Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ.

Παραδομένη στην τύχη της μοιάζει τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εξωτερική πολιτική της χώρας, καθώς με ευθύνη και της κυβέρνησης, αλλά …ειδικά του υπουργού Εξωτερικών Β. Βενιζέλου, υπονομεύονται κρίσιμα ζητήματα, όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων…
Ο Αντ. Σαμαράς έχει παραδώσει πλήρως την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής στον κυβερνητικό εταίρο του, παραβλέποντας ότι στο τέλος θα πληρώσει και ο ίδιος τους «λογαριασμούς» που ανοίγει ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα θεωρεί ότι…

Τρόμος στο Βερολίνο από πιθανή έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Τι θα συμβεί αν η Ιταλία φύγει από το ευρώ; 

Το ερώτημα διατυπώνει σε κύριο άρθρο του το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ και δεν είναι καθόλου ακαδημαϊκό. 


«Στην Ιταλία διεξάγεται αυτή τη στιγμή μια ευρεία συζήτηση γύρω από την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ» γράφει το γερμανικό περιοδικό και προσθέτει: «Μέχρι τώρα σ’ αυτό το βήμα σκέφτονται να....

Ζ.Μελανσόν: «Ράψτε το, κυρία Μέρκελ, η Γαλλία είναι ελεύθερη! Ασχοληθείτε με τους φτωχούς σας»


                       
«Ράψτε το, κυρία Μέρκελ. Η Γαλλία είναι ελεύθερη. Ασχοληθείτε με τους φτωχούς σας» …
, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς για την προεδρία, Ζαν Λικ Μελανσόν, «ανάβοντας» φωτιά στα social media.

Για τη «Le Figaro», αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση του Μελανσόν στα πικρόχολα σχόλια της Γερμανίδας καγκελαρίου, η οποία έσπευσε .....

Ακούει κανείς οικονομικός εισαγγελέας...;;;;; Mήπως κάποιος πρέπει να τους εγκαλέσει..;;;; MHΠΩΣ...;;;;


Θα ήθελα να μάθω :

- Σε ποιους ακριβώς χρωστάμε , από πότε και πόσα στον καθένα ;

- Γιατί δεν ζητήθηκε συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για να απαιτήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς ενόψει της τραγικής αυτής οικονομικής κρίσης ; (Ζητήθηκε βέβαια συναίνεση….για την οριζόντια , υπό γωνία και κάθετη εξαθλίωση των Ελλήνων !!!)

- Γιατί χαρίστηκαν τα 500 εκατομ. ευρώ ΦΠΑ που χρωστάνε οι Γερμανοί του αερολιμένα «ΕΛ. Βενιζέλος» ;

- Γιατί έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός....

Πρόωρες βουλευτικές εκλογές 25 Ιανουαρίου ή 1 Φεβρουαρίου 2015.

Στις 27 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε εάν η χώρα θα εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή θα γίνουν πρόωρες εκλογές. 

Πάντως, επειδή το σενάριο των πρόωρων εκλογών είναι πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά, τα σενάρια που επεξεργάζονται είναι για προσφυγή στις κάλπες είτε στις 25 Ιανουαρίου ή ....

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δίνει τα σπίτια μας στους Τραπεζίτες;

Τα Τραπεζικά και λοιπά λαμόγια που απέκτησαν τα κόκκινα δάνεια θα μπορούν να σου πάρουν το σπίτι με διαδικασίες εξπρές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ! 

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΦΕΣΗ!!!

Όταν λοιπόν...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!! ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” – “ILLUMINATI”!!

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πριν αποκαλύψουμε τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό για την Ελληνική χρεοκοπία, πρέπει να αναφέρουμε περιληπτικά τους λόγους που κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία μας πέρασαν και σήμερα έχουν βουλιάξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει στάση πληρωμών του δημοσίου, κάτι που εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα.

Οι λόγοι που...

"Πούλησαν" την Κύπρο: Συμφώνησαν με Νταβούτογλου αναστολή των γεωτρήσεων στο "οικόπεδο 9" για να αποσυρθεί το "Barbaros"!!!

Η ελεεινή & πανάθλια Ελληνόφωνη κυβέρνηση «πούλησε» την Κύπρο και συμφώνησε με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου την αναστολή των γεωτρήσεων στο κοίτασμα «Ονασαγόρας» προκειμένου η Άγκυρα να αποσύρει από την κυπριακή ΑΟΖ το ερευνητικό πλοίο «Barbaros». 

Δηλαδή......

Πανηγυρίζει η Ελληνόφωνη κυβέρνηση για τα 1,7 δισ. φόρων του προϋπολογισμού και τα νέα μέτρα που έρχονται!

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε με 155 «Ναι», η προσκυνημένη στους Διεθνείς και Ευρωπαίους νταβατζήδες κυβέρνηση μέτρησε δυνάμεις για Πρόεδρο της"Δημοκρατίας", οι διαδικασίες για την εκλογή του οποίου ενδεχομένως να επισπευσθούν, και να ξεκινήσουν και μέσα στο Δεκέμβριο, αλλά οι απατεώνες τοκογλυφαράδες της τρόικας παραμονεύουν και ζητάνε παράταση του μνημονίου και νέα μέτρα! 

Από τη μέγγενη αυτή που...

Εντολή Τρόικας: Συλλάβετε τους πλούσιους επιχειρηματίες με πτωχευμένες εταιρίες.

Με επιθετικό ύφος η Τρόικα εγκαλεί ανοικτά πλέον τις φορολογικές και εποπτικές αρχές γιατί δεν έχει προχωρήσει ο έλεγχος των επιχειρηματιών που εμφανίζονται ως πάμπτωχοι με χρεοκοπημένες εταιρίες και την ίδια στιγμή διάγουν πολυτελή βίο.

Η τρόικα έχοντας λάβει γνώση του ελέγχου 7000 δανείων που διενεργήθηκε από τη Blackrock ζητά να διενεργηθεί έλεγχος σε πολλές δεκάδες μεγάλων επιχειρηματιών των οποίων οι εταιρίες είτε έχουν πτωχεύει είτε βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τρόικα απαιτεί να.....

Τύφλα ναχει ο Χίτλερ: Οι μετανάστες να μιλάνε γερμανικά και στο σπίτι τους!

μερκελΚυβερνητικοί σύμμαχοι της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ προκάλεσαν οργή στην χώρα καθώς, όπως αναφέρει ο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, υποστήριξαν ότι οι οικογένειες των μεταναστών που θέλουν να παραμείνουν στη Γερμανία πρέπει να υποχρεώνονται....

Πότε, πώς και γιατί μπορεί η τράπεζα να σου αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό.

Οι τράπεζες ξεκίνησαν το κυνήγι των «κόκκινων» δανειοληπτών και βάζουν χέρι ακόμα και στους κοινούς καταθετικούς λογαριασμούς.
Της Έφης Καραγεώργου.
Αν λοιπόν κάποια μέρα βρείτε τον λογαριασμό σας άδειο μην εκπλαγείτε, και μην θεωρήσετε ότι πέσατε θύματα χάκερ, αφού σίγουρα κάποιος από τους συνδικαιούχους στον κοινό σας λογαριασμό, έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές (για πάνω από 180 μέρες) στην τράπεζα. 

Είναι δηλαδή σε εξάμηνη καθυστέρηση.

Και καλό είναι να γνωρίζετε, ότι η τράπεζα μπορεί να.....

Καταδυνάστευση της ελευθερίας του Λαού ....!!

Οι απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα αλλά και η μέχρι τώρα άρνηση της κυβέρνησης να βοηθήσει ουσιαστικά την πραγματική οικονομία, φέρνουν όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ως πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και να αναλάβει την ευθύνη… εξόδου από το αδιέξοδο.

Μάλιστα στις Βρυξέλλες λένε πως δεν θα απαιτηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραφές σε συμφωνίες με την Τρόικα, δήλωση που προκάλεσε έκπληξη, δεδομένης της....

Πως γίνεται αυτό πατριώτες μου ?

Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ...ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;

Πάρτι με Ούζα...


Βιάζονται πολύ για το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με νέα σκληρότατα μέτρα , με το πρόσχημα της εκλογής ...Προέδρου της Δημοκρατίας !

Βιάζονται πολύ...

Θέλουν να τελειώνουν  γ ρ ή γ ο ρ α   με τους  ΄Ελληνες  ιθαγενείς...

Θέλουν να τελειώνουν   ίσως και  εντός του ...Δεκεμβρίου  , άϊντε   των ...Θεοφανείων !!!

Τόση  βιασύνη...

Κάτι  άλλο  - ίσως- παίζεται , που  ΔΕΝ γνωρίζουμε .

Πάντως αυτοί ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.....

Κι εμείς θα το ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ....

Τους  νοιάζει πιο πολύ να  "κλειδώσουν" τώρα  τα νέα  ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ μέτρα...

ΚΑΘ ΟΔΟΝ ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.....!!!

«Τα βουνά κοιτούν στον Μαραθώνα κάτω και ο Μαραθώνας την θάλασσα ατενίζει – κι ονειροπολώντας εκεί, μιάν ώρα μοναχός, ονειρεύτηκα πως η Ελλάδα ήταν ακόμη ελεύθερη… γιατί έτσι όπως είχα καθίσει, στον τάφο του Πέρση επάνω, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν δυνατόν να είμαι σκλάβος!
Ένας βασιλιάς έστησε τον θρόνο του στο φρύδι του βουνού που επιβλέπει από ψηλά την θαλασσογεννημένη Σαλαμίνα: και πλοιά, ανά ........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !! ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ....