Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Σε ποια χώρα του κόσμου, η πολιτική ελίτ θα δεχόταν να προδώσει τον λαό σε τέτοιο βαθμό; Mόνο στην ….Ελλάδα.

Σε ποια χώρα οι πολίτες της ανέχονται τόσους πολλούς προδότες στην διακυβέρνηση της ; 

Μόνο στην Ελλάδα.

Αυτή την φορά ήταν σειρά των πρωτοεξαδέλφων των Γερμανών, των Αυστριακών να πουν "Ντροπή, δώστε στην Ελλάδα αυτά που της κλέψατε". 


Με εκτενές άρθρο της η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της, ζητά ......

Στο χορό της κινδυνολογίας που σέρνει η κυβέρνηση εν” όψει εκλογών μπήκαν και οι τράπεζες.

trapezes_ellada
Στο «χορό» την κινδυνολογίας που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση εν” όψει της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και των …
εκλογών που θα ακολουθήσουν, όπως φαίνεται μπήκαν και οι τράπεζες που μιλούν για ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου μέχρι το Μάρτιο και προτρέπουν τους πολίτες να σηκώσουν χρήματα.
Πληροφορίες θέλουν να έχει πραγματοποιηθεί η .....

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ – ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Jungle-Report-Το-Ποτάμι-Θεοδωράκης-Mega-Μπόμπολας-Ψυχάρης
Οι εξελίξεις που εκ των πραγμάτων προδιαγράφονται καταιγιστικές, επιταχύνουν την αποκαθήλωση και των τελευταίων προσχημάτων, και το μιντιακό δημιούργημα της …
μαριονέτας με το σακίδιο δείχνει όλο και καθαρότερα την πραγματική του φυσιογνωμία…

ΝΕΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ

1
Ο Ρώσος Πρόεδρος υπέγραψε σήμερα Παρασκευή διάταγμα ακύρωσης του στρατιωτικού δόγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας που είχε τεθεί σε ισχύ στις 5 Φεβρουαρίου 2010. 
Ο Vladimir Putin ενέκρινε ένα νέο αμυντικό δόγμα που .....

Το Δημοσίευμα του Guardian για Κίνδυνο Πραξικοπήματος, Δικαιώνει το Άρθρο του Σπύρου Πριφτη Με τίτλο …

theguardian_office

Σχέδια Αποσταθεροποίησης της Ελλάδας με Εμφύλιο Πόλεμο !


Δεν έχουν περάσει 3-4 μέρες από το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Guardian με τιτλο <<Τι θα γίνει στην Ελλάδα & στην Ευρώπη αν νικήσει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ». 
Όπου όπως ήταν φυσικό το άρθρο του Guardian έκανε μεγάλη αίσθηση σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα, διότι συνήθως ο ξένος τύπος και ΜΜΕ δεν μας έχουν συνηθίσει να γράφουν εγκωμιαστικά σχόλια, και μάλιστα το άρθρο αναφέρει το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο Συριζα θα μπορούσε να «σκοτώσει» τη λιτότητα στην Ε.Ε !
Όπως ήταν φυσικό το άρθρο του Guardian έφερε μεγάλο εκνευρισμό στην Ελληνική κυβέρνηση, και οι αναφορές από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ήταν σύντομες και υποβαθμισμένες προς το άρθρο αυτό, αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία πάντως με την γνωστή τους τακτική, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ να τονίσουν περισσότερο στα ρεπορτάζ τους, ότι το άρθρο του Guardian αναφέρεται στον κίνδυνο ενός πιθανού ενδεχόμενου πραξικοπήματος σε περίπτωση κυβέρνησης Σύριζα.
Κατά την άποψή μου το άρθρο αυτό .....

Πόλεμο μεταξύ των αγορών και των λαών.

Ως πληγωμένο θηρίο αντιδρούν οι αγορές στο ενδεχόμενο εμφάνισης άλλης μαχητικότερης λογικής δανειζομένων.

Το ξέσπασμα των...
διεθνών «οικονομικών κέντρων» και των συν αυτών προσκείμενων μέσων Μ.Μ.Ε, αναδεικνύουν τον φόβο της απώλειας της «Αγ-Ελλάδας» την οποία αρμέγουν και προσδοκούν σημαντικότατα κέρδη για την επόμενη 20ετία. 

Στον αντίποδα τούτο σημαίνει μακράς διάρκειας ανέχεια για τον Ελληνικό λαό.

Και βεβαίως το μοναδικό κίνητρο των αγορών είναι ο κίνδυνος απώλειας εσόδων και όχι φυσικά το ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τους πολίτες, ούτε καν για την Ευρώπη.

Άρα οι αγορές φοβούνται και ο φόβος τους είναι.....

Τη μέρα καθωσπρέπει "κύριος" στη Βουλή, τη νύχτα προβάρει κόκκινες γόβες και τρέχει στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα - Τον φωνάζουν “Αγγελικούλα” και είναι… ο καλύτερος!

Σοκ προκαλεί η είδηση-που δεν είναι είδηση αφού είναι γνωστή από παλιά-για έναν από τους πιο καθωσπρέπει "κύριους" του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 
Έχει χορτάσει από...
παράτες και αξιώματα, από τίτλους και περγαμηνές στην ενάσκηση των καθηκόντων του. 

Κορεσμός και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. 

Κορεσμός υλικός και .......

Ενδοτισμός και Εθνική αξιοπρέπεια.

Κακόν άρχεσθαι υπό χερείονος  (Είναι συμφορά να σε κυβερνούν οι χειρότεροι)  Δημόκριτος

Δεν είχα την πρόθεση ν' ανακατευθώ στην Προεδρολογία, είναι εκτός χωρικών μου υδάτων, αν δεν είχε προκληθεί ένα νέο εθνικό στραπάτσο, ένας ακόμη ευτελισμός της Χώρας στο Παρίσι όπου υπάλληλοι των δανειστών πρόβαλαν νέες σφαγιαστικές απαιτήσεις και έστειλαν "αδιάβαστη" την Χαρδουβέλεια κομπανία πίσω.

Ακούστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης να...
υποτονθορίζει "...Όχι και να μας ζητούν να κατεβάσουμε τα βρακιά μας...."

Δυστυχώς ο λαμπρός αυτός νέος δεν είχε αντιληφθεί ότι τα βρακιά μας τα έχουμε κατεβάσει από της εποχής αυτού του ανθρωπιδίου με τις μηδενικές οικονομικές γνώσεις, που ο Γ. Παπανδρέουείχε διορίσει Υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. 

Η Χώρα ουδέποτε διαπραγματεύθηκε. Απλά, τα έδινε όλα. 

Επί Υπουργού Οικονομικών δε κ. Ε. Βενιζέλου, έξοχου Συνταγματολόγου, στους κύκλους των Βρυξελλών ελέγετο ότι ο επιφανής αυτός πολιτικός μετέβαινε για διαπραγμάτευση φέρων, υπό μάλης, το γνωστό ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ για να του υποδείξουν τη στάση.....

Ο απερχόμενος και οι εξηγήσεις...!!

Το κρατικό-πρωθυπουργικό-κατοχικό κανάλι μεταδίδει συνεχώς την δήλωση-φοβέρα τού θλιβερού ....πως την Δευτέρα οι βουλευτές θα πρέπει να εξηγήσουν-αιτιολογήσουν την ψήφο τους στους πολίτες!
Πράγματι!

Να και μιά φορά που συμφωνούμε απόλυτα με τον απερχόμενο!

Οι 168 βουλευτές πρέπει να...
δικαιολογήσουν για ποιόν λόγο επιθυμούν να παραταθεί η δικτατορία της τρόϊκας με τον αχυράνθρωπο στην θέση του ''πρωθυπουργού''.

Γιατί πρέπει να περικοπούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις; 
Γιατί να πρέπει να μην πληρώνουν αυτοί που πρέπει; 
Γιατί να διαγράφονται τα δάνεια.....

“ΜΥΡΙΖΕΙ” ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤ ΈΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ “ΒΑRBARO’S” ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ .

Το πιο βρώμικο σενάριο το είχαμε εξηγήσει πάλι πριν από μερικές μέρες. 

Η μειοδοτική κυβέρνηση των Αθηνών που ουδόλως ενδιαφέρεται εαν χαθούν ανθρώπινες ζωές στο Αιγαίο μας, σε διατεταγμένη υπηρεσία και αφού εξήντλησε όλα τα πιθανά σενάρια για ανάδειξη προέδρου-μαριονέττας, έχει καταδυθεί στα πιο σκοτεινά και αντεθνικά σχέδια σε συνεργασία με τον ύπουλο γερμανικό ξένο παράγοντα ωμής επέμβασης στα εσωτερικά της χώρας.

Ποιος εγγυάται ότι τόσο αδίστακτοι και αρριβίστες, φοβισμένοι και δειλοί δεν θα επιχειρούσαν να μας εμπλέξουν σε μια εθνική συμφορά χειρότερη ......