάνγκ απείλησαν τη Σεούλ με επίθεση χωρίς προειδοποίηση, εάν συνεχιστούν οι «αντι-βορειοκορεατικές ενέργειες» στη Νότια Κορέα. Τη νέα απειλή προκάλεσε μία διαδήλωση μιας συντηρητικής ομάδας στη Σεούλ, η οποία έκαψε το ομοίωμα του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

«Τα αντίποινα μας θα ξεκινήσουν χωρίς καμία προειδοποίηση από τώρα όσο αυτές οι εγκληματικές πράξεις που τραυματίζουν την αξιοπρέπεια της ανώτατης διοίκησης της Βόρειας Κορέας θα συνεχίζονται στην Σεούλ», προειδοποίησε η ανώτατη διοίκηση του στρατού της Βόρειας Κορέας, με ανακοίνωσή της,

ΕΚΛΟΓΕΣ & ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ - Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας.


Μυρίζει εκλογές.
Είμαστε στον Απρίλιο και ο Σαμαράς επιστρέφει στην πολιτική απάτη των Ζαππείων, μοιράζοντας ξανά ακάλυπτες πολιτικές επιταγές ψευδεπίγραφων υποσχέσεων και ανέφικτων στόχων.

Και μαζί με το νέο Ζάππειο, διαρρέει και την πληροφορία του προεκλογικού ανασχηματισμού, με τον Βενιζέλο να μπαίνει στην Κυβέρνηση.

Όλα αυτά ενώ έρχεται ο Μάιος, ο μήνας των εκταμιεύσεων των δόσεων.


Τα 2,8 ΔΙΣ στο 1ο δεκαήμερο.


Τα 4,2 ΔΙΣ του Eurogroup, στα μέσα Μαϊου.


Τα καθυστερούμενα 7,2 ΔΙΣ ομόλογα EFSF του Ιανουαρίου και τα 1,8 ΔΙΣ του ΔΝΤ, μέχρι το τέλος Μαϊου.

Β. ΠΟΥΤΙΝ: «Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ» – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Η ομιλία του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα (το ρωσικό Κοινοβούλιο) για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως.

(Συγκεκριμένα είπε):

"Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε ,αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. 


Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).

Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Oι μειονότητες

ΕΤΣΙ ΛΑΔΩΝΕ Η SIEMENS ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!.


ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΑΛΛΑ Η...SIEMENS ΜΕΝΕΙ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Το ότι η Siemens λάδωνε επί χρόνια τα γρανάζια της μηχανής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , το γνωρίζουν πλέον οι πάντες. Τα δυο κόμματα εξουσίας οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή καταστροφή και τα τελευταία 3 χρόνια έχουν φέρει την εξαθλίωση στις ελληνικές οικογένειες, επειδή βάζουν τον κόσμο να πληρώνει

Νόμος είναι το δίκιο της πατρίδας.

Από τις Σκουριές μέχρι το Καστελλόριζο η Πατρίδα καταστρέφεται υπό το πρίσμα της «νομιμότητας». Στην Ελλάδα που γέννησε το Δίκαιο, νόμος είναι το δικαίωμα του Έθνους για επιβίωση και μόνον

«Νόμος» είναι το δίκαιο της ελεύθερης αγοράς. Με αυτόν τον μανδύα, επίορκοι πολιτικοί παρέδωσαν τα σπλάχνα της μάνας Γης στις αδηφάγες ορέξεις τοκογλύφων και

Πρωθυπουργός με το ζόρι και... προφήτης.


Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είναι μία ειδική περίπτωση και έτσι πρέπει να αντιμε­τω­πιστεί. 
Με αφορμή την κλήση του στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της «Λίστας Λαγκάρντ», έδειξε... χαρακτήρα. 

Κάποτε στην αποικία…

Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους έχει αλλάξει εκ θεμελίων τον γεωπολιτικό χάρτη της Ευρώπης. 
Αντί για τη διαίρεση μεταξύ Δύσης και Ανατολής, που υπήρχε στον Ψυχρό Πόλεμο, η ήπειρος διαιρείται τώρα ανάμεσα στον Βορρά της ευάλωτης ευημερίας και στον Νότο του χάους. 

Τραπεζικά τέρατα «Φρανκενστάιν» απειλούν την ΕΕ...

=
  • Ακόμη και στην ηγεμονική οικονομική δύναμη της Ευρώπης, τη Γερμανία, το ενεργητικό των τραπεζών της ανέρχεται στο 310% (!) του ΑΕΠ της
Πολιτικό σοκ τεραστίων διαστάσεων προκάλεσε η επιστολή που έστειλε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και προς τον πρόεδρο του κυπριακού Κοινοβουλίου Γιαννάκη Ομήρου. 

Με ωμό επί της ουσίας τρόπο, ο επικεφαλής της ΕΚΤ απειλεί ότι

Αθλιότητα και Αθλιότητα.


Ίσως η χώρα μας να ζει την πιο εξευτελιστική περίοδο για την ίδια και τους Ελληνες από το τέλος του Εμφυλίου με εξαίρεση την περίοδο της χούντας.
Σήμερα η Τρόικα, ως άλλη χούντα από το εξωτερικό αυτήν τη φορά, έχει στα χέρια της το λύειν και το δεσμείν για τις αγχόνες που στήνονται παντού στην επικράτεια.

Η Τρόικα πιέζει για ό,τι θέλει  επιβάλει ό,τι θέλει  παίρνει ό,τι θέλει και εξευτελίζει όσους θέλει, όποτε θέλει για ό,τι θέλει και κυρίως τους υποτακτικούς της, τα ανδρείκελα της. Την κυβέρνηση.