Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

«Πᾶρε μας μανούλα μας στὸ σπίτι κι ἐμεῖς δὲν θὰ πεινᾶμε…»

undefined
Βρέθηκα σήμερα σε ένα νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα όπου φιλοξενεί παιδιά, που αδυνατούν οι γονείς να τους προσφέρουν ακόμη και την απαραίτητη διατροφή!!!

Εκεί λοιπόν εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό.

Μια μητέρα επισκέφθηκε τα παιδιά της για να μείνει λίγο μαζί τους, πέρασε η ώρα με αγκαλιές χαρές και παιχνίδια.


Ήρθε η ώρα όμως που έπρεπε να φύγει.


Κλάματα, τα μικρά κρατούσαν την μανούλα με τα χεράκια τους τόσο .....

Τα εγκλήματα των τραπεζιτών θα πληρώσουν ΟΛΟΙ οι καταθέτες στην Ελλάδα. - ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ.

undefined
Για να μην τρέφουμε αυταπάτες.

Το κούρεμα των ομολογιούχων ήταν η αισχρότερη, αντεθνική πράξη που έχει γίνει στη νεότερη Ελληνική ιστορία. 


Διαχρονικά τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ήταν η ασφαλέστερη μορφή
αποταμίευσης η οποία ήταν εγγυημένη από το ίδιο το κράτος.

Οι καταθέσεις στις τράπεζες για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, είναι “εγγυημένες” από το ίδιο κράτος που γκρέμισε την ισχυρότερη μορφή εγγυοδοσίας. “Μέχρι το ποσό των 100,000 Ευρώ”.

Είναι αυτονόητο λοιπόν το επερχόμενο κούρεμα στις καταθέσεις, με πρώτο βήμα αυτές που υπερβαίνουν τις 100,000 Ευρώ, τις οποίες το κράτος “δεν εγγυάται”, με την βούλα του πρόσφατου Eurogroup. Υπάρχει πλέον το δεδικασμένο της Κύπρου.

Δεν είναι βλάκας ο κάθε κύριος....

Το ότι ο υπουργός προστασίας του πολίτη συντρώγει με καταδικασμένο απατεώνα, δεν προβλημάτισε κανέναν έτσι;

Πριν από λίγες ημέρες, ο καταδικασμένος απατεώνας Σόρος που έχει ενεργό ρόλο στο έγκλημα κατά της Ελλάδας, παρέθεσε δείπνο στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανια” όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα προσκεκλημένος ήταν και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Δένδιας.

Βάσει του θεσμικού του ρόλου, ο κύριος Δένδιας θα έπρεπε να μας προστετεύει από τους καταδικασμένους απατεώνες και όχι να συντρώγει μαζί τους. Όπως επίσης, η προσπάθεια για την “προστασία του πολίτη” επιβάλλει αν μη τι άλλο, την …

ΤΖΑΜΙ ΓΙΟΚ! (προς το ΠΑΡΟΝ)

Τα λεφτά δεν είναι πολλά, μόλις 946.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν, διότι το δημόσιο είναι ο μέγας μπατακτσής, ενώ το «πρότζεκτ Τζαμί» είναι πολύ μπλεγμένο νομικά.  

Ο αποχαρακτηρισμός των 17 στρεμμάτων του «Ναυτικού Οχυρού» δεν είναι σίγουρος , και η προσφυγή Σεραφείμ στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει καλές προοπτικές επιτυχίας. Έτσι, «απορία ψάλτου βηξ». 

Ο διαγωνισμός για την κατασκευή του σουνίτικου τεμένους στον «Ελαιώνα» στην καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, απέβη άγονος, καθώς ...

Στις επάλξεις για την αργία της Κυριακής. Με εντολή του Εβραϊκού λόμπυ η κατάργηση της , λέει ο Εθνάρχης ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Ο Ὑπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης τόλμησε να γίνει νέος Ἠρόστρατος για να κατάργηση με νομοθέτημα την ημέρα του Κυρίου, την οποία καθόρισε στις 7 Μαρτίου τοῦ 321 ὁ ἅγιος Ἰσαπόστολος καί Θεόστεπτος Αὐτοκράτωρ Κωνσταντῖνος ὁ μέγας, αναφέρει ο μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ σε δήλωση του, για την κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Αυτή η ενέργεια όμως έχει την συναίνεση του Πρωθυπουργού και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την πρόσκληση του κ. Πρωθυπουργοῦ στις ΗΠΑ για την ποία αγωνίζετο επί μήνες με μεσίτες τους προύχοντες του Ἑβραϊκοῦ λόμπυ των ΗΠΑ. 

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕTAI TO ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

Εδώ και 3 χρόνια έχουμε πάψει να είμαστε κυρίαρχο κράτος και έχουμε γίνει “Μπανανία” και “Προτεκτοράτο” των Γερμανών και των διεθνών τραπεζο-τοκογλύφων.

Εγχώρια πολιτικά “ανδρείκελα” έχουν μετατραπεί σε .
πειθήνια όργανα της Μέρκελ και του Σόιμπλε οι οποίοι τους κρατούν στο “χέρι” λόγω των μιζών που τους έδωσαν κατά καιρούς μέσω της Siemens και του Χριστοφοράκου τον οποίο φυγάδευσαν και προστατεύουν ακόμα και σήμερα ως .....

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ: "ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ"...... Η ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ??

Πριν από λίγο η καγκελάριος Μέρκελ σε συνάντηση της με τον Σλοβένο Πρωθυπουργό αναφέρθηκε και στο κατά διαταγήν πρόγραμμα της τρόικας στην ΕΛΛΑΔΑ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο . 

Συγκεκριμένα η κ Μέρκελ τόνισε....

Wall Street Journal: «Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχρεώσει τα δάνεια της διάσωσής της».

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα δάνεια και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να την αφήσει στη μοίρα της, υποστηρίζεται σε σχετικό βίντεο που προβάλλει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Wall Street Journal.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι.....

ΤΕΛΟΣ !! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.......ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 ...!!!

undefined

Δείτε απόσπασμα από το μνημόνιο του Φεβ.2012 .... 

«Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίαs και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V_1_ΕΛΛ

Εξορθολογισμός και καλύτερη στόχευση της κοινωνικής δαπάνης.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ξεκινήσαμε μεταρρυθμίσεις για να περιορίσουμε την προβλεπόμενη αύξηση στη συνταξιοδοτική δαπάνη κάτω των 2 ½ ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ μέχρι το 2060.....

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ .....

 ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΑΣ.

Αλλος στην μουσικη,αλλος στον αθλητισμο,στους καθε λογης ηρωες,σε εκεινους που θελαμε να φτασουμε.

Τωρα μεγαλωσαμε-εγω ειμαι 50-το προτυπο μου αλλαξε,γιατι;

Βασικα αλλαξα εγω,δεν ειμαι αυτος που ημουν στα 25.

Αλλαξα ομως πριν απο καποια χρονια,οταν "ειδα" καποιες καταστασεις,καταστασεις που πριν ονομαζα συνομωσιολογια.

Σημερα ακουω τους .....

Πνευματικοί άνθρωποι και οι γνωστοί σάλιαγκες ....

Πνευματικός είναι ο άνθρωπος που παράγει πνευματικό έργο και ταυτόχρονα δεν συναλλάσσεται με την εξουσία, αντιλαμβάνεται τις ιστορικές στιγμές προτού αυτές χαρακτηριστούν ιστορικές, είναι δηλαδή  η κεραία της κοινωνίας, και δεν μπορεί να σιωπήσει, δεν μπορεί ....

Το πείραμα του βατράχου - Οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά να βράσουν!

«Αν ρίξεις έναν βάτραχο σε νερό που βράζει θα πηδήξει αμέσως έξω. Αν όμως ζεστάνεις το νερό σιγά σιγά τότε ο βάτραχος θα περιμένει υπομονετικά να βράσει μέχρι θανάτου». (*)

undefined
Έτσι αποτυπώνει η αμερικανική εφημερίδα New York Times την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα την οποία παρομοιάζει με καζάνι που βράζει. 

Σύμφωνα με τους NYT η ελληνική δημοκρατία είναι σαν τον βάτραχο που βράζει, εξαιρετικά αποδυναμωμένη από τις πελατειακές σχέσεις και την κατάχρηση εξουσίας, πληγωμένη από τα πέντε χρόνια της ύφεσης και της λιτότητας και πλέον… σε μεγάλο κίνδυνο.

Η οικονομική λιτότητα οδηγεί σε έλλειμμα δημοκρατίας - Ανήμποροι να φανταστούν το μέλλον τους οι πολίτες -

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

Η παθητικότητα και η αδράνεια δουλοποιούν. 
Εμείς που θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, δε θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε λυσσαλέα ενάντια ΚΑΙ κόντρα , στη νέα αταξία πραγμάτων. 
Ζητούμενο είναι, να μας ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί, που αποχαυνώνονται, αποκοιμούνται και δέχονται την πλύση εγκεφάλου από τα εξωνημένα κανάλια της διαπλοκής και τους ακατάλληλους πολιτικούς!

ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Γιατί η Ελλάδα καταστρέφεται με το Ευρώ - Η αλήθεια με απλά λόγια, για μη οικονομολόγους

    Πολύς κόσμος που δεν έχει οικονομικές γνώσεις, δυσκολεύεται να καταλάβει με ποιο τρόπο η είσοδος της Ελλάδας στην ζώνη του Ευρώ την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή, στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

    Για να γίνει λοιπόν αυτό κατανοητό με απλό και πρακτικό τρόπο, ας παρομοιάσουμε την οικονομία ως ένα "χωράφι" που με την σοδειά του ζουν οι Έλληνες, και το χρήμα ως το "νερό" με το οποίο ποτίζεται το χωράφι για να καρπίσει.
    Μέχρι το 2001 στην Ελλάδα το πότισμα του χωραφιού γινόταν εντελώς δωρεάν, με "νερό" που έβγαινε από ένα πηγάδι μέσα στο ίδιο το χωράφι (δηλαδή η Ελλάδα τύπωνε μόνη της το χρήμα και κάλυπτε δωρεάν το πότισμα της οικονομίας της). 
Το μόνο που έπρεπε να προσέχουν οι διαχειριστές του χωραφιού, δηλαδή οι πολιτικοί,  ήταν να βγάζουν το "νερό" με μέτρο και να ποτίζουν το χωράφι χωρίς σπατάλες, γιατί αν λάσπωνε το χώμα (πληθωρισμός) πάλι το χωράφι δεν κάρπιζε σωστά και δεν έδινε την αναμενόμενη σοδειά.
    Κάποια στιγμή ξένοι τοκογλύφοι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερο νερό (χρήμα) για το πότισμα του χωραφιού (οικονομία), το οποίο θα έφερνε ....

Ας επιλέξουμε λοιπόν !

 Έναν λαό που ήξερε και μπορούσε να γεννήσει τον Ρήγα, τον Μακρυγιάννη και τον Βελουχιώτη.
Στη μεταπολίτευση έκαναν ένα βήμα πάρα πέρα. 
Μετέβαλλαν σε παρασιτική την ίδια τη χώρα, που έχασε την παραγωγή και τους ανθρώπους της, την ιστορία της, εν μέρει την ίδια τη γλώσσα της. 
Γι’ αυτό και ο εθνομηδενισμός, οι θεωρίες του πολυπολιτισμού και της διάλυσης των εθνικών ταυτοτήτων, γι’ αυτό η αθρόα λαθρομετανάστευση, γι’ αυτό η σταδιακή υποβάθμιση της άμυνας της χώρας, γι’ αυτό η εγκατάλειψη της Κύπρου.
Προσέφεραν λοιπόν κατανάλωση και «ελευθερίες» με αντίτιμο τον εκμαυλισμό του ίδιου του λαϊκού σώματος. 

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ - ΟΣΟ : ΞΕΝΙΑ, ΒΟΥΝΑ, ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ...

Την έναρξη δημόσιων διεθνών διαγωνισμών σε μια φάση, για την αξιοποίηση των ακινήτων στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου και των Ξενία Άνδρου, Σκιάθου και Τσαγκαράδας, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ...

Oι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί θα ....

Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ 1,5 ΤΡΙΣ. €

bankbombΟι προτεστάντες του ευρωπαϊκού βορά και ειδικά η Γερμανία, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν πιστοί στην «ηθική της τιμωρίας», η οποία χαρακτηρίζει όλες τους τις ενέργειες, επέβαλλαν στην Ελλάδα μία «οικονομική γενοκτονία» άνευ προηγουμένου – η οποία όμως άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Τα μεγαλύτερα λάθη τους ήταν αφενός μεν η ανόητη «πρόσκληση» του ΔΝΤ στην ΕΕ, την οποία προσπαθούν σήμερα να «αναιρέσουν», αφετέρου η απασφάλιση της τραπεζικής βόμβας μεγατόνων στα θεμέλια της Ευρωζώνης – στην οποία έχουμε ήδη αναφερθεί από τον Ιούλιο του 2012.
Ειδικότερα, τόσο οι τράπεζες, όσο και η πολιτική, προσπάθησαν να επιλύσουν την κρίση, την οποία πυροδότησαν μέσω της Ελλάδας, με έναν απλό τρόπο: ίδρυσαν τις ονομαζόμενες ....

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

depreΗ ψυχή είναι το μέσον, με το οποίο συνειδητοποιούμε τη λειτουργία και την κατάσταση του σώματος μας – με αποτέλεσμα, όταν το σώμα μας αρρωσταίνει, να υποφέρει η ψυχή μας, να «σκοτεινιάζουν» τα συναισθήματα μας και να «γκρεμιζόμαστε» πολύ συχνά στην κατάθλιψη.
Από την αντίθετη πλευρά, όταν η ψυχή μας αρρωσταίνει, λόγω κάποιας οδυνηρής απώλειας για παράδειγμα, τότε «μολύνεται» το σώμα μας – ενώ όταν υποφέρει είτε το σώμα, είτε η ψυχή, πόσο μάλλον και τα δύο ταυτόχρονα, το πνεύμα μας καταρρέει, παύει να λειτουργεί, αποσυντονίζεται, σφάλει και συχνά βυθίζεται σε κώμα.
Η κατάθλιψη τώρα, πολύ περισσότερο το κώμα, εξουδετερώνει σε τέτοιον απίστευτο βαθμό τον άνθρωπο, ώστε ακόμη και η απλούστερη λειτουργία του να απαιτεί όλες όσες δυνάμεις διαθέτει, για να μπορέσει να τη φέρει εις πέρας.

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ EUROBANK KAI ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ....Ετοιμάζουν την Eurobank για τους Γερμανούς..

eurobank
Τα γερμανικά συμφέροντα για να μπορέσουν να ελέγξουν το παιγνίδι στην Ελλάδα χρειάζονται μια μεγάλη συστημική τράπεζα.

 Ο σχεδιασμός ήταν να ελέγξουν την Εθνική Τράπεζα, σχέδιο που είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά ο συμβολισμός δεν θα έβγαινε πολιτικά. 

Θα ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση της «κατοχής» της Ελλάδας από τη Γερμανία, κάτι που δεν είναι επιθυμητό ούτε από το Βερολίνο, ούτε από το Μαξίμου.

Έτσι, προέκυψε η Eurobank, στην οποία επί Λάτση ήταν μέτοχος η Deutsche Bank. 


Και τώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την ετοιμάζουν για τους Γερμανούς, μάλλον την Deutsche Bank. 

Έτσι, παίρνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τις αποταμιεύσεις του ελληνικού λαού και την Proton Bank (άνω των 11 δισ ευρώ).

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ;;;;

undefined
AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών..ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.


ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει

Το Μητσοτακέικο μας στοιχίζει ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο !!! (οι “τέλειοι” δημόσιοι υπάλληλοι).

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Ποιο είναι το άριστο μέγεθος του κράτους;


 Σελίδες επί σελίδων έχουν γραφτεί για το θέμα, εκατοντάδες μελέτες έχουνε γίνει απ’ άκρου εις άκρον της Γης και όλες έχουν καταλήξει στο....
ίδιο συμπέρασμα:


Το κράτος πρέπει να είναι τόσο μεγάλο, ώστε να μπορεί να πληρώνει τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις στην Οικογένεια Μητσοτάκη. Έτσι απλά, έτσι όμορφα.

Πάρτε μολύβι και γράψτε. Ο παππούς Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λαμβάνει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, τρεις συντάξεις, μία ως πρώην βουλευτής, μία ως πρώην δικηγόρος και μία ως εκδότη..(Κήρυξ Χανίων).