Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ;;;;

Η Ελλάδα όσον αφορά την συμμόρφωσή της με τη Δανειακή Σύμβαση....

ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Το βίντεο που παραθέτουμε, με τα λεγόμενα Μητρόπουλου είναι αρκετά μεγάλο αλλά αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς.

 Δεν είναι μόνο......

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ....


Μην ακούτε τι σας λένε, διαβάστε τι υπογράψανε και φρίξτε!


Παίρνει την “σκυτάλη” η Αριστερή Πλατφόρμα: Πέντε ερωτήματα – “φωτιά” από το Λαπαβίτσα.

lapavitsas


Κριτική στην συμφωνία που επιτεύχθη στο Eurogroup ασκεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Λαπαβίτσας, που αναρωτιέται «πώς μέσα από αυτήν τη συμφωνία θα υλοποιηθούν οι εξαγγελίες «της Θεσσαλονίκης», που ζητάει σύγκληση των κομματικών Οργάνων

Μετά το άρθρο του Μανώλη Γλέζου με το οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί συνήργησε στην παραπλάνηση, όπως αναφέρει, τις δημόσιες αντιρρήσεις της Σοφίας Σακοράφα, του Γιώργου Κατρούγκαλο και του Αλέξη Μητρόπουλου ακόμα ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ανησυχίες και σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την συμφωνία του Eurogroup.
Ο οικονομολόγος και βουλευτής Ημαθίας Κώστας Λαπαβίτσας και δεξί χέρι του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με άρθρο στο προσωπικό του ιστολόγιο, παρουσιάζει αναλυτικά τη συμφωνία και......

Η ΛΑΖΑΡΝΤ ΞΑΝΑ-ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.



ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΛΑΖΑΡΝΤ

 Πρώτα από όλα, τρία πράγματα περιμένουμε από την πατριωτική κυβέρνηση: 

1)Πείτε μας πότε δανείστηκε και από ποιους η χώρα, πόσα ακριβώς, πόσα είναι για νόμιμους τόκους και πόσα για παράνομους τόκους, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ. 

2) ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ.........

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ Κυβέρνηση προς δανειστές: "Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις - Ότι έχει εξαγγελθεί προχωράει κανονικά"

Δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης είναι σε εξέλιξη για τις μεταρρυθμίσεις και την εξειδίκευση των μέτρων που πρέπει να λάβει η Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο προκειμένου να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση της χώρας. 
Όλοι πιστεύουν πώς θα υπάρξει ακόμη ένα «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πλευρών καθ’ ότι η κυβέρνηση εκτιμά πώς τα νομοσχέδια που έχει εξαγγείλει δεν επηρεάζουν τους δημοσιονομικούς στόχους, άρα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα, ενώ οι δανειστές πιθανόν να μήν έχουν την ίδια άποψη τουλάχιστον στη......

WSJ: Στα 29 δισ. ευρώ οι οφειλές της Ελλάδας για το 2015 – Τι πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα.

             WSJ: Στα 29 δισ. ευρώ οι οφειλές της Ελλάδας για το 2015 – Τι πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα
Ο πρώτος «λογαριασμός» λήγει στις 6 Μαρτίου
Στο ύψος των 29 δισ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές που θα πρέπει να αποπληρώσει η χώρα μας το τρέχον έτος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Η αμερικανική εφημερίδα έχει καταρτίσει μια λίστα με τις μηνιαίες οφειλές της Ελλάδας, με τον πρώτο «λογαριασμό» να λήγει στις 6 Μαρτίου και τον τελευταίο στις 21 Δεκεμβρίου.

Η μεγαλύτερη δόση.....

«Φωτιές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ανάβει η συμφωνία του Eurogroup σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Στο επίκεντρο η δήλωση Γλέζου κατά της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης
Στο επίκεντρο του διεθνούς Τύπου βρίσκονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία στο Eurogroup αλλά και η πολυαναμενόμενη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις την οποία πρέπει να καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση.

Financial Times

Τη δήλωση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου για τη συμφωνία του Eurogroup, φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η βρετανική εφημερίδα Financial Times. 
Εκτός από τα οικονομικά διλήμματα, υπάρχουν και τα πολιτικά, όπως αυτά εκφράζονται από την αντίδραση του Μ. Γλέζου και τα απόνερα που αφήνει, αναφέρουν οι FT. 
«Η Ελλάδα τρέχει να προλάβει τη διορία, την ώρα που διαφωνίες αναταράσσουν το εσωτερικό της κυβέρνησης», σημειώνει η εφημερίδα.

New York Times
«Οι πολιτικοί αρχηγοί αντιμετωπίζουν .......

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΑΛΕΞΗ ΠΕΣ “ΟΧΙ” ΣΤΟ “NEIN” ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ.

theodorakis
Στον απόηχο του κείμενου-βόμβα του Μανώλη Γλέζο που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στην Κουμουνδούρου, ο Μίκης Θεοδωράκης δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής ένα κείμενο-παρέμβαση για τις ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη σκληρή στάση της Γερμανίας.

Σε αυτό, ο κορυφαίος μουοσουργός παρομοιάζει την Αριστερά σαν ένα «άτυχο έντομο που από λάθος πέφτει στα δίχτυα της αράχνης ανήμπορο να αντιδράσει και να σωθεί» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να εναντιωθεί στην Ε.Ε., να πει «Όχι» στο «Nein» του Βόφλγκανγκ Σόιμπλε και να καταργήσει.......

REUTERS: Η Ε.Ε. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

greece-europe234-203enc
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γεμάτη από μπαλώματα και από λύσεις τίποτα και αυτό που κάνει είναι να υιοθετεί πολιτικές που κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αντί να το λύνουν, δημιουργώντας ψεύτικες ελπίδες.

Αυτό υποστηρίζει σε άρθρο του στο Reuters ο Τζον Λόιντ, συνιδρυτής τους Ινστιτούτου Reuters για τη μελέτη της δημοσιογραφίας και καθηγητής δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Προκειμένου να αποδείξει τον συλλογισμό βασίζεται σε δύο τρανταχτά -για τις αδυναμίες της ΕΕ απέναντι στις κρίσεις- παραδείγματα. 

Το πρώτο είναι ........

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: “ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ AKOMH ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ GREXIT”

moskovici23049fkgf
Ερωτώμενος αν ο ίδιος μελετά το πιθανό σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Spiegel, υποτίθεται ότι προετοίμαζε η ΕΚΤ, o Γάλλος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί διευκρίνισε ότι «όχι μόνο δεν μελετώ σχέδιο πιθανής εξόδου της Ελλάδας, αλλά και απαγορεύω το να μελετηθεί κάτι τέτοιο».

«Όταν αρχίζουμε να μιλάμε για σχέδιο Β, σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε πλέον....

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΑΙΡΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» Ρωσία: Ενέκρινε το θεσμικό πλαίσιο για την χρηματοδότηση της Ελλάδας - "ΟΚ" από την Δούμα για τα πρώτα 100 δισ. $ της τράπεζας των BRICS

Στην πρώτη πράξη της ενεργοποίησης της αναπτυξιακής τράπεζας των BRICS, ως ανιστάθμισμα του ΔΝΤ, προχώρησε η ρωσική Δούμα εγκρίνοντας το  ποσού ύψους 100 δισ.$ για την τράπεζα, το οποίο προέρχεται και από τις πέντε χώρες που απαρτίζουν το νέο αυτό οικονομικό γίγαντα.
Απ΄π αυτή τη τράπεζα θα υπάρχουν χρηματοδοτοδοτήσεις χωρών όπως η Ελλάδα, οι οποόιες θέλουν να μην βρίσκονται υπό τον θανατηφόρο εναγκαλισμό και τα "λάθη" του Ταμείου που εδρεύει στις ΗΠΑ.
Μετά από αυτή την αποφαση υπάρχει και τυπικά το νομικό πλαίσιο για την άμεση εναρξη .......