Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; Ξεχάστε όσα ξέρατε! 10 οδηγίες επιβίωσης! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Αποσπάσματα από το άρθρο του Doug Copp στο ‘ Triangle of Life’, επιμέλεια έκδοσης από τον Larry Linn του MAA Safety Committee , 13/4/04

Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης ( American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου. 

Οι πληροφορίες που περιέχονται σ’ αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. 

Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης.

Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί άμα είχαν ξαπλώσει δίπλα στα θρανία κατά μήκος του διαδρόμου.

Ο χορός των εκατομμυρίων και η σχέση δημοσκόπων-Κράτους.


Ο χορός των εκατομμυρίων και η σχέση δημοσκόπων-Κράτους

Λίγο έως πολύ, όλοι οι παροικούντες την «Ιερουσαλήμ», έχουν σχηματίσει εδώ και χρόνια την πεποίθηση έως και βεβαιότητα ότι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται από μεγάλες εταιρείες του κλάδου όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην απτή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας, αλλά ακόμα χειρότερα σχηματίζουν μία επίπλαστη εικόνα, που περισσότερο σαν στόχο έχει την έμμεση καθοδήγηση και χειραγώγηση του κοινού και σαφώς λιγότερο την αντικειμενική ενημέρωσή του.

Και πως θα μπορούσε βέβαια να είναι διαφορετικά, αφού πολλές από τις εταιρείες αυτές διενεργούν δημοσκοπήσεις, με κρατικό χρήμα και ως γνωστόν ο πελάτης έχει πάντα ...δίκιο!
Ειδικά τα «δημοφιλή κανάλια» και οι «στρατευμένες» εφημερίδες μεγάλων εκδοτικών οίκων, επιλέγουν να προβάλλουν και να αναλύουν συστηματικά την παρουσίαση ...

Ο Θρησκευτικός πόλεμος έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα – Βανδαλίζουν τις Εκκλησίες μας αναμένοντας τα Τζαμιά που τους τάξαμε.

Δεν ήθελε να κλέψει παρά μόνο να καταστρέψει την εκκλησία. Ο δράστης άφησε τα αποτυπώματά του, γράφοντας στον τοίχο τρεις Αραβικές λέξεις…

Συναγερμό έχει σημάνει στην αστυνομία ο νέος βανδαλισμός σε ξωκλήσι του νομού Ηρακλείου. 


Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε προχθές στην περιοχή της Αυγενικής, στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό. 

Να σημειωθεί ότι οι ....

ΕΔΩ τα νουμερα που ΔΕΝ μας λενε...ΕΠΑΜ, Δ.Καζάκης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα στο Ε TV, 21 Νοε 2013 - ΒΙΝΤΕΟ


ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του δράματος που ζούμε! Κανένας λαός δεν χάθηκε, όταν ύψωσε το ανάστημά του ενωμένος κι αποφασισμένος! 

Ξεχάστε σωτήρες και ηγέτες. 

Εμείς είμαστε η Ελλάδα κι εμείς θα σώσουμε εμάς! 

Είμαστε δέκα εκατομμύρια Έλληνες κι ό,τι μετράει δεν είναι η υλική 
δύναμη, που έντεχνα μας τονίζουν με κάθε τρόπο! 


Ό,τι πιο πολύ μετράει στους κοινωνικούς αγώνες είναι η ενότητα κι η αποφασιστικότητα του λαού. 

Είναι η δύναμη της ψυχής και του πνεύματος κι η παρακαταθήκη τόσο άξιων και εμπνευσμένων προγόνων!

Αυτοί πασχίζουν να σωθούν από την οργή του λαού, γιατί καταρρέουν, και φοβούνται τη φυλακή. 

Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ...ΑΣΧΗΜΟΣ .Χ. Σμιτ: Κατακεραυνώνει τη Μέρκελ και προτείνει διαγραφή χρέους της Ελλάδας

Χ. Σμιτ: Κατακεραυνώνει τη Μέρκελ και προτείνει διαγραφή χρέους της Ελλάδας
Ότι πρέπει να ελαφρυνθεί το χρέος της Ελλάδας και της Ισπανίας επισήμανε σε συνέντευξή του στους New York Times ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ.

"Η Μέρκελ δεν νιώθει την Ευρωπαϊκή Ένωση στην καρδιά της. Με το ορθολογικό μυαλό της, ναι,
καταλαβαίνει τη σημαία της. 
Αλλά δεν υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, συμπάθεια και προσφορά βοήθειας. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη. 
Με ένα εμπορικό πλεόνασμα 240 δισ. ευρώ, η Γερμανία πρέπει να δείξει αλληλεγγύη", επισήμανε ερωτηθείς για την καγκελάριο της Γερμανίας και την κρίση του ευρώ.

"Μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία και οι άνθρωποι της Ανατολικής Γερμανίας επιζητούσαν ....

Π. Καμμένος: «Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»…

Π. Καμμένος: «Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»…
Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ και του Πρωθυπουργού αγνοούν έναν μόνο παράγοντα, τον έλληνα πολίτη.

«Οι Έλληνες 15 μήνες μετά τη "λάθος συνταγή, το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή, ζουν την τραγωδία των μνημονίων» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι «θυμίζουμε στον κ. Σαμαρά ότι είναι πρωθυπουργός μιας χώρας με 6.000 αυτοκτονίες, δύο εκατ. ανέργους και ετοιμάζεται να επιτρέψει τη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων».

ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ....

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα μείνει πτωχευμένη για πάντα εξέφρασε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης 

Τηλεπικοινωνίες στην Αρχαία Ελλάδα.


Οι αρχαίοι Έλληνες μπορούσαν να ανταλλάσσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και σε γρήγορο χρόνο πληροφορίες, τόσο κατά την περίοδο των πολέμων όσο και σε περίοδο ειρήνης. 

Με το εφευρετικό τους μυαλό είχαν κατορθώσει να σχεδιάσουν ένα σύστημα από μηχανισμούς που τους επέτρεπαν να φτάσει στο τελικό δέκτη οποιοδήποτε μήνυμα ήθελαν, δυανύοντας ακόμα και 700χλμ σε περίπου μία ώρα. 

Ας δούμε με ποιο τρόπο γινόταν αυτό.

Ημεροδρόμοι


Το πρώτο σχέδιο των ελλήνων για τη μεταφορά πληροφοριών αποτελεί η χρήση των ημεροδρόμων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα μαμούθ με μίζες ο “επενδυτής” της Πανγαίας! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΠΑΝΓΑΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΘΝΟΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Μήπως ξέρει κάτι για το ντηλ και ο κύριος -υπόδικος- Γιώργος Παπακωνσταντίνου; 


Κύριε Σαμαρά, που το βρήκατε αυτό το διαμάντι;
Η διαπλοκή έκανε διθυραμβικά ρεπορτάζ για το μέγα ντηλ με τον μέγα επενδυτή!
Αναφερόμαστε βέβαια για το “ντηλ” που βρίσκεται στην τελική ευθεία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και αφορά την πώληση της Πανγαίας, θυγατρικής της Εθνικής σε εταιρεία συμφερόντων του Ισραηλινου επενδυτή Beny Steinmetz. Συναλλαγή που φέρεται ότι θα γίνει

Κάνουν πίσω οι ΗΠΑ για Αίγυπτο, τουρκικό σοκ, ελληνική απειλή.

Λάβρος κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας επιτέθηκε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, δίνοντας την εντύπωση, ότι η Ουάσιγκτον υπαναχωρεί ραγδαία από την αρχική της θέση, εγκαταλείποντας τους ισλαμιστές και επιχειρώντας να προσεταιριστεί το καθεστώς του στρατηγού Αμπντέλ Φατέχ Αλ Σίσι, παραδίδοντας ταυτόχρονα και την πρώτη από τις τέσσερις πυραυλακάτους τύπου «Ambassador III», σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού…

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, ότι «έκλεψε την αιγυπτιακή επανάσταση» της πλατείας Ταχρίρ, καθώς «τα παιδιά» που την ξεκίνησαν,

Οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα αθέατα τανκ.

 Η Μαρία του Πολυτεχνείου, η αριστερή Επίτροπος του Αβάπτιστου GAP, την έριξε την απειλή της. 

«Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. 

Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή». 

Το «όραμα των αγωνιστών της επανάστασης του 1821», το.....

Διαδώστε το!!! Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια! Το διαβάσαμε από το: Διαδώστε το!!! Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια!

Διαδώστε το!!! Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια! Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση...Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση...

Η Σύμβαση της Βιέννης:

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια.

Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση.

Μία από τις πολλές "π...ς" με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα πουλημένα αστικά τομάρια και οι παρατρεχάμενοι της κάθε λογής εξουσίας, είναι και το "τώρα πια δεν γίνεται τίποτε".

Εννοούν, δηλαδή, ότι τώρα πια έχουμε βάλει βούλες και υπογραφές στα διάφορα μνημόνια και δεν γίνεται να τα ακυρώσουμε.

Ο πρωθυπουργεύων το έχει πει σταράτα: "Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα αλλά σέβεται την υπογραφή της".

Ο Φωτάκιας τής ΔημΑρ, λίγο πριν τις περασμένες εκλογές, το είπε πιο επιστημονικά: "Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα δεσμευτικό πλέον πλαίσιο το οποίο θα βαραίνει την όποια κυβέρνηση αναλάβει".

Οι καφροτηλεαναλυτές δεν χάνουν ευκαιρία να ειρωνευτούν οποιαδήποτε φωνή τολμάει να αρθρώσει λόγο περί μονομερούς καταγγελίας των μνημονίων, είτε αυτή είναι ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!

Ο Σαμαράς χαρακτήρισε «σημαντικό βήμα το μήνυμα στήριξης από τη γερμανίδα καγκελάριο"!!! 


Ποιο είναι αυτό το μήνυμα με το οποίο η Μέρκελ ...στηρίζει την Ελλάδα και τον λαό της;

"Πολλοί δεν το πίστευαν αλλά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα"!!!


Τι λε ρε, άθλιε δωσίλογε; 


Πρωθυπουργέ της υποτέλειας και της .....

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας υπενθυμίζει ότι τα εθνικά κράτη δεν έχουν πλέον δικαίωμα να καθορίσουν τα ίδια την μεταναστευτική τους πολιτική .

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έμμεσα προειδοποιεί την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να σταματήσουν να κλείνουν τα σύνορά τους με την Τουρκία στους Σύριους πρόσφυγες.

Και οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει την κατασκευή φρακτών στα σύνορά τους με την Τουρκία σε μια κίνηση να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εισροή μεταναστών που ζητούν άσυλο. 


Η Ελλάδα έχει ανεγείρει φράκτη 12,5 χλμ. σε ένα κρίσιμο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων κοντά στην πόλη της Ορεστιάδας, ενώ η Βουλγαρία έχει ανακοινώσει σχέδιο για την οικοδόμηση ενός παρόμοιου, φράκτη 30 χλμ. κοντά στην πόλη της Elhovo.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ....

Αν ο πολίτης έχει υποβαθμίσει την θέση του σ’ αυτή του καταναλωτή, τότε πέρα από την μόνη του παρέμβαση κάθε 4 χρόνια στις κάλπες, θα πρέπει να “ψηφίζει” και με τα χρήματά του. 

Με όπλο τους την κρίση, πολλές εταιρείες ελληνικές ή που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, έχουν 
εκμεταλλευτεί τις παρούσες συνθήκες και την ευνοϊκή προς τους εργοδότες νομοθεσία για να αυθαιρετήσουν σε πολλές των περιπτώσεων.

Η εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ απέλυσε όλους τους εργαζόμενους που απήργησαν την Πέμπτη 7/11/2013, δείχνοντας “αλλεργική” στο δικαίωμα στην απεργία. Να σημειώσουμε πως απολύθηκαν όσοι θεωρήθηκαν πρωτοστάτες στο κάλεσμα για πανεργατική απεργία.

Τα καταστήματα JUMBO μπορεί

Τι κοινό έχουν οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.

Ένα εξόχως ενδιαφέρον θέμα επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το Economist. Όμως  από το 1996 υπάρχει η τηλεοπτική (και διαδικτυακή) αποκάλυψη του παγκόσμιου ελέγχου που ασκείται από μεγάλους τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: είναι εβραίοι.
 Ο λόγος που το Economist επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα ίσως είναι λόγω του τεράστιου αμερικανικού χρέους, αλλά από όλους γίνεται απολύτως κατανοητό πως όταν μεταδίδεται αυτή ακριβώς η είδηση από ένα παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό μέσο έχει κάποια βαρύτητα. ,

Γιατί δεν έχει μπουκάρει ακόμα ο Εισαγγελέας στο Βρετανικό Συμβούλιο, όπου γίνεται καραμπινάτη κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδος;

Σκάνδαλο βρετανικής κατασκοπείας στην Αθήνα, σιωπή η Ελλάδα κοιμάται.


Απίστευτο δημοσίευμα – καταγγελία που αφορά την κατασκοπευτική δραστηριότητα των Βρετανών στην ελληνική πρωτεύουσα, σε απόσταση αναπνοής από ...το Μέγαρο Μαξίμου και το Κοινοβούλιο, περνά σχεδόν απαρατήρητο, καθώς η πολιτική τάξη της χώρας, απόλυτα αλλοτριωμένη και χωρίς την παραμικρή συναίσθηση της κατάστασης, παρά τον διεθνή σάλο που έχει ξεσπάσει με ανάλογα ζητήματα, απειλώντας πολυετείς και πολυεπίπεδες διακρατικές σχέσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, τελεί σε «νιρβάνα», έχοντας χάσει τα αντανακλαστικά της.
Εάν δηλαδή ποτέ τα διέθετε, αφού η κουλτούρα στα θέματα ασφαλείας στη χώρα είναι απλώς τραγική, κάτι που αποτυπώνεται και στο είδος του πολιτικού «ελέγχου» (πώς να βγάλεις τα εισαγωγικά;) και της διοίκησης σε όλους τους θεσμούς που έχουν επιφορτιστεί με την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας. 
Για τα τηλεοπτικά δίκτυα τι να πει κανείς. Σα να μη συνλεβη τίποτε.
Το δημοσίευμα αφορά

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....*Ελληνιστί: "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ κάθε ΕYΚΑΙΡΙA!"*

*Kατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στην πόλη Γουανγκτσού στην Κίνα, ο ληστής φώναξε στους πελάτες:*

*- Μην κινηθείτε, τα λεφτά ανήκουν στο Κράτος! "Η ζωή σας όμως ανήκει σε σας"!!! Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα.*

*Αυτή η μέθοδος ονομάζεται: "MIND CHANGING CONCEPT" *

*Ελληνιστί: "ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ"*


* *

*Όταν οι ληστές γύρισαν σπίτι με τα εκατομμύρια που έκλεψαν, ο μικρός
αδερφός, με πτυχίο Master στα Οικονομικά, λέει στο μεγάλο αδερφό,
απόφοιτο δημοτικού:*

*- Έλα να μετρήσουμε τα χρήματα....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...Νεοφιλελευθερισμός, ένας αόρατος «κομμουνισμός» για λίγους - Η εξουσία του χρήματος.

Μια αόρατη νομενκλατούρα κατέχει τα πάντα μέσω της εξουσίας επί του χρήματος. 

Το χρήμα είναι το αίμα κάθε κοινωνικού οργανισμού. Μια κοινωνία με μεγάλη ρευστότητα είναι μια κοινωνία εύρωστη και ευτυχισμένη. 

Μια κοινωνία με... μειωμένη ρευστότητα είναι μια κοινωνία καχεκτική και εξαθλιωμένη. 

Πόσοι όμως γνωρίζουν τι είναι χρήμα και ποιος το κατέχει; 

Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα, το χρήμα είναι χρέος ανακυκλούμενο; 


Η έκδοση του χρήματος είναι μια απλή αλλά σατανική στη σύλληψή της διαδικασία, στα χέρια ιδιωτών τοκογλύφων. 

Λίγοι όμως... στην πραγματικότητα άνθρωποι τη γνωρίζουν πραγματικά. Δεν διδάσκεται σε κανένα σχολείο. 

Η διαδικασία αυτή, μας καθιστά όλους εξαρτημένους από τις τράπεζες και μάλιστα μας εξαναγκάζει να φροντίζουμε για να μην καταρρεύσουν. 

Ενώ νομίζουμε ότι έχουμε περιουσία και τραπεζικές καταθέσεις, στην ουσία αυτό είναι ψευδαίσθηση. 

Στην πραγματικότητα έχει καταργηθεί έμμεσα ο θεσμός της ιδιοκτησίας, ωσάν να είμαστε σε καθεστώς αόρατου κομμουνισμού για λίγους. Ακόμα και το κρεβάτι που κοιμόμαστε ή το κουτάλι που τρώμε, δεν είναι δικά μας. 

Είναι όλα οφειλόμενα και μπορούν να χαθούν κάθε στιγμή.

Έχει νόημα να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να δείτε ....

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Kontra Channel. ΒΙΝΤΕΟ

Αντιρατσιστικός νόμος - έκτρωμα: Καταργούν οριστικά ελευθερία λόγου και σκέψης στην Ελλάδα!

Αντιρατσιστικός νόμος - έκτρωμα: Καταργούν οριστικά ελευθερία λόγου και σκέψης στην Ελλάδα!Τελικώς, όπως είχε υποσχεθεί στο σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων κατέθεσε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. 

Στόχος του νομικού αυτού εκτρώματος είναι αφενός ο περιορισμός μέσω της ποινικοποίησης της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αφετέρου η ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου, προκειμένου να μην ακούγονται φωνές πέραν αυτών της καθεστηκυίας τάξης των υπηρετών της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων...

Ενώ στην Πατρίδα μας έχουν εισβάλλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες υπό την απόλυτη ανοχή και ενθάρρυνση των ανθελληνικών κυβερνήσεων, προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Ελληνικού Έθνους, αντί η κυβέρνηση να φροντίσει να καταπολεμήσει το πρόβλημα επιλέγει να προχωρήσει στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομικού εκτρώματος, το οποίο θα τιμωρεί ως «ρατσιστή» όποιον Έλληνα εκφράζει ....

ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΕΟΝ "ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ" ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Άυξηση χρέους 18,4 δισ. ευρώ στο γ’ τρίμηνο του 2013 μετά από δύο "κουρέματα".

Φοβερή αύξηση του δημοσίου χρέους είχαμε μέσα σε ένα τρίμηνο, και συγκεκριμένα στο γ' τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2012. 

Η αύξηση ξεπέρασε τα 18,4 δισ.ευρώ.
 
Οι αμείλικτοι αριθμοί αποκαλύπτουν καθημερινά, το πόσο πραγματικό είναι το περιβόητο success story της κυβέρνησης Σαμαρά, αφού παρά τις θυσίες του ελληνικού λαού, όχι μόνο δεν "γεμίζει" το "πιθάρι", αλλά βρισκόμαστε σε δυσμενέστερη κατάσταση από πρότερα.
 
Υπενθυμίζουμε ότι το ελληνικό χρέος έχει υποστεί δύο «κουρέματα» που ουδόλως ωφέλησαν (προφανώς ο τρόπος που έγιναν ωφελούσε τους δανειστές και φτωχοποιούσε τους Έλληνες πολίτες), καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρουσίασε αύξηση της τάξης των 18,4 δισ. ευρώ στο γ’ τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το γ’ τρίμηνο του 2012.
 
Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει με τον πιο εύγλωττο τρόπο ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ Π/Υ Σε ιδιώτες η οικονομική διαχείριση του Στρατού - Eπίδοξοι δολιοφθορείς στις μονάδες

Παραδίδουν σε ιδιώτες τις οικονομικές δραστηριότητες των στρατιωτικών μονάδων και ανοίγουν την πόρτα σε όσους θέλουν να επιχειρήσουν δολιοφθορά σε βάρος των Ένοπλων Δυνάμεων. 
Στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2014 που κατατέθηκε χθες στη Βουλή προβλέπεται και αυτό το απίστευτο, που προκαλεί μείζονα ερωτήματα για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί μία τέτοια πρόταση η οποία μπορεί να αποτελέσει «Δούρειο Ίππο» σε βάρος της άμυνας της χώρας.
Στο σημείο που αφορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη σελίδα 53 της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού, προτείνεται μεταξύ άλλων «η απεμπλοκή των στρατιωτικών μονάδων από την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων με ανάθεση αυτών σε εξωτερικούς φορείς (outsourcing), στα πλαίσια του υφιστάμενου νομικού πλαισίου».
Τι σημαίνει αυτό;