Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τ.ΣΟΡΟΣ : ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ‏.....

undefined
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΩΝ

«Τώρα που η κρίση του ευρώ έχει τελειώσει, η Γερμανία αναδεικνύεται νικητής. Πρόκειται όμως, για Πύρρειο Νίκη που θα ήταν καλύτερα να έχει αποφευχθεί» δήλωσε κατηγορηματικά ο γνωστός
μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος μιλώντας μάλιστα στο Κίελο.

«Η κρίση της ευρωζώνης έχει τώρα τελειώσει. Αυτό έγινε επίσημο με τις εκλογές στη Γερμανία, όπου οι κανόνες διακυβέρνησης του ευρώ δεν συζητήθηκαν καν. Το σύστημα που προέκυψε από την κρίση όμως, δεν είναι διόλου ικανοποιητικό. 


Οι επικρατέστεροι οικονομολόγοι θα το χαρακτήριζαν εξισορρόπηση σε χαμηλότερα επίπεδα. Εγώ θεωρώ ότι απέχουμε πολύ από μία εξισορροπημένη κατάσταση.

Τό’παν και τό’καναν οι ΕΒΡΑΙΟΙ του ΚΙΣ: “Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο”. Φυλάκισαν τους “αντιφρονούντες”, και ΕΛΕΓΧΟΥΝ πλέον τη Βουλή. ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ του ΚΙΣ στην Ελλάδα!

undefined

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ:   ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! 


ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΡΙΝ καν ΨΗΦΙΣΤΕΙ!  


ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της ΧΑ; 


Επειδή ήταν “Ναζιστές”;  


ΟΧΙ!  ΤΟΥΣ     ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΩΣ “ΑΡΝΗΤΕΣ  ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”  με ΕΝΤΟΛΗ του ΚΙΣ: “Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο”. 


Η ψήφος μας δε μετράει! 


Το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Οικονομικός VS πολιτικού φασισμού....

Από την πρώτη στιγμή (πριν ακόμα τη σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ) υποστηρίξαμε ότι η ξαφνική επίθεση του «μνημονιακού τόξου» κατά της ΧΑ, έγινε με στόχο να αλλάξει η κυρίαρχη ιδεολογία της κοινωνίας, από αντιμνημονιακή σε αντιφασιστική, προκειμένου να 
μπορέσει να σταθεί το μνημονιακό καθεστώς.

Άσχετα, με τις σημερινές εξελίξεις σε ότι αφορά την ποινική μεταχείριση των βουλευτών της ΧΑ, οι συνθήκες που ευνόησαν...

Eγκαταλείπει την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Την παραίτηση Δένδια ζητά ο Βενιζέλος!


ΚΟΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ


Αμηχανία στο ΠΑΣΟΚ μετά το φιάσκο με την απελευθέρωση της Χρυσής Αυγής. 

Στην Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για τρομακτικές ευθύνες των Σαμαρά-Δένδια ενώ ......

Aντιμέτωπη με την οργή του Μπόμπολα η κυβέρνηση Σαμαρά.


ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ

Την οργή του μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα θα έχει να αντιμετωπίσει πλέον η κυβέρνηση Σαμαρά, μετά την σοκαριστική απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτός από τον Γιάννη Λαγό.

Οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο. Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι στην υπόθεση αυτή έγινε μεθοδικά ότι έπρεπε, για να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή.
Ακόμη και το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα διέρρευσαν οι διεφθαρμένες αρχές.

Να θυμίσουμε ότι .....

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;
Στη «θεωρία των δυο άκρων» φαίνεται ότι επιμένει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται δήλωσε ότι εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, φωτογραφίζοντας το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Σχέδιο Β.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακη».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό έστρεψε τα βέλη του προς την Αριστερά. 

Τόνισε πως εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και το άλλο άκρο, ή «ακραία αντιπολίτευση» (extreme opposition, όπως είπε) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, «κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση».

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!

Λουκέτο στα ψυχιατρικά νοσοκομεία: στο δρόμο οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι!

Σε ώρα μηδέν τα τρία μεγαλύτερα ψυχιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας τα οποία μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να βάλουν λουκέτο.Ανάστατοι οι εργαζόμενοι αλλά και οι συγγενείς των αρρώστων.

Στο δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν εκατοντάδες ασθενείς  που πάσχουν από κάποια ψυχική νόσο και χρειάζονται νοσηλεία σε ψυχιατρικό  νοσοκομείο.

Η υφυπουργός υγείας κ. Ζ .Μακρή σε σχετικό έγγραφό της,  που διαβίβασε στην Βουλή  οι ψυχιατρικές κλινικές  που λειτουργούν σε όλη την χώρα  θα  καταργηθούν  προκειμένου  να μετασχηματιστούν σε δίκτυα ανοιχτών κοινοτικών δομών ψυχικής υγείας.

Ὁ Δῆμος Θεσσαλονίκης (μὲ τὴ σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ τῶν παρατάξεων) δώρησε στους Εβραίους τὸ βρεφοκομεῖο "Ἅγιος Στυλιανὸς" ἀξίας 28 ἐκ. εὐρώ!!!

undefined
Φυσικὰ τὸ τεράστιο αὐτὸ κονδύλι θὰ ἐπιβαρύνει τοὺς δημότες τῆς πόλης. 


Μὲ τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Θεσσαλονίκης, τὸ 1912, ἱδρύθηκε τὸ σωματεῖο «Ἅγιος Στυλιανός», ποὺ ἵδρυσε καὶ τὸ ὁμώνυμο βρεφοκομεῖο, ποὺ ἔκτοτε λειτουργεῖ διαρκῶς, παρέχοντας προστασία, στοργὴ καὶ ἐκπαίδευση σὲ ἔκθετα βρέφη. 


Ἡ ἵδρυσή του στηρίχτηκε σὲ κληροδότημα τοῦ Θεσσαλονικέως ὁμογενοῦς ἀπὸ τὴ Βενετία Ἀντωνίου Νινή. 

Τὸ βρεφοκομεῖο διοικεῖται ἀπὸ τὸ1938 ἀπὸ τὸν Δῆμο Θεσσαλονίκης ὑπὸ τὴν ἐπωνυμία «Δημοτικὸ Βρεφοκομεῖο Θεσσαλονίκης Ἅγιος Στυλιανός».

 Κατὰ τὴ διάρκεια τῆς γερμανικῆς κατοχῆς, διατάχθηκε....

Πάγωσε και το Μαξίμου > Έξαλλος ο Σαμαράς με Αθανασίου-Δένδια..

Σε αναστάτωση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την
απόφαση των ανακριτών να αφήσουν ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους, τους τρεις βουλευτές της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο.

Πηγές από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού αναφέρουν ότι σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους για τους υπουργούς Χαράλαμπο Αθανασίου και Νίκο Δένδια που καλλιέργησαν προσδοκίες στην ελληνική κοινή γνώμη, όλο το τελευταίο διάστημα, ότι μετά τις χειροπέδες έρχεται προφυλάκιση και ότι τα στοιχεία είναι «δεμένα».


Είχαν διαβεβαιώσει τον Πρωθυπουργό ότι ....

Έκτακτο γεγονός…ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ! Αφήνουμε τον προπαγανδιστικό φασισμό έξω από τα σπίτια μας..

Τόσο πλουραλιστική ενημέρωση απ’ τα τηλεοπτικά κανάλια είχαμε να δούμε απ’ τον καιρό που ο μεγάλος Ηλίθιος πήρε το ”δακτυλίδι”-προεδρία του κόμματός του!
Έβγαινε ο Ηλίθιος να μοιράσει κουραμπιέδες στους δημοσιογράφους που είχαν τσαντηριαστεί έξω απ’ το σπίτι του;
Τσουπ! Έκτακτη είδηση”Ο πρόεδρος μοίρασε γλυκά..
Πήγαινε ο Ηλίθιος περιοδεία-νομιμομοίηση της προεδρίας του;
Τσουπ! Έκτακτο γεγονός” Ο πρόεδρος σταμάτησε για....

Οδηγούν τους ιδιοκτήτες να πουλήσουν τα ακίνητα τους για να πληρώσουν τους φόρους...

undefined
Προκειμένου οι οφειλέτες να αποφεύγουν τις ποινικές διώξεις και τη φυλακή θα προσφεύγουν στην εκχώρηση των ακινήτων προς το Ελληνικό Δημόσιο και θα γίνεται συμψηφισμός των οφειλών με την αξία του ακινήτου που θα αποτιμάται κατά περίπτωση βάσει ειδικής  μεθοδολογίας.

Ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών με το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων αναφέρει «Πουλήστε τα ακίνητά σας για να πληρώσετε τους φόρους σας», όπως δημοσίευσε το «Βήμα της Κυριακής».

Οι πολίτες όταν δεν θα έχουν άλλο τρόπο να εξοφλήσουν τα πάσης φύσεως χρέη τους θα προσφεύγουν στην εκχώρηση των ακινήτων προς το Ελληνικό Δημόσιο και θα γίνεται συμψηφισμός των οφειλών με την αξία ....

Κάτω απο αυτό το πέπλο....διακρίνουμε τον Φασισμό ?;;;

Τελικά τι είναι φασισμός; 

Θέλω να καταλάβω γιατί η ΧΑ είναι μια φασιστική οργάνωση, ενώ τα κυβερνώντα κόμματα και όσοι συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση γενοκτονίας του ελληνικού λαού ανήκουν στο 
δημοκρατικό λεγόμενο τόξο……..!! Γιατί; ???????

Δημαγωγία που παρασύρει όσους υποφέρουν από την πολιτική λιτότητας.. Όλες αυτές οι θεωρίες έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να φορτώσουν την ευθύνη για τον φασισμό όχι στους φορείς και τους θεσμούς της εξουσίας, αλλά σε δήθεν σχέδια κάποιων του «περιθωρίου» και ότι με τη δημαγωγία τους παρασύρουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Στην περίπτωση της Ελλάδας...και οχι μόνο της Ελλάδας – αντίπαλες δυνάμεις ειναι η δημοκρατική πλειοψηφία του λαού, που αγωνίζεται να λυτρωθεί απο την κοινωνική καθυστέρηση, να αποχτήσει γνήσια εθνική ανεξαρτησία και να πραγματοποιήσει το όραμα μιας αναγεννήσεως μέσα στα πλαίσια αυτής της δημοκρατίας, της οικονομικής αναπτύξεως και της πνευματικής ανόδου.

Τρόμος πάλι για τις συντάξεις...

undefined
Τρόμος για τις συντάξεις επικρατεί εξαιτίας των ελλειμμάτων που πρόκειται να καταγράψει ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους για τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Από το 2014 και μετά το ΙΚΑ θα καταβάλλει για συντάξεις ότι μπορεί, με βάση τα διαθέσιμα κονδύλια που θα υπάρχουν στα ταμεία.

Κρίσιμη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες για το θέμα, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου και διαπιστώθηκε ότι το έλλειμμα για το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας πρόκειται να ανέλθει στο 1,3 δισ. ευρώ, στο τέλος του επόμενου έτους.

Μάλιστα, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει τα έσοδα που θα εισπράξει το ίδρυμα να βελτιωθούν κατά 1 δισ. ευρώ σε σχέση με φέτος, διαφορετική περίπτωση το έλλειμμα θα είναι ακόμη υψηλότερο.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος - ΒΙΝΤΕΟ.

undefined

Φταίμε και εμείς, φταίτε και εσείς, φταίει και ο Χατζηπετρής!!!

undefined
Απέχω συνειδητά τις τελευταίες ημέρες, περιμένοντας την μεγάλη είδηση του γενικού ξεσηκωμού! 

Βλέπετε, γράφοντας  συνεχώς πως όλα θα αρχίσουν τον Οκτώβριο, το πίστεψα και κρατούσα την οργή μου.

Σκέφτηκα να την διοχετεύσω στο δρόμο του ανένδοτου και όχι χτυπώντας με μανία το πληκτρολόγιο.Τι μου φταίει και .....αυτό!

Τώρα θα μου πείτε και πολύ σωστά, τι μου φταίτε και σεις; Συγχωρήστε μου την αυθάδεια αλλά θέλω να είμαι στο γενικότερο κλίμα, ο κύριος ...Μπάμπης καλύτερος είναι από εμένα!

Φταίμε, γιατί ξέραμε και δεν μιλούσαμε,φταίμε γιατί βολευτήκαμε,φταίμε γιατί...

ΟΜΩΣ.....

  Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο ....τρόπος  ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

     Σήμερα βρισκόμαστε μάρτυρες ενός τέτοιου πολέμου συμμοριών..


ΟΜΩΣ


Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της εγκληματικής 

δράσης των δύο συμμοριών, που..

     ..αν οι σημερινοί συλληφθέντες αξίζουν 


όντως χειροπέδες..

     ..η μνημονιακή συμμορία όταν συλληφθεί θα 


πρέπει να προσαχθεί με το σκοινί ήδη στον 

λαιμό..


ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ

   


''Η δημοκρατία είναι δυνατή! Οι συλληφθέντες θα 

έχουν μιά δίκαιη δίκη..''

     Είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, και έφυγε τρέχοντας να προλάβει να καταθέσει την τροπολογία που διευκολύνει το ''ξέπλυμα βρώμικου χρήματος'' σε κανένα άλλο (άσχετο) νομοσχέδιο, γιατί προχθές τον πήραν είδηση!

     ''Η χώρα χρειάζεται δικαιοσύνη!''


     Είπε ο ''πρωθυπουργός'' εκπροσωπώντας σύσσωμη την μνημονιακή συμμορία, που τρία χρόνια τώρα έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαιοσύνης και Συνταγματικής τάξης!

     ''Φέρτε μας την ....

Συνεχίζουν την “δουλειά” που ανέλαβαν…

Για να μην ξεχνιόμαστε… Την χώρα συνεχίζουν να την κυβερνούν τα δύο κόμματα που την κατέστρεψαν…

Λέτε να κάνουν έρευνες για τους ενόχους της καταστροφής;

Λέτε να κάνουν έρευνες για το τι συνέβη και να καθίσουν στο σκαμνί εκείνους που παρέδωσαν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία, που έσωσαν τις τράπεζες, που κατέστρεψαν την οικονομία, που οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, που… που… που…

Υπενθυμίζω πως συνεχίζουν να μας κυβερνούν οι καταστροφείς μας, που αυτοπροσδιορίστηκαν ως… διασώστες μας!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ...

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες....

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν...

Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ' επίφαση.... πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά  τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ ''περιούσιων ''οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο "πείραμα" της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.