Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ , ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ''‏

undefined
(από τα μηνύματα που μας έρχονται)

Από την αρχή της κρίσης χρησιμοποιούμε συχνά τις λέξεις ΝΑΖΙΣΜΟΣ,ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ κι άλλες συγγενικής σημασίας .Τα λόγια όμως δεν φτάνουν αν δεν αναφέρονται σε παραδείγματα.

Εχουμε λοιπόν ναζισμό ,τέταρτο Ράιχ οικονομικής κυρίως μορφής ή είναι υπερβολικό να μιλάμε γι αυτό;

Η οικονομική κρίση ήταν στημένη ώστε να μπούμε στο ΔΝΤ και νακολουθήσουμε στην συνέχεια τη λιτότητα που απλά σημαίνει χούντα και ναζισμό.


Οταν μειώνονται συνεχώς δικαιώματα κοινωνικά,παιδείας,εργασίας πέρα από την επιβολή φόρων ,μειώσεων μισθών και συντάξεων και πέρα μιας πτωχοποίησης γενικευμένης..

Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο . Η μεγάλη δημοκρατική επανάσταση ξεκίνησε !!!

Η τραγική «δολοφονία» του άνεργου δεκαεννιάχρονου, δεν συγκλόνισε μόνον το Πανελλήνιο αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε την αφορμή για την διαπίστωση οτι, δυστυχώς, ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός χρειάζεται να πληρώσει εισητήριο για την ζωή του!

Τη ζωή την οποία του αφαίρεσε το ντόπιο υποτελές πολιτικό κατεστήμενο κατ’εντολή των ξένων νεοκαπιταλιστικών σχεδίων για την εξαφάνιση του Έθνους μας. 


Η τραγικότητα η οποία απορρέει απο την απονενοημένη πράξη του ηρωικού
δεκαεννιάχρονου, αποδεικνύει την αδιέξοδο κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου, κ.κ αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, είσθε συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί στον ίδιο βαθμό με τα πολιτικά ανθρωποειδή τα οποία οδήγησαν και οδηγούν τη χώρα ....

Το πραγματικό χρέος των ΗΠΑ είναι 70 τρισ. δολάρια...

undefined
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ “παραμυθιάζει” εδώ και χρόνια την κοινή γνώμη σχετικά με το πραγματικό ύψος του δημόσιου χρέους, που είναι 70 τρισ. δολάρια και όχι 16,9 τρισ. δολάρια, αποφαίνεται ο πανεπιστημιακός Τζέιμς Χάμιλτον από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, και ...δεν είναι ο μόνος.

Ο Χάμιλτον υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση υπολογίζει λανθασμένα το χρέος της, εξαιρώντας ορισμένες υποχρεώσεις της όπως τις κυβερνητικές εγγυήσεις δανείων, την ασφάλεια των καταθέσεων, ενέργειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, καθώς και το κόστος άλλων κυβερνητικών πόρων. 


Συνυπολογίζοντας αυτά τα κεφάλαια, το συνολικό ποσό ....

Αρχιλαμόγια!!!Θέλουν να κάνουν τον Ελληνικό λαό δούλο τους!!!Βόμβα από τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ: Μειώστε 13% τους μισθούς 500.000 εμποροϋπάλληλων!

undefinedΖήτημα μείωσης των μισθών για 500.000 εμποροϋπαλλήλους μέχρι και 13% θέτει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης με μια πρόταση «βόμβα» που θα προκαλέσει σάλο!

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ προτείνει να μειωθεί ο εισαγωγικός μισθός από τα 863 ευρώ στα 751 ευρώ (όσο ήταν ο κατώτατος μισθός της ΕΓΣΣΕ πριν από την εφαρμογή του Μνημονίου και τη μείωση 22% – 32% που επιβλήθηκε με νόμο).

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης έθεσε θέμα μείωσης των μισθών για να...

Είναι πολύ πιθανό η γερασμένη Ευρώπη να βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τους δικούς της εφιάλτες, με τον μεγαλύτερο όλων να είναι το τραπεζικό της σύστημα.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναρωτιούνται αν τελικά είναι τόσο κακό να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη....

Μας προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο δάνειο και γενικώς εκδηλώνουν την δυσαρέσκειά τους με κάθε τρόπο. Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα πράγματα για μας θα γίνουν πολύ δύσκολα αμέσως μετά από τις γερμανικές εκλογές. 


Αν κάποιοι στην Αθήνα πιστεύουν ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι μέρος μιας παρτίδας πόκερ, θα πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι η κυρία Μέρκελ δεν συμπαθεί τα χαρτοπαίγνια...

Η Γερμανία έχει το δικό της πλάνο για την δική της Ευρώπη και το πλάνο αυτό δεν συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα. 


Εκτός αν καταφέρουμε το ακατόρθωτο, όπως επιμένουν να μας ζητούν. 

Ξέρουν, όμως, ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. 

Ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη δίχως νέες επενδύσεις και δίχως ένα νέο "σχέδιο Μάρσαλ". Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι τσέπη, τα υπόλοιπα είναι λόγια ανούσια. Την συνέχεια την γνωρίζουμε...

Λίγο ακόμη μένει Έλληνες! Οι "Τύραννοι" πλέον σας τρέμουν!

undefined

Κρύφτηκαν οι "τύραννοι"! 

Μεγάλη νίκη του λαού! 

Δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στα δύο μεγάλα, καθιερωμένα προσκυνήματα της Ελλάδας σε Τήνο και Σουμελά! 

Έγιναν άφαντοι! 

Φοβήθηκαν την οργή και
χλεύη του λαού που τυραννούν και καθημερινά παιδεύουν, γινόμενοι ανελέητοι Φοροεισπράκτορες της Τρόικας!

   Πρόκειται για μεγάλη, για τεράστια Νίκη του λαού μας! Που τους τρόμαξε και κρύφτηκαν σαν "λαγοί"!

   Ο μεν Σαμαράς στην ...Πύλο, που έπρεπε υποχρεωτικά, εάν ήταν Πρωθυπουργός του Ελληνικού Λαού, να βρεθεί εκεί στην Τήνο, στην Παναγιά-Φύλακα του Έθνους και στην Τιμή στους Πεσόντες της Έλλης! Αν...

Αρματαγωγό «Λέσβος»: Μια ιστορία ηρώων που χάθηκε στην ντροπή της προδοσίας.....


undefined
 Τριάντα εννέα χρόνια μετά την ηρωική δράση του στην υπεράσπιση της Κύπρου ενάντια στην εισβολή του Αττίλα, το θρυλικό αρματαγωγό παραμένει ξεχασμένο από την πατρίδα. Οπως ξεχασμένο παραμένει και το προσωπικό του, ο ηρωισμός του οποίου πέρασε -περιέργως πώς- στα ψιλά της Ιστορίας Η σκόνη της Ιστορίας, ιδιαίτερα έπειτα από μια μεγάλη εθνική ήττα, όπως ήταν εκείνη του Ελληνισμού στην Κύπρο το 1974, σκεπάζει τις μεγάλες στιγμές. 

Στη συλλογική μνήμη το καλοκαίρι του 1974 έχει ταυτιστεί με την ντροπή της προδοσίας, που άφησε στα χέρια των Τούρκων το 37% των εδαφών της Κύπρου. 

Με μια μονοκοντυλιά παραγράφηκαν όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες, οι οποίες έμειναν σκοτεινές, όπως και οι άνθρωποι που σχεδίασαν και εκτέλεσαν το έγκλημα.

Χωρίς εισιτήριο ....

Χωρίς εισιτήριο

Τελικά, ο νεοφιλελεύθερος είναι απλοϊκός, με όλη την απλοϊκότητα του τυράννου: 


Χωρίς δικαιοσύνη ναι, αλλά όχι και χωρίς εισιτήριο!


Ο νεοφιλελεύθερος μισεί τους φτωχούς.

Ο νεοφιλελεύθερος μισεί αυτούς που θέλουν να ζήσουν, ενώ το σύστημα έχει αποφασίσει αλλιώς.

Ο νεοφιλελεύθερος μισεί τα ανθρώπινα λάθη.

Ο νεοφιλελεύθερος μισεί την στιγμή αδυναμίας. Ο νεοφιλελεύθερος αγαπά τις σύνθετες κλοπές. 

Το τέλος .....των άρρωστων κοινωνιών είναι μονίμως παρόν.


Του Φίλιππου Δ. Δρακονταειδή


  • Στη διαφθορά χρειάζονται δύο: αυτός που δίνει και αυτός που παίρνει.
  • Στην εξαχρείωση χρειάζονται δύο:αυτός που την προτείνει και αυτός που την αποδέχεται.
  • Στην εκμετάλλευση χρειάζονται δύο:αυτός που τη διεκδικεί και αυτός που την παραχωρεί.
  • Στο χρέος χρειάζονται δύο: αυτός που το πουλάει και αυτός που το αγοράζει.
  • Στην πολιτική χρειάζονται δύο: αυτός που πολιτεύεται και αυτός που γίνεται κολαούζος.

Ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ και το θαύμα της Παναγίας...

Του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Στην προκυμαία της Τήνου όλα έδειχναν να κυλούν φυσιολογικά. 


Το νησί ήταν για μια ακόμη χρονιά έτοιμο, να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς. 

Σε λίγη ώρα ο ήλιος θα ανέβαινε ψηλά στον ουρανό και θα άπλωνε τις ζεστές ακτίνες του στην εκκλησιά της Μεγαλόχαρης…

Οι μικροπωλητές είχαν στήσει τρεις ημέρες πριν, τους πάγκους τους και διαλαλούσαν δυνατά την πραμάτεια τους. 


Σταυρουδάκια εικόνες, κομποσκοίνια, Αγιασμένο νερό…Κάποιοι πουλούσαν κουλούρια και ζαχαρωμένους λουκουμάδες. Τα καφενεία είχαν γεμίσει ήδη και τα γκαρσόνια έτρεχαν πάνω κάτω αλαφιασμένα να εξυπηρετήσουν.

Το νησί βούλιαζε στην κυριολεξία από πιστούς. ‘Ανθρωποι κάθε ηλικίας, νέοι, ηλικιωμένοι, άνδρες, γυναίκες, μικρά παιδιά ανέβαιναν τη μικρή ανηφορίτσα προς την εκκλησιά της Μεγαλόχαρης. Κατάνυξη… Πίστη...

Η Δημοκρατία σε Κίνδυνο! Παράνομη υπερφορολόγηση με Στέρηση της Ιδιοκτησίας και Στέρηση ταυτόχρονα του Δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας.

Η Δημοκρατία σε Κίνδυνο! Παράνομη υπερφορολόγηση με Στέρηση της Ιδιοκτησίας και Στέρηση ταυτόχρονα του Δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας
Η Δημοκρατία πεθαίνει στην χώρα που γεννήθηκε! 

Σκληρή καταπίεση με παράνομη υπερφορολόγηση. 

21 φόροι σε 6 μήνες για κάθε οικογένεια! 

100% πάνω οι αντικειμενικές στις λαϊκές περιοχές! 

Η Δάφνη έγινε πιο ακριβή από την Εκάλη…

Στις επονομαζόμενες «λαϊκές» και «υποβαθμισμένες περιοχές» (Περιστέρι, Αιγάλεω, Άγιος Δημήτριος, Πέραμα, Νίκαια, Δραπετσώνα, Καλλιθέα κ.ά.) οι τιμές της Εφορίας αυξήθηκαν κατά 100% [ ]!


Εξοντωτικά τεκμήρια διαβίωσης. Γυναίκα διαζευγμένη με ένα ανήλικο τέκνο, πάμφτωχη κυριολεκτικά, με ετήσιο πραγματικό εισόδημα 4.500 ευρώ, με ένα σπίτι 90 τ.μ στα Σεπόλια (από γονική παροχή πριν από 30 χρόνια) και ένα ταπεινό αυτοκινητάκι (που το πληρώνει κάθε μήνα με δόσεις), καλείται με βάση εξοντωτικά τεκμήρια διαβίωσης να πληρώσει ετήσιο φόρο εισοδήματος ύψους 2.800 ευρώ [ !!!

Καμία δημόσια συζήτηση για την άνευ προηγουμένου απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών, για το υποχρεωτικό από το εθνικό, το ενωσιακό και το διεθνές δίκαιο, κούρεμα των δανείων που οι πολίτες οφείλουν στις τράπεζες, οι οποίες ανακεφαλαιωθήκαν με χρήματα που αναδέχθηκαν υποχρεωτικά ως Χρέος οι πολίτες. 

Παράνομη και ληστρική φορολόγηση με κούρεμα ελληνικών καταθέσεων....

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ....ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ;;;; ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ ....MAΛΛΟΝ , ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ;‏;;;;;;

Έξω οι φτωχοί και οι άνεργοι από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. ΠΛΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΕΓΩ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΕΕ???

«Μας ενδιαφέρει όλοι να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. 
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το φαινόμενο των τζαμπατζήδων» δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορηματικός για την εφαρμογή των μέτρων ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εμφανίστηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, διαβεβαιώνοντας πως, παρά τις αντιδράσεις, το υπουργείο και ο ίδιος προσωπικά «δεν θα κάνει κανέναν συμβιβασμό και καμία έκπτωση».

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ" ΑΚΟΜΑ... Πρωτόγνωρο περιστατικό: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν κατά Λιμενικών στη Σάμο!

 Ένταση σημειώθηκε την Τετάρτη στη Σάμο όταν ομάδα περίπου 40 παράνομων μεταναστών που είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή «Ποτάμι» κοντά στο Καρλόβασι, κινήθηκε απειλητικά κατά λιμενικών και πραγματοποίησε πορεία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι 40 αλλοδαποί αρχικά μεταφέρθηκαν στον τοπικό λιμενικό σταθμό και στη συνέχεια«κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου». 
 
Χρειάστηκε, τελικά, η επέμβαση μεγαλύτερης ομάδας λιμενικών και αστυνομικών για να οδηγηθούν πίσω στο λιμενικό σταθμό και από εκεί στο λιμεναρχείο Σάμου όπου και κρατούνται.
 
Όπως επισημαίνεται ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΨΟΝΙ! Έκανε στην τράπεζα, αυτό που κάνουν οι τράπεζες σε όλους μας!

Ο Dimitri Agarkov, 42 ετών ρωσικής καταγωγής κατάφερε να νικήσει τις τράπεζες στο ίδιο τους το «παιχνίδι».
Δυσαρεστημένος από τους όρους της σύμβασης μιας προσφοράς για πιστωτική κάρτα που έλαβε από το τραπεζικό ίδρυμα Tinkoff Credit, ο Άγκαρκοβ τους άλλαξε & τους έστειλε πίσω υπογεγραμμένους από την πλευρά του για τελική έγκριση από την τράπεζα.
Η τράπεζα ενέκρινε τη σύμβαση χωρίς να διαβάσει τα ψιλά γράμματα (σας θυμίζει κάτι;;) συμφωνόντας έτσι σε επιτόκιο 0%, απεριόριστη πίστωση ....

Χρόνια Πολλά σε όλες Μαρίες, τις Παναγιώτες, τις Δέσποινες. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες που σήμερα γιορτάζει η Μάνα τους !!

Παναγιά μου, βοήθα την Ελλάδα και τους Έλληνες


Η πατρίδα μας προδόθηκε.
Προδόθηκε από πολιτικούς μας που καπηλεύτηκαν τα πάντα ...

Προδόθηκε από τους πλούσιους που εκμεταλλεύτηκαν τα πάντα.
Προδόθηκε από τους δημοσιογράφους που χρησιμοποιήθηκαν από τους προηγούμενους.
Προδόθηκε από τους συμμάχους μας ...
Προδόθηκε από τους φίλους μας.

Προδόθηκε από μας τους ίδιους που χάσαμε τα ιερά και τα όσια, τις αξίες που ανάδειξαν οι πρόγονοι μας σε όλους τους λαούς της γης.

Η πατρίδα μας όμως ....

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η καρδιά του Αλεξ.Υψηλάντη στην Παναγία Σουμελά (vid)


undefined

Ο Γ. Σούρλας μετά την παραλαβή της καρδιάς του Αλέξανδρου Υψηλάντη και του αδελφού του Γιώργου, δήλωσε:


«Η μεταφορά της καρδιάς του Αλέξανδρου Υψηλάντη και του αδελφού του Γιώργου στην Παναγία τη Σουμελά, αποτελεί σημαντικό προσκυνηματικό και ιστορικό γεγονός.
Για τον Αρχηγό της Επανάστασης του ’21, ο πρώην υπουργός ανηφορίσε στις πλαγιές του Βερμίου, για να προσκυνήσει μαζί με χιλιάδες πιστούς τη Μεγαλόχαρη και όλοι μαζί να τιμήσουν, και να δοξάσουν το γενναίο αυτό άνδρα, τον μεγάλο πατριώτη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μεγάλωσε στην Ρωσία, πολέμησε στη Μολδαβία- Ρουμανία, πέθανε στην Αυστρία μετά από οκτάχρονη φυλάκιση και ζήτησε από τον αδελφό του Νικόλαο, να αποσπάσουν την καρδιά του και να την μεταφέρουν στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που πίστευε ότι θα την επισκεπτόταν απελευθερωμένη........