Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Βέγγος: «Για τη Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι» (video) Δείτε το βίντεο και οι... συνειρμοί δικοί σας!



Ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος το είχε... δει το έργο από το 1963! 

Τότε που γύριζε την ταινία στον Πόρο, «Τύφλα να 'χει ο ΜάρλονΜπράντον».

Ο αξέχαστος ηθοποιός, σε κάποια από τις σκηνές της ταινίας, ως... άλλος προφήτης, κάνει λόγο για τη... Χρυσή Αυγή, όνομα βέβαια ...

Προσεχώς και στο δικό μας ;;;;;;

Όταν διάβασα αυτή την επιστολή πάγωσα. 

Μούδιασα !

Στην αρχή λίγο γέλασα, σκέφτηκα ότι ίσως να είναι  τραβηγμένο 

Όμως συνειδητοποίησα γρήγορα, πως καθημερινά τέτοιες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς όμως τόσες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λόγια απελπισίας, πανικού, έντασης… 
Και παρανομαστής στην ιστορία, η απαξίωση του Κράτους στους πολίτες, στις γυναίκες, στις μανάδες… Αυτή η φτηνή περιφρόνηση σε όλους μας. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 «Ευτυχώς δεν μας είχαν κόψει το ρεύμα ακόμα.

Οι αιτίες που η Χρυσή Αυγή «κρατάει» ακόμα γερά.

Παρά την επιχείρηση αποδόμησης, τις φυλακίσεις και τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης, σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης παραμένει συσπειρωμένο γύρω από τη Χ.Α. 

Τα ποσοστά 7% και 8% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις, χωρίς αναγωγές, σε μια περίοδο που ασκείται τεράστια ψυχολογική πίεση στην κοινή γνώμη, είναι τεράστια και μιλούν από μόνα τους.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ερμηνεία της στάσης σημαντικής μερίδας Ελλήνων πολιτών απέναντι σε αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα, οι οποίοι, παρά τις αποκαλύψεις και παρότι δεν έχουν απολύτως καμία ιδεολογική σχέση, συνεχίζουν να στηρίζουν τη Χ.Α., γιατί προφανώς θεωρούν ότι τα άλλα κόμματα -και ειδικά εκείνα που κυβερνούν- είναι χειρότερα ακόμα και από το κόμμα του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου.

Μερικές από τις -πιθανές- αιτίες:

Η θεωρία των 3 άκρων (Τράπεζες, Ελίτ, MEDIA)

 «Η βία είναι απαράδεκτη σε κάθε της μορφή», είπε χθες ο Πρωθυπουργός σε ομιλία του…

Θα συμφωνήσουμε μαζί του….Αρκεί να αναφέρεται και στη βία των Τραπεζιτών….Στη βία που 
ασκούν έχοντας ήδη αποζημιωθεί (ανακεφαλαιοποιηθεί sic) για τις επισφάλειες που χορήγησαν τόσα χρόνια, χωρίς να λογοδοτήσουν πουθενά…

Σε αυτή τη βία που ασκείται απρόσκοπτα, στους ευεργέτες των πιστωτικών ιδρυμάτων.. Γιατί χωρίς τις θυσίες των δανειοληπτών σίγουρα θα είχαν χρεοκοπήσει…

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΣΕΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΕ (ΒΙΝΤΕΟ).

Παπούλιας σε δικαστικούς: «Να είστε Τερτσέτηδες και να αντιμετωπίσετε όλα τα δύσκολα»...


Πρόκειται για ένα πρωτοφανές κρεσέντο υποκρισίας και άκρατου θεατρινισμού... Για μια άθλια προσπάθειας επικοινωνιακής συγκάλυψης τόσο των τεράστιων προσωπικών του πολιτικών ευθυνών, όσο και των ευθυνών όλων εκείνων που παρά και ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού έθνους, έστησαν μια πρωτοφανή βιομηχανία ντροπής, ταπείνωσης και "νομιμομοποίησης" του ελεεινού κατοχικού καθεστώτος και των επιλογών των ντόπιων ανδρεικέλων του που το υπηρετούν, καταδυναστεύοντας το λαό και κουρελιάζοντας την εθνική κυριαρχία του τόπου.

Όχι πρόεδρε... 

ΔΝΤ: ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ 10% ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ...

 «Το ΔΝΤ προτείνει την επιβολή φόρου κρίσεως, 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος της βελγικής εφημερίδας «L' echo».

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε πρόταση επιβολής εφάπαξ φόρου 10% επί των καταθέσεων σε 15 χώρες της Ευρωζώνης, η οποία αποτυπώνεται μέσα στην εξαμηνιαία έκθεση του ΔΝΤ για τις δημοσιονομικές τάσεις (Fiscal Monitor).

ΆΛΛΟΙ 50.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (=ΑΠΟΛΥΣΗ)

Νέα εντολή για καταγραφή υπαλλήλων δημόσιων φορέων, νομικών προσώπων του δημοσίου τομέα αλλά κυρίως των δημοτικών υπαλλήλων έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στόχος είναι η συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών. 

Η προθεσμία για την καταγραφή είναι μόλις τριών ημερών (15 Οκτωβρίου)

Και απειλές......

Ο λαός συνεχίζει να στηρίζει την “εγκληματική οργάνωση” ΧΑ. Που είναι το περίεργο;

Οι φανερές και μόνο δημοσκοπήσεις του συστήματος, δείχνουν μικρή κάμψη της Χρυσής Αυγής. 

Σε κάθε περίπτωση η ΧΑ αντέχει με ισχυρή συσπείρωση. 

Και να σκεφτεί κάποιος ότι πολλοί πολίτες αποφεύγουν πλέον να απαντάνε ή να λένε αλήθεια στις δημοσκοπήσεις.

Λέτε οι πολίτες αυτοί να είναι φασίστες ή να μην ξέρουν τι επιλέγουν να στηρίξουν; Τι συμβαίνει λοιπόν; Ας αναρωτηθούμε το εξής:

Πήρε και την μπίζνα με τα σχολικά βιβλία ο εθνικός εργολάβος Μπόμπολας...


Στην χώρα του... Μπομπολιστάν, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ο Μπόμπολας είναι από κάτω! Σκουπίδια, τεχνικά έργα και πρόσφατα και τα βιβλία των Ελληνόπουλων. 

Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο 3966/2011 ο ΟΕΔΒ καταργήθηκε οριστικά στις 31-3-2012.

 Ο Ελληνικός λαός πλέον καλείται να πληρώνει 644.000 ευρώ για τα βιβλία που θα διαβάζουν τα παιδιά μας στα σχολεία.

Γιάννης κερνάει και Γιάννης ..πίνει.....Δεν είναι φάρσα βραβεύουν την Monsanto..

Κι όμως δεν είναι φάρσα, ένα στέλεχος της Monsanto ο Robert Fraley είναι νικητής του φετινού «Νόμπελ της γεωργίας.
Νομιμοποιώντας και επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την αχαλίνωτη γενετική τροποποίηση των τροφών και το επιχειρηματικό μοντέλο της Monsanto που εξαθλιώνει τους αγρότες και καταστρέφει την υγεία μας.
Επίσης νικητής είναι η Mary-Dell Chilton ιδρυτής της Syngenta, η οποία ενώθηκε με το γίγαντα Bayer , υπεύθυνες αμφότερες ...

Ήταν όλοι τους Τραπεζίτες.. *

     Ο τίτλος παραπέμπει ευθέως και καθαρά στην πολύ καλή ταινία: ''Ήταν όλοι τους καθάρματα''.

     Γιατί πράγματι είναι καθάρματα!

     Προεξάρχοντος εκείνου του δίποδου κτήνους (**) του υπουργείου οικονομικών, που χωρίς ποτέ να έχει εκλεγεί, χωρίς να έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση,καθορίζει την εθνική οικονομική και ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική!

     Αποφάσισε ο στούρνος...μόνος του (κατ΄εντολή βεβαίως του γερμανού ομολόγου του) ότι οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο ανήκουν στην σφαίρα του παρελθόντος, ενώ αυτός ασχολείται μόνον με το μέλλον!!

Ελεεινοί..

  Μέχρι χθες πιπιλάγατε το μυαλό του λαού με τα πρωτογενή σας πλεονάσματα!

  Προβληματιζόσασταν μάλιστα πώς θα τα μοιράσετε στους συνταξιούχους!!


  Σήμερα η έκθεση του ΔΝΤ προβλέπει μηδενικόπλεόνασμα για το 2013.


 Ελεεινοί! 

Τιποτένιοι!

     Μέχρι χθες ορκιζόσαστε ότι θα πιάσετε τους μεγάλους φοροφυγάδες!


     Σήμερα αφαιρείτε την αρμοδιότητα του ΣΔΟΕ για τον έλεγχο της ''λίστας Λαγκάρντ'', βάζετε στο αρχείο την λίστα αυτή και άλλες παρόμοιες (Λιχτενστάϊν, ακίνητα Λονδίνου, κλπ), αλλά εξακολουθείτε να στέλνετε ειδοποιητήρια για είσπραξη φόρων από εταιρείες ανύπαρκτες, και από πεθαμένους!


     Ελεεινοί! Τιποτένιοι!

     Μέχρι ...

Ψίιιιιτ.......ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ;;;;

Από 70.000 εύπορους έχουν ελεγχθεί μόνο 220! 

Μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ έχει καταφέρει να εισπράξει η κυβέρνηση από τους ελέγχους στις λίστες της μεγάλης φοροδιαφυγής, την ώρα που απειλεί με κατασχέσεις και...λουκέτα εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Nομοθετούν για να την γλυτώσουν! Ακυρώνουν τις μηνύσεις περι «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» που εκρεμμούν!

Είναι κοινά αποδεκτό και εμφανές σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των σύγχρονων Ελλήνων, ότι οι επικρατούσες οικονομικές και
κοινωνικοπολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα του 2013, έχουν ισοπεδώσει, αν όχι εξαφανίσει, την έννοια της Ισηγορίας, Ισονομίας, Ισοκρατίας
στην Ελλάδα.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως εις ό,τι αφορά την διαπλοκή και διαφθορά του δημοσίου βίου έρχεται ένα πρωτοφανές για τα παγκόσμια δεδομένα νέα τροπολογία που ετοιμάζεται από το Yπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο ΑΦΑΙΡΟΥΝ τα άρθρα 134 (εσχάτη προδοσία), 138 (επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας), 139 (προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας) και 148 (διακεκριμένη κατασκοπεία)!

Μάλιστα βιάζονται τόσο πολύ να τον περάσουν που ενώ η τροπολογία είχε αρχικά κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, τελικά θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος (!!!).

Παραδέχονται μάλιστα ότι η αλλαγή έγινε διότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης καθυστερεί να έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη.

Τι θα γίνει με τις μηνύσεις περι «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» που εκρεμμούν (Βλέπε εδώ);;;;

ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ...

Η Ελλάδα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα στα τέλη του 2009 – όταν τοποθετήθηκε στο στόχαστρο αφενός μεν του ΔΝΤ, αφετέρου της Γερμανίας.
Ο στόχος του ΔΝΤ, κατ” επέκταση των Η.Π.Α., αφού το Ταμείο αποτελεί αναμφίβολα, μετά το 1990, όργανο της εξωτερικής πολιτικής της υπερδύναμης, ήταν η εισβολή του σε μία από τις πλουσιότερες περιοχές του πλανήτη: στην Ευρωζώνη. 
Ειδικότερα το ΔΝΤ, ο εντολοδόχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, έχοντας ουσιαστικά απομείνει χωρίς μεγάλους πελάτες, μετά τις οδυνηρές εμπειρίες των λαών, στους οποίους είχε δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν, αναζητούσε νέες ευκαιρίες κερδοφορίας.

Πλάτωνα περί εξουσίας…


Πλάτωνας (427 π.Χ.–347 π.Χ.)

«… Παρά το ότι η εξουσία προσφέρει και χρήματα και δόξα, οί αγαθοί δεν την επιθυμούν και δεν την επιδιώκουν. 

Γιατί δεν θέλουν να τους αποκαλούν μισθοδοτούμενους´, επειδή θα δέχονται κάποια νόμιμη και φανερή αποζημίωση, ούτε φυσικά θα δεχόντουσαν να “τα πιάνουν στα κρυφά και να είναι κλέφτες. 

Ούτε πάλι τους αρέσουν οι τιμές. Δεν έχουν τέτοιες φιλοδοξίες. 

Πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάποιου είδους πίεση προς αυτούς και κάποια τιμωρία γιά να δεχθούν να κυβερνήσουν. 


Και μάλιστα έτσι, ώστε να είναι ντροπή να κυνηγάς εσύ την εξουσία και να μην σε αναγκάζουν να την αναλάβεις.

Μιά τέτοια τιμωρία είναι η εξής: ....

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ I Am One Greece.ΒΙΝΤΕΟ.

Συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στις ΗΠΑ δημιούργησαν μία διαφημιστική καμπάνια με τον τίτλο I Am One Greece, με επίκεντρο την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Στο βίντεο συμμετέχουν οι γνωστοί σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης και πολλοί άλλοι.
Η καμπάνια παρουσιάστηκε στην εκδήλωση του Hellenic Initiative την προηγούμενη Πέμπτη, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του Μπιλ Κλίντον. 
Στόχος της καμπάνιας είναι η κινητοποίηση όλων των Ελλήνων της διασποράς.

Το γεγονός της χρονιάς που έρχεται ....



-- Ξ--------------------------------------------
------Ε-----------------------------------------
--------Σ---------------------------------------
-------------Η----------------------------------
-----------------Κ------------------------------
----------------------Ω-------------------------
---------------------------Θ--------------------
-------------------------------Ε-----------------
------------------------------------Ι-------------
----------------------------------------Τ--------
-----------------------------------------------Ε--
------Ε
---------Λ
-------------Λ
-----------------Η
---------------------Ν
-------------------------Ε
-----------------------------Σ


----Χάνουμε την Πατρίδα !!!!!!!!!!--------