Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Η κατάργηση των μετρητών εξαπλώνεται παντού ως κάτι «αναπόφευκτο». Ποιο θα είναι όμως το τίμημα;


Γνωρίζατε ότι το 95 τοις εκατό του συνόλου των πωλήσεων στηΣουηδία γίνονται χωρίς μετρητά; Και ξέρατε ότι η κυβέρνηση της Δανίας έχει ως δεδηλωμένο στόχο την «εξάλειψη των μετρητών» μέχρι το έτος 2030; Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε μια αδυσώπητη πορεία προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά, και πουθενά δεν ισχύει αυτό περισσότερο από ό, τι στη Βόρεια Ευρώπη. 

Στη Σουηδία, εκατοντάδες υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχονται ή δεν διανέμουν πλέον μετρητά, και χιλιάδες μηχανήματα ATM έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Αυτή την στιγμή, τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα αντιπροσωπεύουν μόνο μόλις το 2 τοις εκατό της σουηδικής οικονομίας, και πολλά καταστήματα πλέον δεν διαθέτουν καθόλου μετρητά. 

Η ιδέα μιας πραγματικά cashlesssociety” / «αχρήματης κοινωνίας» θεωρήθηκε κάποτε ότι.....

Σε παράκρουση φανατικοί ισλαμιστές στην Τουρκία με τον Χριστιανισμό: Ντύθηκαν γενίτσαροι και πέρασαν από δίκη τον... Άγιο Βασίλη! [βίντεο]

Οι Τούρκοι φανατικοί "πιστοί" στο μίσος τους για τον χριστιανισμό παρά τα όσα περί κοσμικού κράτους προσπαθούν να διαδώσουν στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια ανατολίτικου παζαριού να κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα καθώς παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως "Ευρωπαίους", στην πραγματικότητα η κοινωνία τους είναι ισλαμιστική που στόχο έχει να δείχνει την ανωτερότητα της έναντι του Χριστιανισμού.
Έτσι σε περιοχή της Τουρκίας φανατικοί ισλαμιστές λίγες μέρες πριν πέρασαν σε δίκη τον...

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ??? (βίντεο)

Αυτές τις μέρες συμβαίνουν πολύ «περίεργα» πράγματα όπως αποκαλύπτει το Russian TV αλλά και κάποιοι μπλόγκερς από την Ιταλία και ....

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!

"Ο ελβετικός Στρατός προετοιμάζεται για ταραχές στην Ευρώπη" 

Ο Ελβετός Α/ΓΕΕΘΑ προειδοποιεί: «Έρχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη λόγω οικονομίας και λαθρομετανάστευσης»


Με απολύτως ζοφερή εικόνα περιέγραψε ο Αρχηγός του ελβετικού γενικού Επιτελείου την κατάσταση στην Ευρώπη έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέσα στο 2016
και μετά μιλώντας για κοινωνικές αναταραχές καλώντας ταυτόχρονα τους Ελβετούς πολίτες να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους καθώς ο τρόπος ζωής τους και η ευημερία μπορεί να τεθούν εν κινδύνω!


Ο αντιστράτηγος André Blattmann σε άρθρο στην ελβετική εφημερίδα Wirtschafts Nachrichten με τίτλο "Ο ελβετικός Στρατός προετοιμάζεται για ....

Γι αυτό η Ελλάδα είναι Κολομβία των Βαλκανίων...παρασιτική , της λαμογιάς και ακυβέρνητη..!

Οι άνεργοι είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες
Toυς ανέργους τους έχουν “γραμμένους”
Για την πολιτική εξουσία, προέχει η διαιώνιση του πελατειακού/κομματικού κράτους,την οποία συνθέτουν σταθεροί και αλλοτριωμένοι στο σύστημα ψηφοφόροι. Οι άνεργοι είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες κι ασταθείς στις επιλογές τους.
«Γιατί να τους ενδιαφέρουν οι άνεργοι; Σε αυτούς λένε δυο-τρεις μπαρούφες, τους υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλλες κι απ’ όσους εξ αυτών είναι κορόϊδα αποσπούν και την ψήφο τους. Αντίθετα, στις γραφειοκρατικές νομενκλατούρες πρέπει να δίνεις εκ των προτέρων. Πείθονται να δώσουν την ψήφο τους επί τη επιδείξει. Υπό αυτή την έννοια, μία αυταρχική εξουσία τους ανέργους τους έχει γραμμένους». Αυτά είπε ο γνωστός Σουηδός οικονομολόγος και....

Θα πέσει πείνα το 2016…

Θα πέσει πείνα το 2016…
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και οι προσφυγικές ροές έχουν δημιουργήσει ένα τρομακτικό παζλ για το νέο χρόνο.
Εκατομμύρια άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το φάσμα της έλλειψης τροφίμων και νερού στις αρχές του 2016, καθώς η ξηρασία και οι πλημμύρες καταστρέφουν σοδειές και θέτουν σε δοκιμασία τις ανθρωπιστικές οργανώσεις σε διεθνές επίπεδο που ήδη προειδοποιούν ότι δυσκολεύονται να καλύψουν τις υπάρχουσες ανάγκες.
Τα ακραία φαινόμενα που ....

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ - EURABIA ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ! (βίντεο)

Σύμφωνα με έρευνα γερμανικών ΜΜΕ το χρήμα ρέει για τους λαθρομετανάστες και το καρπώνονται κάποιοι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις. Ειδικά ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και πανσιόν έχουν θησαυρίσει. Στην Γερμανία το κράτος υποχρέωσε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και πανσιόν να είναι στην διάθεση του κράτους και να φιλοξενούν λαθρομετανάστες.
φοτο1Σήμερα στο Βερολίνο τουλάχιστον  2.000 λαθρομετανάστες μένουν σε ξενοδοχεία , πανσιόν κτλ με κρατικές δαπάνες. 

Για κάθε λαθρομετανάστη οι ξενοδόχοι περνούν περίπου 50 ευρώ την ημέρα από χρήματα των φορολογουμένων φυσικά. 

Στο διάστημα αυτό ανεβήκαν ....

Αυτή Είναι η Αλήθεια «Η ΕΛΛΑΔΑ Ανήκει Στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ..... ΟΧΙ Εις Την ΔΥΣΗΝ» ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΛΛΑΔΑ
Όλα ξεκίνησαν στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια με το περιβόητο «Ανήκομεν εις την Δύσην». 
Το πραγματικό νόημα όμως αυτής της «ρήσης» συμπυκνώνεται με σαφήνεια σε αυτό που βιώνει σήμερα η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας.

Κι η προπαγάνδα για τον εποικισμό της Ελλάδας καλά κρατεί – ΕΤΣΙ θέλουν να γεμίσουν όλη τη Ελλάδα με λαθρομετανάστες!!

3c59dc048e8850243be8079a5c74d079-6-1200x630
Μια ακόμα μικρού μήκους προβοκάτσια  ταινία με τίτλο »Επισκέπτες» παρουσιάζει ο πολυβραβευμένος σε Ελληνικά και Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Για αυτούς ρε που αυτοκτόνησαν καμία ταινιούλα;
Moνο για τους ΛΑΘΡΟ;
Δείτε την

Καλημέρα Ευρώπη! Καλή χρονιά Ευρωζώνη !!

Ένας από τους βασικούς στόχους της συγκρότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν η σύγκλιση των οικονομιών των κρατών μελών της. Τον ίδιο στόχο διακήρυτταν και οι πρωτεργάτες της ίδρυσης της Ευρωζώνης με το κοινό νόμισμα.
Το μέτρο το οποίο χρησιμοποιείται για το αν επιτυγχάνεται ο στόχος αυτός είναι το κατά κεφαλήν Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε Μονάδες Αγοραστικής Δύναμης (ΜΑΔ) ως ποσοστό του μέσου κατά ....

Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση μας στα νύχια των αρπαχτικών! Έχουμε πόλεμο! ΒΙΝΤΕΟ

Ενοποίηση προς τα κάτω
Η ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων αποτελεί κεντρικό ζήτημα στο Πόρισμα της «Επιτροπής Σοφών» – όπως, άλλωστε, και στο τρίτο μνημόνιο και στη φιλολογία των κρατούντων το τελευταίο διάσημα. .

Προβάλλεται μάλιστα με λογικοφανή επιχειρήματα: ως λύση που θα εξασφαλίσει τη δικαιοσύνη, την ισότιμη μεταχείριση μεταξύ των γενεών και εντός της ίδιας γενεάς, την αντιμετώπιση του κατακερματισμού, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, την «ανοσία» (sic!) απέναντι σε πιέσεις επαγγελματικών ομάδων για εξαιρέσεις και ειδικά καθεστώτα.
Ποιος, ωστόσο, μπορεί να πιστέψει ότι αυτός είναι ο πραγματικός τους στόχος; Χωρίς αμφιβολία κανείς. 
Ο πραγματικός τους στόχος -η ενοποίηση προς τα κάτω της ασφαλιστικής «προστασίας» και προς τα πάνω της ασφαλιστικής επιβάρυνσης ....