Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η κινεζοποιήση των μισθών στην Ελλάδα...συνεχίζεται..!!!Υπέρ της μείωσης μισθών στην Ελλάδα ο Όλι Ρεν

Υπέρ της νομιμότητας και της συνέχισης του έργου της τρόικας στις ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε καθεστώς μνημονίου, αλλά και υπέρμαχος της μείωσης των μισθών στην Ελλάδα, τάχθηκε ο Επίτροπος Όλι Ρεν, ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών 
Θεμάτων του Ευρωκοινοβουλίου.

Αναφερόμενος στο θεσμικό μέλλον της τρόικας, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τα μέλη της Επιτροπής, ο Επίτροπος, Όλι Ρεν, επικαλέσθηκε την πρόσφατη δήλωση, που έκανε από την Αθήνα, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, με βάση την οποία «οι σωστοί θεσμοί αντιπροσωπεύονται στην τρόικα - και ακόμη και αν δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία παντού για αυτό, είμαι της άποψης ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ στην τρόικα δεν είναι μία απόφαση που σηκώνει κριτικής».

«Σεβάστηκα ό,τι είπε ο Φρανκ Στάινμαγερ, και με άλλα λόγια, η νέα μεγάλη συμμαχία της Γερμανίας είναι, χωρίς......

Θράσος και από τον Αντρίκο για τα CDS!

Το θράσος της οικογένειας Παπανδρέου δεν έχει όρια. Μετά τον πανικόβλητο πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που βγήκε προχθές να εκδώσει πολυσέλιδη ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 
σειρά πήρε ο αδελφός του Αντρίκος.

Με δική του ανακοίνωση παίρνει τη σκυτάλη από τον αδελφό του Γιώργο αλλά αποκρύπτει σημεία που «καίνε», δεν λέει κουβέντα για τις στενές σχέσεις του με τον καταζητούμενο Κυριάκο Γριβέα και για τα συνέδρια που διοργάνωναν από κοινού (η εταιρία του Γριβέα και η ΜΚΟ του Αντρίκου) με χορηγό το Τ.Τ. για την «πράσινη ανάπτυξη», ενώ παραποιώντας την πραγματικότητα ισχυρίζεται ότι τα CDS αγοράστηκαν και πουλήθηκαν μόνο από τη διοίκηση του Τ.Τ. επί Κώστα Καραμανλή!

Και αυτό, όταν υπάρχει ανακοίνωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοίκησης του (ήδη συλληφθέντος!) Κλέωνα Παπαδόπουλου, που είχε διοριστεί μετά τις εκλογές του 2009 από τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία παραδέχεται ότι πούλησε και εκείνη CDS διαψεύδοντας ...

Το βασίλειο των Τριών Πιθήκων . Του Στάθη


Σκίτσο «αφιερωμένο στη μνήμη» του Αριέλ Σαρόν. Φτιαγμένο το 2004, όταν ο νεοναζιστής αυτός χασάπης δολοφονούσε Παλαιστινίους κατά χιλιάδες και για πολλοστή φορά. 

Η «απάντηση» των καθ’ ημάς «φίλων» της Μοσάντ ήταν να κατηγορήσουν αυτό το σκίτσο κι άλλα ανάλογα για... αντισημιτισμό. Συνήθης πρακτορική πρακτική. Να κατηγορείται ή μάλλον να συκοφαντείται για αντισημιτισμό όποιος κάνει κριτική στις φασιστικές μεθόδους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, ώστε η κριτική του να ακυρώνεται. Μόνον που αυτό το παραμύθι δεν περνάει πια...

Το βασίλειο των Τριών Πιθήκων

Δεν γνώριζε ο κ. Σημίτης για τον Ακη. Δεν γνώριζε ο κ. Προβόπουλος για τον κ. Φιλιππίδη. Δεν γνωρίζουν τίποτα οι υμνωδοί δημοσιογράφοι του κ. Στουρνάρα για τις αυτοκτονίες. Οταν κάτι βαίνει κακώς κι αυτός που είναι υπεύθυνος για αυτό «δεν το γνωρίζει», ή είναι βλαξ ή μας περνάει για ηλίθιους.

Αν ο κ. Σημίτης δεν γνώριζε τι συνέβαινε ...

Tώρα αρχίζει το «μεγάλο παιχνίδι» με τους δανειστές.

Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα – δεν έχει οριστικοποιηθεί καν η ημερομηνία επανόδου της. Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι γι’ αυτό: Πρώτο, ότι αυτή τη φορά τα αντικείμενα της συζήτησης είναι όχι απλώς «καυτά» αλλά… υπαρξιακής φύσεως: νέα μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, χρηματοδοτικό κενό, αλλά και ένα «βουνό» από καθυστερημένες δανειακές δόσεις.

Επομένως και η προετοιμασία για την επάνοδό της είναι πολύ πιο απαιτητική σε σχέση με άλλες φορές. 

Δεύτερο, έχουμε μπει σε κάποιου είδους «τελική ευθεία» προς τις πιο κρίσιμες ευρωεκλογές της ευρωπαϊκής ιστορίας με την Ελλάδα να έχει την τιμητική να προεδρεύει στο κρίσιμο προεκλογικό εξάμηνο – άρα, και η πολιτική διαχείριση σε σχέση με την Ελλάδα είναι πολύ λεπτή υπόθεση… 

Τρίτο, στους επόμενους λίγους μήνες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η περαιτέρω συμμετοχή....

Μήνυση Χρυσής Αυγής σε Σαμαρά για εσχάτη προδοσία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αχαΐας, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης κατέθεσε σήμερα ως εκπρόσωπος της  Χρυσής Αυγής μήνυση κατά του πρωθυπουργού Σαμαρά για εσχάτη προδοσία.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της μήνυσης:
ΜΗΝΥΣΗ
Μιχαήλ Αρβανίτη
Βουλευτή Ν. Αχαΐας
Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΚΑΤΑ

α. Του Προέδρου της Ελληνικής κυβερνήσεως, Αντωνίου Σαμαρά, β. Των συνασκούντων υπ’ αυτόν την Εκτελεστικήν Εξουσίαν και γ. Καθ’ όσων ήσκησαν Εκτελεστικήν Εξουσίαν από του Ιανουαρίου του έτους 1996 έως της 17ης Ιουνίου του έτους 2012.
ΕΝΩΠΙΟΝ
Του Κου Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών - ενταύθα
Ιανουαρίου 2014
Οι άνω μηνυόμενοι, κατά το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή, διαδοχικώς ενεργήσαντες και ενεργούντες, σε συνεννόηση με ξένες κυβερνήσεις και διεθνείς κερδοσκοπικούς – τοκογλυφικούς τραπεζικούς κύκλους, επραγμάτωσαν τα εγκλήματα τα προβλεπόμενα και τιμωρούμενα υπό των άρθρων 135 παρ. 2 και 134 παρ. 2 στοιχ. α) π.κ.
Συγκεκριμένα

Πλειστηριασμοί: ακόμη δεν κατάλαβες ότι χάνεις το σπίτι σου ;

Όσο ανείπωτη είναι η βαρβαρότητα των τραπεζών και του κράτους άλλο τόσο απερίγραπτη είναι η αφασία ενός μεγάλου μέρους του λαού τούτης της χώρας. 

Εδώ και μήνες αν όχι και δύο χρόνια τουλάχιστον, όλα τα σημάδια έδειχναν που θα πάει η κατάσταση με την ακίνητη περιουσία όσων οφείλουν σε κράτος ή τράπεζες αλλά και ακόμη και όσων ...δεν οφείλουν ! 
Και το γαμώτο είναι ότι όταν σε ανύποπτο χρόνο λέγονταν αυτά, πολλοί "αγρούς αγοράζαμε".

Και για το μεν κράτος (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) οι κρατούντες εδώ και τρία χρόνια είχαν δηλώσει ξεκάθαρα τις ορέξεις του και την ανάγκη του να αρπάξει την ακίνητη περιουσία κάθε πολίτη προκειμένου να καλύψει τους δανειστές του, φροντίζοντας με κάθε επιμέλεια να τον εξοντώσει οικονομικά με κάθε τρόπο (ανεργία, απαξίωση εργασίας, φοροληστεία, κατάργηση κοινωνικών παροχών, αύξηση τιμών στα βασικά αγαθά), προκειμένου να είναι ευάλωτος στους .....

Παλιννόστηση της Ευρώπης στην απολυταρχία.

Έτος σταθμός το 2014, μας διαβεβαιώνουν όλοι όσοι επωφελήθηκαν άγρια από τις πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην χειρότερη κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας της. 

«Το 2014 θα είναι μια καλή χρονιά και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», μας διαβεβαίωσε από τις στήλες του Βήματος (4/1) ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος. 

Γιατί; Διότι σύμφωνα με τον τραπεζίτη η «Ευρώπη, στην πορεία προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, θα έχει κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, αυτό της τραπεζικής ένωσης, με την ανάθεση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα της εποπτείας των μεγάλων τραπεζών με την ουσιαστική συμβολή και των εθνικών κεντρικών τραπεζών.»

Με άλλα λόγια γιατί οι μεγάλες τράπεζες κι επομένως οι μεγαλοτραπεζίτες κερδοσκόποι σαν του λόγου του θα απαλλαγούν από τον βραχνά μιας πιθανής δικαστικής, ή άλλης δίωξης σε εθνικό επίπεδο, χωρίς τουλάχιστον την σύμφωνη γνώμη των ομολόγων του στην ΕΚΤ. 

Επίσης, θα απελευθερωθεί παντελώς η κερδοσκοπία με τις καταθέσεις και τα θαλασσοδάνεια. Οι μεγάλες τράπεζες θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό παρά μόνο στους τραπεζίτες του καρτέλ της ΕΚΤ......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ : Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι,...

  Έτσι έλεγε ένα παλιό σύνθημα... Υπερβολή; Μπορεί. 

Στις μέρες μας όμως όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι, επίδοξοι ή μη, έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο σύνθημα.

Αυτή την φορά δεν αναφέρομαι στους γνωστούς δημοσιογράφους επί μισθώσει, ένα είδος επαγγελματιών δολοφόνων της αλήθειας και της ενημέρωσης που κυριαρχούν σήμερα ελέω καναλαρχών και καθεστώτος κατοχής.......


Το σύνθημα αυτό μου ήρθε αυθόρμητα στο νου, όταν μου έστειλαν να διαβάσω το παρακάτω δημοσίευμα από ένα blog δήθεν ενημέρωσης, το epirusgate.blogspot.gr, το οποίο αναρτήθηκε την Παρασκευή 10/1/2014: 

»Νέα δεδομένα φέρνει στη δεξιά πολυκατοικία , η πρόθεση του ανεξάρτητου βουλευτή της Β' Αθήνας, Βύρωνα Πολύδωρα να ηγηθεί ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος στα πρότυπα της Ιταλικής κεντροαριστερής "Ελιάς" θα επιχειρήσει να συνενώσει ό,τι ανεξάρτητο....

Μήπως γίναμε πλέον δούλοι…;

        Και τώρα θα γίνει αγαπημένος του Spiegel ο Τσίπρας.

Τους έχω παρατηρήσει διαχρονικά, όχι μόνο τους Γερμανούς αλλά και του υπολοίπους ευρωπαίους και αμερικάνους και με πιάνει ανατριχίλα όταν ακούω επαίνους προς έλληνα πολιτικό.

Βέβαια, πιο πολύ ανατριχιάζω όταν ακούω και έλληνες - υποτίθεται έγκριτους- δημοσιογράφους να επικαλούνται τους ξένους, στην προσπάθεια τους να ισχυροποιήσουν την άποψη τους.

Όχι μόνο είμαστε ανώριμη ως κοινωνία, αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση μας χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.

Μα υπήρξαν ποτέ ειλικρινείς διακρατικές σχέσεις;
Είναι δυνατόν ποτέ το ένα κράτος να θέλει....

Μπερντ Λούκε: Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη - Τα δάνεια έχουν χαθεί

Μπερντ Λούκε: Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη - Τα δάνεια έχουν χαθεί
Χρεοκοπημένη η Ελλάδα, αναφέρει ο επικεφαλής της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Focus".
Ο κ. Λούκε επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του υπέρ της εξόδου των χωρών του Νότου, από την Ευρωζώνη, τονίζει πως "εάν οι υπό κρίση χώρες αποχωρήσουν από το ευρώ, θα αποκατασταθεί η....

Η αξιωματική αντιπολίτευση απειλεί Σαμαρά - Στουρνάρα με ειδικό δικαστήριο...Ευθείες βολές ΚΑΙ κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας..

- Συνεχείς συσκέψεις Σαμαρά-Βενιζέλου για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών. 

- Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, αποκαλεί η Κουμουνδούρου τoυς όρους πώλησης των τραπεζικών μετοχών που κατέχει το ΤΧΣ.

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει ο κ. Στουρνάρας για την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών, να απειλεί να γίνει θρυαλλίδα εξελίξεων.


Όπως είναι γνωστό, μετά την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών με χρήματα που βαρύνουν πλέον το δημόσιο χρέος ( δηλαδή με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων) το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των τραπεζών βρίσκεται στα χέρια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


Η κυβέρνηση προωθεί πλέον την ιδιωτικοποίηση των τραπεζών με την πώληση των μετοχών του ΤΧΣ, με την αρχή ....

ΒΙΝΤΕΟ - Η Έλενα Τζούλη απαντάει στον Αντρίκο Παπανδρέου.

Η απάντηση της συνηγόρου του Πάνου Καμμένου Έλενας Τζούλη στον Αντρίκο Παπανδρέου για την υπόθεση των CDS, στην εκπομπή του Γ. Τράγκα "Χωρίς Αναισθητικό" στο E-TV.....

Πόσο θα μειωθούν οι συντάξεις . Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσο θα μειωθούν οι συντάξεις από την αυξημένη παρακράτηση φόρου.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 70% ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ .

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ Η ΔΙΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ;;;  

ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΟΧΗ  ΚΛΠ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!

Αν είστε λίγο έξυπνοι, θα καταλάβετε ότι οι τάσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες.

 Θα γνωρίζετε τις πολλές προφητείες και θεωρίες περί παγκοσμιοποιήσεως που κατά καιρούς διαδίδονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο. 

Για τους περισσότερους, οι προφητείες και λοιπές θεωρίες έχουν μπεί κάτω από τίτλους Συνωμοσιολογείας ή/και Τρομολαγνείας.

Ο Θυμόσοφος όμως Λαός μας, λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και καπνός δυστυχώς υπάρχει. 


Και δεν μιλάμε για την αιθαλομίχλη που μας πνίγει με το αιτιολογικό να μην έχουν οι πλούσιοι την δυνατότητα να θερμάνουν τις πισίνες τους. 

Μιλάμε για τάσεις που έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια και μας οδηγούν σε χαοτικές καταστάσεις. 

Ας πάρουμε όμως ....

ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΑΧΗΛ!!

Με δεσποτικό σταυρό εμφανίστηκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της.

Ο σταυρός συμπλήρωνε την εμφάνιση της με το κόκκινο φόρεμα που φορούσε η βουλευτής.
Πηγή: Εspresso

ΤΟ «ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ» ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ..

 Κάθε πρωί και κάθε βράδυ θα παρελαύνουν από μπροστά σου όλοι αυτοί που σε έριξαν στον γκρεμό, θα χαμογελούν ευτυχισμένοι γατί σε «έσωσαν», γιατί σε έβγαλαν από την δυστυχία και δικαιωμένοι 
από το μεγάλο τους έργο θα δοξάζουν την εικονική τους επιτυχία πάνω στα ερείπια της μεγάλης σου δυστυχίας.

Αν αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και καβαλάει μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές κληρονομιές οι πολιτικοί της την ξεπούλησαν με προδοτικό τρόπο, τα μεγαλαοκάναλα είναι αυτά που έθρεψαν, καλλιέργησαν, γιγάντωσαν και συνεχίζουν να εκτρέφουν την μεγαλύτερη προδοσία στην σύγχρονη ιστορία της χώρα μας.

 Μετά την παράδοση της χώρας στην μνημονιακη κατοχή, ανέλαβαν να παίξουν τον πολύ σημαντικό ρόλο της χειραγώγησης των πολιτών συχνά μέσω εκφοβισμού έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις πλην των ελεγχόμενων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ρωγμές στο κατοχικό καθεστώς του ξεπουλήματος της χώρας. Αυτό ονομάστηκε...

Άργησαν και το πουλάκι (της στοιχειώδους εμπιστοσύνης των πολιτών προς την πολιτική εξουσία και τους θεσμούς) πέταξε…

Επειδή βλέπουμε τις τελευταίες μέρες τη… μύγα που τσίμπησε τη δικαιοσύνη προκειμένου να ασχοληθεί με υποθέσεις που έπρεπε να έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια, επειδή αισθανόμαστε την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποδείξει ότι «κάτι κάνει άρα υπάρχει», ας μην μας ξεφύγει η πραγματικότητα…

Ποια είναι η πραγματικότητα εκτός από αυτή που βιώνουν εκατομμύρια άνεργοι, υπο αμειβόμενοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι και πένητες συνταξιούχοι;. είναι η πραγματικότητα που περιέγραψε επισήμανε σε συνέντευξή του προς την Rheinische Post ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: οι Έλληνες είπε ο Γερμανός υπουργός «πρέπει να συνεχίσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει την ....

Τσίπρας: Άμεση έρευνα για δάνεια προς επιχειρηματίες, ΜΜΕ και κόμματα.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με την οποία προαναγγέλλει αναζήτηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών.

Να επεκταθεί ο έλεγχος «και στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών και ειδικότερα προς επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα», ζητά με επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό ο Αλ. Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «τραπεζικά σκάνδαλα» επικαλούμενος δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα κατατεθεί νομοσχέδιο που θα αλλάζει τους όρους επανιδιωτικοποίησης των τραπεζών «σε εξευτελιστικά χαμηλότερες τιμές από τις αρχικά προβλεπόμενες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει επίσης αναζήτηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών υποστηρίζοντας πως «από τα 40 δισ. ευρώ που μέχρι σήμερα έχουν απορροφηθεί από τις συστημικές τράπεζες αναμένεται να επιστραφούν πίσω το πολύ 15 με 18 δισ. ευρώ».

Αναλυτικά, η ερώτηση του κ. Τσίπρα:

«Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έφερε...

Να περάσει από πειθαρχικό ο κύριος...Ελάχιστη η πρόοδος στους ελέγχους για την λίστα Λαγκάρντ - Φόρτο εργασίας επικαλέστηκε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ

- Στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής καταθέτει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ
- 266 εντολές ελέγχου για τα 1.700 πρόσωπα που είναι στην λίστα Λαγκάρντ
- Μέχρι τώρα το ΣΔΟΕ δεν έχει πλήρη εικόνα για το μέγεθος της ζημίας του ελληνικού δημοσίου
- 'Ισως και μέσα στο μήνα αποτελέσματα.


Ένα από τα σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη όσο κανένα άλλο, το θέμα της λίστας Λαγκάρντ έχει βαλτώσει και δεν προχωρά όπως θα ήθελαν οι πολίτες και όπως έταξαν οι κυβερνώντες. Η ζημιά του ελληνικού δημοσίου δεν μπορεί ακόμα να αποτιμηθεί, ενώ οι έλεγχοι προχωρούν με ρυθμούς χελώνας.

Στις 266 ανέρχονται οι εντολές ελέγχου που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα για τα 1700 φυσικά πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί στο πλαίσιο της λίστας Λαγκάρντ, σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Όταν η Δάφνη "βάφτιζε" πλοία μαζί με τον Σ.Εμμανουήλ!

Επειδή ως δια μαγείας στο "κάδρο" του σκανδάλου των εξοπλισμών κανείς δεν θυμάται τον Κώστα Σημίτη, δείτε την φωτογραφία του Σωτήρη Εμμανουήλ μαζί με την Δάφνη Σημίτη στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Όταν η πρώην πρώτη κυρία κατέβαινε στο Ναυπηγείο για να “βαφτίσει” πλοία που ο Σκαραμαγκάς έφτιαχνε για το Στόλο. 


Aυτόν τον άνθρωπο θα τον φωνάξει ποτέ κανείς; 

Πρωθυπουργός δεν ήταν;

defencenet.gr

In Lamogia We Trust! (εμπιστευόμαστε την λαμογιά!)..*

Την σημερινή φωτογραφία μπορείτε να την εκτυπώσετε να την μεγεθύνετε, και να την κρεμάσετε κάπου, όπου να την βλέπετε κάθε μέρα, για να σας υπενθυμίζει ποιός είναι ο κατά συντριπτικό ποσοστό υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας!

Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό άθυρμα μετά τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ, του οποίου οι πολιτικοί επίγονοι, αυτό το βρωμερό πολιτικό σπέρμα, κυβερνούν ακόμη,..διασπαρμένοι σε όλες τις βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού από υπουργοί έως γραμματείς ταμείων, οργανισμών και υπηρεσιών, σύμβουλοι υπουργείων και τραπεζών και όπου αλλού μπορεί να υπάρξει καίριο πόστο, αλλά και πόστο ρεμούλας και αρπαχτής!

Το άλλο, ογκώδες πολιτικό σκύβαλο της φωτογραφίας, είναι θαυμαστής των επιτευγμάτων του πρώτου, wannabe (ο θαθελενάναι) συνεχιστής του ανίερου έργου του, και προσφάτως..

FT: Μαύρες προοπτικές για το επίπεδο ζωής στην ευρωζώνη...

Η ίδια η Κομισιόν προβλέπει ότι μέσα σε δέκα χρόνια το βιοτικό επίπεδο στην ευρωζώνη θα έχει πέσει στα επίπεδα του 1960, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Financial Times.

Αναλυτικά
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε πρόσφατα μια δραματική πρόβλεψη: 

Αν δεν γίνουν καθολικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, το βιοτικό επίπεδο στην ευρωζώνη, συγκριτικά με τις ΗΠΑ, το 2023 θα είναι χαμηλότερο από όσο ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1960. 

Η παραπάνω πρόβλεψη περιέχεται στην τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για την οικονομία της ευρωζώνης και της αξίζει να εκτίθεται πλέον μόνιμα στον τοίχο όλων των προεδρικών και πρωθυπουργικών γραφείων της Ευρώπης.

Είναι μια πολύ απογοητευτική πρόβλεψη, για δύο λόγους: Πρώτον, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις καθησυχαστικές ιστορίες για οικονομική ανάκαμψη και σταθερότητα....

Ωρε δεν πάμε καλά....το λεγόμενο Sexual Friday σας μάρανε ;;;;;;;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ...!!!

Το λεγόμενο Coffee Break, το διάλειμμα δηλαδή που είναι συνδεδεμένο με ολιγόωρες αποδράσεις για καφέ και κουβέντα, θα αποκτήσουν επιτέλους και τα ελληνικά σχολεία, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες!

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από «Εντολή Σαμαρά» και μεταβιβάστηκε στις αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας για να εφαρμοστεί πάραυτα. 


Η εντολή δόθηκε ύστερα από συνάντηση του Πρωθυπουργού με παράγοντες της αγοράς και του τουρισμού, σε μια κοινή αναζήτηση τρόπων να ......

Market Watch: Η επόμενη πράξη του ελληνικού δράματος – Η Ελλάδα ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρωζώνη.

Με ένα απίστευτα σκληρό κείμενο και βαρύτατους χαρακτηρισμούς η οικονομική ιστοσελίδα
Market Watch «χτυπάει» ξανά την ελληνική προεδρία της ΕΕ, κάνοντας λόγο για ένα θέατρο που θα παρακολουθήσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες από τους Ελληνες.

Σε κείμενο με τίτλο «Η επόμενη πράξη στο ελληνικό δράμα» ο αμερικανικός ιστότοπος αναφέρει ότι δεν θέλει να νιώσουν κι άλλο «πόνο» οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι των πλεονασματικών μελών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελλάδα ξεκίνησε την εξάμηνη προεδρία της και θα παρουσιάσει στην Ευρωπαϊκή θεατρική σκηνή τις ικανότητές της στο πολιτικό και οικονομικό θέατρο.

«Τους ηθοποιούς θα αποτελέσει μια αλληλένδετη σειρά από πολιτικούς και οικονομικούς αξιωματούχους τους οποίους συνδέει ένας ιστός αμοιβαίας καχυποψίας και ....

Mάθετε μέσω taxisnet πόσα χρωστάτε για το χαράτσι και για ποια ακίνητα Πηγή: Mάθετε μέσω taxisnet πόσα χρωστάτε για το χαράτσι και για ποια ακίνητα.

Τη δυνατότητα να μαθαίνουν μέσω taxisnet το ποσό που χρωστούν για απλήρωτα χαράτσια θα έχουν περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες, χωρίς να απαιτείται έτσι η φυσική τους παρουσία στις εφορίες. 

Εκτός από το ποσό του χαρατσιού που τους έχει βεβαιωθεί, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται και τον αριθμό παροχής με τη διεύθυνση του σχετικού ακινήτου.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Αφού εισάγουν τους κωδικούς τους για την είσοδο στο taxisnet οι φορολογούμενοι θα επιλέγουν την .....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ, ΤΩΝ 5.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .... ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ''ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΚΙ'' ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ...!!

Την πρόθεσή της να κλείνει τα σχολεία κάθε χρόνο για μια εβδομάδα μετά την Καθαρή 
Δευτέρα, εξέφρασε η κυβέρνηση μέσω δημοσιευμάτων, έπειτα από πρόταση των ξενοδόχων χειμερινών προορισμών.
 
Βασικό τους επιχείρημα, η δυνατότητα των Ελλήνων να πάνε για σκι και χουχούλιασμα στα σαλέ με τζακούζι.

Για να μη με πουν και αντιδραστικό, η ιδέα για μια σχολική παύση λίγο πριν το βασανιστήριο που λέγεται πανελλαδικές εξετάσεις, δεν είναι κακή. 


Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλά είναι τα παιδιά που από τα τέλη Απρίλη δεν πηγαίνουν σχολείο, για να κάνουν παραπάνω ώρες μάθημα στα φροντιστήρια. 

Μια πράξη που αποδίδει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την άποψη των μαθητών για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Ο τραγέλαφος σε αυτό το μέτρο της "Λευκής Εβδομάδας" βρίσκεται στην αιτία που η κυβέρνηση παρουσιάζει. Οι χειμερινές διακοπές.

Είναι πέρα από βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία βάζουν καθημερινό στοίχημα μεταξύ τους για το ποιος θα κοροϊδέψει περισσότερο έναν λαό, ο οποίος .....

Κατασχέσεις σε όσους χρωστούν στα Ταμεία – 270.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις στο στόχαστρο .

 Ούτε επιστροφή φόρου θα γίνεται σε όσους χρωστούν σταΤαμεία
 
Με νέα ρύθμιση το υπουργείο προσπαθεί να εισπράξει πάνω από 5 δισεκατομμύρια.
- Πρώτοι θα μπουν στο στόχαστρο για κατάσχεση όσοι έχουν χρέη πάνω από 5.000 ευρώ.
Όλες οι οφειλές μπορεί να προκαλέσουν κατασχέσεις. Αυτή τη φορά μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη προς τα Ταμεία. 

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΑΕΕ και τα χρέη που έχουν σωρευθεί το υπουργείο προωθεί ρύθμιση με την οποία εκτός της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων θα δίδεται η δυνατότητα και της κατάσχεσης της επιστροφής....

ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Σ.Ζησίδης: Εγκατέλειψαν τις θέσεις τους οι Έλληνες στην Ζουράφα!

Μετά την δίωξή του, την διαθεσιμότητα στην οποία τέθηκε και τον κίνδυνο φυσικά να απολυθεί ο ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Θράκης, Σάκης Ζησίδης,προσπάθησε να "μαζέψει" τις καταγγελίες του περί «άνωθεν εντολών» στα περιπολικά του Λ.Σ. να αποχωρήσουν από την περιοχή και να «μην ενοχλούν» τουρκικά σκάφη μιλώντας για παρερμηνεία των δηλώσεών του σχετικά με το επεισόδιο στη βραχονησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης και ρίχει την ευθύνη στους ίδιους τους συναδέλφους του, αλλά η νέα εκδοχή του των αιτιών της αποχώρησης των ελληνικών σκαφών τα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα

Ομολογεί "εγκατάλειψη θέσης" από τους συναδέλφους του που σε καιρό πολέμου τιμωρείται με εκτελεστικό απόσπασμα, οι οποίοι όπως υποστηρίζει "εκτιμώντας τα δεδομένα επέλεξαν να μην επέμβουν δυναμικά και να παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις....

ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ "ΧΕΡΑΚΙ" ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ MEGA...

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, δεν κρατάνε καν τα προσχήματα. 

Τώρα που, με αφορμή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, έχει ανοίξει το καπάκι και βγαίνουν στην επιφάνεια οι σκελετοί του τραπεζικού συστήματος, τώρα που μαθαίνουμε για χαριστικά δάνεια σε καναλάρχες, για δες καιρό που διάλεξαν οι συστημικές τράπεζες να ξαναδώσουν δάνεια στους καναλάρχες.

 Όλες οι συστημικές τράπεζες και η Εθνική και η Άλφα και η Πειραιώς και η Γιούρομπανκ δίνουν εκατομμύρια ευρώ στον ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη και στον «Πήγασο» του κ. Μπόμπολα, μεγαλομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ αμφότεροι κι οι δύο.

ΔΟΛ και «Πήγασος», επιχειρήσεις ζημιογόνες και υπερδανεισμένες. 


Είκοσι δύο εκατομμύρια ευρώ ζημιές για το 2013 ο ΔΟΛ και χρέη που φτάνουν στα 216 εκατομμύρια. 

Είκοσι δύο εκατομμύρια ζημιές και ο Πήγασος και χρέη 223 εκατομμύρια. Επιχειρήσεις φαλιρισμένες, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιρναν ούτε ευρώ, όπως δεν παίρνει ούτε ευρώ ο έσχατος φτωχοδιάβολος κι ας μην είναι....

Οι Κροίσοι του 1999 (σε δις δραχμές) και ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ Ευάγγελος Μυτιληναίος.Θα συνεχίσουν να είναι στο απυρόβλητο ακόμα...;;;;

To "Koυρδιστό Πορτοκάλι" σας αποκαλύπτει πως ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ θα είναι ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος που έρχεται με φόρα να διαδεχθεί τον κ. Δασκαλόπουλο.

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο η είσοδος της Fairfax Financial Holdings Limited (απέκτησε το 4,25% του μετοχικού κεφαλαίου) στον Όμιλο Μυτιληναίου είχε προκαλέσει αίσθηση.

Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος είχε γίνει λαικός μύθος την εποχή του Χρηματιστηρίου καθώς οι ενθουσιώδεις αγοραστές των μετοχών του τραγουδούσαν Είναι νέος, είναι ωραίος, είναι ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Τι ωραία εποχή κι εκείνη, αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά. Τότε που δεν υπήρχε γκαρσονιέρα σε όροφο που να μην έχει γίνει χρηματιστηριακή. Το βράδι παρακαδόρος, το πρωί Χρημαστιστής. Τι Wall Street και απίδια μάντολες. Είχε .....

ΒΙΝΤΕΟ.ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΩΣ.... !!! AYTOΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΛΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;;;

Αν ήταν όλοι οι πολίτες σαν τον Βασίλη Παπαγεωργίου θα ήταν αλλιώς ο τόπος μας.

Τα λόγια είναι περιττά , το βίντεο μιλάει από μόνο του . Δείτε το ...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ.

Το τι έκανε χθες ο Ταγίπ Ερντογάν στο Τόκιο, θα έπρεπε να έχει σημάνει συναγερμό στην Αθήνα! 
Αλλά ο Σαμαράς και η μνημονιακή κουστωδία του είχαν άλλα, αφού η φιέστα για την ανάληψη της μνημονιακής προεδρίας προείχε, καθ' ότι οι ινστρούκτορες των Βρυξελλών ήρθαν να επιθεωρήσουν την αποικία. 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός λοιπόν ζήτησε και πέτυχε την δυνατότητα απόληψης από τους αντιδραστήρες καυσίμου για πυρηνικά όπλα, μέσω της πρόβλεψης χρήσης στους αντιδραστήρες εμπλουτισμένου ουρανίου! 
Σε πιό απλή γλώσσα, αυτό θα επιτρέψει στην Τουρκία την κατασκευή πυρηνικών όπλων που θα τα διαθέτει περί το 2025. 
Η Τουρκία ξεκινά πλέον τον δρόμο για την απόκτηση πυρηνικών όπλων, και το τι σημαίνει αυτό για εμάς είναι παραπάνω από προφανές....... 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.

της Αναστασίας Βούλγαρη*
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, στην Ακαδημία Αθηνών, ο Μίκης Θεοδωράκης, κατά την τελετή υποδοχής του ως επίτιμου μέλους της Ακαδημίας εκφώνησε την ομιλία του με τίτλο «Η μόνη λύση», καταθέτοντας την πρότασή του για μια Ελλάδα ουδέτερη. 
Επομένως ανεξάρτητη και δυνατή. 
Γιατί αυτή η πρόταση; 
Είναι εφικτή; 
Είναι η νεφελώδης ουτοπία του καλλιτέχνη ή μήπως είναι όραμα και στόχος αγώνα για εμάς; 
Θα τολμήσω να καταθέσω την άποψή μου για την ομιλία του Ακαδημαϊκού Μίκη Θεοδωράκη, με την ευχή και την ελπίδα να ανοίξει ένας διάλογος μέσα στην κοινωνία. 
Αυτό που ζήσαμε ως κοινωνικό κράτος και αστική δημοκρατία ήταν το «νόθο παιδί» του καπιταλισμού, η «τακτική υποχώρηση» ,θα μπορούσαμε να πούμε, του συστήματος απέναντι στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο. 
Με την ανατροπή του «υπαρκτού σοσιαλισμού», ο καπιταλισμός σκότωσε το νόθο παιδί του, και ελεύθερος πλέον μονοκράτωρ αδηφάγα καταβροχθίζει κράτη, ανθρώπους και πολιτισμούς.
Έχουμε μια παγκόσμια εξουσία με δύο επιθετικά κέντρα. Εκμεταλλεύεται τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι, συσσωρεύει αστρονομικά κέρδη και καταδικάζει τους λαούς στην εξαθλίωση. Χρησιμοποιεί τις επιστημονικές ανακαλύψεις και την τεχνολογία ενάντια στον άνθρωπο, προκειμένου...