Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ε....Ε....ΕΡΧΕΤΑΙ ....!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..

Ανάλυση

Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά». Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα. Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να .....

ΚΡΕΜΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ !!! Έκθεση κόλαφος: Δικαστές και βουλευτές οι άρχοντες της διαφθοράς στην Ελλάδα..(Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί ..κρυφό καμάρι..)

Με μία έκθεση-καταπέλτη, για το ποιοί ευθύνονται, κυρίως, για την διαφθορά στην Ελλάδα, η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι, στο επίκεντρο της εκτεταμένης διαφθοράς στην Ελλάδα, βρίσκονται οι βουλευτές, οι δικαστές και οι ....

Ότι δεν τόλμησε να υλοποιήσει η επάρατος κυβέρνηση των Σαναροβενιζέλιδων, τούτη η «αριστερή» κυβέρνηση δεν διστάζει καθόλου να το πραγματοποιήσει...

Ότι δεν τόλμησε να υλοποιήσει η επάρατος κυβέρνηση των Σαναροβενιζέλιδων, τούτη η «αριστερή» κυβέρνηση δεν διστάζει καθόλου να το πραγματοποιήσει, αδιαφορώντας εντελώς αν προκαλεί βάναυσα τα λαϊκά στρώματα που χειμάζονται από την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της.

Την στιγμή που ένας απόμαχος εργάτης μετά από 30-35 χρόνια δουλειάς στα γιαπιά και στις φάμπρικες δεν έχει την δυνατότητα να δώσει λίγα ευρώ για να πάρει ένα δωράκι στα εγγόνια του, η κυβέρνηση αφουγκραζόμενη το «λαϊκό αίσθημα» δίνει «χρυσά» αναδρομικά σε ..
συνταξιούχους βουλευτές.

Όπως μας πληροφορεί ρεπορτάζ που δημοσιεύεται ...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ...... ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.. «Καταπέλτης» το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του Ελληνικού Δημοσίου...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ...... ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.. «Καταπέλτης» το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του Ελληνικού Δημοσίου
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του, διατάσσει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ, συν τους τόκους!

Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά…
του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκεπτικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου από ....

Βρέθηκε στη Μυτιλήνη όπου εξεβίασε (ναι, εξεβίασε) την Ελληνική κυβέρνηση .Αυτόν τον άνθρωπο έπρεπε να τον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες... δεν τον ξέρει όμως σχεδόν κανείς!!!

Ας κοιτάξουμε αυτή την φωτογραφία. Ας δούμε αυτό το πρόσωπο. Είναι ένας άνθρωπος που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία. Το όνομά του Έιζα Τζένιγκζ.
Γεννήθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και τον Αύγουστο του 1922, λίγες μέρες πριν την καταστροφή της Σμύρνης, βρέθηκε στην πόλη, να εργάζεται ως γραμματέας της YMCA.

Όταν η μοιραία πόλη πυρπολήθηκε και μισό εκατομμύριο περίπου πρόσφυγες Ελληνικής και Αρμενικής καταγωγής ήταν αποκλεισμένοι στην παραλία, χωρίς ελπίδα σωτηρίας, αυτός ήταν ο μόνος δυτικός που είχε παραμείνει εκεί. 


Αρνήθηκε να φύγει, έτσι ώστε να μπορέσει να σώσει ζωές. Ναι. Κι΄ αν έσωσε λέει. 350 χιλιάδες! Φαντάσου το! Έσωσε 350 χιλιάδες ανθρώπους! Πως;

Συναντήθηκε με.....

Το φάντασμα της ΕΕ....

του Δημήτρη Κυπριώτη
Ένα πραγματικό φάντασμα έχει καταντήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσο και αν αυτό ακούγεται άσχημο και κακόηχο, αυτή είναι η αλήθεια! Η φαντασιακή «Ευρώπη των λαών» παραμένει όνειρο θερινής νυκτός για τους λαούς που πίστεψαν σε αυτό το όνειρο. Και αυτό συμβαίνει, γιατί απ΄ ότι φαίνεται, εκείνο που έχουν κάνει στον κόσμο να πιστεύει, βρίσκεται μόνο στη φαντασία του, αφού η πραγματική Ευρώπη, είναι μια Ευρώπη του μίσους και της μισαλλοδοξίας.
Σε αυτήν την Ευρώπη μένουμε και σε αυτήν επιδιώκουν να μείνουμε για πάντα. Την Ευρώπη των ρατσιστικών στερεοτύπων, των εθνικισμών, του ιστορικού ρεβανσισμού και της παράνοιας. Την Ευρώπη της ισχύος και της «σιδερένιας φτέρνας» προς κάθε αδύνατο. Την Ευρώπη του Τριακονταετούς πολέμου, της Νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου, του Άουσβιτς.
Βλέπετε ακόμη και σήμερα, στην Ευρώπη του 2015, δεν έχουν.....

10 τρισ. δολάρια «κρυμμένα» σε φορολογικούς παραδείσους.

Καθώς, όπως λέγεται, «όσο πιο πολλά λεφτά έχεις τόσο πιο εύκολο είναι να τα κρύψεις για να αποφύγεις φόρους», δεν είναι να απορεί κανείς πώς, παρά το γεγονός ότι οι δραματικές ανισότητες παραμένουν το κύριο χαρακτηριστικό στην κατανομή του πλούτου αυτού του πλανήτη, σύμφωνα με μελέτη της Boston Consulting Group, οι πλούσιοι αυτού του κόσμου έχουν κρυμμένα σε φορολογικούς παραδείσους κεφάλαια αξίας 10 τρισ. δολαρίων.

Αν τα κεφάλαια αυτά φορολογούνταν π.χ. με
τον μέσο συντελεστή που ισχύει στις χώρες του ΟΟΣΑ, τότε περί τα ........3 τρισ. δολάρια ετησίως θα μπορούσαν να

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ;

Κατά τους 11 πρώτους μήνες τους 2015, τα καινούργια ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο ανήλθαν σε 11,333 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Από αυτά πληρώθηκαν τελικά μόνο 1,795 δισεκατομμύρια. Επομένως, κατά μέσο όρο, οι Έλληνες δεν πληρώνουν στο κράτος 912,55 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περί το ένα δισεκατομμύριο το μήνα. 

Ποιος θα καλύψει αυτές τις τεράστιες τρύπες που ανοίγουν;

Φυσικά θα επιβληθούν νέες περικοπές και....

Θέλω να πάω και στον μπαμπά! μου»

Χρόνια πολλά και ευλογημένο το 2016, Είμαι στην δυσάρεστη θέση ( μέρες που είναι) να σας ανακοινώσω αυτό που πραγματοποιήθηκε εις βάρος των παιδιών μου και εμένα. 

Οι Δικαστές ΤΣΕΛΕΠΗΣ Β. και η ΑΙΚ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , μου στέρησαν την επικοινωνία με τα παιδιά μου κατά τις εορτές των Χριστουγέννων . Έκριναν χωρίς τα διδάγματα της κοινής πείρας και την κοινή λογική. 

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς οι ψυχολόγοι και η Μ.Κ.Ο. που προστατεύουν τα παιδιά ,σχίζουν τα ιμάτια τους , ότι τα παιδιά των χωρισμένων γονιών πρέπει τουλάχιστον κατά τις ήμερες των εορτών να .....

Ο Λεβέντης και ο ξαφνικός (;) έρωτας των ΜΜΕξαπάτησης ..... ΒΙΝΤΕΟ ..Ρεσιτάλ παλιών καιρών..!

Τα αγκάθια που έχει μπροστά της η κυβέρνηση ανεβάζουν πάλι στο κύμα των άθλιων...media τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Όπως αποδεικνύεται πάντως, ο Βασίλης Λεβέντης γνωρίζει πολύ καλά να...

Προς Θεού...σεβασμό στην περιουσία των τραπεζών...


Ενέκρινε ο ΟΗΕ ψήφισμα για το Δίκαιο της Θάλασσας. Καταψήφισε η Τουρκία.

Με 143 ψήφους υπέρ, μία κατά (Τουρκία) και τέσσερις αποχές (Βενεζουέλα, Ελ Σαλβαδόρ, Μαλί και Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία), η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα 70/235 για τους Ωκεανούς και το Δίκαιο της Θάλασσας.

Το ψήφισμα συγκηδεμόνευσαν 8 χώρες, συμπεριλαμβανομένης....