Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Σφοδρή επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Χαϊκάλη: "Έγινες γερμανοτσολιάς για μια καρέκλα"

Προσθήκη λεζάντας"
Και στο έγραψα στο μήνυμα που σου έστειλα, Παυλάκο, στις 10 Ιουλίου 2015...
"ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"!

Και με πήρες αμέσως τηλέφωνο, Παυλάκο μου... και μου είπες επί λέξει:
"Πες μου τη γνώμη σου. Ξέρω πως σε διαβάζουν πολλοί και πως επηρεάζεις πολύ κόσμο. Τι να κάνω... και θα σ' ακούσω, γιατί είσαι έντιμη φωνή".

Και σου είπα, Παυλάκο μου..

Τι είναι το Δουβλίνο ΙΙ και γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να λύσει το μεταναστευτικό σε μια νύχτα !!

dublinΜέσω του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ, η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει έμπρακτα τη φιλόξενη διάθεσή της στους πρόσφυγες τρίτων χωρών, για τους οποίους έχει εκδώσει οδηγίες για άσυλο, αναθέτοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μόνο σε ΜΙΑ χώρα να τους δεχθεί και να τους στεγάσει. 
Την πρώτη χώρα υποδοχής, που δεν είναι άλλη από την Ελλάδα.

Ο κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ (ή Κανονισμός 343/2003 ) είναι νομικό κείμενο που θεσπίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και καθορίζει τη χώρα η οποία θα είναι υπεύθυνη για να δώσει άσυλο στον αιτούντα πρόσφυγα. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, ο .....

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΘΗΝΑ 21-8-2015.

Η όμαιμη φυλετική και λαϊκή κοινότητα, η καλούμενη ως Έθνος, χαρακτηρίζεται από την ορμέμφυτη επιδίωξη τής συμπτύξεως συμπαγών πολιτειακών οργανισμών. Το Έθνος δηλαδή διακατέχεται από την ανάγκη σχηματισμού κράτους προκειμένου να θωρακισθεί από εξωτερικές απειλές και να επιβάλλει στο γεωπολιτικό του περιβάλλον την δημιουργικότητα και την ισχύ του, με άλλα λόγια τον πολιτισμό του. Μονάχα έτσι υφίσταται Έθνος και μονάχα τότε υπάρχει λογική στην ύπαρξη τού λαού.

Πολιτισμούς δημιουργούν μονάχα τα ελεύθερα έθνη. Ελεύθερα έθνη είναι μονάχα τα δυνατά έθνη. Και φυσικά έθνη είναι οι λαοί που έχουν κοινές καταβολές και κοινές αξίες. Μα τα δυνατά έθνη προκειμένου να....

Η Ελλάδα σήμερα.

Στον δρόμο τής λευτεριάς


ΑΘΗΝΑ 21-8-2015.

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν. Αυτό σημαίνει με μαθηματική ακρίβεια πως σκοπός των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι να εκτελέσουν την εντολή των διεθνών τοκογλύφων για τον σχηματισμό «βιώσιμης», δηλαδή σταθερής κατοχικής και προδοτικής κυβερνήσεως ψευτορωμιών που θα εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος μας σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής. 
Σε οικονομικό, σε κοινωνικό και σε εθνικό επίπεδο. Λίγοι και μειοψηφικοί ραγιάδες μέσα σε μικρότερη Ελλάδα.

Για να σχηματιστεί όμως .....

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.


Το λέμε συνεχώς ότι το δικό μας πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, είναι θεατρικό. Δηλαδή αφενός τα διάφορα μέρη του (κόμματα) δεν εκφράζουν κοινωνικές τάξεις και συγκρουόμενα κοινωνικά συμφέροντα, αφετέρου όλα τα κόμματα αγωνίζονται για την ανάληψη της διαχείρισης του συστήματος (δηλαδή για την ανάληψη της εξουσίας μέσα στο σύστημα) και όχι για την αλλαγή του. 

Με βάση τα δεδομένα αυτά, τα κόμματα παίζουν θέατρο και επικοινωνιακά παιχνίδια απέναντι στο λαό, προκειμένου να τον διαιρούν σε κομματικές στάνες.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας πολιτικά αφελής που να πιστεύει ότι
ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει το ίδιο ποσοστό που είχε πάρει στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, γιατί ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές, γνωρίζοντας ότι θα μειώσει τα ποσοστά του; 

Το πράγμα είναι πολύ απλό.....