Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Επιστολή-χαστούκι στους πολιτικούς μας από Αντισμήναρχο ε.α.

Η επιστολή που πραγματικά συγκλονίζει, απευθύνεται προς κάθε πολιτικό των 38 τελευταίων ετών...
undefined
"Σαν Άνθρωπο δεν σε γνωρίζω, σαν Έλληνα αμφιβάλλω, σαν πολιτικό σε γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σε ένιωσα στο πετσί μου), .... γιατί μου ξύνεις πληγές (ζητώντας την ψήφο μου) που άνοιξες εσύ και οι όμοιοί σου και τρέχει το αίμα μου, το αίμα των παιδιών μου και όλων των συν-Ελλήνων μου.

Ξέρεις τι σημαίνει, να δουλεύεις σε οικοδομές από 12 χρονών παιδί;

Ξέρεις τι σημαίνει, να πετυχαίνεις σε στρατιωτική σχολή με μόνη βοήθεια τη θέλησή σου;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ''σπαταλήσεις'' τη νιότη σου μέσα στο στρατόπεδο της σχολής;

Ξέρεις τι σημαίνει, να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ για 28 συνεχόμενα χρόνια στη πρώτη μονάδα αναχαίτισης, την Τανάγρα; (έχεις κοιμηθεί ποτέ μέσα στο SHELTER πάνω στη πτέρυγα του μαχητικού ή μέσα στις κάσες των πυραύλων του επειδή ήσουν επιφυλακή ή άσκηση κλπ και ήσουν ένα με το αεροσκάφος σου);

Έρχεται το τέλος;

undefined
Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Έρχεται το τέλος; Όχι του κόσμου, αλλά της κυβέρνησης… 

Αυτής των αλήστου μνήμης κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ… 

Και πώς να τα ξεχάσουμε τα κόμματα αυτά… 

Και τι δεν έχουν «προσφέρει» σε αυτή την χώρα!!! 

Μνημόνια, πείνα, δυστυχία, διαφθορά, αυτοκτονίες, διασυρμό, χρηματισμό, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ατιμωρησία, διάλυση της δημόσιας διοίκησης, των θεσμών, του συστήματος υγείας, της παιδείας και δεν έχει τελειωμό ο κατάλογος των «επιτευγμάτων»…

 Και αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μπορεί ακόμη και σήμερα να αμφισβητούν τα λεγόμενα μας, εμείς απλά θα τους υπενθυμίσουμε ότι «ο σιωπών δοκεί συναινείν», με λίγα λόγια όποιος σιωπά δείχνει ότι είτε συναινεί είτε αποδέχεται. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΦΩΤΙΑ.


Σήμερα το Ολυμπία φέρνει στο φως το ντοκουμέντο που όχι απλώς δικαιώνει την Ζωή Γεωργαντά και τους ισχυρισμούς της για την “μέθοδο” που ακολούθησε η ανακρίτρια, αλλά επιβεβαιώνει πλήρως την πρωτοβουλία του Γιάννη Αδαμόπουλου και την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το ίδιο θέμα.


Αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι αποκύημα κάποιας νοσηρής φαντασίας ή προϊόν ιδιοτελούς κριτικής στο έργο ενός λειτουργού της δικαιοσύνης.

 

 Είναι τα ντοκουμέντα της κατάθεσης καίριου μάρτυρα για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και πως αυτή μεταφέρθηκε από την ανακρίτρια στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών. 

Απολύσεις στο στρατό - "Αναμένοντας τις εντολές της τρόϊκας"....

Απολύσεις στο στρατό - "Αναμένοντας τις εντολές της τρόϊκας" Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι καιρός να ειπωθούν αλήθειες στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και η κυβέρνηση μπορεί να βλέπουν τον χώρο ως μία τεράστια δεξαμενή ψήφων από την οποία επιθυμούν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα. 
Πάντα στα χρόνια της μεταπολίτευσης έτσι τον έβλεπαν.
Μόνο που η Εθνική Άμυνα στην Ελλάδα είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό. 
Δεν αναφερόμαστε μόνο στην αυτονόητη αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας. 
Υπάρχει και η άλλη... αποστολή που κάθε μέρα ,όλη μέρα δεκαετίες τώρα την ζούμε: σεισμοί,λιμοί καταποντισμοί ακόμη και τα ...λιωμένα παγωτά στην Σαντορίνη ,όλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ο υπόλοιπος κρατικός μηχανισμός, απλά αδυνατεί να λύσει!

Αυτό το χώρο η κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει με περισσή υποκρισία. Τον “τσάκισε” οικονομικά και ψυχολογικά . Και μετά του είπε “πάλι καλά γιατί μας είχαν ζητήσει και απολύσεις. Και είδατε πόσο καλοί είμαστε, δεν τις κάναμε”!

Την ίδια ώρα όπως αποκάλυψε το Onalert όπου μπορούν να απολύσουν απολύουν! Και στο βάθος το θέμα της απομάκρυνσης στελεχών από τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι υπαρκτό.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ... (VID) Βόμβες από τον υποστράτηγο Γ.Ντζιμάνη: "Αν μας χρειαστούν δεν θα είμαστε εδώ"

Eπιτέλους υπήρξε αντίδραση από την πλευρά εν ενεργεία στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων σε όσα συμβαίνουν στην χώρα και αυτή προήλθε όχι από κάποιον που αποστράτευσαν και κατόπιν εορτής θυμήθηκε τα "στραβά", αλλά από κάποιον εν ενεργεία:

Ο υποστράτηγος Γιώργος Ντζιμάνης, μέχρι πρόσφατα διοικητής του Α'Σώματος Στρατού στην Δυτική Μακεδονία, μπορεί να είναι περήφανος γιατί"δεν μάσησε τα λόγια του" κατά την τελετή κλεισίματος του Α'ΣΣ που επέβαλε η τρόϊκα "για να εξοικονομηθούν πόροι", δηλαδή για να πάρουν οι Γερμανοί τοκογλύφοι και άλλα χρήματα από την Ελλάδα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ''Σας καταστρέψαμε επειδή ήμασταν... αισιόδοξοι'' λέει με θράσος το ΔΝΤ.

Εντελώς ψυχρά τα στελέχη του ΔΝΤ αναφερόμενα στον οικονομικό όλεθρο που έσπειραν στη χώρα σε συνεργασία με τη Γερμανία, παραδέχονται ότι ήταν απλά ''αισιόδοξοι'', όταν επέβαλαν τα μέτρα σταγγαλισμού της ελληνικής οικονομίας. 
 
Συγκεκριμένα ο κορυφαίος οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ολιβιέ Μπλανσάρ, τον περασμένο Ιανουάριο είχε “ταράξει τα νερά” όταν είχε παραδεχθεί πως το ΔΝΤ έκανε λάθος στον υπολογισμό των δημοσιονομικών πολλαπλασιαστών για το ελληνικό πρόγραμμα, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά στην πρωτοφανή βύθιση της χώρας στην ύφεση.
 
Τώρα, ένα έγγραφο εργασίας του ΔΝΤ έρχεται να ανατρέψει τη θεωρία αυτή, αναγνωρίζοντας πως έγινε λάθος στους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές, αλλά αντιτείνοντας πως οι λανθασμένες προβλέψεις του Ταμείου για την εξέλιξη του ελληνικού ΑΕΠ δεν οφείλονται σε αυτό το λάθος, παρά στην υπέρμετρη αισιοδοξία των εκτιμήσεων για ανάπτυξη στη χώρα.

Σε λίγο θα θέλουμε διαβατήριο για να πάμε Θάσο!!! Σσσσσ.... οι επίορκοι ταγοί...αγρόν ήγόρασαν...

Το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος Sea Ranger διεξάγει έρευνες στη παραλία Θημονιά της Θάσου!!!!!

Φωτό από τη παραλία της Θάσου χθες στις 16.00 απόγευμα
Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Τουρκικό ερευνητικό σκάφος, σχεδόν δίπλα στους λουόμενους της παραλίας Θημωνιά της Θάσου, διεξάγει έρευνες.

Οι κάτοικοι έχουν ειδοποιήσαν το Λιμενικό από τις 16:00…χθές το απόγευμα  αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση…

Τα έχει τακτοποιήσει όλα ο.. νέος υπουργός «Εξωτερικών» αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της κυβέρνησης Σαμαρά…mister BENI  

Σε λίγο θα θέλουμε διαβατήριο από τον χαλίφη Ερντογάν για να πάμε Θάσο!!!