Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κάποιοι Έλληνες -πολύ έξυπνοι άνθρωποι- τσακώνονται ακόμα για τα κόμματα...

Στην Ελλάδα ζούμε μια μοναδική κατάσταση.

Το επίσημο συνολικό ποσό δανειοδότησης πριν την κοινοβουλευτική έρευνα ήταν 284,9 εκατομμύρια ευρώ αλλά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, το ποσό ανέρχεται στα 417 εκατομύρια ευρώ.

Παρά την οικονομική ύφεση, από το 2011 τα κόμματα δανείστηκαν.....

«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα» .

Η παρουσία των σημερινών θεσμικών στην επέτειο των 195 ετών από την Α΄ Εθνοσυνέλευση, μας φέρνει στη σκέψη την αναπόφευκτη σύγκριση.
«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα» Δημήτριος Υψηλάντης
1. Ο Δημήτριος Υψηλάντης και η Α΄ Εθνοσυνέλευση 
Τότε οι πρόγονοί μας διακήρυτταν τα εξής:

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 25/07 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

“Στο περιουσιολόγιο και οι καταθέσεις” διευκρινίζει η Παπανάτσιου.


«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι στο περιουσιολόγιο θα καταγράφεται το σύνολο των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων των φορολογούμενων, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως τονίζει: «Για το σκοπό αυτό θα....

Φυτό σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε 16 ώρες!! Δεν το πιστεύουν οι επιστήμονες!!!

Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να καταφέρουν να θεραπεύσουν την επάρατη νόσο και να οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του καρκίνου.
Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Life Science η αρτεμισινίνη, παράγωγο του «Sweet wormwood» ή του «Artemisia Annua», που χρησιμοποιούταν από την Κινεζική ιατρική μπορεί να….. «σκοτώσει» το 98% των καρκινικών κυττάρων εντός μόλις 16 ωρών.

«Οι κύριοι τύποι φαινολικών συστατικών στα περισσότερα από τα βότανα που ελέγχθησαν ....

Ισοπεδωτικό τελεσίγραφο από τους δανειστές για νομοθέτηση προληπτικών μέτρων 7 δισ. και όχι 4,5 δισ μετά το 2018!.


Το θέμα των μέτρων συζητήθηκε στις 
κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους αξιωματούχους της ευρωζώνης (Γερούν Ντάισελμπλουμ, Βόλφανγκ Σόιμπλε) με το κλίμα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να είναι ιδιαίτερα βαρύ όπως ....

Υπέρ της άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας το ΔΝΤ.

Υπέρ της άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς τάσσεται το ΔΝΤ, καθώς θεωρεί πως το μέτρο αυτό θα συμβάλει στη μείωση των «κόκκινων» δανείων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του άρθρου 4 του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία,
«αν και οι ελληνικές αρχές τροποποίησαν το νομικό καθεστώς για την ατομική και την εταιρική πτώχευση, αναθεώρησαν τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και επέτρεψαν τις πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων», ωστόσο το νομικό οπλοστάσιο δεν είναι ακόμη πλήρως αποτελεσματικό , καθώς «οι περιορισμοί για την πρώτη κατοικία παραμένουν,....

Ο Κ.Σημίτης βγήκε από τη ναφθαλίνη και προκαλεί: Προέτρεψε τους νέους να φύγουν από την Ελλάδα και δήλωσε άγνοια για τα εγκλήματα στην οικονομία της χώρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ στη θητεία του οποίου έγιναν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα βγήκε από τη ναφθαλίνη και έδωσε μία συνέντευξη ασκώντας σφοδρή κριτική κατά του Γιώργου Παπανδρέου, του Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ποιος; Ο Κώστας Σημίτης.

Στα θέματα της οικονομίας θα αναφερθούμε στη συνέχεια του άρθρου μας. Θα αναδείξουμε ωστόσο πριν μία εξαιρετικά επικίνδυνη αναφορά που έγινε από έναν πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και η οποία πέρασε με μικρά γράμματα. Σκοπίμως; Μπορεί. Τι ....

Καταποντίζεται η οικονομία της Τουρκίας- Στην κατηγορία των «σκουπιδιών» τα ομόλογά της.

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε τα αξιόγραφα του δημοσίου της Τουρκίας στην κατηγορία των «σκουπιδιών», αφαιρώντας της την τελευταία κατάταξη των ομολόγων της ως επενδύσεων και υπογραμμίζοντας τις ανησυχίες για την πολιτική σταθερότητα και τη νομισματική πολιτική στην αναπτυσσόμενη χώρα, που αποτελούσε στο πρόσφατο παρελθόν μαγνήτη για τους θεσμικούς επενδυτές.

Η υποβάθμιση του τουρκικού κρατικού αξιόχρεου σημειώθηκε μόλις μερικές ώρες αφότου ...