Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : ΝTΡΕΠΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΖΩ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΣ;

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ …ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! 

Ένας ακόμη φίλος του από τήν «παληά παρέα του» διωρίσθηκε Σύμβουλος μέ μισθό 2027 € μηνιαίως!

Ντρέπομαι, που ζώ σ’ αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των αθέων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των ομοφυλοφίλων, των πουλημένων καναλαρχών, των πληρωμένων δημοσιογράφων, όλων αυτών, οι οποίοι με τη μαγκιά τους κυβερνούν τον Ελληνικό Λαό! 


Τα συλλυπητήριά μου, φίλοι μου! Τά χειρότερα έρχονται!

Αίγιον, 4 Μαρτίου 2016

Συνδέσανε προσφυγικό με οικονομική κρίση: Τα δεινά έρχονται!

Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι ήρθε στην εξουσία ένα κόμμα εθνομηδενιστών, τη στιγμή που χρειαζόταν εθνική πολιτική για να βγούμε από την κρίση.

Είναι επίσης περίεργο ότι η αντιπολίτευση είναι εξαφανισμένη από τότε που ήρθε ο Σύριζα στην εξουσία. Δηλαδή, είναι απούσα από όλες τις εξελίξεις. Στο παρελθόν, μικρότερα γεγονότα προκαλούσαν την πτώση της κυβέρνησης, αλλά τώρα, παρόλο που ζούμε δύο από τις χειρότερες κρίσης που έχει γνωρίσει ο τόπος και κινδυνεύουν να καταστρέψουν για πάντα τον Ελληνισμό, η λέξη «εκλογές» δεν έχει αναφερθεί σχεδόν καθόλου από τη ΝΔ.

Είναι περίεργο επιπλέον το γεγονός ότι παρόλο που έχουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση στη σύγχρονη ιστορία μας, παρόλο που η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, παρόλο που όλες οι χώρες έχουν κλείσει τα σύνορα, η δική κυβέρνηση επιμένει στα ανοιχτά σύνορα και στη ....

ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Βάζει θέμα νέας ανακεφαλαιοποίησης και το συνδέει με τα… «κόκκινα» δάνεια!

Την επαρκή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς συνδέεται
με τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, σκοπεύει να θέσει ως μείζον θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου.


Σύμφωνα με πηγή από την έδρα του ΔΝΤ, που...

Πούσκοφ: Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων αποφασίζεται στην Συρία!

http://www.prisonplanet.gr/images/sports/World-War-3-Russia-NATO-900x350.jpgΟ επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσικής Δούμας Αλεξέι Πούσκοφ, δήλωσε σήμερα ότι η παγκόσμια τάξη πρόκειται να αποφασιστεί στην Συρία, και δεν είναι απλά μια τοπική σύγκρουση.

«Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι θα υποστούν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στο ίματζ τους ως έθνος πράγμα αναπόφευκτο σε περίπτωση που παρουσιάσουν αποτυχία στη Συρία, και ο υπουργός ......

Ήταν σχεδιασμένο να κυβερνάτε τέτοιες δύσκολες ώρες, αλλά θα σας γράψει η ιστορία.

https://i2.wp.com/www.ekklisiaonline.gr/media/k2/items/cache/c75933d631fa13d3e453d466c055c22e_XL.jpgάρθρο του δασκάλου Σάββα Ηλιάδη

Σχολιάσαμε και ξανασχολιάσαμε και συνεχίζουμε να σχολιάζουμε τα γεγονότα και τα πρόσωπα. 

Νομίζουμε πως κάναμε το χρέος μας; Λάθος. Νομίζουμε πως θα τελειώσουν τώρα τα συμβαίνοντα; Όχι. Τώρα μαγειρεύονται όλα. 

Έχουν πέσει όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και περιμένουμε το αποτέλεσμα.Άπαντες παρακολουθούμε ενεώς τα τεκταινόμενα. Σύγχυση και απορία! Και όσοι έχουμε κάποια πίστη στο Θεό, λέμε: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»!

Μπροστά στα μάτια μας χορεύει ο διάβολος με τα όργανά του – ναι είναι δαιμονικός χορός αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ο χορός της Σαλώμης – κι εμείς ανάπηροι ψυχή τε και σώματι, παρακολουθούμε να απλώνεται το σκοτάδι, χωρίς να ....

Ο λόγος του Κάλβου ήταν πάντα Ελληνικός. Βαθύτατα….

Τρέξατε ἀδέλφια, τρέξατε
ψυχαὶ θερμαί, γενναῖαι·
εἰς τὸν βωμὸν τριγύρω
τῆς πατρίδος ἀστράπτοντα
τρέξατε πάντες.

β´

Ἂς παύσωσ᾿ ἡ διχόνοιαι
ποὺ ρίχνουσι τὰ ἔθνη
τυφλά, ὑπὸ τὰ σκληρότατα
ὀνύχια τῶν ἀγρύπνων
δολίων τυράννων.

γ´

Τρέξατ᾿ ἐδῶ· συμφώνως
τοὺς ....

Κίσινγκερ προς ΗΠΑ-Ρωσία: ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του «κακού».

http://www.prisonplanet.gr/images/diethni/kissinger_military_st.jpgΟ «γερόλυκος» της Αμερικανικής διπλωματίας πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, έκανε δημόσια «έκκληση» στην Ουάσιγκτον και την Μόσχα για να επιτευχθεί μια νέα στρατηγική αντίληψη των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων στο πλαίσιο της οποίας θα ήταν δυνατόν να επιλυθούν «επίμαχα ζητήματα».

Με αυτή την πρωτοβουλία – έκκληση ο Κίσινγκερ παρενέβη σε άρθρο που.....

Ο υπουργός λέει δεν επιτρέπει την επίσκεψη του , σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές.


Διαβάζω:
Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:

Σπούδασε...

Η καγκελαρία στήνει το μέλλον της αποικίας Ελλάδα.


Η ομιλία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο London School of Economics  ήταν τουλαχιστον ανατριχιαστική. Μετά από 7 χρόνια ανελέητου πολέμου εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων ο Γερμανός υπουργός είπε δημοσίως:«Ο μόνος πραγματικός φίλος της Ελλάδας, αναφορικά με την προσφυγική κρίση, σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η Γερμανία«.
Πριν αρχίσουμε να χειροκροτούμε την Γερμανία και την στάση του Σόιμπλε που ξαφνικά έγινε φίλος της Ελλάδας εξαιτίας του προσφυγικού και σε πολύ λίγο θα γίνει υπέρμαχος μιας χαλαρωμένης οικονομικήςπολιτικής για την Ελλάδα πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι η Γερμανία αυτή την στιγμή παίζει τον κύριο ρόλο στο θεατρικό της «Μεγάλης Ευρώπης του ενός λαού» ενάντια στην «Μεγάλη Ευρώπη του ενός λαού των εθνικιστών». Πρόκειται για δύο ομάδες με προπονητή την Γερμανία η οποία αυτή την στιγμή μετατρέπεται σε Ράιχ «φιλανθρωπίας» βάζοντας την Αυστρία και τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων να παίξουν τον ρόλο των κακών της....

Δεν θα γίνει πόλεμος λόγω Συρίας.

Δεν θα γίνει πόλεμος λόγω Συρίας
του Γιώργου Δελαστίκ
Θα θέσουμε ευθέως το ερώτημα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους Έλληνες: Υπάρχει περίπτωση αυτός ο… εισαγόμενος, δήθεν εμφύλιος πόλεμος στη Συρία ανάμεσα στον Άσαντ και τους τζιχαντιστές να μετεξελιχθεί σε γενικότερη πολεμική ανάφλεξη που θα συμπεριλάβει την Τουρκία, τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ; Όχι, είναι η κατηγορηματική απάντηση. Αποκλείεται. Όσο διακαώς κι αν επιθυμεί η Άγκυρα την πολεμική ανάμειξη του ΝΑΤΟ, προκειμένου να αποτραπεί η ίδρυση ημιαυτόνομου κουρδικού κράτους και στη Συρία, στα σύνορά της με την Τουρκία, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ο λόγος είναι απλούστατος. Το διακύβευμα αν η Ρωσία θα συνεχίσει να έχει κάποια επιρροή στα πράγματα της Μέσης Ανατολής μέσω της στήριξης του συριακού καθεστώτος του Άσαντ είναι σαφώς υποδεέστερο για τις ΗΠΑ από μια πολεμική ανάφλεξη παγκοσμίων διαστάσεων, με όλους τους κινδύνους που αυτή εμπεριέχει.
Δεν είναι τρελοί οι Αμερικανοί, οι οποίοι κυριαρχούν σχεδόν απόλυτα στη Μέση Ανατολή μετά την αποκατάσταση των σχέσεών τους με το Ιράν, να θέσουν σε σκληρή δοκιμασία την κυριαρχία τους στην πιο στρατηγική περιοχή του κόσμου μόνο και μόνο επειδή ...

Έκθεση της CIA: Απόσχιση της Βόρειας Ηπείρου εάν συνεχιστεί ή ίδια αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια!

ellada-balkania
Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν να υποστηρίζουν σθεναρά τους Αλβανούς, στις  εθνικιστικού τύπου ονειρώξεις τους για την δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας», τότε   θα σχηματισθεί ταχύτατα το  «Ορθόδοξο  μέτωπο » από  Σερβία,  Ελλάδα,  Βουλγαρία και  ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, αναφέρει ο σερβικός τύπος.
Οι ΗΠΑ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κουμάνοβο συνέχισαν  την πολιτική της άνευ όρων υποστήριξης των Αλβανών, ενώ και η ΕΕ συνεχίζει «σιωπηλά» να υποστηρίζει την αναβίωση της «Μεγάλης Αλβανίας», τονίζει το δημοσίευμα.  
Αυτή η πολιτική από ΗΠΑ και ΕΕ ,  θα  οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο σχηματισμό του  «ορθόδοξου μετώπου » και στο Τρίτο Βαλκανικό Πόλεμο , τονίζει και η νέα έκθεση της.....

Ο μουτζούρης στην Ελλάδα.

null
Του Σταύρου Λυγερού

Ο προαναγγελθείς από αρκετούς εφιάλτης είναι πλέον πραγματικότητα. Ενώ οι εισροές από την Τουρκία συνεχίζονται αμείωτες (με διακυμάνσεις που εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες κι όχι από παρέμβαση των τουρκικών αρχών) το συνοριακό πέρασμα της Ειδομένης ουσιαστικά έχει κλείσει. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδων πρόσφυγες-μετανάστες με
τα γνωστά δραματικά αποτελέσματα.
Οι αρχές της ΠΓΔΜ αφήνουν να περνάνε μόνο πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ και μάλιστα με το σταγονόμετρο. Σε εφαρμογή των αποφάσεων της συνόδου που συγκάλεσε …

Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να υπερασπιστεί την πατρίδα και τα εθνικά μας συμφέροντα.

alexis_tsipras.jpg
Του Σάββα Καλεντερίδη

Η περιπέτεια της Ελλάδας ξεκίνησε το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αντί να σκεφτεί το καλό της χώρας, που απαιτούσε εθνική υπευθυνότητα και κοινή προσπάθεια, αν όχι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις τουλάχιστον από τα κόμματα εξουσίας, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που του έδινε το Σύνταγμα να ρίξει την κυβέρνηση.
Στη συνέχεια, οδήγησε τη χώρα στο μνημόνιο, κάτω από συνθήκες που είναι εθνική ανάγκη να διερευνηθούν και να διευκρινιστούν, αφού ο δρόμος αυτός έβαλε την πατρίδα μας σε έναν δρόμο που ίσως αποδειχτεί ότι είναι χωρίς γυρισμό, υπό την έννοια ότι η Ελλάδα την επόμενη της κρίσης, θα είναι μια ……

Δραματική ανατροπή: «Παράθυρο» επιστροφής χιλιάδων μεταναστών από την Ευρώπη στην Ελλάδα.

Η Κομισιόν προτίθεται να επανενεργοποιήσει τη Συνθήκη του Δουβλίνου – Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτομάτως δημιουργούνται οι συνθήκες για την επιστροφή στην Ελλάδα δεκάδων χιλιάδων μεταναστών, καθώς ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να κρατήσουν στο έδαφός τους μόνο πρόσφυγες…
Ένα νέο κίνδυνο αντιμετωπίζει η Ελλάδα σύμφωνα με τον οδικό χάρτη για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της Ζώνης Σένγκεν έως το τέλος του χρόνου που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στον «οδικό χάρτη» η απόφαση για το ποιο Κράτος-Μέλος είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση αυτής της αίτησης (σ.σ. ασύλου) θα πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό δίκαιο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα του Δουβλίνου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει μια ευκαιρία ώστε να επιστρέφονται οι αιτούντες άσυλο στην πρώτη χώρα εισόδου. Ως εκ τούτου, η Κομισιόν προτίθεται να παρουσιάσει την …

Ζητούμενο μία επιθετική εξωτερική πολιτική.

ec3af-papathemelis2του Στέλιου Παπαθεμελή *
             Στις ΗΠΑ, εν όψει των προεδρικών εκλογών, οι διεκδικητές του χρίσματος εντείνουν τις δραστηριότητές τους. Προσεγγίζουν τα εθνικά λόμπυ και εκείνα πασχίζουν να δεσμεύσουν τους επίδοξους προέδρους ώστε σε περίπτωση εκλογής τους να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας της κινητοποιούμενης ομάδας.
Αυτό το κάνουν όλοι οι όμοροι με αντιτιθέμενα προς εμάς συμφέροντα, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί κλπ. Πλην  ημών όλοι οι οποίοι συγκριτικά μ΄εμάς εκπροσωπούν αριθμητικά ασήμαντες ομογένειες.
Είμαστε ανίατα άφρονες, ενώ διαθέτουμε κρίσιμο οριακό αριθμό ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρων με διόλου ευκαταφρόνητο πολιτικό χρήμα, μέχρι σήμερα οι ελληνικές κυβερνήσεις, ....

Γάτες, Αίλουροι, και Ξένα Αρπακτικά σε Προδομένη, Υπόδουλη Πατρίδα.

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Ο νόμος της Επιτάχυνσης της Ιστορίας λειτουργεί αδυσώπητος στην περίπτωση της δύστηνης, ανάδελφης χώρας μας. Κάθε σελίδα του ημερολογίου ξεφορτώνει επί των κεφαλών των κατοίκων της τη συγκομιδή των καρπών όχι μόνο της αυτοφυούς μωρίας -όπως  επιμένουν  ελληνόφωνα  σαπρόφυτα, αλλά και της  ακόρεστης  βουλιμίας  αρπακτικών  που σπαράσσουν  και καταστρέφουν τον πλανήτη, εν ονόματι των …ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας!

Εδέσποσε ωστόσο στη πολιτική του δεκαημέρου η σουρεαλιστική αλλά καθόλου ευτράπελη ιστορία  μιας  γάτας. Πρόκειται για την πολύξερη «γάτα των Ιμαλαίων»,  η οποία  εκόμισε, από ...

H εγκατάλειψη των Ελληνορθοδόξων της Συρίας, με εντολές της ναζιστικής ΕΕ, αποτελεί εθνικό έγκλημα και προδοσία!

Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;

 Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…

Κι όμως το σύστημα τον έκανε πρωθυπουργό... όπως και τους ΓΑΠ, Σαμαρά και Σια

Aν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας στην ελληνική βο(υ)λή θα έπρεπε σύσσωμα τα κόμματα να κηρύξουν την χώρα εκτός της Ε.Ε

Αν δεν το κατάλαβαν ακόμα τα όργανα του κυνοβουλίου κηρύχθηκε πόλεμος εναντίον της Ελλάδας με το όπλο που δεν λέγεται εισβολή αλλά απομόνωση. 

Ένας πόλεμος στήνεται με δύο τρόπους. 
Ο πρώτος είναι επίθεση και ο δεύτερος είναι πολιορκία. 
Οι σύμμαχοι μας επέλεξαν τον δεύτερο διότι είδαν ότι περισσότερα οφέλη έχουν με την πολιορκία παρά να αρχίσουν να πατάνε τα κουμπιά και να γίνει εδώ Σαράγιεβο. 

Οι φίλοι σας Ευρωπαίοι αποφάσισαν να κάνουν την Ελλάδα χώρα για καραντίνα όχι μόνο των προσφύγων αλλά και των ιθαγενών. 

Πάνε και οι Συνθήκες της Ε.Ε και οι αξίες της Ε.Ε και τα τρία πουλάκια κάθονταν και αγνάντευαν το Σούλι.

Βγήκε προχθές ο Σκοπιανός και ....

Δεκαετίες ολόκληρες κακοποίησης και εκφοβισμού κι εμείς ακόμη εκεί, στα ίδια.

Απατεώνες, εκβιαστές, λαμόγια, ψεύτες, καταχραστές, διαπλεκόμενοι, ρουφιάνοι, προδότες, όλοι στο κεφάλι μας...

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. 
Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι ....