Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΥΦΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

images
Οι κινήσεις μεγάλων πολυεθνικών μέσω off shore. Ποιες είναι οι επικίνδυνες ανισορροπίες που δημιούργησε ο υπέρογκος δανεισμός στα χρόνια της ποσοτικής χαλάρωσης. Η βραδυφλεγής βόμβα του «σκληρού» δολαρίου και οι αναδυόμενες αγορές…
Πριν λίγες εβδομάδες, ο Κλαούντιο Μπόριο είπε στους επενδυτές ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν την απειλή που δημιουργείται από τις ανισορροπίες στην αγορά συναλλάγματος. Τα τελευταία χρόνια, ο επικεφαλής ανάλυσης της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) παρατηρούσε εταιρίες σε χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία και… 

Βιώνουμε πόλεμο με το εχθρό αόρατο και με πολλούς Εφιάλτες. Πόλεμο μεταξύ των αγορών και των λαών.

ImageProxy
Το ξέσπασμα των διεθνών «οικονομικών κέντρων» και των συν αυτών προσκείμενων μέσων  Μ.Μ.Ε, αναδεικνύουν τον φόβο της απώλειας της «Αγ-ελάδας» την οποία αρμέγουν και προσδοκούν σημαντικότατα κέρδη για την επόμενη 20ετία. 
Στον αντίποδα τούτο σημαίνει μακράς διάρκειας ανέχεια για τον Ελληνικό λαό.
Και βεβαίως το μοναδικό κίνητρο των αγορών είναι ο κίνδυνος......

Ψήφισαν Δήμα…..και αποφυλακίστηκαν Μπούκουρας και Αλεξόπουλος πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής

e132a2fbc6029ebe770ad20b5d77391a_L

Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική – Όσοι ψηφίζουν αποφυλακίζονται

Οι θετικές ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα των ανεξάρτητων βουλευτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ήταν έκπληξη, ήταν 100% αναμενόμενες.
Κατά ένα παράδοξο τρόπο και οι δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής ενώ κατηγορούνται με τις ίδιες κατηγορίες των υπολοίπων προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής…...

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ – ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

kalpes
«Πάμε σε εκλογές». Αυτή ήταν η διαπίστωση σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, σήμερα (23/12/2014) στη Βουλή, αμέσως μετά το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Οι 168 ψήφοι είναι πολύ λίγες –πάρα πολύ λίγες- για να συμπληρωθούν οι 180 στην τρίτη ψηφοφορία που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας, ώστε να εκλεγεί ΠτΔ.
Με το δεδομένο ότι ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ συγκρατούν ακόμα τους βουλευτές τους στο μπλοκ του «παρών», οι εφεδρείες από τους ανεξάρτητους τελειώνουν με ακόμα τέσσερα μόνο πιθανά «ναι» στην τρίτη ψηφοφορία. 
Πιθανοί για να φωνάξουν «Σταύρο Δήμα» είναι οι .....

Η νάρκη είναι οπλισμένη και έτοιμη για την επόμενη κυβέρνηση.....

BrzKCp3CQAAyX-Z
Θυμάστε τις διθυραμβικές δηλώσεις ότι οι συστημικές τράπεζες «πέρασαν» επιτυχώς τα τεστ αντοχής της ΕΚΤ και …
είναι «θωρακισμένες» από άποψη κεφαλαίων; Θυμάστε που την ίδια διαβεβαίωση μας έδινε και ο φερόμενος ως επόμενος πρωθυπουργός κ. Τσίπρας από το κανάλι του Αλαφούζου την 1η Δεκέμβρη;
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ο εντεταλμένος του Ντράγκι στην Ελλάδα, ......

ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 3Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

samaras234

Με δεδομένο το σημερινό (23/12/2014) αποτέλεσμα, αλλά και με βάση τη δήλωσή του μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα των κινήσεων του.
«Ο καθένας να αναλάβει το βάρος της ψήφου του και το βάρος των ευθυνών του», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει ένα δραματικό τόνο στη διαδικασία.
Μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος υπήρξε επικοινωνία Βενιζέλου – Σαμαρά εις την οποία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να του είπε: «Ή....

Ποιοι άλλαξαν… άποψη

590_7871eb235233fa9c2c8e07cd6beb6c02
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που άλλαξαν την ψήφο τους κατά τη δεύτερη ψηφοφορία για την Προεδρική Εκλογή είναι οι:

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

  • ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
  • Το σημερινό «διάγγελμα» Σαμαρά, επιχειρήθηκε να περιβληθεί με σημειολογικό φορτίο μεγαλύτερο από αυτό που αντέχουν τα πόδια ενός τρεμάμενου και ξοφλημένου ανδρεικέλου…
Στην ουσία του δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια θλιβερή πρωτοβουλία μιας μαριονέτας που την έχουν εγκαταλείψει οριστικά οι προστάτες της. 

Πρόκειται για...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΡΧΑΙΑ «ΤΟΥΣ»... ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!

Μια μεγάλη εκστρατεία της Τουρκιάς επιστροφής όλων των αρχαίων και βυζαντινών κειμηλίων, από τα οποία πολλά είναι μεγάλης αξίας και τα οποία εκλάπησαν κατά καιρούς κυρίως την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, είναι σε εξέλιξη με άκρως επιτυχή αποτελέσματα σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, ενώ εμείς ακόμα…
παρακαλάμε για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα χωρίς κανένα «φως» για το ζήτημα αυτό στον ορίζοντα!


Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, άλλα 65 μεγάλης πολιτιστικής, ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας αντικείμενα που είχαν κλαπεί από την Μικρά Ασία, επιστράφηκαν πρόσφατα στην......

Στο αρχείο η έρευνα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;

Στο αρχείο τίθεται η έρευνα για την υπόθεση των καταγγελιών χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, που ερεύνησε την υπόθεση.
Ο εισαγγελέας κρίνει ότι...

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο τραγουδιστής Τζο Κόκερ (βίντεο).

Ο Βρετανός τραγουδιστής Τζο Κόκερ, ο οποίος στη 40χρονη καριέρα του ερμήνευσε τεράστιες επιτυχίες όπως το You are so beautiful, το Unchain My Heart και το With a Little Help From My Friends, πέθανε σε ηλικία 70 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε σήμερα ο ατζέντης του.

Ο Τζο Κόκερ, που καταγόταν από...

102 (ν)τροπολογίες κατέθεσαν οι.... ""δημοκράτες""!!!!

Ίσως να αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ ο αριθμός των υπουργικών και βουλευτικών τροπολογιών που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο Υγείας για την άνοια που ψηφίζεται σήμερα στην Ελληνική (!) Βουλή.

Συνολικά 102 (!) τροπολογίες επιχείρησαν να ενταχθούν στο νομοσχέδιο, από τις οποίες.....