Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μέσα από το εμείς, όχι το εγώ.

Γεγονός είναι ότι σήμερα για άλλη μια φορά αναβαθμίζουμε τον παγκόσμιο πολιτισμό και τις επιστήμες καθώς τα παιδιά των Ελλήνων μεταναστεύουν μαζικά σε όλες τις χώρες του κόσμου και αυτό συμβαίνει καθώς παρακολουθούμε τους πολιτικούς αυτού του τόπου να δυσφημούν, να εξαθλιώνουν και να ξεπουλούν τον οικονομικό, τον ιστορικό και τον πνευματικό μας πλούτο. 

Δώσαμε για άλλη μια φορά ως...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή λένε εκείνοι που σκόπιμα αποκρύπτουν την αλήθεια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν στους πολίτες, την δήθεν αμεροληψία των δικαστών μπροστά σε μεγάλα εθνικά ή παγκόσμια σκάνδαλα κι εγκλήματα.

Όμως...

Φακέλωμα με... αμερικανιές για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής!

Νέα τεκμήρια διαβίωσης προωθεί του ΥΠΟΙΚ και η κυβέρνηση έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί η μέθοδος προσδιορισμού εισοδήματος που προκαλεί αδικίες!
O ηλεκτρονικός εξοπλισμός και...
η διασύνδεση των υπηρεσιών με τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις συναλλαγών των φορολογουμένων μπορεί να σκιαγραφήσουν με πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια το προφίλ και να προσδιοριστεί με ακρίβεια η οικονομική ευρωστία τους. 

Στα πρότυπα των ΗΠΑ

Επί της ουσίας σχεδιάζεται να εφαρμοστεί ...

Βγαίνει από το Μνημόνιο η Δικαιοσύνη - Αυξήσεις από 1η Σεπτεμβρίου!

Τους μισθούς τους να αυξάνονται θα δουν από την 1η Σεπτεμβρίου οι δικαστικοί λειτουργοί καθώς...
από τότε θα αρχίσει η εκτέλεση των αποφάσεων του «Μισθοδικείου» που στις 31-12-13 έκρινε αντισυνταγματικές τις τελευταίες περικοπές που είχαν υποστεί με τον νόμο 4093/12.

Ουσιαστικά, οι αποδοχές των δικαστικών θα επανέλθουν στο επίπεδο αυτών που λάμβαναν τον Ιούλιο του 2012 γεγονός που θα επιβαρύνει ....

«Καύσωνας» κατασχέσεων!

Μπαράζ κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία εξαπολύουν τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας μέσα στις επόμενες ημέρες με στόχο 200.000 πολίτες που αδυνατούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία!

Περίπου...

Στα αγγλικά οι εντολές των παγκοσμιοποιητών προς στην Ελλάδα.

orders_in_english


Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβησαν οι εφοριακοί, σύμφωνα με τους οποίους ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά. 

Απορούμε που οφείλεται ο αιφνιδιασμός. 

Οι εντολές της παγκοσμιοποίησης δίνονται στην lingua franca της διαπλοκής, μια απλοποιημένη γλώσσα όπως.....

Ιδού ο Eυάγγελος Βενιζέλος ‘Ελληνα, σε χαιρετά μέσα από σκάφος με σημαία από… offshore!

10402560_10152591819669259_854571857649307960_n
Ναι, εσένα χαιρετά η....ε Έλληνα που σου έκλεισε την επιχείρηση. Εσένα που καταχρέωσε απλώς φτιάχνοντας νόμους. 

Εσένα που ....

Στη Λήμνο ο Καμμένος: Θα πούμε «όχι» στην ερήμωση των νησιών..

20140817_53f0db63af795


Η επίσκεψη στη Λήμνο είχε ως κύριο αντικείμενο, σε επαφές του με Φορείς και σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, το οξύτατο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.
Ο κ. Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

Το ΝΑΤΟ απειλεί τη Ρωσία με στρατιωτική αντίδραση...

20140817_53f10be70a877


Αν η Ρωσία αποπειραθεί να στείλει στρατεύματα σε οποιοδήποτε κράτος-μέλος του NATO, ακόμη και εάν δε πρόκειται για δυνάμεις που θα φορούν στολές με διακριτικά της ρωσικής ομοσπονδίας, όπως έπραξε όταν προσάρτησε την Κριμαία από την Ουκρανία, το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο θα αντιδράσει με στρατιωτικά μέσα, όπως διεμήνυσε κορυφαίος στρατιωτικός διοικητής σε συνέντευξή του.

Στρατιώτες με στολές χωρίς ....

Αναστατη η Κύπρος. Ξεκινούν και εκεί οι εκποιήσεις !

20140817_53f0fdc285b75
Αφού τους έκλεψε τις καταθέσεις η ΕΕ και η τροικα της Κύπρου προχωράνε σε εκποιήσεις αστραπή σε απλούς πολίτες και επαγγελματίες μικρομεσαίους που οι ίδιο κατέστρεψαν κλέβοντας τους τις καταθέσεις.

Οτι δεν κατάφερε....

Η Γερμανία είναι το μεγάλο, άμεσο και βασικό πρόβλημα-εχθρός της Ελλάδας.Αφαίρεση ανεξαρτησίας από τη Γερμανία!

20140817_53f0505a3ff84
Αφαίρεση ανεξαρτησίας από τη Γερμανία!
Τελικά δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει να δούμε τα πράγματα όπως είναι, πέρα από την πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ του καθεστώτος διαπλοκής και διαφθοράς που ελέγχει την εξουσία στην Ελλάδα.
Η Γερμανία είναι το μεγάλο, άμεσο και βασικό πρόβλημα-εχθρός της Ελλάδας.
Εδώ και αρκετό καιρό το newpotsdam έχει παρουσιάσει στα αγγλικά, και τώρα στα ελληνικά, μία κατεύθυνση πολιτικής και ακτιβισμού που όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι αποτελεί θεμελιώδες τμήμα της λύσης:  Επαναφορά της διεθνούς νομιμότητας με Αφαίρεση Ανεξαρτησίας από τη Γερμανία.
Φυσικά υπάρχει ιστός εγκληματικών συμφερόντων και απανθρωπιάς που κέρδισε έδαφος τα τελευταία χρόνια σε σημείο να ....