Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για αθεατοι

Οι εβραϊκές εταιρείες επιτίθενται στον Τραμπ


Η Amazon, η Microsoft και η Expedia δήλωσαν σήμερα ότι υποστηρίζουν την κίνηση προσφυγής στη δικαιοσύνη κατά του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ για το διάταγμα που υπέγραψε , σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ, πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες, τις οποίες ο Ομπάμια είχε χαρακτηρίσει πηγή της τρομοκρατίας.

-Ρε σεις τι θα γίνει με το Μονοπώλιο του Φιλάνθρωπου Γκέιτς;

ΣΠΥΡΟΣ  ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ…
Εμπρός λοιπόν, ας χρεοκοπήσουμε…
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι Έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς θα πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή
-Θα σταματήσουμε να ....

Και οι άνθρωποι; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκλαβος ειναι αυτος που περιμενει να τον ελευθερωσουν
του Θυμιου Λυμπεροπουλου.
Από το 2010 και μετά η χώρα είναι εγκλωβισμένη. Φυλακισμένη στα δίχτυα της νέας τάξης πραγμάτων που έχει το διευθυντήριό της στη Γερμανία, έγινε ένα οικονομικό πειραματόζωο πάνω στο...οποίο εφαρμόζονται κάθε λογής νεοφιλελεύθεροι πειραματισμοί. Και οι άνθρωποι;
Ποιος νοιάζεται γι’ αυτούς. Άλλωστε ο νεοφιλελευθερισμός ασχολείται με οικονομικούς δείκτες, με τρόπους λειτουργίας των αγορών, με αλλαγές ...

Κι όμως, τα αποθέματα του Ιονίου είναι μεγαλύτερα των 1,5 δισ…

Με ευχαρίστηση είδα την ανακοίνωση / πρόσκληση την νέα ΕΔΕΥ να προσκαλεί ξένες εταιρείες για την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που υπάρχουν στο Βόρειο Αιγαίο, Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα, εικόνα 1. Αυτό σημαίνει παραδοχή της ύπαρξης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Του καθηγητή Αντώνη Φώσκολου*
Ένα θέμα όμως που έχει ανακύψει, είναι αυτό των ποσοτήτων υδρογονανθράκων που υπάρχουν στο Ιόνιο. Συνεχώς αναφέρεται η ποσότητα του 1-1,5 δις βαρελιών. Καίτοι έχω κατ’ επανάληψη γράψει και εξηγήσει με μαθηματικούς υπολογισμούς ότι αυτή η ποσότητα είναι πολύ μικρή, είμαι υποχρεωμένος να ...

NTOKOYMENTO: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια!
Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»!
Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς!

Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος;
Σίγουρα, …

H Λεπέν υπόσχεται έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ σε έξι μήνες.

Η αρχηγός της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν θα επιδιώξει να βγάλει τη χώρα από το ευρώ σε διάστημα έξι μηνών, αν εκλεχθεί το Μάιο, σύμφωνα με συνέντευξη συμβούλου της στο Reuters.

Το κράτος θα μετατρέψει σε νέο φράγκο χρέος πάνω από 2 τρισ. ευρώ

O Ζαν Μεσιχά, παρουσίασε τα σχέδια του Εθνικού Μετώπου για το «Frexit», υποστηρίζοντας πως....

Καλό κουράγιο

Αποτέλεσμα εικόνας για grexit
Οι συνθήκες χρεοκοπίας και δραχμής έχουν αλλάξει δραματικά μετά τις ενέργειες των κυβερνήσεων, οπότε δεν είναι πια εύκολο να βρεθούν βιώσιμες λύσεις – ενώ κανένας απολύτως δεν είναι σε θέση να προβλέψει με σιγουριά τα αποτελέσματα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, υπό τις σημερινές προϋποθέσεις.

«Σε τελική ανάλυση, το ΔΝΤ διαπίστωσε πως η χώρα δεν έχει βιώσιμο χρέος ούτε πρωτογενή πλεονάσματα, δεν έχει βιώσιμο ασφαλιστικό, δεν έχει βιώσιμο κοινωνικό κράτος, δεν έχει....

Πώς ο Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιήσει ΔΝΤ και Ελλάδα για να πλήξει ΕΕ και ευρώ.

Την άποψη ότι η ελληνική κρίση προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να βλάψει την ΕΕ και το ευρώ, εάν τουλάχιστον αυτό είναι στις προθέσεις του, διατυπώνει στο χθεσινό φύλλο της η ολλανδική εφημερίδα Financieele Dagblad.

Όπως ειδικότερα αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η έδρα του ΔΝΤ βρίσκεται μόλις τρία τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Επειδή μάλιστα οι ΗΠΑ δίνουν τα περισσότερα χρήματα στο ΔΝΤ, προσθέτει, είναι σε θέση να κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, επηρεάζοντας καθοριστικά....

Η ελληνική κρίση και το γερμανικό δίλημμα.

Το Βερολίνο επιμένει στην επίσπευση υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων και την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. 

Η δαμόκλειος σπάθη του Grexit και τα μηνύματα που εκπέμπει.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση. Σε μια μέρα έντονων διεθνών ..