Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Δείτε και φρίξτε πως λειτούργει το τέρας των Βρυξελλών, η ευρωπαϊκή ένωση, σε 15 λεπτά: Brexit the movie greek subs 1ο Μέρος.

 Brexit the movie
Το πρώτο 15λεπτο της ταινίας BREXIT THE MOVIE υποτιτλισμένο στα Ελληνικά. Γιατί οι Βρετανοί πρέπει να ψηφίσουν έξοδο απο ΕΕ , η γραφειοκρατική ελίτ των Βρυξελλών , οι παροχές και τα προνόμιά τους. Διδακτικό για όλους ...

Εμείς ο λαός παραπλανημένοι και εκφοβισμένοι να παραδώσουμε την Δημοκρατία και την Ελευθερία μας.

Αυτό το φιλμ είναι ένα κάλεσμα και μια κραυγή.

Πρέπει να παλέψουμε για την ανεξαρτησία μας.

Για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και των νόμων υπό τους οποίους ζούμε.

Αυτή είναι η σπουδαιότερη ψήφος για τον καθένα μας στη ζωή του.

Στις εκλογές δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσεις για τους συντηρητικούς

Αυτή τη φορά δεν μπορείς να αλλάξεις γνώμη. Αυτή τη φορά είναι για πάντα.

Σ' αυτό το φιλμ θα δούμε πως λειτουργεί η ΕΕ.

Είναι σαν παράδεισος για τον πολιτικό γραφειοκράτη γιατί είναι εξουσία χωρίς λογοδοσία.

Όταν Τούρκοι βλέπουν τη χώρα τους ως ανάχωμα στα σχέδια της Δύσης…

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2014/08/sykes_picot_map.gif
Η Τουρκία είναι ο μοναδικός φραγμός στα σχέδια της Δύσης για την χάραξη ενός νέου χάρτη της Μέσης Ανατολής δηλώνει Τούρκος καθηγητής της ομάδας Ερντογάν! 

Ο Εμπουμπεκίρ Σοφούογλου καθηγητής ιστορίας, βεβαίως-βεβαίως, δηλώνει πως η Δύση προσπαθεί να επαναχαράξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής 100 χρόνια μετά την πρώτη του χάραξη με την ΣυμφωνίαΣάικς-Πικό. 
 
Ο Τούρκος καθηγητής κατηγορεί τη Δύση ότι επιθυμεί να εφαρμόσει το σχέδιο Σάικς-Πικό 2 διαμελίζοντας χώρες όπως το Ιράκ, η Υεμένη και η Σαουδική Αραβία, με στόχο τη δημιουργία μικρότερων χωρών όπως… το Κουβέιτ.

Φυσικά ο αγαπητός Τούρκος καθηγητής δεν πρέπει να νοιάζεται και πολύ για το Ιράκ ή την Συρία, που παρέλειψε να αναφέρει, ίσως γιατί τον διαμελισμό της επεδίωξε η χώρα του, στο πλευρό ορισμένων Γάλλων φωστήρων. Το ΝΑΤΟ άραγε τι λέει για όλα αυτά;


Αυτό που δεν είπε αλλά υπονοεί ο καθηγητής είναι ο τρόμος της Άγκυρας μήπως.....

Έχουν ανοίξει οι πόρτες του φρενοκομείου για όλους ..

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2016/05/s-300-2.jpg

Σοκ σε Ισραήλ – ΗΠΑ: Ένα τάγμα με 12 πυροβολαρχίες S-300 παραλαμβάνει το Ιράν για αρχή! Θα παραδοθούν και S-400;

Σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Κόζιν, παραδόθηκε στο Ιράν η πρώτη παρτίδα των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300, μεγέθους ενός τάγματος δηλαδή 8 με 12 πυροβλαρχίες! 

Δηλαδή πόσες θα παραδόσει ακόμη; Εκτός και αν θα παραδοθούν ακόμη και S-400 Triumf!

Γίνεται αντιληπτό πως η Ρωσία θωρακίζει το Ιράν έναντι του Ισραήλ και της Σ.Αραβίας ενώ ....

Βίντεο να ανατριχιάσετε: «Χώρα Ελλάδα μας γλυκειά»! Τραγούδι για την πατρίδα από τα Ελληνόπουλα 5 ηπείρων!!!

http://www.koolnews.gr/sites/default/files/styles/950x650/public/wp-content/uploads/2014/07/elliniki-simaia-570-800x533_0.jpg?itok=1h2vKyjj
Αυτό το τραγούδι περικλείει την αγάπη των μαθητών και όλων εμάς για την Ελλάδα μας.

Μπορεί να είναι μίλια μακριά από την Ελλάδα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους μαθητές των Ελληνικών Σχολείων της Ελλάδας και του Εξωτερικού να ενώσουν ταλέντο, αγάπη και μεράκι για να φτιάξουν ένα τραγούδι για την κοινή τους πατρίδα.

Η αξιόλογη προσπάθεια ξεκίνησε με αφετηρία το Greek School of Bucharest »Athena» και ταξίδεψε σε 5 ηπείρους, 9 χώρες και στην οποία συμμετείχαν ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση, Ο Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ!

Ο Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ!

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός μιλάει για τυπογραφικό λάθος και αβλεψία του λογιστή του...(ΟΚ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΣΑΜΕ!!!).


Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, τουλάχιστον όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το OpinionPost.gr, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το ....

Η «ΕΠΕΛΑΣΗ» ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η επίσκεψη του «Τσάρου» και των 170 μάνατζερ ρωσικών κολοσσών!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/05/99%CE%BE.jpg
Η πολύ-αναμενόμενη επίσκεψη του Ρώσου Πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην χώρα μας είναι γεγονός.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο «Τσάρος» θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και αναμένεται να επισκεφθεί και το Άγιο Όρος. 


Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει να πατήσει πόδι στην Ελλάδα 9 περίπου χρόνια και όπως καταλαβαίνετε η αγωνία είναι μεγάλη και τα οφέλη αυτής της επίσκεψης ακόμη μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, μαζί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στην χώρα μας αναμένεται να έρθουν και περίπου 170 μάνατζερ μεγάλων ρωσικών εταιριών όπως η Gazprom η Rosneft και η RZD αλλά....

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ: Στο υπερταμείο η κυριότητα των 71.500 ακινήτων! Δείτε το «χρυσό» χαρτοφυλάκιο που δίνεται «προίκα»

http://www.financialbox.gr/wp-content/uploads/2016/05/ellada-poleitai-600x350.jpg
Η πλήρης κυριότητα και όχι μόνον η διαχείριση των ακινήτων του Δημοσίου περνά στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) και μέσω αυτής στο νέο υπερταμείο, δηλαδή την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΠ).Πρόκειται κατ’ ουσίαν για το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας που κατέχει, μέχρι τώρα, το ελληνικό Δημόσιο, η κυριότητα του οποίου ήταν εν πολλοίς στο υπουργείο Οικονομικών. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 196 του πολυνομοσχεδίου και τις προβλέψεις του για το νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, αυτό απορροφά ως 100% θυγατρική του την ΕΤΑΔ και μαζί της περί τα 71.500 μεγάλα και μικρότερα ακίνητά της μεταξύ των οποίων και 597 νησιά. 

Υπό μια έννοια υποθηκεύονται όλα αυτά ως εγγύηση των δανειστών για τα δάνεια που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι το de facto ανώτατο όργανο του νέου ταμείου, το Εποπτικό Συμβούλιο, τελεί υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της Κομισιόν και τoυ ESM.

Τα 71.500 ακίνητα προκύπτουν από....

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 5.000 ΑΚΙΝΗΤΑ! Τον Ιούνιο αρχίζουν οι πλειστηριασμοί – 30.000 δανειολήπτες στο στόχαστρο – Δείτε ποιοι κινδυνεύουν ..

http://www.financialbox.gr/wp-content/uploads/2016/02/spiti-sfyri-pleistiriasmos-600x280.jpg
ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ: Τον Ιούνιο αρχίζουν οι πλειστηριασμοί – Βγαίνουν στο σφυρί 5.000 ακίνητα!

Ραντεβού με τον πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας τους δίνουν από τον επόμενο μήνα περισσότεροι από 30.000 δανειολήπτες! 


Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν στο στόχαστρο των τραπεζών μέσα στο 2016, με αποτέλεσμα «5.000 ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί», όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Κυριακάτικη Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι .....

Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα και ο μισθός των 7.500 ευρώ. Φτάνει πια! Σας πήραμε χαμπάρι...

Το άλλοθι της σκληρής διαπραγμάτευσης κατέρρευσε και πλέον όλοι οι Έλληνες διαπιστώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τι σημαίνει λαϊκισμός

Έχουν περάσει σχεδόν 16 μήνες από την ημέρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ανέβηκαν στην εξουσία. Σημαία τους τότε η πάταξη της διαφθοράς, η καταπολέμηση της λιτότητας, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των αντισυνταγματικών νόμων και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων.

Ο κουρασμένος και εξαθλιωμένος από τη λιτότητα 5 ετών ελληνικός λαός πιστεύει στα... ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και ανεβάζει στην εξουσία το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου.

Οι πρώτες τους κινήσεις δίνουν θάρρος στον ελληνικό λαό. Κάτι το... ουάου του Βαρουφάκη και το σφίξιμο στο χέρι του Ντάισελμπλουμ, κάτι το κακήν κακώς διώξιμο της Task Force από τα υπουργεία, δίνουν την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει...

Για έξι μήνες περιμέναμε την επισημοποίηση αυτής της αλλαγής. Ακολούθησε το δημοψήφισμα, η περίφημη Σύνοδος Κορυφής των 17 ωρών και μετά... ήρθαν οι μέλισσες!

Ο κ. Τσίπρας έκανε ....

Θα συμφωνήσει η Γερμανία για ελάφρυνση; Με τα μάτια στραμμένα στο Eurogroup οι επενδυτές.

Από πολύ κοντινή απόσταση παρακολουθούν οι διεθνείς επενδυτές τις συζητήσεις για το ελληνικό χρέος αναμένοντας μια λύση ήδη από το Eurogroup της 24ης Μαΐου.

«Ακόμα κι αν η Γερμανία για πολιτικούς λόγους είναι απρόθυμη να
συζητήσει από τώρα τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, θα αναγκαστεί να συμφωνήσει σε μια μορφή ελάφρυνσης, ακόμα κι αν αυτή είναι ήπια. 

Αυτό που προτείνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν είναι βιώσιμο», σημειώνει στο ΑΠΕ ο Πίτερ Βάντεν Χάουτε, επικεφαλής οικονομολόγος της ING Βελγίου για την ευρωζώνη. 

Όπως εξηγεί, η θέση της Ελλάδας μετά και τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που ψήφισε πρόσφατα έχει «ενδυναμωθεί» ως προς το αίτημά της για εκπλήρωση της υπόσχεσης των δανειστών από το 2012 για έναρξη της συζήτησης για τη βιωσιμότητα του χρέους.

«Το Eurogroup της επόμενης Τρίτης είναι κρίσιμο. 

Η συμφωνία θα είναι δύσκολη, αλλά η ΕΕ δεν μπορεί να πάρει το ρίσκο μιας ...

Ισοδύναμα έναντι του “παγώματος” των ειδικών μισθολογίων ζήτησε ο Τσίπρας.

Να καταθέσουν άμεσα προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του “παγώματος” των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων, ζήτησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τους υπουργούς, σε σύσκεψη που συγκάλεσε.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός, κλήθηκαν
οι υπουργοί ...

Ο Πλάτων και η Κρίση...


Του Σπύρου Στάλια*

H κατάλυση των κρατών στην Ε.Ε. γίνεται "από απληστία για αυτό που προβάλλεται ως κυρίαρχο αγαθό. Από την ανάγκη δηλαδή, να γίνει κάνεις όσο το δυνατόν πιο πλούσιος" (Πλάτωνος Πολιτεία 555b). 

Με άλλα λόγια, η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση στηρίζεται όχι στον Δυτικό Ανθρωπισμό, που έχει την παραγωγή του  πλούτου ως όργανο της, αλλά στην αυταξία του πλούτου, που η ιστορία έχει αποδείξει ότι η φιλοδοξία και η αρπακτικότητα, πάνω στην οποία στηρίζεται η παραγωγή του πλούτου, στο τέλος φέρνει αίμα. Ιστορικός αναντίρρητος νόμος.

Λέει ο Θείος Πλάτων επίσης, στην 556a, ότι "οι κερδοσκόποι, κάνοντας πως δεν.....

Γιατί οι Κινέζοι αγοράζουν αποθήκες χρυσού στο Λονδίνο;

Του Κωνσταντίνου Βέργου*

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Η κινέζικη τράπεζα ICBC Standard αγόρασε ίσως τη μεγαλύτερη αποθήκη πολύτιμων μετάλλων στο Λονδίνο. Είναι άραγε μία τυχαία κίνηση, καλύπτει κάποιες ευκαιριακές ανάγκες ή κρύβει κάτι βαθύτερο, που θα άξιζε να δούμε πολύ προσεκτικά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη στερεοτυπική εντύπωση ότι οι Κινέζοι είναι ένας φτωχός, σχεδόν κακόμοιρος, λαός που παρήγαγε ρύζι και φόραγε ψαθωτό καπέλο και μόλις τα τελευταία χρόνια εισήλθε στην αλυσίδα της παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής, παράγοντας φτηνά βιομηχανικά προϊόντα. 

Η πραγματικότητα ίσως είναι λίγο διαφορετική. Ή, ακριβέστερα, ίσως είναι πολύ διαφορετική! Όπως στην αρχαιότητα το εμπόριο στη Μεσόγειο ήταν στον έλεγχο σημιτικών λαών και των Ελλήνων, έτσι και στην ανατολή το εμπόριο στους περισσότερους τομείς, είτε εξ ανάγκης ή λόγω ικανοτήτων, είναι εδώ και καιρό κυρίως....... στα χέρια Ινδών και Κινέζων!

Ρωσία προς Τουρκία: «Μιλάτε για την Κριμαία εσείς που έχετε εισβάλλει και επιβάλλει κατοχή στην βόρεια Κύπρο επί 40 χρόνια;»

TurkInvasionCyprusL2
«Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ»

του Βασίλη Καπούλα

Nέα ηχηρή «σφαλιάρα» έδωσε στην Τουρκία η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία απάντησε  στις προκλητικές δηλώσεις Τούρκων για «κατοχή» της Κριμαίας λέγοντας πως η Άγκυρα είναι αυτή που έχει εισβάλει και κατέχει παράνομα Κυπριακό έδαφος!

Η Μ.Ζαχάροβα υπενθύμισε στην Άγκυρα πώς δημιουργήθηκε....

Η τραγωδία της 15χρονης Μυρτώς...

«Εύχομαι να μπορούσα να τη δω πάλι να περπατάει. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει... Σαν ένα θαύμα…»

Το καλοκαίρι του 2012, η τραγωδία της 15χρονης Μυρτώς, που έπεσε θύμα φρικτής επίθεσης σε παραλία της Πάρου, συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Τρία χρόνια μετά,...

«Θέλουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο»

«Θέλουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο» φώναζαν χορεύοντας στους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στην «Ολονυχτία» απόψε έξω απο την έδρα της οργάνωσης των εργοδοτών της Γαλλίας MEDEF, που βρίσκεται στο Παρίσι. Στην Ολονυχτία συμμετείχαν συμβολικά και «νεκροζώντανοι» πολίτες…
 
γράφει η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ

Γαλλική λογοκρισία και ιστορίες για αγρίους… H τρομολαγνία την στιγμή που καιγόνταν η Γαλλία, θα είχε περισσότερο αντίκτυπο και τριπλό κέρδος (φόβος+δημοσκοπική άνοδος+προσοχή της κοινής γνώμης αλλου),απο άλλη μια συνέντευξη-πλύση εγκεφάλου την περασμένη Τρίτη, όπου…
ο ανώτατος άρχοντας επανέλαβε ξανά ότι....

Η κυβέρνηση είναι ένα τσούρμο κακόμοιροι ηλίθιοι και παλιάνθρωποι μαζί, που νόμιζουν πως παίζοντας το παιχνίδι των τοκογλύφων και του οικονομικού και πολιτικού νεοναζισμού στην Ευρώπη θα γίνουν σεβαστοί απ' τους επαγγελματίες δολοφόνους λαών και θα την γλυτώσουν.

Προσθήκη λεζάντας

Τί γίνεται στην Γαλλία;  Εξέγερση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
     Πώς; Με τεράστιες συγκεντρώσεις, με πορείες, και εκτεταμένα επεισόδια αφού οι γαλλικές δυνάμεις καταστολής χτυπάνε στο ψαχνό.
     Πόσο καιρό γίνεται αυτόΠολύ καιρό. Κοντεύει μήνας.

     Κι εμείς γιατί δεν παίρνουμε είδηση τίποταΓιατί τα ΜΜΕ τηρούν σιγή ασυρμάτου.
     Γιατί; Για να μην ξεσηκωθεί κι εδώ ο λαός βλέποντας πως υπάρχουν κι αλλού αντιδράσεις, και μάλιστα σοβαρότατες, εναντίον της προσπάθειας πανευρωπαϊκής επιβολής της νεοναζιστικής Νέας Τάξης (γερμανικών) πραγμάτων.


     Και ποιόν οφελεί αυτό;  Την ''πρώτη φορά δωσιλογικά'' κυβέρνηση.


     Και πώς, αφού κυβέρνηση και κανάλια βρίσκονται υποτίθεται ''στα μαχαίρια'' για....

Το έγκλημα των εγκλημάτων...

Στη Βραζιλία έχει διεξαχθεί ένα πολιτικό πραξικόπημα, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και της εγχώριας ελίτ, μέσω των οποίων ενοχοποιήθηκε η «αντιδραστική» πρόεδρος της για διαφθορά – η αρχή του τέλους της ελληνικής τραγωδίας .

Σε παλαιότερες εποχές, οι προβλεπόμενες αντιδράσεις των Πολιτών εναντίον της επιβολής της ακραίας νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, μετά την εισβολή και κατοχή της εκάστοτε χώρας με οικονομικά όπλα, κυρίως μέσω της υπερχρέωσης της, εξουδετερώνονταν με ένα βίαιο στρατιωτικό πραξικόπημα – όπως στην περίπτωση της Αργεντινής, της Χιλής κοκ. Στη σημερινή εποχή, οι τρόποι έχουν αλλάξει ριζικά. Ειδικότερα,

(α) είτε εκβιάζεται/παραπλανάται/εξαγοράζεται με έξυπνες μεθόδους ένα «αριστερό» κόμμα να ψηφίσει τα απαιτούμενα ενδοτικά νομοσχέδια της ντροπής, έχοντας προηγουμένως δολοφονήσει την τελευταία ελπίδα των Πολιτών – όπως στην περίπτωση της Ελλάδας (άρθρο), όπου .....

Το μυστήριο του ΔΝΤ..

Θέλει πραγματικά να βοηθήσει αυτή τη φορά το Ταμείο την Ελλάδα, πιέζοντας για την αναδιάρθρωση των χρεών της;Σκοπεύει μόνο να εξοφληθεί από το ESM και να εγκαταλείψει την Ελλάδα στην τύχη της (πηγή); Εάν το κάνει, τότε πώς θα επιβάλλει τη δημιουργία του οικονομικού ΝΑΤΟ; Έχει κάποιον άλλο στόχο, τη Γερμανία ίσως, τον οποίο δεν διακρίνει κανείς;
Δύσκολες οι απαντήσεις, ενώ το μόνο σίγουρο είναι το ότι, η Γερμανία πήρε όλα όσα ήθελε από την Ελλάδα.
Περισσότερα από όσα θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ο κ. Σόιμπλε – οπότε δεν έχει ανάγκη πια ....

Ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων: Ο εισπρακτικός μηχανισμός της Γερμανίας...

82
Ο πρώτος ανεξάρτητος από την Ελλάδα οργανισμός, στα πλαίσια του νέου μνημονίου και του αυτόματου μηχανισμού διόρθωσης του προϋπολογισμού («κόφτης») που μετατρέπουν την Ελλάδα σε πλήρη αποικία των δανειστών της,είναι το «Υπερταμείο» που θα θεσμοθετηθεί πιθανότατα την Κυριακή – αφού αποτελεί το βασικότερο προαπαιτούμενο της αξιολόγησης και της Γερμανίας.
Το Ταμείο αυτό, στο οποίο θα ανήκουν το ΤΑΙΠΕΔ (ταμείο αποκρατικοποιήσεων, μέσω του οποίου θα λεηλατηθεί η δημόσια περιουσία), το ΤΧΣ (μετοχές του δημοσίου στις τράπεζες, μέσω των οποίων θα υφαρπαχθεί η ιδιωτική περιουσία με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς), καθώς επίσης τα δικαιώματα εξόρυξης του ενεργειακού μας πλούτου, θα λειτουργεί υπό ξένη διοίκηση και εποπτεία, με τη μορφή ενός εγγυητικού κεφαλαίου έναντι των δανείων της χώρας μας – ενώ δεν θα έχει κανένα δικαίωμα αποφάσεων ούτε η ελληνική κυβέρνηση, ούτε η Βουλή, ούτε η Δημοκρατία!
Ο δεύτερος τώρα ξανά ανεξάρτητος από την Ελλάδα οργανισμός, θα είναι ....

Η υλική απογύμνωση των Ελλήνων από τα περιουσιακά τους στοιχεία και όχι μόνον...

Δρομολογείται σήμερα Κυριακή η απογύμνωση των Ελλήνων από τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ συνεχίζεται ο ψυχικός βιασμός τους – όπως περιγράφεται στη Δίκη του Κάφκα, όπου της πλήρους υποταγής προηγείται ο απόλυτος εξευτελισμός του ατόμου.

Η αριστερή κυβέρνηση έχει αναδειχθεί στο όπλο αιχμής του πρωτόγνωρου διπλού πειράματος/εγκλήματος που διενεργείται στην Ελλάδα – με το οποίο

(α) αφενός μεν επιβάλλεται πραξικοπηματικά ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός, με την ιδιωτικοποίηση των πάντων – καθώς επίσης με την πλήρη αδιαφορία όσον αφορά το εθνικό σύνταγμα και τη διεθνή νομιμότητα των δανειακών συμβάσεων/μνημονίων

(β) αφετέρου υποδουλώνεται οικονομικά μία χώρα, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση εκ μέρους των κατοίκων της – οι οποίοι έχουν προδοθεί βίαια από τις επιλογές τους και έχουν αποπροσανατολισθεί εντελώς, ενώ έχουν πεισθεί πλέον ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εκτός από το Γολγοθά (μαρτυρική ανάβαση και σταύρωση).

Το πραξικόπημα της αριστεράς είναι ....

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ" ΒΙΝΤΕΟ.

Με την βοήθεια του Θεού και την ευχή των προγόνων μας και με την ιερή πίστη μας στο τίμιο αγώνα μας
την απο Λαϊκό Δικαστήριο παραδειγματική τιμωρία όλων των συνεργατών τους όσο υψηλά και αν ευρίσκοντο με την παράλληλη δήμευση των περιουσιών τους στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας μέχρι συγγένειας 3 ου βαθμού, την κατάργηση της κληρονομικής Δημοκρατίας και την αναγέννηση της Πατρίδας ,με σύνθημα αυτό που μας άφησαν οι προγονοί μας σαν ιερή παρακαταθήκη.
Αδέλφια Συνέλληνες όπου γης! Από τα βάθη των αιώνων, μας ατενίζουν όλοι εκείνοι ,οι οποίοι λάμπρυναν την Ελληνική Ιστορία, δια να διατηρήσουν την ελευθερία τους και να παραδώσουν στις επόμενες γενεές μια Πατρίδα ελεύθερη και ευημερούσα :Oι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι Τριακόσιοι του Λεωνίδα και οιΝεώτεροι του Αλβανικού έπους.

Μας ατενίζουν οι αγωνιστές του 1821 ,οι οποίοι μας δίδαξαν, ότι η......

Έτσι ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο πόλεμο η Ρωσία.

russia-war
«Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αύξησαν τις πολεμικές τους ικανότητες κατά 32% τα τελευταία τρία χρόνια, όπως ενημέρωσε», δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας , Σεργκέι Σοιγκού, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τον παγκόσμιο πόλεμο που έπεται.

Όπως σημείωσε, το ΥΠΕΘΑ έχει προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έχουν συνεισφέρει στην επιτυχημένη πραγματοποίηση στρατηγικών ασκήσεων σε Αρκτική, Κριμαία και Μεσόγειο, σε απομακρυσμένες ναυτικές ζώνες και στον παγκόσμιο εναέριο χώρο.

Μάλιστα τόνισε πως το τελευταίο έτος το επίπεδο εκπαίδευσης του στρατιωτικού προσωπικού έχει αυξηθεί κατά 65%, ενώ εφαρμόζονται νέες....

Αμερικανοί και Τατάροι ονειρεύονται: Ο Πούτιν θα έχει το τέλος του Χίτλερ.

tataroi-1
Δηλώσεις του επικεφαλής «των Τατάρων της Κριμαίας», Μουσταφά Αμπντουλτσεμίλ Κιρίμογλου, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης .

Από τον Καναδά που βρίσκεται ο τουρκοτατάρος αρχηγός, πιόνι της Άγκυρας και των Αμερικανών, δήλωσε ότι «Ο Πούτιν θα ....

Η Τουρκία συμφώνησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες να στείλουν οι ΗΠΑ και άλλα πλοία στο Αιγαίο......

Η Τουρκία συμφώνησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες να στείλουν οι ΗΠΑ και άλλα πλοία στο Αιγαίο για να περιπολούν και να… τηρείται καλύτερα η «τάξη», όπως ανακοίνωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ, με την χαρακτηριστική φωτογραφία της χειραψίας με σημασία, του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαλούσογλου, με τον Αμερικανό συνάδελφο του, Τζων Κέρυ.
Όπως αναφέρεται, στην διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ που έγινε στις Βρυξέλλες, συναντηθήκαν οι υπουργοί Εξωτερικών ΗΠΑ και Τουρκίας και συμφώνησαν να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση στο Αιγαίο και για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ θα στείλουν ακόμα περισσότερα πολεμικά πλοία να ....