Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΠ.: ΝΑΙ !! ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

undefined 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ  ΕΙΠΕ 

ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.......ΕΓΩ .....

ΒΙΝΤΕΟ!!! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Κλίμα πτώσης της κυβέρνησης.

 Ο Καμμένος ανάγκασε τον Στουρνάρα να παραδεχθεί ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επί κυβερνήσεων Καραμανλή ήταν ψεύτικα, υπερασπιζόμενος τον σημερινό υπόδικο πρόεδρο Γεωργίου-πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ.

Το κλίμα στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας είναι τεταμένο. Οι καραμανλικοί στα κάγκελα, όλα είναι πιθανά μέσα στις επόμενες ώρες. 


Ακόμη και να αναβληθεί το ταξίδι του Σόιμπλε...

Κίσινγκερ: «Χορτάστε με λόγια τους πεινασμένους»!

undefined
Ο αρχιτέκτονας της σημερινής μορφής του απάνθρωπου καπιταλισμού, αμερικανοεβραίος πολιτικός Κίσινγκερ, είχε απευθύνει directive στους ηγέτες όλων των κρατών που στηρίζουν το σημερινό σύστημα και το στηρίζουν ακόμη, να χορταίνουν με λόγια ευδαιμονίας τους λαούς για να δέχονται τα μέτρα που εξυπηρετούν το σύστημα. 

Και τώρα.... ακόμη η προτροπή αυτή ισχύει και εφαρμόζεται σε ευρύτατη κλίμακα.

Tα σκληρά μέτρα επενδύονται με προσδοκίες για καλύτερες μέρες. 


Και στην παγίδα αυτή πέφτουν δυστυχώς και ορισμένοι αφελείς από τον εργαζόμενο λαό. 

Από χρόνια η ΕΕ αναγγέλλει μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και στην ουσία ποτέ δεν έγινε τίποτα που να χτυπάει και να εξαλείφει τα γενεσιουργά αίτια του φαινομένου αυτού, που συντρίβει τις κοινωνίες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

undefined
8 Oκτωβρίου 2012 η Άνγκελα Μέρκελ κατέφθανε στην Αθήνα, εν μέσω έντονων κοινωνικών αντιδράσεων, με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να επιβάλλει την απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής κινητοποίηση.

17 Ιουλίου 2013 μία ημέρα προτού αφιχθεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η αστυνομία -κατά πάγια τακτική- σπεύδει να προλάβει τους οργισμένους διαδηλωτές που προετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, αύριο (18 Ιουλίου 2013), ημερομηνία επίσκεψης του Β. Σόιμπλε, λόγω των μέτρων ασφάλειας και των ρυθμίσεων κυκλοφορίας των οχημάτων, δεν επιτρέπονται, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 09.00 έως 20.00, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις γύρω από τις παρακάτω οδούς - λεωφόρους:

Φάρμακα τέλος!

Σοκ και δέος: Φάρμακα τέλος!
Τελικά οι τροϊκανοί φαίνονται αποφασισμένοι να «πατήσουν» στην κυριολεξία επί πτωμάτων.

Αφού «καθάρισαν» με τις εργασιακές σχέσεις, ήρθε η ώρα να βάλουν και την τελευταία ταφόπλακα στο κοινωνικό κράτος και στην υγεία, όπως από πολλούς πλέον κατηγορούνται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του  ο κ. Τζουζέπε Καρόνε, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος για θέματα υγείας, έχει ζητήσει από τον Υπουργό ...

Εβραίος ο νέος αρχηγός της Γαλλικής δεξιάς!!! (Παντού οι ίδιοι...)

undefined
Μετά από οκτώ μήνες ίντριγκας και εσωκομματικών αντιπαραθέσεων, η γαλλική δεξιά απέκτησε αρχηγό. 

Πρόκειται για τον Ζαν-Φρανσουά Κοπέ, ο οποίος είχε εκλεγεί αρχηγός στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου 2012, αλλά ο αντίπαλός του Φρανσουά Φιγιόν, δεν είχε αναγνωρίσει το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για νοθεία (δεν ελήφθησαν υπόψιν οι ψήφοι από τα υπερπόντια γαλλικά εδάφη).

Αυτή είναι η αφίσα...που θα αναρτήσει ο Κολλάτος για να υποδεχθεί τον Σοιμπλε.

Ο Δημήτρης Κολλάτος έφτιαξε μια αφίσα για να υποδεχθεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος την Πέμπτη θα επισκεφθεί την χώρα μας....

Αυτή είναι η αφίσα με την οποία θα υποδεχτώ κρεμώντας την στην πρόσοψη του σπιτιού μου, το γείτονά μου από την Πέμπτη, Βόλφανγκ Σόιμπλε.


Θα ήθελα, αν μπορούσαμε, να γεμίσουμε όλη την Αθήνα με αυτή. Να την κολλήσουμε, με σελοτέιπ έστω, στα χιλιάδες κλειστά μαγαζιά.

"Persona non grata" ο Σόιμπλε...





Persona non grata  χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σόιμπλε, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ηρακλείου  Νότης Μαριάς, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής σήμερα 17-7-2013  για το πολυνομοσχέδιο.  

Ο Νότης Μαριάς επεσήμανε ότι ο  Σόιμπλε ως νέος ανθύπατος, έρχεται να επιθεωρήσει το κατά πόσο η μνημονιακή συγκυβέρνηση εκτελεί τις εντολές του μνημονίου, γι΄ αυτό το λόγο και με το πολυνομοσχέδιο, η κυβέρνηση   προχωρά σε «ανθρωποθυσίες»  απολύοντας χιλιάδες  ....

Από τα 207 δις των ελληνικών χρεών, μόνο το 1 δις πήγε στην πραγματική οικονομία.

Τα δανειακά κεφάλαια των 206,9, χρησιμοποιήθηκαν ως εξής:
-          58,2 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 28,1%) διατέθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που υπέστησαν μαζική εκροή κεφαλαίων και υπέστησαν την απόσβεση των ομολόγων του δημοσίου (στο πλαίσιο του PSI). 
Όμως, λόγω της μεγάλης ύφεσης που προκλήθηκε από τα Μνημόνια, οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν να αδυνατούν ......

Χαιλ Σόιμπλε.....!!!!

Μιχαλού

Επί ποδός για την επίσκεψη του ψυχρού και αμείλικτου κυρίαρχου της ευρωπαϊκής οικονομίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε βρίσκεται όλη η Κυβέρνηση… 


Το επικοινωνιακό team του Μεγάρου Μαξίμου σχεδιάζει μανιωδώς το ενσταντανέ της χειραψίας του Σαμαρά με τον δανειστή μας και όχι μόνο…

Επιστράτευσαν ακόμη και ελαιοχρωματιστές για τη βελτίωση της εικόνας τμήματος του ισογείου και του πρώτου ορόφου του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση στον αντιπρόσωπο της μοχθηρής, σκοτεινής δύναμης , για να μην τους μαλώσει.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ....

Γελάει το κτήνος....

Ο υπάλληλος του Σημίτη και υπουργός του Σαμαρά...


ΕΣΕΙΣ ΟΙ ....ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;


ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΚΕΛΕ-ΣΟΙΜΠΛΕ..;


ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ....;


ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ...;

Παραιτήσεις άμεσα όχι τώρα ,αλλά χθες...

undefined
Τρυπήσαμε και τον πάτο !Δεν πάει άλλο.Η χώρα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Έχουμε τον ανηλεή οικονομικό πόλεμο εναντίον των πολιτών και τον ασύμμετρο,από αδίστακτους κακοποιούς-πράκτορες,όπως θέλετε ονομάστε τους.

Εδώ και 21 χρόνια τα σύνορα έπεσαν, ας είναι καλά ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού,η χώρα μετατράπηκε σε ένα απέραντο γκέτο ,καταφύγιο τρομοκρατών, εμπόρων ναρκωτικών ίδρυμα λοιμωδών νόσων και σημείο αναφοράς των κολασμένων όλων της γης ,όπως διατείνεται
η αριστερά.


Αν επιθυμούσαν.....

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΕΖΥΡΗ" Α..ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ - Περίεργο ταξίδι Ε.Βενιζέλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του...

Στην Άγκυρα άνευ προφανούς λόγου και αιτίας μεταβαίνει την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελός Βενιζέλος προκειμένου να συναντηθεί με τον "βεζύρη" Αχμέτ Νταβούτογλου κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, σε ένα ταξίδι γενικώς "ύποπτο": Δεν υπάρχει τίποτα
και κανένας λόγος για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.

Πέραν της μεγαλομανίας και του "ξερολισμού" του Ε.Βενιζέλου, ο οποίος θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, όταν αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης και ενώ το κόμμα του μετά βίας συγκεντρώνει 6-7% στις δημοσκοπήσεις.

Ποιο διεστραμμένους πολιτικούς δεν έχει ξαναβγάλει ο Τόπος....

Στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου περιελήφθη δυνατότητας των σχολικών φυλάκων να συνιστούν "κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις προς παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη φύλαξη σχολικών κτιρίων στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, με τους οικείους Δήμους,  σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο"!

Δηλαδή, θεωρούν ότι οι σχολικοί φύλακες είναι σε θέση να συστήσουν εταιρείες security (!) και να αναλαμβάνουν εργολαβικά ….δωρεαν…την φύλαξη των σχολείων! 

Ποιος αρχιμαλακας είχε αυτή την λαμπρή ιδέα να του στείλουμε έναν ….

Πως να καταστρέψετε μια χώρα ......

 1. Στήστε μια οικονομία που να βασίζεται στις υπηρεσίες και το μεταπρατισμό, με το κράτος σε ρόλο διαιτητή ανάμεσα σε 15 οικογένειες που νέμονται τον εθνικό πλούτο (ας τις βαφτίσουμε επιφυλακτικά ντόπια αστική τάξη). 
Οι 15 αυτές οικογένειες εδραιώνονται επειδή έχουν καλές σχέσεις με τις 15 ισχυρές οικογένειες από 3-4 ισχυρές χώρες....

Έτσι τιμώρησε ο Ναπολέων Ζέρβας τους Τσάμηδες – Επιμορφωτικό βίντεο !!

10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ
τοῦ Κωνσταντίνου Χολέβα
Πολιτικοῦ Ἐπιστήμονος
Τόν τελευταῖο καιρό γίνεται καί πάλι συζήτηση γιά τούς “Τσάμηδες”. Ἡ ἀλβανική προπαγάνδα ἐπαναφέρει ἕνα ζήτημα τό ὁποῖο δημιουργεῖ ἀρνητικό κλῖμα στίς ἑλληνοαλβανικές σχέσεις καί προκαλεῖ ἤδη τήν ἀνησυχία πολλῶν Ἑλλήνων, ἰδίως στίς περιοχές που συνορεύουν μέ τήν Ἀλβανία, δηλαδή στούς Νομούς τῆς Δυτικῆς Μακεδονίας καί τῆς Ἠπείρου. 
Γιά νά δώσουμε μιά σύντομη εἰκόνα τοῦ θέματος κατά τρόπο κατανοητό ἀπό τόν ἀναγνώστη παρουσιάζουμε δέκα ἐρωτήσεις μέ τίς ἀντίστοιχες ἀπαντήσεις γιά τό θέμα τῶν Τσάμηδων.

Απειλεί και η Αλβανία για την ΑΟΖ!! - "Αν τολμήσει η Ελλάδα να ανακηρύξει ΑΟΖ θα αντιδράσουμε"!!

Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν. Μήπως ... πόλεμο;

Ή θα τολμήσουν να ανακηρύξουν ΑΟΖ επάνω στην ελληνική διακινδυνεύοντας ακόμα και μια ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα (αν, φυσικά, στην Αθήνα υπήρχε κυβέρνηση με "balls" που λένε και οι Αμερικανοί...)

Το Κοσσυφοπέδιο οργανώνει δικό του στρατό , ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (ΤΥΧΑΙΑ ?) ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ??

Η μετατροπή των Δυνάμεων Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου σε  στρατιωτική δομή είναι μία διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει και κινούμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Κοσσυφοπεδίου, Αγκίμ Τσέκου.
Μετά τη συνάντησή του με το Βρετανό πρέσβη στην Πρίστινα, Ian Cliff, ο Τσέκου δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο μετασχηματισμός αυτός θα γίνει μέσα στο έτος.


«Είναι μία διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει. Πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ενεργά και δυναμικά. 

Δουλέψαμε εντατικά με τους διεθνείς εταίρους μας», δήλωσε ο Τσέκου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. 

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ... Ρ.Μακρή: "Θα σας κρεμάσουμε" - Ι.Τζαμτζής: Θα μας .....

Απίστευτοι διάλογοι καταγράφηκαν στη Βουλή χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου. 
Σε κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ειπώθηκαν λέξεις… αλάνας.
Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τζαμτζής απορρίπτοντας το θέμα της αντισυνταγματικότητας που εγέρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Τότε άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή :

ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ... Η ΕΛΛΑΣ "Σερβίρουν" χρεοκοπημένους εργαζόμενους και επιχειρήσεις σε funds τύπου G.Soros.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό σκλαβοπάζαρο, όπου οι εργαζόμενοι, έρμαια των εργοδοτών τους θα δουλεύουν νύχτα-μέρα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για το μεροκάματο του… τρόμου. 
Αυτό δείχνει η ύπουλη και της τελευταίας στιγμής κατάργηση της πενθήμερης εργασίας και του 8ώρου με διάταξη του υπουργείου Εργασίας στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα.
Και αυτή η διάταξη αποτελεί απαίτηση της τρόικας. Αφού πέτυχε να μειώσει το βασικό μισθό στα 586 ευρώ μεικτά, αλλά δεν κατάφερε (ακόμη τουλάχιστον) να τον πάει στα 250 ευρώ το μήνα, ζήτησε ....

ΒΙΝΤΕΟ.Οι Ελοχίμ, οι Νεφελίμ και το διαστημόπλοιο του Σώρρα.

ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ....

Γράφει ο Κούρκουλος

Αν δεν τους "πάρετε και τους σηκώσετε", θα σας πάρουν ακόμη και τα όργανα του κορμιού σας αυτοί...

Τέλος στο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας μπαίνει μετά από απαίτηση της τρόικας και τη συμφωνία της κυβέρνησης. 


Από το 2014 τα σπίτια των οφειλετών θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό σε περίπτωση που ο δανειολήπτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες εξόφλησης των δανειακών του υποχρεώσεων.

Αφού δηλαδή στραγγάλισαν την ελληνική κοινωνία με απανωτά και εξοντωτικά οικονομικά μέτρα και οδήγησαν την πλειονότητα των Ελλήνων στη φτώχεια και την ανεργία τώρα επιτρέπουν στα «αρπακτικά» να τους πάρουν και τα σπίτια.

Ρέντινγκ: Να διαλυθεί η τρόικα! Αφού ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ την Ελλάδα παρέα με την συμμορία του Παπανδρέου…

Ρέντινγκ: Να διαλυθεί η τρόικα
Η επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Βίβιαν Ρέντινγκ κάλεσε η διεθνής τρόικα των πιστωτών (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) να διαλυθεί, σύμφωνα με μια γερμανική εφημερίδα

“Η τρόικα θα έπρεπε να εγκαταλειφθεί” φέρεται να είπε η Ρέντινγκ, σύμφωνα με την προδημοσίευση ενός αποσπάσματος άρθρου που δημοσιεύει στο αυριανό της φύλλο η εφημερίδας Stuttgarter Zeitung. 

Η Ρέντινγκ φέρεται να πρόσθεσε ότι προβλήματα της Ευρώπης πρέπει να επιλύονται αποκλειστικά και μόνον από την ΕΕ, δίχως καμία βοήθεια από το ΔΝΤ.

Η τρόικα ήταν απαραίτητη όταν συνέτρεχε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όταν χρειαζόταν να δημιουργηθεί κάτι στα γρήγορα, πλέον όμως η Ευρώπη διαθέτει τα αναγκαία όργανα αλλά και την εμπειρία να φέρει σε πέρας τις κατάλληλες αναλύσεις και να παρεμβαίνει σε οικονομικές και χρηματοοικονομικές κρίσεις”, είπε η Ρέντινγκ.

Η ομιλία ΚΟΛΑΦΟΣ της Σοφίας Σακοράφα στην ολομέλεια .....

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Εδώ και τρία χρόνια, άλλοτε με τις ομιλίες μου εντός Βουλής, άλλοτε εκτός, άλλοτε με συνεντεύξεις ή αρθρογραφία, έχω διεξοδικά και τεκμηριωμένα τοποθετηθεί για αυτή τη βαρβαρότητα, αυτή την ανωμαλία, πολιτική, θεσμική, οικονομική και κοινωνική που επιβάλλεται στην πατρίδα μας και το λαό μας.

Σε όλη αυτήν την πορεία των τριών χρόνων η προσέγγισή μου ήταν άκρως πολιτική, ακόμη και όταν εισήγαγα σκληρές εκφράσεις στο δημόσιο βίο, όπως η “κατοχική βουλή”. Έκφραση που σήμερα μαζί με την “κατοχική κυβέρνηση”, αποτελούν λογικά συμπεράσματα του λαού μας.

Εκφράσεις όπως “γκαουλάιντερ” για την ξένη επιτροπεία που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας και που αποδεικνύουν τη μετατροπή της σε νεοαποικία και άρα το περιορισμένο της κυριαρχίας της, δεν ακούγονται μόνο από στόματα αριστερών ή με τη συναισθηματική φόρτιση που γεννά μια διαδήλωση που χτυπιέται βίαια και ανελέητα.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!!

Η γεωπολιτική αξία του ελληνικού χώρου, η γεωπολιτική συνείδηση του Έλληνα και η επικείμενη «εθνική συνεννόηση»! 

Του Σάββα Καλεντερίδη 

Εισαγωγή 


Ο ελλαδικός χώρος, δηλαδή ο χώρος στον οποίο επεκτείνεται η επικράτεια της Ελλάδας και της Κύπρου, αν θεωρηθεί ως ενιαίο σύνολο, συμπεριλαμβανομένου και του θαλάσσιου χώρου που περικλείει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη των δυο χωρών, μπορεί, χωρίς αμφιβολία να λάβει τον τίτλο μιας από τις πιο σπουδαίες περιοχές, από γεωπολιτικής άποψης και αξίας, περιοχές του πλανήτη.


Όποιος κατέχει την ευρύτατη αυτή περιοχή, ελέγχει τους θαλάσσιους άξονες και τη θαλάσσια κυκλοφορία προς τον Εύξεινο Πόντο και το Σουέζ, αλλά και τον κόλπο των Αδάνων, στον οποίο καταλήγουν σημαντικοί αγωγοί μεταφοράς αργού πετρελαίου από τον Καύκασο και το Ιράκ..

undefined
Η γεωπολιτική αξία της περιοχής αυξάνεται ακόμα περισσότερο, αν επαληθευθούν δημοσιεύματα που φέρουν την περιοχή αυτή να διαθέτει υποθαλάσσια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, που ξεπερνούν κατά πολύ το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, με το οποίο, σημειωτέον, μηδενίζεται το δυσβάστακτο ελληνικό χρέος και Ελλάδα και Κύπρος μετατρέπονται σε πλούσιες από κάθε άποψη χώρες.

Η εξουσία δεν ασκείται από το λαό, για τον λαό, αλλά από εκείνους που φοροδιαφεύγουν νόμιμα, με τους νόμους που οι ίδιοι κάνουν.

Η εξουσία δεν ασκείται από το λαό αλλά από μια ντόπια πολιτικοικονομική ολιγαρχία η οποία βρήκε σανίδα σωτηρίας στην αγκαλιά της τροϊκας. Ντόπια ολιγαρχία και ξένοι δανειστές έχουν βάλει στο στόχαστρο τις περιουσίες των απλών πολιτών. 

Οι τελευταίοι, ασύνδετοι και ακέφαλοι, προδομένοι από τα συστημικά κόμματά τους και τις κομματικές...συνδικαλιστικές ηγεσίες τους, έχουν περιέλθει σε κατάσταση αδυναμίας και ασυνεννοησίας.

Αν λοιπόν η εξουσία ασκούταν από το λαό, το πρώτο που θα γινόταν είναι .....

ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ: Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!

Μετά την διάλυση του στρατεύματος, την επίθεση κατά της δημοτικής αστυνομίας, τις εκδιώξεις δασκάλων, ήλθε -φαίνεται- τώρα και η σειρά των θρησκευτικών διωγμών ώστε να συμβεί το κατά τας γραφάς προβλεφθέν ότι δηλαδή όση αποδόμηση του κράτους έχει ήδη γίνει δεν αρκεί αλλά
πρέπει να διαλυθούν όλοι οι παραδοσιακοί πυλώνες του πολιτισμού μας γιατί το ζητεί ο κ. Τόμσεν και, ως συνήθως, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ο Υπουργός μας Οικονομικών!

Γιατί όλα αυτά; Μα γιατί λεφτά δεν υπάρχουν ή έτσι τουλάχιστο μας λένε. 


Πιο ακριβές θα ήταν να λεχθεί ότι δεν υπάρχουν λεφτά για μερικούς αλλά υπάρχουν για άλλους πιο. χρήσιμους στην χώρα μας. 

INFORMARE PER RESISTERE: Ελλάδα - Κύπρος - Συρία: Σε κρίση για να κλαπεί το φυσικό αέριο.

undefined
Ελλάδα, Κύπρος, Συρία. Τρεις ξεχωριστές κρίσεις σύμφωνα με τις επίσημες εκδοχές: το δημόσιο χρέος δεν είναι πλέον ανεκτό από την αυστηρή Ευρώπη, η ευαισθησία του τραπεζικού συστήματος του μεσογειακού νησιού, η ένοπλη εξέγερση ενάντια στο καθεστώς Άσαντ. 

Κρίμα που κανείς δεν βλέπει τι βρίσκεται από κάτω: ακριβώς στον βυθό, εκεί χαμηλά, της θάλασσας του Αιγαίου.

Τεχνικώς: ένα απέραντο κοίτασμα αερίου. Ένας ανεκτίμητο θησαυρός στον οποίο θα έχουν πρόσβαση -βάσει του διεθνούς δικαίου- τόσο οι Έλληνες οι αποδεκατισμένοι από την κρίση, όσο και οι Κύπριοι οι τσακισμένοι από τις Βρυξέλλες, αλλά και οι Σύριοι οι πολιορκημένοι από στρατιωτικούς του ΝΑΤΟ μεταμφιεσμένους σε επαναστάτες.

Αυτόν τον θησαυρό τον θέλουν εξολοκλήρου και σε εξευτελιστικές τιμές οι Επτά Αδελφές. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο προσπαθούν να καταπατήσουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Συρίας.

Το χρέος, και το Χρέος..

undefined
Το χρέος ως οφειλή, και το Χρέος ως υποχρέωση, καθήκον.

Για το πρώτο ''σκίζονται'' και ορκίζονται στ' όνομά του όλοι ανεξαιρέτως οι εθνοπροδότες που κυβερνούν τα τέσσερα-πέντε τελευταία χρόνια, χωρίς να δίνουν δεκάρα για το δεύτερο.

Από την άλλη, το υψηλότερο Χρέος είναι η πίστη και η υπεράσπιση της πατρίδας.


Ακολουθούν η πίστη και η διαφύλαξη των παραδόσεων και του πολιτισμού του γένους, η προστασία της δημοκρατίας, η προστασία της οικογένειας, η ανατροφή, μόρφωση και υγεία της νέας γενιάς, των παιδιών μας.

Το χρέος ως οφειλή, όπως αυτό εμφανίζεται από τρόϊκες και κυβερνώντες δεν αφορά και δεν αναγνωρίζεται από τον λαό.

Το Ψυχολογικό πείραμα του Milgram: Η Ελλάδα υπό καθεστώς υπακοής.....

undefined
H υπακοή είναι ένας ψυχολογικός μηχανισμός που συνδέει την ατομική πράξη με την πολιτική σκοπιμότητα. 

Είναι η συνδετική δύναμη που δεσμεύει τους ανθρώπους σε συστήματα εξουσίας.

Ακούγεται από στόμα σε στόμα ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ένα οικονομικό πείραμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.


 Καθώς κανείς από τους Ευρωπαϊκούς εταίρους δεν έχει αντιμετωπίσει μία παρόμοια κατάσταση τις τελευταίες δεκαετίες, δεν μπορεί να δώσει και μια ξεκάθαρη λύση για το μέλλον της Ελλάδας. 

Πίσω όμως από τα δις ευρώ που μνημονεύει το μνημόνιο (chic), τη χρεωκοπία και το κούρεμα του χρέους, βρίσκεται ο Ελληνικός λαός. 

Ένας λαός που βρέθηκε ξαφνικά να επωμίζεται όλες τις "αναγκαίες"

ΒΙΝΤΕΟ.Θ. ΔΡΑΓΩΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ.

Υπενθυμίζουμε οτι η ¨κυρία" αυτή ήταν 

Γενικός γραμματέας στο υπουργείο 

παιδείας, επί Χάανας Διαμαντοπούλου 

Μπίλντεμπεργκ, και είχε προτείνει η 

διδασκαλία της Ιστορίας να είναι 

προεραιτική !!!

ΓΟΤΘΟΙ ΚΑΙ ΟΥΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ; - Εξοργιστικό άρθρο του Focus on line για τους Έλληνες !

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ 

"Πολιτισμικό σοκ της Ελλάδας"

Αρθρογραφος.Κ.Boetig από το Focus on line 

* Η μετάφραση από τα γερμανικά του άρθρου, έχει ως εξής:"Η Ε.Ε. ζητάει από την Ελλάδα όχι μόνο μια σκληρή οικονομική πολιτική αλλά απαιτεί και αλλαγή της νοοτροπίας. 

Οι ρίζες όμως της διαφορετικότητας είναι βαθιές και δεν θα αλλάξει τίποτα πέραν μιας αισθητικής εξωτερικής επέμβασης

Μπορούμε να καταλάβουμε τους Έλληνες;

Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν προβλήματα προσαρμογής. Έχουν κατακλείσει τον κόσμο ψήνοντας και τηγανίζοντας γύρω τους, και παίζοντας σε ρόλο κομπάρσου σε κάποια μικρά εργάκια.