Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΞΕΠΑΤΩΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ....ΤΩΡΑ !!!!!

Αυτό το παμφάγο βαρέλι...
Το σαρκοφάγο...το άπατο...
Αυτό που καταπίνει οικογένειες,νοικοκυριά,επιχειρήσεις.
Αυτό που αλέθει εισοδήματα καιδικαιώματα.
Αυτό που ξερνάει φόρους, Φασισμό και ΜΑΤ.

Σκοτώστε το Βαρέλι...

Τα απίστευτα οφέλη του σύκου: Η απόλυτη υπερτροφή του καλοκαιριού - Δείτε που οφελεί!!!

Με τη μοναδική του γλυκιά γεύση και το... λαστιχωτό εσωτερικό, γεμίζει το στόμα μας με την πλούσια σύστασή του. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα, το οποίο όχι μόνο μας γλυκαίνει αλλά και μας οφελεί όσο δεν φαντάζεστε!

Τα σύκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά σάκχαρα, ανόργανα άλατα και διαλυτές ίνες, όπως αναφέρει το xorisorianews. 


Είναι πλούσια σε ορυκτά, συμπεριλαμβανομένου του καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου και χαλκού και είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών Α, Ε και Κ που συμβάλλουν στην....

Από τα κόκκινα δάνεια, σύντομα και στα κόκκινα νοικοκυριά με ότι αυτό συνεπάγεται....

149
*Ίσως και να μην προλάβουν να εισπράξουν φόρους και να κατασχέσουν περιουσίες…

Με τους φόρους και με τις νέες μειώσεις που ανακοινώνονται, δεν θα μπορούν ούτε οι ενήμεροι δανειολήπτες να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους. 


Επομένως θα κατασχεθούν και τα δικά τους σπίτια, ενώ μάλλον θα έλθει σύντομα η σειρά των καταθέσεων.

«Στην Ισπανία λίγα πράγματα είναι πιο τρομακτικά από το να δεις την αστυνομία να στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Έρχονται ξημερώματα. Αποκλείουν την περιοχή γύρω από το σπίτι σε απόσταση δύο τετραγώνων. Αν οι ένοικοι δεν ανοίξουν την πόρτα, τότε....

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/greece_sold.jpg
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΔΕΚΟ ΣΤΟΥΣ «ΓΥΠΕΣ»!

ΔΕΗ, ΕΑΣ, ΟΣΕ, ΜΕΤΡΟ, ΔΕΣΦΑ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», ΕΑΒ, ΕΛΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΛΙΣΤΑ.


Το κόλπο για να αποκτήσουν μετοχές και να μετέχουν στο ΔΣ (χωρίς ούτε 1 ευρώ) εξαγοράζοντας «κόκκινα» δάνεια, για τα οποία ούτως ή άλλως εγγυάται το Δημόσιο.

Ιούνιος στο αγρόκτημα - Τι φυτεύουμε, καλλιεργούμε και τρώμε τον Ιούνιο .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeGCcj3MJxwnmOMjpMVWUq9G9nhUy3L-4mNspb1SRio6eKEuuhp-ADyYbvz-M8zPyEJIZXzr06j1qPnxmh7mum1YLZgoLNkzNHjjNMnYpb1mrV9toEvKbZBw-5SRR0iFKFLiEAZJ2RJo8b/s200/Pumpkin+vegetable+spaghetti+with+flower.jpg

Σπέρνουμε: Καλαμπόκια, φασόλια, κολοκύθια.


Μεταφυτεύουμε: Ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια, κολοκύθια.


Συγκομιδή:


Δημητριακά-όσπρια: σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, φακές, ρεβύθια, φασόλια.

Λαχανικά: Κολοκύθια, αγγούρια, πιπεριές, φασόλια, κρεμμύδια, σκόρδα, φράουλες, καρότα, παντζάρια, σπανάκια, σέσκλα, βλίτα, αντράκλα, ....

Η κυβέρνηση παρέδωσε στα funds και τα δάνεια πρώτης κατοικίας κάτω των 140.000 ευρώ .

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/daneia-708_4.jpg?itok=gaoPBYS7
«Φύλλο και φτερό» έγινε η πρόταση της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια, καθώς μετά τη χθεσινή τροπολογία, παραδόθηκαν στα funds και τα δάνεια πρώτης κατοικίας κάτω των 140.000 ετών.

Μαζί με αυτά επιτρέπεται η πώληση και των δανείων με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, τα οποία είχαν εξαιρεθεί και αφορούν ακόμη και δάνεια που έχουν δοθεί σε σεισμόπληκτους ή πυρόπληκτους δανειολήπτες. 

Ετσι, χωρίς προστασία βρίσκονται πλέον και τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε χαρακτηριζόμενες ευάλωτες ομάδες (σεισμόπληκτους, πυρόπληκτους και θύματα λοιπών φυσικών καταστροφών).

Με την ίδια τροπολογία επιδεινώνεται και....

Σαν σήμερα το 469π.Χ. ή 470 π.Χ.: Γεννιέται ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης, που σημάδεψε όλη την ανθρωπότητα!

Ο Σωκράτης έζησε στην Αθήνα (470π.Χ. ή 469π.Χ. - 399π.Χ.), ήταν Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Ελληνικού και παγκόσμιου πνεύματος και πολιτισμού και ένας από τους ιδρυτές της Δυτικής φιλοσοφίας.

Ενδεικτικό της σημασίας του για την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία είναι ότι όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι πριν από αυτόν ονομάστηκαν Προσωκρατικοί. Αναρίθμητοι είναι οι μελετητές που έχουν ασχοληθεί με τον Σωκράτη, στους αιώνες που ακολούθησαν το θάνατό του, πολλοί από τους οποίους είναι ιδιαίτερα φημισμένοι! 

Είχε έναν πολυάριθμο κύκλο πιστών φίλων, κυρίως νέων από αριστοκρατικές οικογένειες, απ' όλη την Ελλάδα. Ορισμένοι από αυτούς έγιναν γνωστοί ως ιδρυτές φιλοσοφικών σχολών διαφόρων κατευθύνσεων. 

Οι γνωστότεροι ήταν ο Πλάτωνας και ο Αντισθένης στην Αθήνα, ο Ευκλείδης στα Μέγαρα, ο Φαίδωνας στην Ηλεία και ο Αρίστιππος στην Κυρήνη. Οι κυριότερες πηγές για την ζωή του είναι.....

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΑ» ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;

Ιούνης στην Ελλάδα της «Ευρώπης», στην Ελλάδα του ευρώ, των τοκογλύφων, στην Ελλάδα που έχει ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ στους …. «δανειστές», και στα λοιπά ΚΟΡΑΚΙΑ χωρίς να αντιδρά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, στην Ελλάδα των «συμφωνιών και των κόκκινων γραμμών» που θέτει η κυβέρνηση της, στην Ελλάδα που έχει ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τους Έλληνες.

Ωπα, διόρθωση εδώ, σε αυτό το τελευταίο!


ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, οι οποίες είναι ουσιαστικά ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

Έτσι είναι Συνέλληνες, η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα «κυβερνήσεις» των τελευταίων σαράντα χρόνων, είναι οι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων.


Πως είπατε; Διαφωνείτε; Τότε, μάλλον ....

Εγκαταλείποντας το Ευρώ: Ένας Πρακτικός Οδηγός!

Εισαγωγή ενός νέου νομίσματος σε ισοτιμία 1 προς 1 με το ευρώ την 1η ημέρα της εξόδου από την ευρωζώνη και η μετατροπή όλων των μισθών, τιμών, δανείων και καταθέσεων στο καινούργιο νόμισμα. 
Τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα σε ευρώ θα παραμείνουν σε χρήση για μικρές συναλλαγές για διάστημα έως 6 μήνες.
Πώς θα γίνει αυτό; Οι βασικοί συντελεστές της κυβέρνησης συναντώνται μυστικά ένα μήνα πριν να ανακοινωθεί δημόσια η ημέρα εξόδου – ‘D’ Day. Οι εταίροι στην Ευρωζώνη, το ΔΝΤ και άλλοι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί ενημερώνονται σχετικά με την ‘D’ Day, τρείς ημέρες πριν (D-3) –κατά προτίμηση ημέρα Παρασκευή – με δημόσια ανακοίνωση ότι η μετάβαση στο νέο νόμισμα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας . 
Αμέσως μετά την ανακοίνωση…αυτή, οι εγχώριες τράπεζες και το χρηματιστήριο κλείνουν ώστε να αποφευχθεί η φυγή κεφαλαίων.
Τα παραπάνω, δεν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε εξαγγελίες-δημοσιεύματα του ‘lobby της δραχμής’ για την ‘επόμενη’ ημέρα. Τα παραπάνω, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απόσπασμα της οικονομικής μελέτης της εταιρείας συμβούλων ....

Ρίτσος: “πείτε και το πατερμώ σας πρι πλαγιάστε”

Του Στέλιου Παπαθεμελή*
Καραγκιοζλίκια του νεοσουλτάνου με αφορμή την επέτειο της Αλώσεως. Παραλήρημα του νάρκισσου ως νέου.. Πορθητή. Συρφετός εκατομμυρίου νεογενιτσάρων να ουρλιάζει έξω από την Αγιά Σοφιά, απαιτώντας να ξαναγίνει τζαμί…
Το νόημα της 29/5/1453 συνόψισε με θαυμαστό τρόπο ο Γέρος του Μοριά στον διάλογό του με το ναύαρχο Άμιλτον: «Όταν επήραμε το Ναύπλιο, ήλθε ο Άμιλτον να με ιδεί, μου είπε ότι Πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμόν και η Αγγλία να μεσιτεύσει. 
Εγώ του αποκρίθηκα, ότι, ‘Αυτό δεν γίνεται ποτέ. Ελευθερία ή Θάνατος. Εμείς καπετάν ‘Αμιλτον, ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάμαμεν με τους Τούρκους. Άλλους έκοψε, άλλους εσκλάβωσε με το σπαθί και άλλοι, καθώς  εμείς, εζούσαμε  ελεύθεροι  απο γενεά σε γενεά. Ο Βασιλεύς  μας εσκοτώθη, καμμία συνθήκη δεν έκαμε, η φρουρά του είχε παντοτεινόν πόλεμον με τους Τούρκους και δυο φρούρια ήτον πάντοτε ανυπότακτα». 
Με είπε: «Ποια η βασιλική φρουρά του, ποια είναι τα φρούρια;»–»
Η φρουρά του Βασιλέως μας είναι οι λεγόμενοι κλέφται. 
Τα  φρούρια η Μάνη και το Σούλι και τα Βουνά». Και η φοβερή κατάληξη: «Έτσι δεν με ωμίλησε πλέον»!(Απομνημονεύματα, επιμ. Βαλέτα, Α΄σελ. 179).
Ασύγγνωστα λάθη και παραλείψεις του νεότερου Ελληνισμού μας στέρησαν την επανελλήνιση…

Η εξέγερση της Γαλλίας.

ΕΙΚΟΝΑ---Γαλλία,-Γερμανία
Αν και οι διαδηλωτές μας εξευτελίζουν, με το σύνθημα «εμείς δεν είμαστε Έλληνες», αντιδρώντας μαζικά και από κοινού στις προσπάθειες να επιβληθεί βίαια ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός στη χώρα τους, ίσως δεν έχουν καθόλου άδικο   
«Εάν ο πρόεδρος Putin συμπεριφερόταν όπως ο Hollande σήμερα, η δήθεν δημοκρατική Ευρώπη θα τον είχε κατασπαράξει – με πρώτη τη Γερμανία. Όταν όμως ο Γάλλος πρόεδρος επιτίθεται στον πληθυσμό της χώρας του με τις πλέον βίαιες μεθόδους ενός αστυνομικού κράτους, θέλοντας να επιβάλλει δικτατορικά μία «μεταρρύθμιση» της εργατικής νομοθεσίας προς όφελος των αγορών, λειτουργώντας επί πλέον με έναν ποινικά κολάσιμο τρόπο, κανένας δεν διαμαρτύρεται – έτσι και αλλιώς όχι το πολιτικό καθεστώς.
Πρόκειται άλλωστε για την επιβολή της ακραίας νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας εναντίον των Πολιτών, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Επομένως, για τα ενδιαφέροντα των ισχυρών ελίτ, τις οποίες υπηρετούν έμμισθα όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί» (H.B., Γερμανός δημοσιογράφος).

Άρθρο

Μία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση στη Γαλλία περιορίζει δραστικά τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως καμία άλλη προηγούμενη δεν είχε τολμήσει ποτέ μέχρι σήμερα –θυμίζοντας την Ελλάδα, όπου....

ΑΙΜΑ Κ’ ΙΔΡΩΤΑ. ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ!

Φίλοι μου, αν τυχόν αναρωτιέστε γιατί σιωπώ πολιτικώς το τελευταίο διάστημα είναι γιατί απλούστατα δεν έχω κάτι πλέον να σας πω.

Η σκανδαλώδης σιωπή και η εξευτελιστική αδιαφορία των Ελλήνων για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, με οδηγούν σε ένα συμπέρασμα και μόνο. 
Είμαστε … «πρώην Έλληνες» και νυν απατρίδες.
Εδώ που φτάσαμε μόνο με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα διώξουμε το «τέρας» από τη πατρίδα μας. Κι έως τότε … απλά δεν έχουμε πατρίδα
Η δική μου λοιπόν πρόταση είναι: Παύση πληρωμών προς όλες τις κατευθύνσεις.
Εδώ και τώρα… ένα οργανωμένο κίνημα με συντεταγμένες δυνάμες, με μοναδικό σκοπό τη παύση…

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ BREXIT ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Τραπεζικό BrexitΛίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Βρετανία στις 23 Ιουνίου, για την έξοδο ή όχι της χώρας από την ΕΕ, οι τραπεζικοί οίκοι επανέρχονται και στέλνουν σαφείς προειδοποιήσεις για χιλιάδες περικοπές θέσεων εργασίας και αλλαγή της έδρας τους. 
Το Λονδίνο είναι το ευρωπαϊκό κέντρο για τις παγκόσμιες επενδυτικές τράπεζες. 
Δεκατέσσερις εξ αυτών απασχολούν περισσότερα από 60.000 άτομα σ’ αυτήν την πόλη αλλά φαίνεται τώρα πως η πρωτεύουσα της Βρετανίας δεν είναι «αναντικατάστατη». 
Οι τράπεζες της Wall Street έχουν ήδη καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να είναι προετοιμασμένες στο ενδεχόμενο Brexit.
Eάν η Βρετανία ψηφίσει την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ενωση, τότε είναι πιθανό κάποιες ……..
αμερικανικές τράπεζες να αποφασίσουν να ματαιώσουν δραστηριότητες που επηρεάζουν και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη. 

Μια τέτοια απόφαση θα επιβεβαίωνε τους φόβους που έχουν εκφραστεί τον τελευταίο καιρό για αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ε.Ε. από ένα Brexit. 

Oι πέντε μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες απασχολούν 40.000 άτομα στο Λονδίνο, δηλαδή περισσότερα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Το Λονδίνο εξυπηρετεί τις ....

ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Στο "φως" τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στο εξωτερικό: Kαταθέσεις, ομόλογα, ακίνητα, θυρίδες κλπ.! - Εδωσε την εντολή ο ΟΟΣΑ.

Νέα δεξαμενή για συλλογή φόρων ανοίγει από το 2017 για τις ελληνικές φορολογικές αρχές, καθώς το σύστημα Αυτόματης Ανταλλαγής Πληροφοριών του ΟΟΣΑ δίνει το «πράσινο φως» για παγκόσμια πρόσβαση του υπουργείου Οικονομικών στα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, σε έξι μήνες οι ελληνικές φορολογικές αρχές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια, μερίσματα, τόκους, ασφαλιστήρια συμβόλαια και ....

5000 ευρώ πρόστιμο σε άνεργο 49χρόνο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα γιατί πουλούσε σκόρδα...

Οι αστυνομικές αρχές του Αλμυρού Μαγνησίας έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

Μετά τις υποθέσεις του κουλουρά. του καστανά και της γιαγιάς με τα σπανάκια, άλλο ένα γερό χτύπημα στην φοροδιαφυγή κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, που τσάκωσαν επ' αυτοφώρω έναν... κακομοίρη την ώρα που πωλούσε...

Το Αίμα νερό δεν γίνεται-Μεγάλη Ελλάδα για πάντα ζεις! «una faccia una razza» ΒΙΝΤΕΟ.


''Οπαδοί της Νάπολη φωνάζουν «noi siamo Partenopei» δηλαδή «Εμείς είμαστε Παρθενοπαίοι - Έλληνες» την ώρα του Ιταλικού ύμνου''
ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ή το ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ των κατοίκων της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ (ΝΕΑΠΟΛΙΣ – NAPOLΙ)

Την στιγμή που στη Ελλάδα οι ανθέλληνες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Φυλή σε όλη την Μεσόγειο ξυπνάει το Ελληνικό κύτταρο του αρχαίου και σύγχρονου Ελληνικού Κόσμου.
Για την ιστορία η Νάπολη είναι η ομάδα των Ελλήνων άποικων της μεγάλης Ελληνικής Αυτοκρατορίας.
Η πρώτη πόλη (Παρθενόπη) ιδρύθηκε από Έλληνες της Κύμης ( ή της Χαλκίδας ), Ελληνική αποικία της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο - 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη.
Η αποικία αυτή ...

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: Με ποιο τρικ κόβουν 150 ευρώ από μισθούς, συντάξεις.


Συνεχίζονται οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις στρατιωτικών με διάφορα μέτρα που κόβουν λίγο λίγο το πενιχρό τους εισόδημα.
Μετά από επικοινωνία του ΓΕΝ με την αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους οι τροποποιήσεις αναφορικά με το χρόνο ασφάλισης θα λάβουν χώρα από 1-1-2017. 
Κατόπιν αυτού όσα στελέχη κατετάγησαν...από 1-10-1990 και έντευθεν δύναται έως 31-12-2016 και εφόσον το επιθυμούν να αναγνωρίσουν το διπλάσιο χρόνο ασφάλισης με το υφιστάμενο καθεστώς ήτοι σε ποσοστό 6,67% επι των συντάξιμων αποδοχών.
Η αναγνώριση συνεπάγεται και αυτόματη μείωση στο μισθό από 100 έως 150€, αναλόγως κατηγορία προέλευσης και η οποία μείωση θα ...

Το State Department ισοπέδωσε τα όνειρα του Ερντογάν! “Μείνε μακριά από τη Συρία...”

Για μία ακόμη φορά οι ΗΠΑ αδειάζουν την Τουρκία, την ώρα που η χώρα έχει ανοίξει παντού μέτωπα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αμερικάνοι διέταξαν τους Τούρκους να μην ασχολούνται με ότι συμβαίνει στη Συρία, καθώς είναι υπόθεση εκτός των συνόρων τους, η οποία πολύ απλά δεν τους αφορά.

Ο εκπρόσωπος του State Department, Τζον Κίρμπι, δήλωσε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πρόκειται να επιλεέξει μεταξύ της Τουρκίας και των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Εκείνος είχε προτείνει κοινή στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία κατά ...

Ραγδαίες εξελίξεις:Η Γερμανία κόντρα στην Τουρκία και στη μέση το Αιγαίο...

Ένα ακόμη μέτωπο άνοιξε η Τουρκία, λίγο μετά το χαστούκι που δέχτηκε από την Κάτω Βουλή της Γερμανίας, η οποία πέρασε ψήφισμα για την αναγνώριση...της γενοκτονίας των Αρμενίων. 

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ακολουθώντας τις οδηγίες Ερντογάν, προχώρησε στην ανάκληση του Τούρκου πρέσβη στη Γερμανία, προκαλώντας ακόμη περισσότερες ρωγμές στις σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας.

Την ώρα που ο Ερντογάν παρακαλεί για μία θέση στην Ε.Ε., το πλήγμα αυτό τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ολοένα και περισσότερα κράτη αναγνωρίζουν την γενοκτονία των Αρμενίων. 

Αυτό σημαίνει πως ...

Η Παρακαταθήκη του και η αθυροστομία του ....
























Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν φημιζόταν μόνο για τις ικανότητές του να οδηγεί τους άνδρες του σε συνεχείς νικηφόρες μάχες εναντίον των Τούρκων. Ο ανταρτοπόλεμος που επέβαλε τους τσάκιζε.Ήταν γνωστός και για τον..τσαμπουκά του και την απίστευτη αθυροστομία του. Οι απαντήσεις που έστελνε στον αντίπαλο είναι