Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ – ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ;

ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ www.stamat.gr

Η Πατρίς ΕΑΛΩ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ευρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Ο Εθνικός Στρατός και η Ελληνική Δικαιοσύνη, αυτοί οι θεματοφύλακες των «Ιερών και Οσίων» του Έθνους είναι οι μοναδικοί εγγυητές και προστάτες του Έθνους.

Θα φέρουν βαριά ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για τα τεκταινόμενα σε βάρος της Πατρίδας, εάν αφεθεί τελικά έρμαιη στα χέρια των Διεθνών Συνωμοτών Κοσμοκρατόρων, αλλά και των εσωτερικών «Εφιαλτών» του Προδοτικού Κατεστημένου.

Το φαύλο Σύστημα της ασύδοτης και εφιαλτικής κομματοκρατίας πρέπει να υποστεί οριστική Συντριβή.

Ο Εθνικός Στρατός, αποτελεί τον καθοριστικό Θεσμό του Ελληνικού Έθνους. Αποτελεί τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ της Διαχρονικής πορείας του Έθνους – ΕΛΛΑΣ και έχει διαδραματίσει, σε δύσκολες για το Έθνος Ιστορικές Καμπές, βαρύτατο και καθοριστικό Εθνικό Ρόλο.

ΕΘΝΙΚΟ ρόλο, ο οποίος εκπορεύεται ασφαλώς από απόλυτα Συνειδησιακή πεποίθηση, του ριζωμένου, στις Ελληνικές καρδιές «ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ». 


Και εξ’ αυτών μόνο, των Υπαρκτών και Αδιαμφισβήτητων ΛΟΓΩΝ και ΑΝΑΦΟΡΩΝ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Επιβάλλεται ΝΑ ΑΓΡΥΠΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ τους Μέγιστους – και Υπούλως κατευθυνόμενους – Εθνικούς Κινδύνους.

Όλα τα προαναφερόμενα αφορούν φυσικά τη ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. 


Οι συνεχείς και ακατάπαυστες εντολές των Διεθνών Συνωμοτών – Δανειστών και Τοκογλύφων, για οικονομικές περιστολές, έχουν πλήξει βαθύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας. 

Έχουν πλήξει δηλαδή την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της Χώρας που σημαίνει ολοσχερή Αδυναμία Υποστήριξης της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Έχουν στείλει Εγκυκλίους.....

Stratfor: "Eτοιμασίες για τη μεγάλη μάχη"

Μεταβατική… είναι η περίοδος που διανύει η παγκόσμια τάξη, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Αναλύσεων Stratfor (συνώνυμο κατά πολλούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της CIA).

Στην ετήσια έκθεση που συνηθίζει να δημοσιεύει το Ινστιτούτο σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι το επόμενο έτος, όλα δείχνουν πως η Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει το 2014 ως «χρονιά προετοιμασίας» για τη μάχη που θα δοθεί αργότερα και η οποία θα καθορίσει τη νέα ισορροπία δυνάμεων στον πλανήτη.

Σύμφωνα με την έκθεση – πρόβλεψη, τη χρονιά που διανύουμε θα επικρατήσει «συμβιβαστική διάθεση» και «αυτοσυγκράτηση» ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις προκειμένου να ζυγίσει η κάθε πλευρά τη θέση της. 


Με λίγα λόγια, θα προσπαθήσουν – η κάθε μια για τον εαυτό της – να εδραιώσουν .....

ECONOMIST : ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-Η ελληνική κυβέρνηση διαμηνύει ότι «έρχεται η ανάπτυξη», αλλά πλέον δεν πείθει κανέναν. -Τι προβλέπει ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικούDaniel Franklin για το 2014.

Μπορεί η κυβέρνηση να διαμηνύει σε όσους τους τόνους πως ο 2014 θα είναι χρονιά ανάπτυξης, ωστόσο είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που το πιστεύουν.

Έκτος όμως από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει ούτε τους ξένους.

Μάλιστα, όχι απλώς δεν πιστεύουν ότι έρχεται ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως φοβούνται ότι στη χώρα μας θα γίνει κοινωνική έκρηξη, αν συνεχιστεί η ασκούμενη πολιτική λιτότητας.

Τα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο είναι σχεδόν καθημερινά για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τα στοιχεία που παραθέτουν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είναι δραματικά.

Ο διευθυντής σύνταξης .....

Κρεμάλες...

Θέλετε να μιλήσουμε για έγκλημα; 

Θέλετε να μιλήσουμε για το ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες; 

Ανοίγουν τα κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων κουβέντες περί εγκληματιών αλλά σταματούν στους στομφώδεις λόγους. 

Την κουβέντα δεν την πάνε παρακάτω γιατί αυτό δεν συμφέρει. 

Δεν τους συμφέρει κανέναν τους γιατί όλοι συμμετείχαν στο έγκλημα που για δεκαετίες έχει ξεκοιλιάσει τούτον εδώ τον τόπο. 

Για να ορίσουμε την εγκληματική οργάνωση πρέπει να ορίσουμε τι είναι έγκλημα, πρέπει να αναρωτηθούμε λόγω του ότι δεν είμαστε νομικοί τι είναι έγκλημα. 

Κι αν έγκλημα είναι μόνο η παράβαση των νόμων που ορίζει η νομική επιστήμη αλλά και οι νόμοι που φτιάχτηκαν για να καλύπτουν και όχι για να ξεσκεπάζουν. 

Δεν θα μείνουμε στα αποδεδειγμένα οικονομικά εγκλήματα για τα οποία ωρύονται στις τηλεοράσεις και για ότι θα έπρεπε τα κουφάρια των παραβατών να κρέμονται ακόμα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό, αλλά 

Νομισματικό σύστημα: H μεγάλη απάτη!

Όλοι χρησιμοποιούμε σήμερα χρήματα για να κάνουμε τις συναλλαγές μας. Αναρωτήθηκε το πως "λειτουργεί" o  θεσμός αυτός και τον μηχανισμό του;για να δούμε μερικά βασικά πράγματα:θα προσπαθήσω χονδρικά να σας ενημερώσω το πως ξεκίνησε η νεότερη μορφή χρήματος, τα χαρτονομίσματα.

Κάποτε ένας goldsmith (πρώιμη μορφή Τραπεζίτη) έφτιαξε για την φύλαξη του χρυσού του, ένα απροσπέλαστο σε τυχόν κλέφτες δωμάτιο μέσα στο σπίτι του. 

Οι γείτονες κάποια στιγμή τον προσέγγισαν και του είπαν να φυλάξει αν θέλει στο ασφαλές αυτό μέρος και τον δικό τους χρυσό με ένα μικρό ενοίκιο. Αυτός δέχθηκε ένεκα του κέρδους. το πράγμα έγινε γνωστό και ήρθε πολύς κόσμος να φυλάξει τον χρυσό του εκεί. ο κάθε καταθέτης έπαιρνε ένα χαρτί το οποίο ανέγραφε το βάρος του χρυσού που κατέθετε, ως απόδειξη της κατάθεσης.

Ο goldsmith παρατήρησε ότι ο κόσμος δεν ερχόταν να πάρει τον χρυσό, παρά μόνο ελάχιστοι, πράγμα που του προξένησε το ενδιαφέρον και κατέβηκε στην αγορά να δει και να ανακαλύψει το γιατί.

Στην αγορά λοιπόν είδε ότι....

Η Ζώνη του Ευρώ γίνεται ένα απέραντο Μνημόνιο. Τα ψέματα της συγκυβέρνησης.

Η έκθεση Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής του Γενάρη είναι άκρως αποκαλυπτική για το που οδηγείται η χώρα κάνοντας την επιλογή της πάση θυσία παραμονής στην ευρωζώνη. Η έκθεση που τιτλοφορείται «Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» - Οι μηχανισμοί εποπτείας και αλληλεγγύης υπό όρους μετά το Μνημόνιο» αναφέρει τις σημαντικές δεσμεύσεις που έχει η Ελλάδα και οι άλλες χώρες μέλη με ή χωρίς μνημόνιο εντός της ζώνης του ευρώ. 

 του Γιώργου Ματθαίου στο sxedio-b.gr

Δεν είναι τυχαίο ότι η δημοσιότητα που πήρε η συγκεκριμένη έκθεση είναι μηδαμινή, καθώς δείχνει ότι ο δρόμος της καταστροφής για το λαό και τη χώρα είναι ορθάνοιχτος και ξανοίγεται μπροστά μας. 

Σκοπός τούτου του άρθρου δεν είναι να καταγγείλει ή να απαντήσει. 

Αλλωστε το Σχέδιο Β και άλλες δυνάμεις έχουν απαντήσει έγκαιρα στο ερώτημα που θέτει συνεχώς....

(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ .
ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΕΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!

ΣΟΚ!!!!!!!! ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!! Έπαθε έμφραγμα και πέθανε επειδή η εφορία του άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό .

Ένας 58χρονος εργολάβος έπαθε έμφραγμα και εξέπνευσε επειδή η εφορία του δέσμευσε τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό για να πληρώσει τους εργάτες του.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες σε κάποιο ξενοδοχείο στη Νάουσα Πάρου. 

Ο εργολάβος ζήτησε χρήματα από τον ξενοδόχο για να... πληρώσει τους εργάτες.

Τελικά ο ξενοδόχος κατέθεσε τα χρήματα και ο άτυχος 58χρονος πήγε στη τράπεζα για να κάνει ανάληψη. 

Ο εργολάβος έμεινε ...

Την πατρίδα την πρόδωσες, την κοινωνία την πούλησες, και την οικονομία την κατέστρεψες για να πάρεις μίζα...

 "Το κράτος θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει την πατρίδα, την κοινωνία και την οικονομική της ανάπτυξη".

Την πατρίδα την πρόδωσες, την κοινωνία την πούλησες, και την οικονομία την κατέστρεψες για να πάρεις μίζα.

Αυτή τη φορά δεν προβλέπονται "στιγμιαία" και μαλακίες.

Τα λόγια "μεγάλα" απο ανθρώπους "μικρούς"



Παραδόθηκαν στη Σκότλαντ Γιάρντ ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του – Καταζητούνταν για τα «κόκκινα» δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου .

Το ζεύγος Γριβέα παραδόθηκε σήμερα στις 12:30 στη Μητροπολιτική Αστυνομία 
του Λονδίνου.

 
- Φέρονται να έχουν πάρει σχεδόν 20 εκατ. δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

 
- Τα 15 εκατ. τα είχαν πάρει για να αγοράσουν επιχειρήσεις που επί της ουσίας τους ανήκαν.

 
- Ξεκίνησε ήδη η διαδικασία της έκδοσής τους στην Ελλάδα 

Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του Κυριάκου Γριβέα και της συζύγου του, Αναστασίας Βάτσικα, μπήκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν οι δυο καταζητούμενοι για την υπόθεση των «θαλασσοδανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εμφανίστηκαν....

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ, ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ! ! !‏

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής :
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ Π-Ο-Τ-Ε !


Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Π-Ο-Τ-Ε !

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Π-Ο-Τ-Ε !

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας : «Είναι απαραίτητη μια ρύθμιση του χρέους είτε αυτό θα είναι κούρεμα είτε επιμήκυνση είτε ένας συνδυασμός»

Ο κ. Λιαργκόβας πρόσθεσε ότι....

Αυτά γίνονται στη Ελλάδα υπό Γερμανική κατοχή. ΕΚΤΑΚΤΟ. Αποχή από την υπογραφή συμβολαίων αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι όλης της χώρας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε σήμερα την 
αποχή των συμβολαιογράφων όλης της χώρας από τη σύνταξη συμβολαίων αγοραπωλησίας που περιέχουν τον νέο φόρο υπεραξίας για τον πωλητή.

Τώρα που οι αξίες των ακινήτων πέφτουν και οι δύστυχοι Έλληνες θα αναγκασθούν να πωλήσουν όσο όσο τα ακίνητά τους, ήρθε η κυβέρνηση καιεπιβαρύνει τους δύστυχους πωλητές με φόρο 15% ενώ στην ουσία απαλλάσσει τους ντόπιους και ξένους λεφτάδες αγοραστές, επιβάλλοντας μόνο έναν συμβολικό φόρο 3%!!! 


Αν είναι δυνατόν;;;

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ....

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΒΙΝΤΕΟ.Επικές στιγμές στην Ευρωβουλή. Ν.Χουντής: “Θυσιάστηκε ο ελληνικός λαός” – Γ.Στουρνάρας: “Οι εταίροι έδειξαν αλληλεγγύη”!!!

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδα και Πρόεδρος του ECOFIN, κ. Γ.Στουρνάρας δεν θέλησε 
να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του πρόσφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, να σχολιάσει τις δηλώσεις, που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Όλι Ρέν, με τις οποίες άφηνε να εννοηθεί ότι ο ελληνικός λαός θυσιάστηκε την άνοιξη του 2010, για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες.


Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή συζήτηση που έλαβε χώρα την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο έλληνας ευρωβουλευτής ζήτησε από το Γιάννη Στουρνάρα να σχολιάσει όσα είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρέν, δηλαδή ότι «αν κουρεύαμε το ελληνικό χρέος την άνοιξη του 2010, τότε η κρίση θα μετεδίδετο και στις άλλες χώρες και στις ευρωπαϊκές τράπεζες». 


Η δήλωση αυτή χαρακτηρίστηκε από όλους στην Ελλάδα, ως θυσία του ελληνικού λαού και της ελληνικής οικονομίας για τη σωτηρία των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Αντί ο έλληνας Υπουργός να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, φρόντισε να τονίσει, μεταξύ άλλων, ότι, μέσω του Μνημονίου, «οι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν δείξει συνοχή, έχουν δείξει solidarity (αλληλεγγύη)».


Απαντώντας επίσης ....

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ ΚΑΙ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ξεπούλημα στρατοπέδων μέσω...διαδικτύου.


Η μνημονιακή κυβέρνηση ανέλαβε να ξεπουλήσει και τα στρατόπεδα. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ το πωλητήριο των στρατοπέδων Παπακυριαζή και Μ. Αλεξάνδρου.
Στο πωλητήριο αναφέρεται πως υπάρχουν μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δεν γίνεται καμία αναφορά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις-5 γήπεδα- τα 4 σχολεία, την εκκλησία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο ΑΚ 5749.
Το ΤΑΙΠΕΔ προτείνει ως πιθανές χρήσεις εμπορικό κέντρο, γραφεία, διαμερίσματα, αθλητικές δραστηριότητες.
Τελικά δεν έχουν τον θεό τους εκεί στη μνημονιακή κυβέρνηση..Μετά τις μαρίνες το μόνο που απομένει είναι να πέσουν πρώην στρατόπεδα και στα χέρια των Τούρκων για λίγα ευρώ..

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ...ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.....Δ.Καζάκης στον Γ.Τράγκα, E channel, 21 Ιανουαρίου 2014

Η εκπομπή του Γ. Τράγκα ''Απαγορευμένη Ζώνη'' φιλοξένησε μεταξύ άλλων τoν γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, στις 21 Ιανουαρίου 2014. 

Ο Δ. Καζάκης ερωτώμενος αναφέρεται μεταξύ άλλων στα CDS, στο χρεος, στον τρόπο που βρεθήκαμε στην αγκαλιά της τρόικας, στο ρόλο των τραπεζών, ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, καθώς και τις προοπτικές της χώρας -ή μάλλον την απουσία προοπτικής- μέσα στο ευρώ......

PSI: Ποιοι πήραν και πόσα από το Ελληνικό Δημόσιο...

Τον κατάλογο των εταιρειών στις οποίες ανατέθηκαν καθήκοντα χρηματοοικονομικού ή νομικού συμβούλου για την εφαρμογή του PSI διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
PSI: Ποιοι πήραν και πόσα από το Ελληνικό Δημόσιο
Ο κ. Σταϊκούρας διαβιβάζει έγγραφο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) στο οποίο αναφέρεται ότι «το Ελληνικό Δημόσιο για την υλοποίηση της ανταλλαγής ομολόγων στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής τού ιδιωτικού τομέα (PSI) (Μάρτιος- Απρίλιος 2012) και της επαναγοράς (Debt buy back τον Δεκέμβριο του 2012 σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2012) και έχοντας σαν στόχο η όλη διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία η οποία και επετεύχθη ανέθεσε καθήκοντα σε εταιρείες». Όπως αναφέρεται «οι αμοιβές και οι υπηρεσίες που προσέφεραν περιγράφονται στα ΦΕΚ».
Ειδικότερα για το PSI ανατέθηκαν:
καθήκοντα χρηματοοικονομικού συμβούλου στην εταιρεία LAZARD Freres S.A.S (ΦΕΚ 2454/Β/2-11-2011).

καθήκοντα νομικού συμβούλου στην εταιρεία Cleary, Gottlieb Steen&Hamilton LLP(ΦΕΚ 2454/Β/2-11-2011).


καθήκοντα αντιπροσώπων ανταλλαγής, πληροφόρησης και ....

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΙΛΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΥΧΑΙΟ ;;; BINTEO

Η «Κ» επικοινώνησε με τον Στέφανο Μίλλερ, που ετοίμαζε τις βαλίτσες του για την Καλιφόρνια: «Ελπίζω οι αρχαιολόγοι να έχουν αντιληφθεί πως αναφέρομαι μόνο σε εγκαταλελειμμένες τοποθεσίες, που είναι στο έλεος των βανδάλων. 

Το μόνο που μένει να κάνω για να μην παρερμηνεύονται οι δηλώσεις μου είναι να δημοσιοποιήσω την πρότασή μου στο Διαδίκτυο…».

«Τι εστί Blackrock;»

BlackRock headquarters - NYC
  • Πως δυνατόν μια εταιρεία που δεν παράγει τίποτα, και που ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα (το 1998), να είναι ο βασικός μέτοχος του διεθνούς καπιταλισμού; 
Ο λόγος περί της Blackrock η οποία, όντως, έχει τις περισσότερες μετοχές στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου (π.χ. Citigroup, Bank of America, JP Morgan Chase), στα μεγαθήρια του τομέα ενέργειας (π.χ. Exxon Mobil και Shell), στην Apple, την McDonald’s, την Nestlé; 
Πού βρήκε τα 15 τρισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία ελέγχει περισσότερες μετοχές, ομόλογα και παράγωγα από όλα τα hedge funds της υφηλίου μαζί;
Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η Blackrock διαφέρει από την JP Morgan, την Deutsche Bank ή την Goldman Sachs. 
Όταν μια τράπεζα, όπως οι προαναφερόμενες, στοιχηματίζουν σε ένα παράγωγο, σε κάποιο ομόλογο ή σε μια μετοχή, αναλαμβάνουν ένα ρίσκο. 
Αν το στοίχημα δεν τους «κάτσει» τότε αναγκάζονται να καταγράψουν την απώλεια στα λογιστικά τους βιβλία. 
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο με την Blackrock τότε η καλή εταιρεία θα αποτελούσε δυναμίτη στα θεμέλια του καπιταλιστικού συστήματος. Δεν ισχύει όμως. 
Η «μαγκιά» του επιχειρηματικού μοντέλου της Blackrock είναι ότι δεν....

Ζημίωσαν με 100 εκατ. ευρώ το δημόσιο για να μην πληρώσει η Πειραιώς.

Του Βαγγέλη Τριάντη
Με πάνω από 100 εκατ. ευρώ φαίνεται ότι ζημιώθηκε τελικά το ελληνικό δημόσιο εξαιτίας της επένδυσης από την πλευρά της ΑΤΕ σε ένα επενδυτικό προϊόν και το κλείσιμο της τράπεζας, σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες έχει στη διάθεσή του το koutipandoras.gr. 
Αντί το προϊόν να μεταβιβαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς και να αναλάβει ένα πολύ χαμηλότερο κόστος , προτίμησαν να ζημιώσουν το ελληνικό δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.
Το Ηot Doc είχε αποκαλύψει στο τεύχος 20, τον Ιανουάριο του 2013, τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το swap είχε υπογραφεί ...

Επιστολή – καταπέλτης για τα δικαιώματα στην Ελλάδα...

Ανθρώπινα δικαιώματα
 Ανθρώπινα δικαιώματα
 
“ Προεδρία των πλούσιων ενάντια στους φτωχούς… ”
 
Είκοσι συνδικάτα, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κινήματα από όλη την Ευρώπη ζητούν με επιστολή που έστειλαν στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τη σύνταξη αναφοράς για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας στην Ελλάδα, τη χώρα που έχει την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με βάση το Άρθρο 7 της Συνθήκης της ΕΕ.
Η επιστολή τεκμηριώνει ευρύ φάσμα σοβαρών παραβιάσεων του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ στην Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά το 2010, με την εφαρμογή .....

Η ΑΠΕΧΘΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !! Μόνο 5% το απεχθές χρέος και ευτυχία στο ευρώ βλέπει ο Γ. Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ

 Την μαγική γυάλα του χρέους φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποιο τμήμα του χρέους είναι απεχθές και συνεπώς ο ελληνικός λαός δεν
οφείλει να το πληρώσει.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Αρβανίτη στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» υποστήριξε ότι το απεχθές χρέος της Ελλάδας δεν ξεπερνά το 5% και πως το υπόλοιπο δεν μπορεί να διαγραφεί.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι σήμερα η ευτυχία περνάει μόνο μέσα από το ευρώ, και από κανένα άλλο νόμισμα.
Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι πως....

Η κυβέρνηση κρατάει στη ζωή πεθαμένα ΜΜΕ νομίζοντας ότι την …στηρίζουν!!!

Εύλογη, λογικοφανής και αναμφίβολα εύκολη φαντάζει η απάντηση «μα γιατί τους έχουν ανάγκη» στην ερώτηση γιατί το τραπεζικό σύστημα και η κυβέρνηση παρέχει απλόχερα δάνεια στα υπερχρεωμένα ΜΜΕ. 
Αλήθεια, δεν υπάρχει άλλος «παραγωγικός» κλάδος στην Ελλάδα που να απολαμβάνει τέτοιων τραπεζικών προνομίων, να είναι τόσο βαθιά ζημιογόνος και να συνεχίζει πέραν της «αρνητικής» 15ετίας να χρηματοδοτείται χωρίς «τσίπα». 
Έστω μια πειστική δικαιολογία. Την ώρα που οι Έλληνες περιμένουν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την εμπιστοσύνη που του αποδίδουν δημοσκοπικά, λιγότερη ανοχή στις διακρίσεις, το περιβάλλον του Μαξίμου, συναγελάζεται με το τραπεζικό σύστημα καθώς καναλάρχες, εκδότες και κάθε είδους “frontmen” λομπάρουν ασύστολα με αντάλλαγμα τη δήθεν στήριξή τους στα Μνημόνια και την κυβερνητική πολιτική.
Ενώ λοιπόν η πιο κερδοφόρα μπίζνα της χώρας είναι η …κατασκευή λουκέτων, το ψηφιακό φάσμα πωλείται …κοψοχρονιά (μόλις 16 εκατ. ευρώ για 15 χρόνια), οι άδειες δίνονται πιο εύκολα από μια φορολογική ενημερότητα, ο ειδικός φόρος 
Διαφήμισης συνιστά το πιο σύντομο.....

Εικονική σταθερότητα ή αλλιώς «greek μπάχαλο»

 του Κίμωνα Γεωργακάκη
«Στεναχώρησαν» πολλούς οι αλήθειες του Βρετανού ευρωβουλευτή, Nigel Farage, περί ελλείψεως δημοκρατίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, και κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας. Ευθύς έσπευσαν «δημοσιογράφοι» να προσβάλλουν τον ίδιο και τα λεγόμενά του, προκειμένου να μην διαταραχτεί η εικονική σταθερότητα της χώρας.
Οι περισσότεροι στάθηκαν στην παραίνεση τουFarage να γυρίσει η χώρα μας στο εθνικό της νόμισμα.  
Η συγκεκριμένη ρήση του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή έγινε ίσως, δίχως να γνωρίζει τις λεπτομέρειες σε σχέση με την οικονομική πολιτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα· την πολιτική της απόλυτης κρατικής παρεμβατικότητας.
Δική μου άποψη είναι, ότι ναι, θα ήταν καλό η Ελλάδα να γύριζε σταδιακά στο δικό της νόμισμα.Άλλωστε ...

Εφιάλτης για την οικογένεια Παπανδρέου τα περίφημα CDS.

Ο Εφιάλτης των CDS έχει ξυπνήσει για τα καλά για την οικογένεια Παπανδρέου, ύστερα από τις ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
Αν και σε πρώτο πλάνο η υπό διερεύνηση υπόθεση δεν συνδέεται ευθέως με το θέμα των CDS, θεωρείται απίθανο από έγκυρους παράγοντες η πρόοδος των ερευνών να μην το αγγίξει. 
Ηδη τρεις από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου που διώκονται έχουν σχέση με αυτό: Αφενός οι πρώην διοικητές Αγγελος Φιλιππίδης και Κλέων Παπαδόπουλος, που τον διαδέχτηκε, και αφετέρου ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας, που οργάνωνε από κοινού εκδηλώσεις για την «πράσινη ανάπτυξη» με τον Αντρίκο Παπανδρέου.
Οι δηλώσεις τις οποίες έκαναν μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο αδελφός του δείχνουν τον φόβο που στην πραγματικότητα τους διακατέχει για το ενδεχόμενο να έρθουν στο φως (και στα χέρια της Δικαιοσύνης) νέα στοιχεία. 
Σημειώνεται άλλωστε ότι ο φάκελος παραμένει ανοικτός, παρά την προσπάθεια να κλείσει άρον άρον όταν υπουργός Δικαιοσύνης ήταν.....

Ο μύθος της Αλκυόνης και οι Αλκυονίδες ηλιόλουστες μέρες του Ιανουαρίου.

Αλκυονίδες Μέρες (Halcyon Days): Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα
Ποιες είναι οι “Αλκυονίδες Μέρες”;
Αλκυονίδες μέρες ονομάζονται οι μέρες εκείνες του Ιανουαρίου, οι οποίες έχουν καλό καιρό και ηλιοφάνεια. Πρόκειται για αρχαία ελληνική ονομασία, που προέρχεται απ’ τον Αριστοτέλη.
Μετεωρολογικά εξηγείται με την εξίσωση των βαρομετρικών πιέσεων μεταξύ της Νοτίου και Βορείου Ευρώπης, ενώ μυθολογικά υπάρχουν πολύ όμορφες ιστορίες για το φαινόμενο αυτό
Δεν υπάρχουν κάθε χρόνο Αλκυονίδες μέρες, π.χ. το έτος 1947 δεν υπήρξαν καθόλου. Στην Ελλάδα το 2011, έκαναν την έναρξή τους τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Το πουλί Αλκυόνα
Οι Αλκυονίδες μέρες έχουν πάρει την ονομασία τους από το ψαροπούλι Αλκυόνα, που κλωσά τα αυγά του ....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-ΦΩΤΙΑ Guardian: Ύποπτη η δράση αλληλεγγύης του εμπόρου "ψυχών" Τζ. Σόρος στην Ελλάδα.

 Ο έμπορος "ψυχών", κερδοσκόπος και εργολάβος της παγκοσμιοποίησης Τζόρτζ Σόρος επιχειρεί με δωρεές λίγων λίτρων πετρελαίου και χρηματοδοτώντας κέντρα αλληλεγγύης να "πατήσει" στην ανικανότητα της κυβέρνησης και να το παίξει ευεργέτης και... φιλάνθρωπος στην Ελλάδα. 

Αυτός που έχει δώσει αγώνες υπερ των Σκοπιανών στο θέμα της ονομασίας. Η βρετανική εφημερίδα Guardian τον "δίνει" ώς και λέει πώς "η δράση του στην Ελλάδα είναι ύποτη".

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian θέλει να χρηματοδοτήσει «κέντρα αλληλεγγύης» σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να βοηθηθούν όλοι όσοι έχουν ανάγκη νομικής υποστήριξης, ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γνωστός επενδυτής «θα...

Ο τέως υπάλληλος της Goldman Sachs...είπε :“Κίνδυνος” να επεκταθεί η απόφαση του ΣτΕ και σε άλλες ομάδες λέει ο Σταϊκούρας στους FT.

20140121-220516.jpg«Αν τα ειδικά μισθολόγια ομαδοποιηθούν, το κόστος για τον προϋπολογισμό μπορεί να ξεπεράσει τα 1 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,5 του ΑΕΠ» δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στους Financial Times.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το αν η απόφαση του ΣτΕ θα έχει εφαρμογή μόνο .....

Για άλλη μια φορα η HRW απέκρυψε την ρατσιστική γενοκτονια που συντελείται στην Ελλάδα.

20140121-233416.jpg
Η εταιρεία του Σορος που υποτίθεται οτι παρακολουθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, για ακομα μια φορά παρατήρησε μονο κατι ρατσιστικές σφαλιάρες ανελληνιστων, αποκρύπτοντας την γενοκτονια με ρατσιστικά κριτήρια που συντελείται τα τελευταια χρόνια στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, δεν ανέφερε λεξη για το πογκρόμ κατα γερόντων και γυναικών απο δολοφονικές συμμορίες, εντος και εκτος οικίας, που παραπέμπει στις ναζιστική θηριωδία. 
Μονο στην οθωμανική και ναζιστικη κατοχη ανήμποροι γέροντες δολοφονουντο .....

Όσο οι καταχραστές του δημοσίου – τραπεζίτες είναι ελεύθεροι, ουδείς άλλος μπορεί να συλληφθεί.

Και κυριολεκτούμε. 

Είναι τίμιοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι χρωστούν μικροποσά στο δημόσιο. 

Είναι νοικοκύρηδες που μία ημέρα το κράτος ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους διπλασίασε το πετρέλαιο κίνησης και κατέστρεψε τις επιχειρήσεις τους. 

Είναι ο τίμιος επιχειρηματίας που μία ημέρα η τράπεζα του είπε ότι του κόβει το πλαφόν. 

Χωρίς καμμία αιτία. Και τον κατέστρεψε.

Την ίδια στιγμή οι τραπεζίτες που πηραν...

Αποκαλύφθηκαν! Η κεμαλοναζι του Παπανδρέου, θέλει “ακρωτηριασμό” της Θράκης με πρόσχημα την …κρίση!

20140122-090055.jpg
«Πλέον πρέπει να σωθούμε από αυτήν τη φτώχεια. 
Πρέπει να ανοίξουμε δουλειές για τα παιδιά μας, για τους νέους μας. 
Αυτό το κράτος, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το έθνος δεν μπορεί να το κάνει αυτό! 
Διότι αυτή η χώρα είναι μια μπατιρισμένη χώρα! 
Εμείς θα σας φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία! 
Θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ! Θα ανοίξουν δουλειές για όλους τους νέους μας…»
- Σιμπέλ Μουσταφάογλου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!....

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ...

Αναρωτιόμασταν πριν από λίγο καιρό πως είναι δυνατόν οι κυβερνητικοί βουλευτές να καλύπτουν έναν “μισητό Συριζαίο” για βαρύτατη υπόθεση με υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. 
Το λογικό θα ήταν να τον παραπέμψουν, όχι για να πείσουν για το ήθος τους, αλλά απλούστατα για να το εκμεταλλευθούν πολιτικά. 
Αν είναι δυνατόν κοτζαμ κυβέρνηση να χρησιμοποιεί ....

Είδηση βόμβα: Ανεξάρτητη Θράκη ζητάνε οι Γερμανοί!

Είδηση βόμβα: Ανεξάρτητη Θράκη ζητάνε οι Γερμανοί!


"Οι δηλώσεις Σουλτς, δείχνουν την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Ελλάδας στην ΕΕ.
Έχει ανοίξει η όρεξη όλων ανεξαιρέτως και μάλιστα χωρίς στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και σεβασμό προς τους Έλληνες.

Ο κ.Σουλτς εδειξε το δρόμο για ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) που θα ελέγχονται απόλυτα και αποκλειστικά από τους Ευρωπαίους και θα στηρίζονται σε ευρωπαϊκά χρήματα. Θέλουν ανεξάρτητες διοικητικές και οικονομικές εκτάσεις με...μοναδικά προνόμια.

Αν η αρχή γίνει στην Θράκη, τότε μπαίνει ο σπόρος του ιδιότυπου καθεστώτος. 
Να, γιατί ο Τούρκος πρόξενος είναι ....

Σκλάβοι χρέους.

Σκλάβοι χρέους
Οι πολίτες, τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να απαιτήσουν ριζικές λύσεις των προβλημάτων τους – για παράδειγμα, τη σύγκλιση των κυβερνήσεων ολόκληρης της ΕΕ, με στόχο την αναδιάρθρωση των δημοσίων και ιδιωτικών χρεών
Ορισμένα γεγονότα, τα οποία θα μπορούσαν να εκβάλλουν σε μεγάλες κοινωνικές αναταραχές και εξεγέρσεις, όσο γρήγορα και αν εξελιχθεί ο εκφασισμός της Δύσης, είναι ξεκάθαρα.
Μεταξύ αυτών η αναδιανομή των εισοδημάτων προς όφελος της ελίτ, η οποία έχει ενταθεί μετά το ξέσπασμα της κρίσης και την αδυναμία των κυβερνήσεων να χειρισθούν σωστά τις οικονομικές ασυμμετρίες – τις οποίες προκάλεσε η εγκληματική παρέμβαση των κεντρικών τραπεζών στην ελεύθερη αγορά. Τα αποτελέσματα τώρα είναι τα εξής:

Δραχμή, ευρώ, επιβίωση, όσπρια, Βελεστινλής και έσχατες λογικές...

Π. Ήφαιστος 
Πολλά γράφονται τελευταία για ευρώ, δραχμές κτλ. Εν τούτοις, το κυριότερο ζήτημα ευρύτερα και βαθύτερα σκεπτόμενοι, εν τούτοις, δεν είναι κάποιο δίλημμα ευρώ ή δραχμή αλλά ορθολογιστική στρατηγική διαχείρισης της διεθνούς και ευρωπαϊκής πολιτικής του νεοελληνικού κράτους με σκοπό την εθνική επιβίωση. 
Γιατί όποιοι δεν το κατάλαβαν ας το καταλάβουν, επιτέλους: Τα πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης και κάποια ξεπεσμένα, παρωχημένα και ξεθωριασμένα μεταμοντέρνα ιδεολογήματα λόγω επιστημονικοπνευματικής παρακμής μας έριξαν στα βράχια και στους κρημνούς της διεθνούς πολιτικής και ιδιαίτερα των διεθνών χρηματοοικονομικών καταγωγίων που δημιουργεί το έλλειμμα διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης. 
Εκεί κρεμόμαστε τώρα και από κάτω είναι άβυσσος. Είμαστε σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» κάτι που ...

Ανοιχτή επιστολή ΚΑΛΕΣΜΑ προς τους φιλοπάτριδες και Ελληνόψυχους πατριώτες.

Ο φασισμός των παγκοσμιοποιητών με βραχίονα τις χρηματοπιστωτικές αγορές ,  χτύπησε  με έναν ύπουλο και ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει , να την  εξανδραποδίσει , να λεηλατήσει και λαφυραγωγήσει τον πλούτο της ,εξαθλιώνοντας τον ηρωικό λαό της και αποδομώντας  πλήρως το Έθνος  .

Σήμερα όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τη λευτεριά, την τιμή και  την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή.

Μα ,ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να μάχεται, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός τής Ελλάδας πρέπει ....