Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ TON ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ.

Κάτι για το Μαράκι (Ρεπούση)

Επιπλέον τών κατωτέρω, έχω νά πώ ότι, μπαίνοντας στό επιβλητικό
Δικαστικό μέγαρο , στή Μασσαλία , υπάρχει ένα άγαλμα, ύψους περί
τών τεσσάρων μέτρων, ΄μαρμάρινο, μέ δεμένα τά μάτια, κρατώντας


τήν ζυγαριά τής δικαιοσύνης στό ένα χέρι, καί στό άλλο, τό ξίφος τής
τιμωρίας, καί στή βάση , μέ πηχιαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα, τό όνομα

«Θ Ε Μ Ι Σ»

Μαράκι, τι λένε αυτοί στο Yale;
Ντάξ´ οι παληοέλληνες, είναι γνωστή και σιχαμένη φυλή και θέλουν να διατηρηθεί η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Αλλά αυτή η σκατοράτσα που τόσο μισείς, μόλυνε όλο τον πλανήτη! Δες τι γράφει η είσοδος στο Yale, πανεπιστήμιο με ιστορία 310 ετών, που βρίσκεται στις λατρεμένες μας ΗΠΑ, που ζει το λατρεμένο μας απέθαντο αφεντικό και τα τσιράκια του, όπως ....

«Πινγκ πονγκ» με το μισθολόγιο των Στρατιωτικών-Έμειναν με τις υποσχέσεις...

Ο κ. Καμμένος παραπέμπει την αποκατάσταση των μισθών στον κ. Χουλιαράκη ο οποίος παραπέμπει στην πρόοδο του Μνημονίου
Κοροϊδίες και ψευδολογίες για άμεση λύση των μισθολογικών προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζει...

Και 4ο μνημόνιο στον ορίζοντα;

Και 4ο μνημόνιο στον ορίζοντα;
Του Γιάννη Σιδέρη
Το 4ο μνημόνιο αχνοφαίνεται στον ορίζοντα της χώρας μέσα από τις δηλώσεις του Βλάντις Ντρομπρόφσκις. Όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αποκαλύπτοντας εν μέρει την κυβερνητική αβελτηρία «έχουμε ήδη καθυστερήσει στην αξιολόγηση. Αυτή τη στιγμή στοχεύουμε στα μέσα Φεβρουαρίου. 
Αλλά δεν θα έβαζα συγκεκριμένη ημερομηνία στην αξιολόγηση, γιατί αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να συμφωνήσουμε στην ουσία και στους όρους του προγράμματος».
Παράλληλα αποκάλυψε σκέψεις που ......υπάρχουν στους δανειστές, λέγοντας ότι καθώς το ελληνι

Ο Πούτιν σκορπάει τρόμο στην Τουρκία – Το σχέδιο – βόμβα

Ο Πούτιν σκορπάει τρόμο στην Τουρκία – Το σχέδιο - βόμβα
Ούτε η επιχείρηση του ρωσικού Su-24 στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν τυχαία, ούτε και η αντίδραση των Τούρκων. Η κατάρριψη ήταν απλά το… πρώτο επεισόδιο. Το σχέδιο της Ρωσίας στην περιοχή προβλέπει κινήσεις που έχουν τρομοκρατήσει την Άγκυρα η οποία ρισκάρει ακόμη και με πόλεμο…
Μια ματιά στον χάρτη μπορεί να εξηγήσει πολλά. Οι περιοχές που ελέγχονται από τους Κούρδους στη βόρεια Συρία είναι σχεδόν συνεχόμενες. Επί της ουσίας εκμεταλλευόμενοι την εκστρατεία κατά του Άσαντ οι Κούρδοι έχουν καταλάβει μια περιοχή που ουσιαστικά έχει αυτονομηθεί. 
Είναι μια περιοχή που....

Πατριώτες και λαδοπόντικες.

hitler (1)
Κόντευε να βάλει τα κλάματα η Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας για την προοπτική να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση η Βρετανία και να αφήσει μόνες τους τη Γερμανία και τη Γαλλία στη διεκδίκηση της ηγεμονίας του 4ου Ράϊχ.
Ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να κρύψει τη χαρά της που επιτέλους θα μένει μόνη με τον πατάτα τον Ολάντ που είναι του χεριού της. «Θα λυπηθώ, είπε, αν συμβεί αυτό αλλά όμως δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών».
Την ίδια ώρα, ..

Η γερμανική μονοκρατορία.

ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία
Η χώρα συνεχίζει να απομυζεί τους ζωτικούς πόρους των εταίρων της, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό, αδιαφορώντας για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης – η οποία είναι αδύνατον να μην διαλυθεί, όταν αυξάνονται οι ασυμμετρίες
.
«Όπως γνωρίζουμε ο μεγαλύτερος κίνδυνος, η σημαντικότερη απειλή καλύτερα για τη συνοχή μίας οικογένειας, εμφανίζεται συνήθως όταν προκύπτουν οικονομικά προβλήματα – όπου, αντί να γίνει μία από κοινού προσπάθεια για την ορθολογική τους επίλυση, επιλέγεται συχνά το διαζύγιο.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων, προηγείται η «εκτόξευση» κατηγοριών εκατέρωθεν και η ενοχοποίηση του ενός από τον άλλο – όσον....