Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Αρνούμενοι να αντικρίσουν την επερχόμενη καταστροφή..


Αρνούμενοι να αντικρίσουν την επερχόμενη καταστροφή

Ο όχλος και οι παρατρεχάμενοι των κομματικών και κυβερνητικών γραφείων δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια, αποστρέφονται τα πασιφανή και θεοποιούν την πλάνη, που τους γοητεύει.
Τους δε ολίγους που διαβλέπουν την επερχόμενη καταστροφή, όχι μόνον δεν τους κατανοούν και δεν τους ακολουθούν, αλλά και τους περιφρονούν και τους διώκουν ακόμη ως «υπονομευτές» της «σταθερότητας».
Με άλλες λέξεις, από τη μαζοποιημένη κοινωνία, όπου το άτομο «μετασχηματίζεται» σε αγέλη, που σκέπτεται, συναισθάνεται και βούλεται, ό,τι σκέπτεται, συναισθάνεται και...

Δύο εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της τελευταίας απογραφής!

Σοκ προκαλούν τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με την απογραφή του 2011. 

Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τον δημογραφικό θάνατο του Ελληνισμού, και την παράλληλη, κατόπιν σχεδίου, αντικατάστασή του από λαθρομετανάστες ποικίλης προελεύσεως! 

Σας παραθέτουμε τα ....

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: ΕΔΩΣΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΟ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝ! Τι ακριβώς “σώζετε” ελεεινοί;

“ΕΣΩΣΑΝ” ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Σε μια 3ήμερη περιπέτεια υγείας μπήκε 13χρονη Τρικαλινή, καθώς διαπιστώθηκε εκ των υστέρων ότι της χορηγήθηκε φάρμακο που δεν αναγραφόταν στην Ιατρική συνταγή για την θεραπεία της.

Όπως...