Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πάνος Καμμένος:η κυβέρνηση προχωρά στη χαριστική βολή κατά των φορολογούμενων, επιφέροντας τον οριστικό θάνατο της αγοράς, της παιδείας, της υγείας και της πρόνοιας.

undefined
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά ότι δεν θα ληφθούν νέα επαχθή μέτρα, ο πρωθυπουργός ψεύδεται για μία ακόμη φορά απέναντι στον ελληνικό λαό, καθώς με το προσχέδιο του προϋπολογισμού ξεκαθαρίζεται ότι η κυβέρνηση....

Προϋπολογισμός: ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !

2014: ΧΡΟΝΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 


Ενώ όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στη «Χρυσή Αυγή», η κυβέρνηση καταθέτει τη Δευτέρα το προσχέδιο προϋπολογισμού πείνας και εξαθλίωσης του 2014.

Το προσχέδιο αυτό προβλέπει πρόσθετους φόρους για το 2014 στην υπάρχουσα φοροεπιδρομή για τα μικρομεσαία στρώματα, αύξηση της φορολογίας στο 26% για τους ελεύθερους επαγγελματίες (βλ. παρακάτω) καθώς και νέα άγρια περικοπή δαπανών, ειδικά...

Σαμαράς- Βενιζέλος τελειώνουν τους στρατιωτικούς...Καμαρώστε τους και να τους χαίρεστε...όσοι τους ψηφίσατε .

undefined
Ο Σαμαράς συνεπικουρούμενος από τον Βενιζέλο τελειώνει τους στρατιωτικούς..
..(εν ενεργεία και απόστρατους)

Μετά τις περικοπές που από το 2010 μέχρι σήμερα, ξεπερνούν το 60 % ειδικά στους απόστρατους..

Μπορείτε να λέτε άνετα το αληθινό όνομα της Αμερικής που είναι η...FED των ROTCHINDS....!!!

Τι ρόλο βαράει η FED που τα έχει κάνει πλακάκια με την ΕΚΤ;

Καθώς ψάχναμε να βρουμε πληροφορίες, για ξένες τράπεζες και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και τον κόσμο, «πέσαμε» στην επίσημη σελίδα του Ομοσπονδιακού Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ, το πασίγνωστο FED.


Ο συγκεκριμένος οργανισμός, αν και έχει παραπλανητικό όνομα, δεν αποτελεί ούτε κατά διάνοια μέρος του….κράτους των ΗΠΑ, αλλά όπως και στην Ευρώπη με την Τράπεζά της (για την οποία σχεδόν κανένας δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ), είναι μία ιδιωτική εταιρεία, που βεβαίως έχει τις δικές της μυστικές βλέψεις και σκοπούς.


Είναι ο οργανισμός που πάντα τυπώνει το Δολάριο, χωρίς έλεγχο από κανέναν και χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.


Ως εκ τούτου, είναι φυσικό να είναι κυρίως υπεύθυνη για το πού πάνε τα δις των χαρτιών που τα ξέρουμε ως «δολάρια» και με τι κόστος, για όποιον τα χρεωθεί…


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού ακριβώς βρίσκει το ΔΝΤ τα πολλαπλά Δίς και μας τα δίνει;

Ρουπακιώτης: "Με υπόδειξη ΗΠΑ-ΕΕ οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής"ΒΙΝΤΕΟ.

Μία φώτο χίλιες λέξεις: Αφίσα των Antifa λέει "Πολεμήστε τον Αντισιωνισμό και τον αντισημιτισμό"! 

Οι αντιφασίστες είναι υπερ του Ισραήλ, υπέρ των ΗΠΑ και εναντίον όσων αντιστέκονται στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης...


undefined
Οι Δυτικές - Παγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις είναι υπερ των ίδιων συμφερόντων.

Η απάντηση σε όλα αυτά τα πραγματικά ολοκληρωτικά καθεστώτα που επιβάλλουν τις απόψεις τους με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο είναι η επιδίωξη της διατήρησης της εθνικής μας ταυτότητας και η πραγματική εναντίωση στον οικονομικό ιμπεριαλισμό των διεθνών τραπεζιτών.. 

Η Εβραία(;) Κάλερ - Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα διώκονται από σχολεία, σώματα ασφαλείας και εθνική άμυνα οι εθνικιστές!

Σ.Α: Μην μπερδεύεστε με τα περι Ναζισμού! Η κ. Κάλερ και οι λοιποί δήθεν "δημοκράτες" που κυβερνούν τη χώρα δεν ψάχνουν ποιος έχει σβάστικες, αλλά ποιος έχει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

«Χρειάζεται δέσμη πολιτικών μέτρων πρόληψης και καταστολής της ναζιστικής προπαγάνδας σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, όπως σχολεία, σώματα ασφαλείας, εθνική άμυνα», δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 
Η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι «η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή και θεωρώ, επίσης, σημαντική την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στα σχολεία ως ημέρας εθνικής επετείου αλλά και ως ημέρα μνήμης της μάχης

Ανακοίνωση Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: Σε 200 χρόνια περίπου θα έχουν απελαθεί όλοι οι λαθροεμετανάστες!

dendias-gia-doyblino-de-mporoyme-na-kanoyme-tipota
Θριαμβολογεί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ για τους 761 (εφτακόσιους εξήντα έναν) λαθρομετανάστες που «επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους τον Σεπτέμβριο». 
Βέβαια, οι περισσότεροι εξ’ αυτών δεν απελάθηκαν ακριβώς, αλλά έφυγαν με το πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού», που καλύπτονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και από εθνικούς πόρους (εκτός από τα αεροπορικά έξοδα δίνουν σε καθέναν απ’ αυτούς και 300 ευρώ στο χέρι, για τα πρώτα τους έξοδα)…
Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν επιστρέψει στις χώρες τους από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς»;

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 30% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με αυτό που κάνανε απλά δεν καταλάβανε πως συσπειρώσατε τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;;

ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λ.Κατσέλη: "Έρχεται δήμευση των καταθέσεων - Θα χρειαστούν άλλα 30 δισ."

Πλησιάζει η μέρα που θα δημευτούν οι καταθέσεις των Ελλήνων σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας αλλά και οικονομολόγου Λούκα Κατσέλη.
 
Η Λούκα Κατσέλη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας: «Με βάσει τις εκτιμήσεις, οι τράπεζες θα χρειαστούν περίπου 30 δισεκ. πέραν της ανακεφαλαιοποίησης που ήδη έχει δρομολογηθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείω να υπάρξει πρόβλημα και να λάβουν μέτρα κουρέματος των καταθέσεων».

ΟΡΙΣΤΕ,,,,ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ....ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ! Τ.Σόρος: Διαγραφή χρέους ή πετρέλαιο & φυσικό αέριο για αποπληρωμή!

Ο διαβόητος έμπορος των εθνών Τζορτζ Σόρος, ο άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει "αερολεφτά" εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, σε συνέντευξή του στο Der Spiegel, παραδέχεται ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να αποπληρώσει το χρέος της υπό οποιεσδήποτε νυν ή μελλοντικές οικονομικές συνθήκες και προτείνει διαγραφή χρέους ή την αποπληρωμή του με άλλο τρόπο "φωτογραφίζοντας" την έκδοση ομολόγους με εγγύηση τα κοιτάσμτα υδρογονανθράκων της χώρας.


Μάλιστα αναφέρει ότι και η άνοδος της ΧΑ στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της γερμανικής οικονομικής πολιτικής που έχει οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες να αναζητούν ριζοσπαστικές πολιτικές λύσεις. Ας πρόσεχαν!

ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ‏..

undefined
Η μεγαλύτερη οργή κρύβεται στην σιωπή. 

Κάθεται σε μία πολυθρόνα έχοντας κλείσει τις βαριές κουρτίνες αφήνοντας έξω το καλοκαίρι. 

Σηκώνεται κάθε πρωί και καθώς χτενίζει με βία τα μαλλιά της βλέπει στην βούρτσα τις λευκές τρίχες, απόδειξη ότι χρόνο πολύ ακόμα δεν έχει να ορθωθεί ως πρέπει. 

Φτιάχνει καφέ χτυπώντας καλά το καφεκούτι υπολογίζοντας την αυριανή δόση και ανάβει τσιγάρο κοιτώντας τον απέναντι τοίχο που πάνω του χιλιάδες φορές έχει οργανώσει την Τελευταία της Έξοδο. 

Διαβάζει εφημερίδες σφίγγοντας κάθε φορά το στόμα στις φασιστικές δηλώσεις των καταδικαστών της και κλείνει την χούφτα της σε γροθιά κάθε φορά που βλέπει σε φωτογραφίες τα γελαστά γλοιώδη πρόσωπα των δημίων της.

Βγαίνει στον δρόμο με τα προπέρσινα ρούχα της και σκύβει το κεφάλι κάθε φορά που βλέπει το είδωλό της στο τζάμι των βιτρινών μην αντέχοντας να αντικρίζει αυτή την κατάντια να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Θέμα στους Νιου Γιορκ Τάιμς η διεκδίκηση πολεμικών γερμανικών αποζημιώσεων από Ελλάδα.

undefined
Στις διεκδικήσεις της Ελλάδας για πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία αναφέρεται εκτενές πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για ένα εντεινόμενο ρεύμα που πυροδοτείται τόσο από τις πικρίες του παρελθόντος -σύμφωνα με ειδικούς η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα υπήρξε βάναυση- όσο και από την έντονη δυσαρέσκεια των Ελλήνων με την τωρινή στάση της Γερμανίας να επιβάλει σκληρή λιτότητα στη χώρα.

«Μπορεί κάποιοι από εμάς να μην έχουμε πληρώσει τους φόρους μας, αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με αυτά που έκαναν εκείνοι», δηλώνει ο Γιάννης Συγγελάκης, ο οποίος βρέθηκε με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας Σούζαν Ντέιλι στο μνημείο στον Αμιρά της Κρήτης για τη σφαγή του 1943 από τους Γερμανούς.

Δεν είναι μόνο τα θύματα των Ναζί που διεκδικούν αποζημιώσεις, σχολιάζει η δημοσιογράφος και αναφέρεται σε σχετική έκθεση 80 σελίδων που συνέταξε....

ΦΟΒΑΜΑΙ .....‏

Φοβάμαι πως όλα πιά έχουν ειπωθεί..

Φοβάμαι πως ενώ όλοι ξέρουμε αυτά που πρέπει να ξέρουμε..
..ο καθένας φοβάται για τον εαυτό του.

Δεν φοβόμαστε για όλους μας.

Κάθε μέρα ανακυκλώνει τις προηγούμενες, αλλάζοντας στα σημεία, χωρίς ν' αλλάζει τίποτα..


Χθες ήταν οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών, τα χαράτσια, οι αυτοκτονίες, η μαύρη προπαγάνδα.


Σήμερα είναι οι καινούργιες αυτοκτονίες, τα νέα χαράτσια, οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, τα νέα λουκέτα, ο προϋπολογισμός, η κίτρινη προπαγάνδα.

Η χώρα οδηγείται προς εξέγερση. Eλεύθερη έκφραση, γύψος, κατηγορίες… Όλα θυμίζουν χούντα.

H στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδηγούν τους δημοκρατικούς πολίτες σε εξέγερση.

Απαγόρευση της ελεύθερης έκφρασης

Δεν μπορούν να ονομάζουν τις δημοκρατικές συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεν που γίνονται  στο διαδίκτυο “συνωμοσιολογία” ή να απαγορεύουν/ποινικοποιούν την ελεύθερη έκφραση χάριν ενός αντιρατσιστικού νόμου – παγίδα, που πάνε να περάσουν με πρόφαση τη σύλληψη των μελών της ΧΑ.

Αυξανόμενη πίεση στους “αντιφρονούντες”

Δεν μπορεί κανένα κόμμα απο αυτά να παριστάνει τον “άγιο” όταν είναι υπεύθυνα για τη γενοκτονία των Ελλήνων που συνεχίζεται και την αναμενόμενη αλλαγή γεωγραφικών συνόρων που προανήγγειλε ο πρώην Τούρκογλου στη Τουρκία ούτε μπορούν να δίνουν μαθήματα δημοκρατίας για να μετριάσουν τις αντιδράσεις στις εγκληματικές αποφάσεις τους ούτε να εκφοβίζουν τις όποιες ελεύθερες φωνές έχουν ....

Τι πραγματικά φοβούνται;

Από τον Πόρτα Πόρτα

Να σας πω ενα μυστικό?
Δεν φοβούνται τον ναζισμο.

Τον Εθνισμο φοβούνται.

Τρέμουν μήπως ξυπνήσουμε ομαδικά και παρουμε τηνΠατρίδα μας πισω.

Φοβούνται μήπως ξυπνησουμε και καταλάβουμε οτι δεν ειναι Πατριδα μας
η Ευρώπη αλλά η Ελλάδα.

Φοβούνται μήπως ξυπνησουμε ομαδικά και πολεμήσουμετην επιβολή άλλης Πατρίδας με κατάργηση της δικής μας.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ "ΧΕΡΙ" ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ - Δεσμεύουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο για την αποπληρωμή του χρέους.

Κυβέρνηση και δανειστές επιχειρούν να δεσμεύσουν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που υπάρχει στην ελληνική ΑΟΖ. 

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, απο το 2023 και μετά όπως εκτιμάται, θα χρησιμοποιηθούν για την 
αποπληρωμή του δεύτερου πακέτου στήριξης ύψους 130 δις ευρώ που έλαβε η χώρα μας, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε ομόλογο διάρκειας 50 ετών.

Τα πρώτα στοιχεία ύπαρξης υδρογονανθράκων στα Ιωάννινα, στον Πατραικό Κόλπο και το Κατάκολο είναι ενθαρρυντικά και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση εντός του 2014 θα αρχίσουν οι ερευνητικές γεωτρήσεις. 


Ακόμη πιο σημαντικά είναι τα ευρήματα για την περιοχή του Ιονίου και νοτίως της Κρήτης. Ειδικά η περιοχή της Κρήτης φαίνεται να «κρύβει» τεράστιο κοίτασμα.

Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ μπορούν να εξασφαλίσουν επάρκεια ενέργειες για την Ευρώπη σε ποσοστό 50% για τα επόμενα 30 χρόνια.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ ΑΜΕΣΑ !!! ΤΗΝ "ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΠΙΑΣΕΙ";


 Πολλές φορές έχουμε γράψει πως στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις επικίνδυνες "Αυγές"! 

Η "Χρυσή"(Εθνικιστική), 

η "Κόκκινη"(Διεθνιστική - Ανθελληνική) 

και η "Τροϊκανή"(ΝεοΚατοχική - Εξολοθρευτική)! 

Και αυτή την τελευταία...

τα εγκληματικά λάθη της οποίας όπλισαν και τροφοδότησαν τις δύο άλλες - ποιος άραγε θα την "πιάσει";


   Γιατί ενώ στην περίπτωση της νεοναζιστικής "Χρυσής" οι διαδικασίες κινήθηκαν αστραπιαία με ταχύτητα φωτός, στην περίπτωση της "Τροϊκανής" κινούνται με ταχύτητα νυσταγμένης χελώνας! 

Και ειδικά σε ότι αφορά το κλειδί της υπόθεσης, που είναι το τεχνητά διογκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ του 2009, βάση του οποίου μας έβαλαν στο ΔΝΤ και περιέκοψαν σκανδαλωδώς κεκτημένα, μισθούς και συντάξεις, με αποτέλεσμα τη διάλυση της Αγοράς, ...

Σκιάχτρα .....

H Δύναμη βρίσκεται μέσα στον καθένα
Περιμένει εκεί, καλά κρυμμένη.


Τόσο καλά,που οι πολλοί ξεχνούν πως την κατέχουν.
Εκείνη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.
Εκείνη μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
Δηλαδή εμάς.
Επειδή δεν αλλάζει κανένας Κόσμος αν δεν αλλάξουμε εμείς.

Τουρκικός εφιάλτης ο χάρτης που δείχνει πως 5 χώρες θα γίνουν 14! Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Στο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε στη στρατηγική της Τουρκίας με ορίζοντα τα 100χρονα της Τουρκικής Δημοκρατίας, η οποία έχει τον ...ιεραποστολικό τίτλο «Στρατηγική Αποστολή της Τουρκίας 2023»!

Να επαναλάβουμε ότι οι κυβερνήσεις της Άγκυρας, επωφελούμενες από τη στήριξη που παρείχαν επί δεκαετίες οι ΗΠΑ (λόγω της στρατηγικής θέσης της Τουρκίας και λόγω των ζωτικών συμφερόντων της Ουάσιγκτον που εξυπηρετούνταν μέσα από την αμερικανοτουρκική συνεργασία), από το γεγονός ότι το τουρκικό κράτος είναι σχετικά αξιόπιστο και λειτουργεί, καθώς και από το γεγονός ότι ο πολιτικός κόσμος και η αστική τάξη στην Τουρκία διαπνέονται από πατριωτισμό, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας αρκετούς από τους στρατηγικούς στόχους που έθεσαν, ένας από τους οποίους η ανάπτυξη της παραγωγικής βάσης και των εξαγωγών, που ξεπερνούν τα 150 δις δολάρια ετησίως!

Ο Δένδιας κυνηγάει χρυσαυγίτες στην ΕΛ.ΑΣ - Ρε Δένδια υπόκοσμος είναι τα αφεντικά σου οι Ρότσιλντ που καταστρέφουν ολόκληρα κράτη!

undefined
Κλικ στη φώτο για μεγέθυνση - Ο Δένδιας σε εκδήλωση τιμής του μεγαλύτερου τοκογλύφου του πλανήτη.. Ακόμη να απαντήσει ο Δένδιας για το αν είναι δικηγόρος του Βασιλιά της Τοκογλυφίας!
Νέες έρευνες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προαναγγέλλει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ενώ επιβεβαιώνει πως υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή.
«Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, για τις οποίες έγιναν ....

Α. ΔΡΟΥΓΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ!

61
Μέρα με τη μέρα, πληθαίνουν οι απόψεις ανεξάρτητων πολιτικών παρατηρητών και νομικών, που υποστηρίζουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι φυλακίσεις είναι στην ουσία παράνομες, ότι γίνονται για καθαρά πολιτικούς λόγους κι ότι τελικά θα αποβούν υπέρ της Χρυσής Αυγής και κατά του συστήματος.
Σήμερα, θα σας μεταφέρουμε την άποψη του δόκτορος Αθανασίου Δρούγου, γνωστού στρατιωτικού και διπλωματικού αναλυτή, με τίτλο «Επισημάνσεις περί Χρυσής Αυγής». 
Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Μεγάλη ανησυχία σε όλους τους διπλωματικούς κύκλους προκαλεί η με τον τρόπο που έγινε σύλληψη ....

Τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ του Μπενίτο Μπουρδολίνι απειλεί την εφημερίδα "Δημοκρατία" ότι θα της στείλει το.. ΣΔΟΕ!

Το ΠΑΣΟΚ προφανώς θεωρεί ότι επειδή συγκυβερνά με τη ΝΔ, έχει απαλλαγεί των κακουργημάτων που έχει διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού και της Ελλάδας και θίχτηκε που η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τον κατακεραύνωσε σήμερα με ένα τεκμηριωμένο άρθρο.με τίτλο «Τα 90+1 κακουργήματα της "εγκληματικής οργάνωσης" ΠΑΣΟΚ». που αναφερόταν στα μεγάλα σκάνδαλα του "κινήματος".

Με ένα σχόλιο "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε"  η Χαριλάου Τρικούπη απειλή την εφημερίδα ότι θα στείλει την αντιτρομοκρατική και το ΣΔΟΕ για την ελέγξει και ότι "κινείται παράλληλα με την Χρυσή Αυγή".
Η ανακοίνση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: