Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Φορολογικά πρόστιμα: Η πολιτική της παράνοιας;

Το 2010 οι ανείσπρακτες οφειλές του κράτους ανέρχονταν σε 36 δις ευρώ. Το 2013 το ποσό αυτό αυξήθηκε στα 61 δις ευρώ, σύμφωνα πρόσφατα δημοσιεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς ανάμεσα στα δυο προαναφερθέντα ποσά είναι προσαυξήσεις λόγω καθυστερημένων ανεξόφλητων οφειλών.
…και η λογική των δυσβάστακτων προστίμων συνεχίζει ακάθεκτη. Σύμφωνα με το νόμο 4174 του Ιουλίου του 2013 (Βλ. άρθρα 54-57), καθυστερήσεις καταβολής φόρων εκ μέρους των επιχειρήσεων (ΦΠΑ ή φόρου μισθωτών υπηρεσιών εκ μέρους των επιχειρήσεων κ.ά), προκαλούν βαρύτατες ποινές. 
Έτσι, σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2, του Άρθρου 54 του εν λόγω νόμου, η αμέλεια, λόγου χάρη καταβολής ΦΠΑ της τάξης των 100 ευρώ, έστω και για μια ημέρα, οδηγεί .....

ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ... Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, έχουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, απλωμένο το χέρι του επαίτη προς το Βερολίνο... 

Ο πρωθυπουργός, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας, ελπίζουν σε «ελαφρύνσεις» για το χρέος, ως ανταμοιβή για το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχαν, βυθίζοντας τον λαό και την πατρίδα σε μια πρωτοφανή κρίση και τραγωδία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, το πάει πιο πέρα. 

Ελπίζει ότι θα καταφέρει, όχι μόνο σημαντικό «κούρεμα» του χρέους, αλλά και θα εξασφαλίσει πόρους από το Βερολίνο για δημόσιες επενδύσεις.

Στο σημείο που βρίσκεται η ελληνική οικονομία, χρειάζεται μια μεγάλη ώθηση για να βγει από την κρίση. 

Η μόνη λογική λύση, επιστημονικά και πολιτικά, είναι η...

ΒΙΝΤΕΟ-Η ομιλία του Τσίπρα στο Amersfoort και η αντίδραση της κυβέρνησης

ΒΙΝΤΕΟ-Η ομιλία του Τσίπρα στο Amersfoort και η αντίδραση της κυβέρνησης
Για υιοθέτηση ενός ακόμη Μνημονίου από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της εκδήλωσης του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας, SP, με θέμα «Δημοκρατία, Οικονομία και Κοινωνία». 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως «φίλο της λιτότητας» ενώ τόνισε πως η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει την αλλαγή καθεστώτος για την Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο του Alpha

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...!!! ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!

Ένα μελλοντικό σενάριο "θερμής" κρίσης στον Ειρηνικό Ωκεανό που ξεκινάει από επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν και εν συνεχεία επεκτείνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη, απεικονίζεται στο βίντεο που θα ακολουθεί.


Ένα πολύ "κοντά" στην πραγματικότητα σενάριο που μοιάζει με τα πολεμικά παίγνια των σχολών πολέμου. 

Δείτε πώς μοντάρονται ....

Ο Σνόουντεν τινάζει στον «αέρα» την πολιτική σκηνή της Ελλάδας με έγγραφα «φωτιά»!

Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα … Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουμε και λέμε καταγράφονται. Αυτό δεν είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ή να ζήσω με αυτό» είπε στην εφημερίδα Guardian ο 30χρονος Edward Joseph Snowden και έβαλε φωτιά στα…μπατζάκια όχι μόνο του Μπάρακ Ομπάμα, αλλά και σε πάρα πολλούς σε όλο τον κόσμο.

Κι αν πιστέψουμε όσα είπε ο ίδιος σε μια συνομιλία που είχε (20 Μαίου) στο Χόνγκ-Κόνγκ(πριν πάει στη Ρωσία) ο «φάκελλος Ελλάδα» (μετά από αυτούς που αφορούν ΗΠΑ και Γερμανία είναι ο πιο «γεμάτος» από απόρρητες πληροφορίες)! Τις αποκαλύψεις Σνόουντεν υποστηρίζει βέβαια και ο Ασάνζ του δικτύου Wikileaks που επίσης είναι διεθνής (από τις ΗΠΑ) καταζητούμενος(έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο).

«Η NSA έχει δημιουργήσει μια υποδομή που της επιτρέπει να παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα. Με αυτή την ικανότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπινων επικοινωνιών αυτόματα ....

ΤΟ “ΚΑΤΗΓΟΡΩ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες χρειάζονται πρόσθετα κεφάλαια 485 δις ευρώ..αλλά εμείς μπήκαμε στα μνημόνια..

Οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες χρειάζονται πρόσθετα ίδια κεφάλαια συνολικού ύψους έως 485 δις ευρώ, σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. 


Την έρευνα συνυπογράφουν ο Γερμανός Σάσα Στέφεν, καθηγητής στην Ευρωπαϊκή Σχολή Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας (ESMT) με έδρα το Βερολίνο και ο Βιράλ Αχαρύα από το Stern School of Business της Ν.Υόρκης. 

Έχοντας εξετάσει τα οικονομικά στοιχεία των 109 από τις 124 τράπεζες της ευρωζώνης που θα υποβληθούν μέσα στο 2014 στα αποκαλούμενα «τεστ αντοχής» υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι δύο ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι τράπεζες αυτές παρουσιάζουν ένα χρηματοδοτικό κενό συνολικού ύψους 770 δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να θωρακιστούν ενόψει μίας πιθανής μελλοντικής κρίσης.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, τη μεγαλύτερη ανάγκη χρηματοδότησης έχουν οι γαλλικές τράπεζες, οι οποίες χρειάζονται ....

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Η μεγάλη ΤΑΡάτη αποκαλύφθηκε: Εκτός έργου όλες οι ελληνικές εταιρείες!

Λϊγους μήνες μετά την υπογραφή του αγωγού ΤΑΡ και τις αποκαλύψεις του defencenet.gr ότι είμαστε η μόνη χώρα στο πλανήτη η οποία δεν θα ειπράττει τέλη διέλευσης για το πέρασμα αγωγού από το έδαφός της και τα ελάχιστα έως μηδενικά οφέλη που θα έχει η Ελλάδα, αλλά και του γεωπολιτικού/ενεργειακού παιχνιδιού που παίχθηκε σε βάρος της χώρας από την ελληνική πολιτική ελίτ, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ΗΠΑ, τώρα όλα αυτά επιβεβαιώνονται απόλυτα από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Προς όφελος 100% της Τουρκίας και του τουρκόφωνου Αζερμπαϊτζάν, αλλά και των αμερικανικών εταιρειών που συμμετέχουν στο έργο.
Στο συνέδριο “Investing in Energy” ο Διευθυντής Ενεργειακών και Βιομηχανικών Έργων της JP Αβαξ κ. Αρσενίου υποστήριξε ότι “oι προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τον TAP αποκλείουν τις ελληνικές εταιρείες”. Δηλαδή ούτε καν έμμεσα θα είναι τα οφέλη! 
Και που είναι αυτές οι "δεκάδες χιλιάδες εργάτες" που θα απασχολούντο (για να ανοίγουν, έστω, χαντάκια);
Εγκαταλείποντας τον South Stream κατά εντολή των ΗΠΑ, οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην συμμετέχουν καν .....

Ο άνθρωπος είναι πολιτισμένος μόνον όταν είναι χορτάτος.

Η βία, όσο κι αν αυτό φαίνεται εκτός της πολιτισμικής μας λογικής, δεν πρέπει να μας φαίνεται σαν κάτι το παράξενο. Υπάρχει ως κύριο δεδομένο μιας ανθρώπινης κοινωνίας. Αυτό είναι ένα δεδομένο, που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε. 
Ο άνθρωπος, από τη στιγμή που έχει από τη φύση του ζωικά χαρακτηριστικά και άρα και τα ένστικτα της επιβίωσης, είναι αδύνατον να μην εκδηλώσει βία όταν απειληθεί. Αυτή είναι η φύση και ο άνθρωπος - όσο πολιτισμένος και να είναι - δεν παύει να είναι μέλος της. Υπάρχει πολιτισμένος άνθρωπος που εξαιτίας του πολιτισμού του δεν τρώει ή δεν αποπατεί, όπως κάνουν τα κατώτερα ζωικά είδη; Στο επίπεδο αυτό δεν διαφέρει σε τίποτε από έναν σκύλο ή μια γάτα. Έχει ζωικές ανάγκες, που πρέπει να τις ικανοποιήσει, γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα επιβιώσει. Ο πολιτισμός ξεκινάει πάνω από το επίπεδο που προσδιορίζει η φύση και βέβαια τα ένστικτα.
Σε γενικές γραμμές ο άνθρωπος είναι .....

Βρώμικο, αἱματοβαμμένο χρῆμα.

Με 3 δείπνα και στο "μενού" την Ελλάδα ... οι σιωνιστές κερδοσκόποι προκάλεσαν πάνω από 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ζημιά στην Ελληνική Οικονομία "σορτάροντας" κι ανεβάζοντας τα Spread στα ουράνια. 

Ανάμεσά του ο γνωστός George Soros. Σήμερα έρχεται να μας συμβουλέψει και μας λέει ότι ..."η Ελπίδα ...πρέπει να νικήσει το Μίσος". 


Ελπίδα ήταν το "Λεφτά Υπάρχουν" ,το "Καταργούμε το Χαράτσι" ....

Περιοδικό Time: Να ιδιωτικοποιηθούν οι ελληνικές αρχαιότητες...

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να σωθούν οι ελληνικές αρχαιότητες και να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση γράφει το περιοδικό Time, το οποίο αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρξει μερική ιδιωτικοποίηση και να επιτραπεί σε ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι να αναλάβουν την φύλαξη τους και 
την προώθηση τους, προκειμένου να ενισχυθεί ο αριθμός των τουριστών που θα τα επισκέπτονται.

«Πολλά αντικείμενα τα οποία έχουν ανασυρθεί από την γη ή έχουν βρεθεί στη Νεμέα θα μπορούσαν να προωθήσουν την αρχαιολογική κληρονομιά της Ελλάδας: το μυθολογικό λιοντάρι της Νεμέας που έσφαξε ο Ηρακλής, τα βάρη των αρχαίων αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων και το μπρούτζινο άγαλμα του βρέφους Οφέλτη, ο θάνατος το οποίου λέγεται ότι ...

Σε οριακή κατάσταση τα νοικοκυριά -Τέσσερα εκατ. ευρώ την ημέρα οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται νοικοκυριά και επιχειρήσεις προδίδει η «τρύπα» που υπάρχει στα έσοδα της ΔΕΗ από τους απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος. 

Οφειλές που έχουν φτάσει τα 1,3 δισ. ευρώ και αυξάνονται με ρυθμό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ την ημέρα.

Από τις συνολικές ανεξόφλητες οφειλές της ΔΕΗ, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά τα τιμολόγια χαμηλής και μέσης τάσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής». 


Δηλαδή τα νοικοκυριά και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις. 

Σε αυτή την κατηγορία η Επιχείρηση έχει να ...

ΜΕΘΟΔΙΚΗ KAI ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ..... ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!‏

Η είδηση … 

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940! 

Ο σχολιασμός … 

Πραγματικά είναι ανατριχιαστικά τα παραπάνω στοιχεία μια και... δείχνουν πια ολοκάθαρα ότι κάποιοι επεδίωξαν και επιδιώκουν τον αφανισμό των Ελλήνων! 


Δεν ξέρω τις επιβουλές και τις ευθύνες των έξωθεν παραγόντων αλλά κατηγορώ τους εγχώριους ....

Η θέα της παγκοσμιοποίησης από τo Νταβός

Business Week / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
From Davos, a View on the State of Globalization 

Αν η παγκοσμιοποίηση έχει ένα πνευματικό σπίτι, αυτό είναι το Νταβός, το ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο που θα φιλοξενήσει εκείνους που είναι οι ιθύνοντες του πλανήτη από 22 έως 25 Ιανουαρίου. 


Η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) είναι αφιερωμένη στη «βελτίωση της κατάστασης του κόσμου», με την πάντα παρούσα κρυφή υποσημείωση ότι πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη «ολοκλήρωση» (παγκοσμιοποίηση). 

Ο άνθρωπος του Νταβός πιστεύει ότι η συμβατότητα των δύο αυτών στόχων έχει δεχτεί μια ήττα τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση που έπληξε το 2008 εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το αν η παγκοσμιοποίηση είχε γίνει περισσότερο μια απειλή ...

Δεν Υπάρχει Άλλος Χρόνος Για Φιλοσοφίες!!!

Ας Αφήσουμε Όσους Υποστηρίζουν Τα Μνημόνια Και Την Πολιτική Των Κυβερνώντων! 

Ας Αφήσουμε Τους Έλληνες Που Ζούνε Στην Κοσμαρα Τους! 

Ας Αφήσουμε Όσους Πουλάνε Φιλοσοφία Δίχως Οικονομικές Υποχρεώσεις Η Ζούνε Σε Αφασία!

Και Ας Ενωθούμε Όλοι Εμείς Που Δεν Θέλουμε Να Χάσουμε Την Πατρίδα Μας!

Την Περιουσία Μας!

Τους Κόπους Μας!

Από Όποια Οικονομική Τάξη Και Εάν Ανήκουμε! Πλούσιοι ....

Η Κρήτη ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων ΕΛΛΑΔΑ.

Τα παλικάρια της Κρήτης -αν και υπό Οθωμανική κατοχή- συμμετείχαν πάντα ως εθελοντές σε όλους τους εθνικούς μας αγώνες (πχ Μακεδονομάχοι, απελευθέρωση Ηπείρου, ένοπλος αγώνας Αυτονομίας Β.Ηπείρου)
Το Αντάρτικο Σώμα του Κρητικού Γεωργίου Τσόντου (Καπετάν Βάρδα)

Τρόμος του Παπανδρέου για τα CDS…

Τρέμει σύμφωνα με την δημοκρατία, για να μην ανοίξουν το στόμα τους για την υπόθεση οι κατηγορούμενοι.

Ποιοί κατηγορούμενοι; Μα φυσικά ο Φιλιππίδης! 


Ο οποίος γνωρίζει πολλά αλλά έχοντας βάλει το χέρι στο μέλι από Γριβέα και Κοντομηνά, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Του έχουν τάξει ότι “θα σωθούν όλοι μαζί, όπως ο Κοντομηνάς”.

Καλά θα κάνει όμως να διαβάσει με προσοχή ότι ...

Τώρα σε πόλεμο με βάλατε, και πόλεμο θα έχετε.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας η απόφοιτος του Χάρβαρντ για να καταλάβεις πράγματα απλά. 

Όπως, ότι μας έχουν περικυκλωμένους οι κομπλεξικοί. Αργόσχολοι ρεμπεσκέδες, ανύπαρκτοι χαφιέδες και αιώνιοι τυχοδιώκτες και νεκροθάφτες των ονείρων του κοινωνικού ιστού. 

Το ότι τα έχουνε καλά μόνο με το νεκρό εαυτό τους, μόνο σαν νεκροθάφτες έχουνε υπόσταση. 

Σ’ αυτό το χρονογράφημα μ’ όλους αυτούς θ’ ασχοληθώ.

Ήσυχος άνθρωπος εγώ από τα γεννοφάσκια μου.....

Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΖΑΚ (ΙΣΑΑΚ) ΜΙΛΗΣΕ :Τρισέ: Το κράτος στην Ελλάδα δεν λειτουργεί....Για τις ασύδοτες αγορές ξέρει κάτι;;;

Στην περίπτωση της ελληνικής κρίσης το μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί δεν αφορά λάθη που έγιναν ή αδυναμίες που αναδείχθηκαν κατά τη διαχείρισή τους από την τρόικα αλλά «το γιατί οι ίδιοι οι Έλληνες οδήγησαν τη χώρα τους σε μια κατάσταση τέτοιας δημοσιονομικής ανισορροπίας» τονίζει στην Καθημερινή ο τέως πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζ.Κ. Τρισέ.

Ο κ. Τρισέ αναγνωρίζει ότι η προσπάθεια «ήταν εξαιρετικά επώδυνη για την Ελλάδα, γιατί η χώρα σας ήταν αυτή με τα μεγαλύτερα προβλήματα: είχατε τεράστιο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, αλλά και δημοσιονομικό έλλειμμα. 

Ετσι, από την αρχή κατέστη σαφές, ότι η προσπάθεια για να έρθουν τα δημοσιονομικά της Ελλάδας σε μία πιο ισορροπημένη κατάσταση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από άλλες χώρες».

Όπως αναφέρει ο ίδιος «από τη στιγμή που η χώρα σας έφτασε εκεί, έπρεπε να κάνει πολλά. 

Κι έτσι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το άλλο μείζον πρόβλημα, που είναι ο αδύναμος ....

Νέα μόνιμα μέτρα για το 2014 πριν από τις ευρωεκλογές ζητά η Τρόικα...

 - Τα νέα μέτρα για το 2014 θα είναι μόνιμα αλλά και έκτακτα
- Η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να τα ψηφίσει πριν από τιςευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές
- Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις - "Όχι" από την τρόικα στα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εστίαση και τον ενιαίο φόροακινήτων
- Στον "αέρα" η επιστροφή των ελεγκτών στην Αθήνα
Τι κι αν η κυβέρνηση διαβεβαίωνε πως δε θα υπάρξουν νέα μέτρα, τελικά όπως αναφέρει και η εφημερίδα “Ναυτεμπορική” ήδη έχει κοινοποιήσει στην τρόικα νέα μέτρα τόσο έκτακτα όσο και μόνιμα. Από την πλευρά της η τρόικα τα απορρίπτει και ζητά περισσότερα για να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...
Ειδικότερα, παράγοντας του .....

Αξίζει να το διαβάσετε: Μάνα συγγνώμη και …σ΄ευχαριστώ!

Ένας νεαρός άνδρας πήγε να υποβάλλει αίτηση για μια διευθυντική θέση σε μια μεγάλη εταιρεία . Αφού πέρασε την αρχική συνέντευξη , έπρεπε τώρα να συμφωνήσει και ο γενικός διευθυντής για την πρόσληψη.

Ο διευθυντής ανακάλυψε από το βιογραφικό του, ότι ο νεαρός είχε εξαιρετικές ακαδημαϊκές σπουδές. Ρώτησε, «Πως κατάφερες να κάνεις αυτέ τις σπουδές; Μήπως πήρες υποτροφίες;»

«Όχι του απάντησε ο νεαρός».

«Ο πατέρας σου κατέβαλλε όλα αυτά τα δίδακτρα;» ρώτησε ξανά ο διευθυντής.

«Ο πατέρας μου κύριε πέθανε όταν ήμουν ενός έτους, η μητέρα μου ήταν αυτή που πλήρωνε τα δίδακτρά μου» Απάντησε.

« Που εργάζεται η μητέρα σου;»

«Η μητέρα μου εργάζεται ως καθαρίστρια ρούχων. Πλένει ρούχα για άλλους»

Ο διευθυντής ζήτησε τότε από το νεαρό να του δείξει τα χέρια του. Ο νεαρός έδειξε τα χέρια του τα οποία ήταν λεία και πολύ απαλά.

«Έχεις βοηθήσει ποτέ τη μητέρα σου στο πλύσιμο των ρούχων;»

«Ποτέ, η μητέρα μου ήθελε πάντα να μελετώ και να διαβάζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Εκτός αυτού, η μητέρα μου πλένει τα ρούχα πιο γρήγορα από μένα.

Ο διευθυντής είπε: «Θέλω να σου ζητήσω .....

Κρούγκμαν: Σοκάρει το ότι δεν συμμαχούν οι Νότιοι.

"Το ευρώ είναι ένας ζουρλομανδύας", δήλωσε ο νομπελίστας οικονομολόγος. Κάνει λόγο για ευρωζώνη με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Βερολίνου και προειδοποιεί ότι το ενιαίο νόμισμα τελικά διχάζει τη Γηραιά Ήπειρο.

Δριμεία κριτική κατά της Γερμανίας αλλά και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ευρωζώνη αποκλειστικά προς το συμφέρον του Βερολίνου άσκησε ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν.

«Αυτό που σοκάρει είναι η απουσία συμμαχίας των οφειλετών κρατών για να πουν 'κοιτάξετε, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά κάντε μας τη χάρη'» δήλωσε μιλώντας στον Irish Examiner καλώντας εμμέσως πλην σαφώς τις χώρες που έχουν προσφύγει.....

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο κράξιμο του Αρχιδωσίλογου γερμανοτσολιά Σαμαρά, στις Βρυξέλλες !!!

TON ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” ΤΗΣ ΧΡ. ΑΥΓΗΣ !!!

Περίπου 100 άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρώτη δημόσια εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας στις Βρυξέλλες. Οι Έλληνες και Βέλγοι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ.

Με ανακοινωμένη τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εδώ κι ένα μήνα, κανείς υπουργός της κυβέρνησης δε τόλμησε να εμφανιστεί μπροστά σε ένα κοινό 2,000 διπλωματών, αξιωματούχων της ΕΕ και άλλων επισήμων. Το χαιρετισμό πριν από το προγραμματισμένο κονσέρτο απεύθυνε ο πρέσβης Κωνσταντίνος Χαλαστάνης. Ακτιβιστές τον διέκοψαν και σήκωσαν πανό που έγραφε στα γαλλικά: «Σαμαράς Εγκληματίας- ΕΕ συνένοχη-Τρόικα ξεκουμπίσου! Αλληλεγγύη με την Ελλάδα». Φώναξαν συνθήματα που ζητούσαν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης. …

Έξω από το κτίριο, διαδηλωτές έστησαν ....