Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Και που θα αποσύρουν το νόμο για τις offshore αυτός ίσχυσε για μία ημέρα και αμνηστεύει όσους μετείχαν.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το επίμαχο άρθρο που επέτρεπε σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν offshore, αποφασίστηκε η απόσυρσή του. 

Συγκεκριμένα, το άρθρο 178 το οποίο επέτρεπε σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν offshore εταιρίες, υπό την προϋπόθεση αυτές να εδρεύουν στα λεγόμενα φορολογικά συνεργάσιμα κράτη καταργείται με απόφαση της κυβέρνησης, όπως...

Απογειώνουν drones για να εντοπίσουν αυθαίρετα -Πώς θα γίνει το ηλεκτρονικό φακέλωμα.

 http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/drone-pic-708_0.jpg?itok=JMX3eD2_
Μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά drones θα χρησιμοποιήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την εφαρμογή του νέου νόμου για τα αυθαίρετα, το υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να εντοπίσει όσους ιδιοκτήτες δεν θα έχουν έως τότε τακτοποιήσει τις αυθαίρετες κατασκευές.

Σύμφωνα με τα ....

Δημόσιο: Οικογενειακά επιδόματα τέλος!

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/06/02/701547/main/291215085552_2117.jpg
«Γροθιά στο στομάχι» για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους αλλά και για εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τα ψηφισμένα μέτρα, αφού πλέον δεν θα λαμβάνουν καθόλου επιδόματα συζύγου ή τέκνν, γεγονός που θα οδηγήσει σε νέες περικοπές στα ποσά.

Ήδη οι συντάξεις τους θα είναι ...

Μέσα στις νυχτερινές ντροπολογίες είναι και αυτή που απαλλάσει το ΤΑΙΠΕΔ από αστική ευθύνη - Μέχρι και το Πόθεν Έσχες τους καταργεί.

https://thrakilifenews.files.wordpress.com/2011/10/poleitai.jpg?w=212&h=320
Μετά των βραδινών ντροπολογιών που έφεραν για ψήφιση οι υπουργοί περιλαμβάνεται και μια που αφορά στο Πόθεν Έσχες των μελών των νέου ΤΑΙΠΕΔ.

Φυσικά και ήταν απαίτηση των δανειστών, αφού τα δύο από τα 5 μέλη είναι εκπρόσωποι των Θεσμών και οι "θεσμοί" ξέρουν πολύ καλά ότι η πολιτική ανατροπή στην Ελλάδα είναι απλά θέμα χρόνου, οπότε πρέπει να φυλάξουν τους δικούς τους, από "τυχόν τρελούς" που θα πιάσουν δουλειά μετά.

Έτσι με την χθεσινοβραδυνή ντροπολογία για τις μηνύσεις, καταγγελίες ή αναφορές σχετικά με τις πράξεις των μελών της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (νέο ΤΑΙΠΕΔ) επιλαμβάνεται ο Εισαγγελέας ή οι Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν θα υποχρεούνται να υποβάλλουν «πόθεν έσχες» από τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βίζες τριετούς και πενταετούς διάρκειας στους Ρώσους τουρίστες θα δίνει η Ελλάδα.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/mosxa-rosoi-708.jpg?itok=cXtdCU0R
Από εδώ και στο εξής θα χορηγεί θεωρήσεις τριετούς και πενταετούς διάρκειας σε όσους Ρώσους πολίτες τις δικαιούνται, διαβεβαίωσε τον επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας Όλεγκ Σαφάνοφ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.

Ενδεικτικό του κλίματος αυτού είναι ....

Στα κοράκια της Black Rock εμπιστεύτηκαν τα λεφτά τους οι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Στα κοράκια των αγορών και τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα των Ελλήνων έχουν εμπιστευτεί τα λεφτουδάκια τους για επενδύσεις τα golden boys του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, έχουν επενδύσει, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες, μεγάλα ποσά σε αμοιβαία της....

Ένας λαός στα κάγκελα.



Τώρα δηλαδή που μετατρέψατε έναν λαό σε  ζήτουλα, εντάξει;  

Το φχαριστηθήκατε;

Αυτός ήταν ο στόχος σας; Να εξαθλιώσετεκυρίως αυτούς που δεν έφταιξαν, που δεν μιζαρίστηκαν, που δεν είχαν καμία σχέση με τις ρεμούλες και τις βρωμιές σας,
..και το μόνο λάθος


τους (εγκληματικό πράγματι) ήταν πως σας ψήφιζαν ξανά και ξανά, είτε για κυβέρνηση, είτε για αντιπολίτευση;

Έγινε το κέφι σας; 


Θεωρείτε πως τώρα που ρίξατε τον λαό στην απελπισία και στην αβεβαιότητα της καθημερινότητας,
..θα μπορέσετε εσείς ήσυχοι να....

"ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΠ"

World-War-3
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ !!!

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Αρχικά είναι η κατάκτηση από το ΝΑΤΟ όλης της Ανατολικής Ευρώπης. Mιλάω για κατάκτηση γιατί είναι μια κατάκτηση που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες του πολέμου του 21ου αι. που τους ορίζω ως εξής: 80 % πληροφορίες, 15%  στρατιωτικά μέσα και  5% οικονομία . 

Ναι το ξέρω ότι τα άτομα καλών προθέσεων σε Ευρώπη και Ανατολή πολύ απλά ονειρεύτηκαν να  υποταχθούν σε ΗΠΑ,ΝΑΤΟ,ΕΕ κλπ.Και λοιπόν; Oποιοσδήποτε διάβασε τον  Sun Zi, μπορεί να καταλάβει άμεσα ότι αυτή η βαθιά επιθυμία ενσωμάτωσης στη αγγλοσαξωνική ράτσα των Borg  του  Star Trek, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα μιας ταυτότητας που συνεθλίβη ένα βαθύ κόμπλεξ κατωτερότητας και κατά συνέπεια μια συνθηκολόγηση που δεν χρειαζόταν να προκληθεί με στρατιωτικά μέσα.

Λίγη σημασία  έχει ο σκοπός που τα άτομα αυτά πίστευαν ότι θα έφταναν – αυτοί είναι τώρα υπήκοοι της αυτοκρατορίας και οι χώρες τους είναι αποικίες λιγότερο ή περισσότερο στο περιθώριο της αγγλοσαξωνικής Αυτοκρατορίας.

Όπως πάντα η ενδιάμεση ελίτ λορδώνεται τώρα με υπερηφάνεια που ...

ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ! ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ!

Στον πλανήτη Γη σήμερα υπάρχουν ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

Υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ και ΝΑΝΟΙ πολιτικοί.

ΗΓΕΤΕΣ είναι ο Αρχηγός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Λόρδος και Βαρώνος Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κύριος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ.

Ό Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ, σε συμμαχία με τη πολιτική ηγεσία της Κίνας, είναι το αντίπαλο στρατόπεδο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Μεγάλου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Μεγιστάνας Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι ο δανειστής των φτωχών Κρατών της Γης, ο επονομάζόμενος και «Θεσμός». Ουαί και αλλοίμονον στο Κράτος εκείνο που θα πάρει δάνεια από τον Κοσμοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ή από τους Σιωνιστικούς «Θεσμούς» αυτού.

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ είναι οι πρόεδροι & Πρωθυπουργοί, από Ομπάμα, Μέρκελ, Δαυϊδ Κάμερον, Ολάντ, Γιούνγκερ, μέχρι Τσίπρα & Κούλη. 

Ο Κυριάκος (Κούλης) έγλειφε την ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, περισσότερο από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους, Τσίπρα. 

Σήμερα υπάρχει η Δυτική Σιωνιστική σφαίρα επιρροής. Ν.Τ.Π. ή N.W.O. ή.....

Πόρτα από Ντράγκι για τα ελληνικά ομόλογα.

Ντράγκι για ελληνικά ομόλογα: Κλείστε την αξιολόγηση και βλέπουμε
Επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις της αγοράς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν προέβη σε κάποια απόφαση σχετικά με την ένταξη -κατ’εξαίρεση- των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE). 

Οι νέες καθυστερήσεις, όσον αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, που δημιουργούν οι εκκρεμότητες στα προαπαιτούμενα, καθώς και η μετάθεση του προγραμματισμένου γι αύριο EuroWorking Group, τη Δευτέρα, καθιστούσαν σχεδόν βέβαιη τη μετάθεση της απόφασης. 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το Bloomberg, σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα, ο πρόεδρος της ΕΚΤ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει απόφαση για το waiver σταελληνικά ομόλογα, παρά το γεγονός ότι υπήρξε πρόοδος στο eurogroup. Ο κ. Ντράγκι ξεκαθάρισε ότι η επαναφορά του waiver στα ……

Η Γερμανία αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων και η Τουρκία ανακαλεί τον πρεσβευτή.

Διπλωματικό επεισόδιο προκλήθηκε ανάμεσα στη Γερμανία και την Τουρκία, μετά την αναγνώρηση εκ μέρους της Γερμανικής Βουλής, ως «γενοκτονία» τη σφαγή των Αρμενίων.
Με συντριπτική πλειοψηφία οι Γερμανοί βουλευτές αναγνώρισαν ως «γενοκτονία» τη σφαγή των Αρμενίων από τον Τουρκικό στρατό το 1915.
Αντιδρώντας η Άγκυρα, η οποία είχε στείλει προειδοποιήσεις νωρίτερα ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα διαρραγούν, αμέσως μετά την ψήφιση ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στο Βερολίνο.
Σε ανακοίνωσή του ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ένα …

Ντάισελμπλουμ: Η Αθήνα δεν χρειάζεται να πουλήσει τα πάντα

Ντάισελμπλουμ: Η Αθήνα δεν χρειάζεται να πουλήσει τα πάντα
«Εχουμε γυρίσει σελίδα» είπε ο επικεφαλής του Eurogroup
«Εχουμε γυρίσει σελίδα» στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε δηλώσεις του στο European Business Summit, καλώντας την Αθήνα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Ο επικεφαλής του Eurogroup σημείωσε ότι έχει βελτιωθεί η εμπιστοσύνη στην ...

Τελεσίγραφο Μόσχας σε Άγκυρα: “Αποσυρθείτε από το έδαφος του Ιράκ”.



Η Μόσχα απαιτεί την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από το Ιράκ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο RIA ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέϊ Λαβρόφ δήλωσε ότι η  «διατήρηση τουρκικών στρατευμάτων στο Ιράκ είναι μια κατάσταση μη αποδεκτή. 

Πιστεύω πως τα όσα κάνει η Τουρκία πρέπει να τύχουν μεγαλύτερης .....

Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…..


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτή την ανεξήγητη μακαριότητα που έχει καταλάβει το λαό μας. Ο καθένας μας πρέπει να φωνάξει δυνατά μπροστά στον καθρέπτη μπας και το συνειδητοποιήσει. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ. 

Και όταν ένα κράτος χρεοκοπεί, τίποτα πια δεν ανήκει στους πολίτες του.

Αν φύγουμε από τη μακαριότητα που μας έχει καταλάβει και συνειδητοποιήσουμε ότι 
τα χάσαμε όλα πατριώτες, όλα όσα φτιάχναμε μια ζωή, ίσως τότε να αξιωθούμε να αναζητήσουμε τι έφταιξε και τους υπεύθυνους της καταστροφής μας.

Μην παρασύρεστε από το γεγονός ότι τα χάνουμε λίγα λίγα και διαφορετικοί από εμάς κάθε φορά. 

Αυτή είναι η Γκαιμπελίστικη μέθοδος του σαλαμιού, γιατί αν μας τα έπαιρναν απότομα όλα ...

Alan Greenspan (πρώην FED): Το σύστημα αγωνίζεται να αποτρέψει την καταστροφή.

Το διεθνές σύστημα αγωνίζεται να αποτρέψει την καταστροφή ανέφερε ο Alan Greenspan ο πρώην επικεφαλής της FED της αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας σε συνέντευξη του.

Το διεθνές σύστημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, διότι
η παραγωγικότητα έχει μειωθεί, οι επενδύσεις σε κεφάλαιο κινούνται  κάτω του μέσου όρου επειδή οι managers των επιχειρήσεων αισθάνονται ....