Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μειώνουν σε 5 μήνες τις συμβάσεις των πυροσβεστών!!

AYTO ΘΑ ΠΕΙ... "ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"!!!

Με σύμβαση απασχόλησης πέντε μηνών και όχι οκτώ όπως ίσχυε μέχρι τώρα, θα απασχοληθούν οι 1.578 εποχικοί πυροσβέστες όπως προβλέπει το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ειδικότερα....

Κατατέθηκε νύχτα ο «νόμος του αίσχους» - Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες

Προσκυνημένοι μια ζωή - Ανθέλληνες μέχρι το κόκκαλο!!

undefined
Αιφνιδιαστικά, χθες τη νύχτα (όλες οι βρωμοδουλειές πάντα νύχτα γίνονται…) η γραμματεία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας διαβίβασε το διαβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμο του Αίσχους») στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής. 

Μάλιστα, ορίστηκε με...

Θεοχάρης: Φορο-ασυλία σε όσους «καρφώνουν»


Ανατροπές στη φορολογία των εισοδημάτων, των ακινήτων, του ΦΠΑ, των επιχειρήσεων αλλά και στο ποινολόγιο της Εφορίας σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, που εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να παράσχει φορολογική ασυλία σε όσους καταγγέλλουν στις αρμόδιες Αρχές περιπτώσεις φοροδιαφυγής

'' ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ .... ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΣΑΣ ..... ''‏

ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΩ…ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ…1,5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ…

Φορολογούν τα χωράφια και οδηγούν σε τροφική εξάρτηση την χώρα.


Νέος φόρος για όλα τα αγροτεμάχια

Με βάση την έκταση των αγροτεμαχίων που έχουν στην κατοχή τους θα φορολογούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων με το νέο ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας που θα ισχύσει από το 2014 και θα
αντικαταστήσει το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων.

Στο τραπέζι της Επιτροπής των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση βρίσκεται πρόταση που προβλέπει συγκεκριμένο φόρο ανά στρέμμα για τα αγροτεμάχια ο οποίος θα διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, αν καλλιεργείται και το είδος της καλλιέργειας κ.ά.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΦΟΡΙΑ‏

Περυσι σας εφερα εκατονταδες αντιγραφα,πηγα και ηρθα δεκα φορες στον Οαεδ γιατι δεν σε ικανοποιουσε η βεβαιωση μακροχρονια ανεργου που σου εφερα,μετα απο τοσο κοπο εδεησες να ακυρωσεις την πληρωμη του Ετηδε απο τον λογαριασμο της Δεη.

Φετος βρηκα εναν λογαριασμο στο σπιτι...δεν μενω πια εκει γιατι αν εμενα θα ειχα γινει παρελθον τωρα...ο οποιος ειχε παλι το Ετηδε ενσωματωμενο,νομιζα οτι τοσα χρηματα που ξοδευτηκαν σε αυτο το ρημαδι το δημοσιο θα υπηρχε ενα online συστημα να βλεπεις ποιος ειναι ακομα ανεργος μεσω του Οαεδ και να μην ζητας παλι δεκαδες δικαιολογητικα και τρελλη ταλαιπωρια απο τον καθενα μας,λαθος μου.

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ;

Πόσος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, κρύβεται στα κόμματα της Αριστεράς; Κι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που τους εμπιστεύονται την ψήφο τους!
ΕΛΕΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Έπαθε έμφραγμα για 30 ευρώ - Αδυνατούσε να αγοράσει φάρμακα όπως το 75% των Ελλήνων.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση πώς ασθενής υπέστη οξύ έμφραγμα γιατί αδυνατούσε να αγοράσει τα φάρμακα του. Είναι μία κατάσταση που βιώνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, αφού τα μνημόνια που η κυβέρνηση υπογράφει και ο κ. Στουρνάρας θεωρεί ως… θείο δώρο τους έχουν στερήσει ακόμη και τα φάρμακα. 
Να μην αναφερθούμε στα σύστημα υγείας που έχει καταρρεύσει και όποιος είναι τυχερός να νοσηλευτεί θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του τις γάζες και τα αναλώσιμα.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν/σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων...


Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ''ρατσισμού'' και ''ξενοφοβίας'', προβλέπουν αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες σε πολιτικά κόμματα που δημόσια εγκωμιάζουν ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.

Γερμανός ειδικός: Το ΔΝΤ θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα για να πωληθεί φθηνά το φυσικό αέριο.

mr. Dax
Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου, υποστηρίζει ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown».
Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

NEW YORK TIMES «Απηχώντας τις αιτιάσεις της κυβέρνησης, η ΑΔΕΔΥ δήλωσε απρόθυμη να υποστηρίξει την απεργία των καθηγητών»

ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΚΕ


Το κρυφό χαρτί της συγκυβέρνησης,ο τέταρτος εταίρος.....

Απηχώντας τις αιτιάσεις της κυβέρνησης, η ΑΔΕΔΥ δήλωσε ότι είναι απρόθυμη να υποστηρίξει μια δράση που θα δημιουργήσει χάος σε πάνω από 100.000 μαθητές που προσπαθουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο πανεπιστήμιο, εν μέσω μίας κλιμακούμενης ανεργίας των νέων, η οποία ξεπέρασε το 64%.

Η ρήξη βγήκε στην επιφάνεια σε ένα συλλαλητήριο των δημοσίων υπαλλήλων στην Αθήνα την Τρίτη, οι οποίοι προσέλκυσαν όχι περισσότερα από 300 άτομα, όπου ένας ανώτερος συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ βομβαρδίστηκε από την κραυγή των εκπαιδευτικών : “Προδότες!”

ΟΡΓΗ !!!

Οργή για μία κοινωνία που έμαθε να ανέχεται τα πάντα!

Που έμαθε να μη μιλά και να σκύβει το κεφάλι, δεχόμενη όλο και περισσότερους εξευτελισμούς!

Που διαστρεβλώνει την αλήθεια και...

την βλέπει μόνο από την πλευρά που τη συμφέρει κάθε φορά.

Μέχρι μία άλλη κοινωνική ομάδα να γίνει στόχος και οι υπόλοιποι να τη λοιδορούν...

Μέχρι να έρθει η δική τους σειρά...

Οι τουρκο-προσκυνημένοι της Βουλής.

Του Σάββα Καλεντερίδη 

Επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προετοιμάσει νομοσχέδιο, στο οποίο υπήρχε διάταξη που ποινικοποιούσε την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου. 


Αυτό στην πράξη σήμαινε ότι...

Σοκ από τον “Mr Dax”: «O Παπανδρέου ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ με αποστολή να επιφέρει με κάθε τρόπο ρήξη στις σχέσεις Ελλάδας-Ερώπης»!!


Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου, υποστηρίζει ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ – γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown».

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν...

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.......ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

dikastirio_2311
Στο Μισθοδικείο συζητήθηκαν οι αιτήσεις των έξι δικαστικών ενώσεων και εκατοντάδων δικαστών (ομαδικές αγωγές) που ζητούν να κριθεί αντισυνταγματικό το Μνημόνιο ΙΙΙ κατά το σκέλος εκείνο που μείωσε τις αποδοχές τους και που τους υποχρέωσε τμηματικά να επιστρέψουν αναδρομικά τις επιπλέον αποδοχές που έλαβαν από 1.8.12 έως 31.12.2012, λόγω της μείωσης των

ΕκΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 15 / 05 / 2013.











Ο σύγχρονος ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ.

undefined
Ο Μεσαιωνικός ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ωχριά μπροστά στο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού: Του πλανητικού φασισμού (Νέα Τάξη). 

Σήμερα το μίσος για τη σκέψη, τις Ιδέες και τη Βούληση ΔΕΝ έχουν πάρει μόνο αποτρόπαιες
διαστάσεις, αλλά επιβάλλονται με «προοδευτικά», «εκσυγχρονιστικά» και «δημοκρατικά» περιτυλίγματα.

Σήμερα ΔΕΝ δολοφονούν μόνο το σώμα και την οικονομική και κοινωνική ύπαρξη του Ανθρώπου, αλλά και τη Σκέψη του, τις Ιδέες του, τη Βούλησή του…

Πολυεθνική λειτουργεί 10 χρόνια και δεν έχει πληρώσει ούτε 1 Ευρώ φόρο !!!‏ Εσύ μαλ.. Έλληνα στη φυλακή για χρέη 5000 ευρώ !


ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


ΚΟΙΝ/ΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΔΟΕ

Τελικά η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση δεν αποτελεί, όπως ενδεχομένως προσδοκούσαν πολλοί, την απαρχή μια νέας εποχής για τη χώρα. Δίνει μάχες οπισθοφυλακής για να τραβήξει τη χώρα προς τα πίσω, αντί να προσπαθεί να ανοίξει δρόμους προς τα μπροστά.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η καταγγελία της ιστοσελίδας του Συλλόγου «Έλληνες Φορολογούμενοι» (www.forologoumenos.gr), μέσω της οποίες αποκαλύπτεται ότι η εταιρία Starbucks, η οποία ενώ συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και κατά το διάστημα 2003 - 2011 (ο ισολογισμός του 2012 δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη) έχει πραγματοποιήσει τζίρο ύψους 244 εκατ. ευρώ και

Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ....


Το δόγμα “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” εξυπηρετεί απλώς την εθνική μας παραίσθηση. 

Η Ελλάδα ψυχορραγεί. 

Δεν πρόκειται για ένα απροσδόκητο θάνατο. 

Πρόκειται για επερχόμενο αργό θάνατο, που επιφέρουν οι θνησιγενείς πολιτικές αποφάσεις για την, κατά τα άλλα, “σωτηρία” της. 

Η Ελλάδα ψυχορραγεί και οι πολιτικές μούμιες με την παρουσία τους και με απύθμενη πολιτική θρασύτητα επιμένουν να απονεκρώνουν την κοινωνία και να διεκδικούν επί της ουσίας όχι το ρόλο του “σωτήρα”, αλλά του νεκροπομπού και του ψυχοπομπού…

Περί της ιθαγένειας (πρέπει να διαβαστεί).

undefined

Τι είναι η ιθαγένεια και πως αποκτάται ;;;

Ιθαγένεια είναι ο νομικός, πολιτικός, πολιτιστικός, πολιτισμικός και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως
από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. 

ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΟΦΕΙΛΩΝ;‏


undefined
Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον όγκο των φακέλων των Γερμανικών οφειλών του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που πρόσφατα συλλέχθηκαν από κάθε άλλο Υπουργείο ή Υπηρεσία και συγκεντρώθηκαν στην Βουλή!

Που "φυλάσσονται" άραγε όλοι αυτοί οι "απόρρητοι" φάκελοι;


Ποιες είναι οι συμφωνίες που έχουν γίνει (γιατί έχουν ήδη γίνει) με την Γερμανία;

Θρέφουμε το παγκόσμιο τέρας που θα μας κατασπαράξει!

undefined
Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης της νέας τάξης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών σε κάμπους και βουνά, όλων των υδάτων, γεωτρήσεων, πηγαδιών, ποτάμια, λίμνες, όλων των μετάλλων, των φυτών, της αγροτικής παραγωγής, ακόμα και τους κήπουςστα σπίτια, των ζώων, στο μεγάλωμα, την πώληση και το σφάξιμο, με κάθετο ολοκληρωτικό έλεγχο , των κατασκευών ακόμα και το κοτέτσι με μια κότα ή το σκυλόσπιτο, των μέσων παραγωγής εδώ έχει γίνει, των πηγών πληροφόρησης και εδώ έχει ολοκληρωθεί, των πηγών ενέργειας και εδώ ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.

ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ... ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ.


undefined
Βιβλίο θα τυπώσουμε με τις μπουρδολογίες- σαχλαμάρες του Στουρνάρα.Το χειρότερο είναι ότι όλες αυτές τις αηδίες τις λέει μπροστά σε εκπροσώπους του Τύπου (τον παίρνουν στα σοβαρά και τις

μεταδίδουν, χειραγωγώντας έτσι την κοινή γνώμη) αλλά και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. 


Μίλησε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup. Και τι είπε;

Oι Αμερικανοί ρίχνουν την κυβέρνηση Σαμαρά;


undefined
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Όταν η γερμανική πολυεθνική Siemens επιχείρησε να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της General Electric στην Κίνα και ειδικότερα στους αξονικούς τομογράφους χρησιμοποιώντας τις γνωστές μεθόδους της μίζας, θα προκαλούσε την οργή των ΗΠΑ. Λίγο αργότερα θα ξεσπούσε το παγκόσμιο σκάνδαλο με τις περίφημες μίζες της Siemens.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.

undefined
ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑΜΠΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΔΕΙΝΑ

Το παρακάτω κείμενο είναι ελεύθερη απόδοση μιας επιστολής στην ομάδα των Hellenic Professors του Προέδρου της Bay Clinical R&D Services, Anastassios D. Retzios, Ph.D, San Ramon, California 94582, USA
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι υποστηρικτές του ευρώ, διαμαρτύρονται για τη μείωση των μισθών και των συντάξεών τους. 


Τα δάνεια που μας παρέχουν σε ευρώ οι υπερκυβερνήτες από τη Φραγκφούρτη, μόλις και μετά βίας φτάνουν

''Πανστρατιά Αποστράτων'' και Ενεργεία Αξιωματικών των Ε.Δ & των Σ.Α στη Λάρισα ...''Αλλάζουν τα γράμματα ''

undefined
ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ : H Πατρίδα έχει απωλέσει την Εθνική Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία της και οι έχοντες δώσει όρκο πίστης εις την Πατρίδα για την προάσπιση της ,από παντός είδους εισβολέα  και στα πλαίσια του άρθρου 120 που αφορά όλο τον Ελληνικό λαό (και τους ενστόλους συμπεριλαμβανομένων, εκτός και εάν βρεθεί κάποιος να μας πει ότι οι ένστολοι δεν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού Λαού),όπου υποχρεώνει σε αντίσταση και ανατροπή με κάθε μέσον των σφετεριστών και των καταλυσάντων το Σύνταγμα της Ελλάδος. 

Αντ΄αυτού και ενώ οι γκαουλάιτερς Ράχενμπαχ  και Φούχτελ μετά των δεκάδων συμβούλων,εργάζονται επιμελώς για την πλήρη λεηλάτηση και λαφυραγώγηση του πλούτου του Εθνους μας , οι κύριοι κύριοι απόστρατοι το έχουν ρίξει συντεχνιακώς στο κίνημα του ΕΦΑΠΑΞ , χωρίς καν να δίδουν προτεραιότητα στην ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και την εκδίωξη μαζί με όλο τον Ελληνικό Λαό των  εδώ τυράννων και των τοκογλύφων δανειστών . O tempora o mores!!

TΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

Η Τουρκία ως διαρκής απειλή.

undefined
Ολες οι πράξεις εξευμενισμού του αδηφάγου τέρατος της Τουρκίας, από την πλευρά των ελληνικών κυβερνήσεων, έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο: ανοίγουν την όρεξη της Αγκυρας, δεν την κατευνάζουν.

Σκληρό μήνυμα του Πούτιν σε Νετανιάχου και Ομπάμα.

- Μην πουλήσεις S-300 στην Συρία!
- Δεν είσαι σε θέση να μιλάς μετά τον βομβαρδισμό, μην τολμήσεις να σηκώσεις παλι αεροπλάνα κατά της Συρίας!!
Πρωτοφανής επίθεση Πούτιν στον Ισραηλινό ηγέτη, από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συνάντηση κορυφής.

Τα χαράτσι στα αγροτεμάχια είναι οπισθοδρομικό!

Tα τελευταία χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης ο γεωργικός τομέας προσέφερε κάποια διέξοδο σε σημαντικό αριθμό άνεργων και υποαπασχολούμενων νέων.
Κάμποσες χιλιάδες μετακινήθηκαν από τα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο και δημιουργούν εκεί.