Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η εξέγερση των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης....Οι Ευρωπαϊκές εξελίξεις έρχονται ΕΔΩ....συνήθως με καθυστέρηση κάμποσων χρόνων!

Όταν την περασμένη Κυριακή έγραφα σε αυτήν τη στήλη ότι «οι εκλογές της 25ης του Μάη θα μείνουν ιστορικές για το πανευρωπαϊκό κύμα ενάντια στην Ε.Ε.» ούτε και εγώ περίμενα το μέγεθος του πολιτικού σεισμού που θα ακολουθούσε.

 Ότι, δηλαδή, στις....
δύο μεγαλύτερες, μετά την Γερμανική, Ευρωπαϊκές οικονομίες (Βρετανική, Γαλλική) θα έρχονταν πρώτα τα κόμματα εκείνα που έθεταν καθαρά θέμα εξόδου από την ΕΕ με ποσοστά 25-30% των ψηφοφόρων, και ότι σχεδόν σε όλες τις άλλες χώρες στην Ένωση (εκτός από «προοδευτικά λουλούδια» σαν τη Πολωνία και τις Βαλτικές χώρες που ασχολούνται με τη σφαγή του Ουκρανικού λαού με τις ευλογίες της ΕΕ) παρόμοια κόμματα θα συγκέντρωναν πρωτόγνωρα αντί-ΕΕ ποσοστά. 


Δηλαδή, ποσοστά που .....

Τα περί «τέλους των μνημονίων» ήταν παραμύθια προεκλογικής κατανάλωσης ....

Κυβέρνηση και τρόικα συμφωνούν απόλυτα στη συνέχιση της πολιτικής λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων. 

Τα περί «τέλους των μνημονίων» ήταν παραμύθια προεκλογικής κατανάλωσης από έναν πρωθυπουργό παραδομένο στα συμφέροντα των δανειστών» .
  • «Η χθεσινή ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ σχετικά με την εκταμίευση της δόσης γκρεμίζουν την εικόνα που προσπαθεί εδώ και μήνες να καλλιεργήσει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, το ΔΝΤ αναφέρει ότι:
  •  Χρειάζεται περαιτέρω δημοσιονομική προσαρμογή για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.
  •  Η κατάρρευση των μισθών στον....

Καλός πολιτικός στην Ελλάδα είναι αυτός που… προσκυνά στους δανειστές....

Και να θες να αγιάσεις δεν σε αφήνουν οι πολιτικοί σε αυτό τον τόπο… 

Αφού όπως λένε πήραν το μήνυμα της κάλπης, οι της συγκυβέρνησης… τρέχουν γοργά για τον ανασχηματισμό (αυτό κατάλαβαν τα φυντάνια μας…). 

Και αφού πήραν το μήνυμα όπως λένε, είναι έτοιμοι να φέρουν στην κεντρική εξουσία ανθρώπους, οι οποίοι είτε αποχώρησαν τα ....

Ο Περιούσιος Γερούν ...Ντάισελμπλουμ: Η Ευρώπη πλέον τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «η Ευρώπη δεν είναι πλέον κάτι που δεν αμφισβητείται», δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, σημειώνοντας πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η νομισματική σταθερότητα.

«Δοκιμάστε να πείτε σε έναν Έλληνα που αγωνίζεται να επιβιώσει ότι......

Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί οι..... ψηφοφόροι της ΧΑ που συνεχώς αυξάνονται;

Παρά τις πολιτικές και ποινικές διώξεις εναντίον του κόμματος της ΧΑ και τη χλεύη των ψηφοφόρων του, εντούτοις το κόμμα αυτό αύξησε τη δύναμή του. 

Συγκεκριμένα, η ΧΑ αύξησε τη δύναμή της από τον Ιούνιο 2012 κατά 110.417 νέους ψηφοφόρους (από 426.025 σε 536.442). 

Όλοι αυτοί αποφάσισαν να πάνε κόντρα στις επίσημες διώξεις και στη χλεύη των ΜΜΕ και να συνταχθούν με τους διωκόμενους.

Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί οι "μυστήριοι" ψηφοφόροι της ΧΑ που
συνεχώς αυξάνονται; Είναι φασίστες; Είναι ναζιστές; Είναι παραπλανημένοι ψηφοφόροι; Τι, τέλος πάντων είναι;

Ολόκληρο το καθεστώς και .....

Επέλαση αντι-ΕΕ δυνάμεων σε Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία.


Μονολεκτικός και με τεράστια γράμματα ο τίτλος της δεξιάς γαλλικής εφημερίδας «Λε Φιγκαρό» προχτές: «Σεισμός»! 

Τεράστια η φωτογραφία της νικήτριας των ευρωεκλογών Μαρίν Λεπέν, ηγέτιδος του Εθνικού Μετώπου με το ιστορικά υψηλό ποσοστό του κόμματος στο 24,7%, εκτινασσόμενο κατά... 18 (!) εκατοστιαίες μονάδες από τις προηγούμενες ευρωεκλογές. Είχε μόνο 3 έδρες στην Ευρωβουλή η Λεπέν το 2009 και τώρα τις έκανε... 24! 

Το σύνθημα «έξω η Γαλλία από το ευρώ» έδωσε εκλογικά φτερά στη Λεπέν, όπως απέδειξε η κάλπη. 

Με το ποσοστό των Γάλλων σοσιαλιστών που κυβερνούν τη χώρα να πέφτει στο ιστορικά χαμηλό....

Εγκρίθηκε η καλλιέργεια μεταλλαγμένων στην Ευρώπη.

Στην καλλιέργεια των μεταλλαγμένων ειδών συμφώνησαν ομόφωνα τα κράτη μέλη της ΕΕ στη σύνοδο των μόνιμων αντιπροσώπων των 28 κρατών μελών της ΕΕ. 

Στη συμφωνία προβλέπεται πως κάθε χώρα που διαφωνεί θα μπορεί να απαγορεύει την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα δικά της εδάφη.

Πολλοί επισημαίνουν πως το δικαίωμα απαγόρευσης στο εσωτερικό των χωρών αποτελεί το «καρότο» στην «εκστρατεία εισβολής» των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη.

Ειδικότερα η κάθε χώρα έχει .....

Κυβέρνηση. «Δεν ηττήθηκα εγώ που έχασα 827.929 ψήφους, αλλά ο πρώτος που έχασε 138.323»!!!

Οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχασαν συνολικά στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής 827.929 ψήφους, σε σχέση με αυτές του Ιουνίου 2012. 

Ταυτόχρονα, οι τρεις πρώην κυβερνητικοί εταίροι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ), έχασαν συνολικά 1.144.217 ψήφους!!!, με αποτέλεσμα μάλιστα, το ένα από αυτά τα κόμματα να διαλυθεί. 
Παρόλα αυτά η κυβέρνηση αρνείται να αποδεχτεί την ήττα της.

Με απύθμενο πολιτικό θράσος, τα κόμματα της συγκυβέρνησης,
δεν κοιτάνε το εκλογικό χάλι τους, αλλά θεωρούν ότι νομιμοποιούνται επειδή και το ....

Γαλλία: Μετά τη νίκη της Λεπέν ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ......

Στον «πάγο» βάζει η γαλλική κυβέρνηση τα σχέδια της να δώσει δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές σε μετανάστες που δεν προέρχονται από χώρες της ΕΕ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μπερνάρ Καζνέβ.

Μπορεί η ρύθμιση να αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του Ολαντ, ωστόσο,
όπως δήλωσε ο Γάλλος υπουργός, η υπαναχώρηση αυτή οφείλεται στο ότι η μεταρρύθμιση, από την οποία επρόκειτο να ωφεληθούν μεγάλες κοινότητες Μαροκινών και Αλγερινών στη Γαλλία, δεν θα έβρισκε υποστήριξη στη βουλή και τη Γερουσία.

«Το θέμα αυτό μπορεί.....

To ΔΝΤ ζητεί επιπλέον μέτρα.

Την ανάγκη για επιπρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή στην Ελλάδα ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους επισήμανε το ΔΝΤ, το οποίο ενέκρινε την Παρασκευή την εκταμίευση 3,41 δισ. ευρώ προς τη χώρα, στην πέμπτη αξιολόγηση του για την πορεία της Ελλάδας. 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τονίζει πως
 «είναι αναγκαία επιπρόσθετη δημοσιονομική προσαρμογή ώστε να .....

Έβαλαν Επίτροπο στα ασφαλιστικά μας ταμεία για να επιβλέπει τις περικοπές!!!

«Δερβέναγα» στα ασφαλιστικά ταμεία, που θα… φροντίζει για το πώς θα καταργηθούν οι επικουρικές συντάξεις από 1-7-2014 και πώς το κράτος θα εγγυάται μόνο τη βασική σύνταξη από 1-1-2015 έβαλαν κυβέρνηση, τρόικα και ΔΝΤ, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος!

Το όνομα αυτού: Peter Ratcliffe. Και η ιδιότητά του:
Επίτροπος της Τρόικας στα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία…

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν φτάσει τα 66 δις, κάθε μήνα προστίθεται και 1 ακόμα δις.

«Χέρι» ακόμα και σε μικροποσά – Από ακίνητα μέχρι… αυτοκίνητα και έργα τέχνης
Καταθέσεις, ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί «φορολογικός νους» έχει το δικαίωμα να κατάσχει η εφορία, υπό την απειλή κατάρρευσης των εσόδων και εκτίναξης των ληξιπρόθεσμων χρεών.


Το Υπουργείο Οικονομικών για να φανεί καλός μαθητής στην τρόικα, που έρχεται σε ενάμιση μήνα από τώρα, θα προχωρήσει σε κατασχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής τις περισσότερες φορές, μάλλον απειλούσε.

Εύκολος στόχος οι καταθέσεις
Οι πλέον ευάλωτες για κατάσχεση είναι οι.....