Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ. ΒΟΜΒΑ από την Δήμητρα Παπανδρέου. "Το εβραϊκό λόμπι επέβαλε στην ελληνική κυβέρνηση την αλλαγή των ταυτοτήτων"!!!

undefined
Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Γ. Τράγκα:

Αυτό είναι το θύμα που ο Πακιστανός σφαγέας κάρφωσε με σκουπόξυλο στην καρωτίδα!!! (Δεν θα δείτε την φωτογραφία του τυπωμένη σε πανό "αλληλέγγυων"...)

Φρικτό θάνατο από τα χέρια του 23χρονου Πακιστανού που φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού τους στο Αλιβέρι βρήκε ο 56χρονος γυναικολόγος Νικος Πολυδωρόπουλος.

Σε εκπομπή του Star προβλήθηκε μια φωτογραφία του άτυχου γυναικολόγου τον οποίο σκότωσε ο Πακιστανός την ώρα που είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι να ξεκουραστεί.

Λαθρομετανάστες δηλώνουν ευθαρσώς στον Alpha ότι κλέβουν!!! (Μπίζνα... πολύ μπίζνα... Βίντεο)

undefined
Στο παρακάτω βίντεο, λαθρομετανάστες δηλώνουν “μπίζνεσμαν” 

Δηλαδή, κάνουν “μπίζνες” στην Ελλάδα. 

Με τις οποίες “μπίζνες” εννοούν ότι κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους όπως π.χ κινητά, χρυσαφικά κλπ.

 Δεν έχουν κανένα πρόβλημα μάλιστα να δηλώσουν ότι οι δουλειές πάνε καλά.

Ο εφιάλτης είναι ήδη εδώ ... Στην χώρα μας. - ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ‏.

Έφτασε.. Μαζί κι η παγκοσμιοποίηση.

Ή μάλλον η παγκοσμιοποίηση φέρνει το λυκόφως των λαών.

Σαν τις μελλοντολογικές και ζοφερές εκείνες κινηματογραφικές ταινίες, που περιέγραφαν τις πόλεις-γκέτο του μέλλοντος με τους πλήρως ελεγχόμενους μέχρι την τελευταία έκφανση της θλιβερής ζωής τους πολίτες.

Που να σε πάρει ο ... ΠΕΡΥΣΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ... ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ‏.


Γεροχεσμένε...
πέρυσι φοβήθηκες τη...δραχμή και φέτος
εκλιπαρείς για φάρμακα και γιαουρτάκι...

Απολυμένε - άνεργε...
χωρίς εισόδημα, με κίνδυνο να χάσεις το σπίτι σου,
κάθεσαι στο παγκάκι με τα λιόσπορα
και μουγκρίζεις απελπισμένος...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για μυστική συμφωνία ντροπής Ελλάδος – Κύπρου – Τουρκίας – Γερμανίας.

undefined
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ.

Σχολια και πρόλογος απο τον Πόρτα Πόρτα

Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ…..

Κυνική ομολογία Ρομπάι: Τα ξέραμε όλα για την Ελλάδα, αλλά δεν κάναμε τίποτα γιατί πήγαιναν όλα καλά!!!

Ξέραμε τα πάντα για την Ελλάδα και τα οικονομικά στοιχεία, αλλά δεν κάναμε τίποτα επειδή τα πράγματα πήγαιναν καλά από οικονομικής άποψης (!) είπε ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, αποκαλύπτοντας το ρόλο που έπαιζε η ΕΕ τόσα χρόνια!

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων...

«γιατί η ΕΕ “έκλεινε τα μάτια” στα κακώς κείμενα, όπως το φορολογικό καθεστώς στην Κύπρο και το “μαγείρεμα” των ελληνικών στοιχείων», ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ σε συνέντευξή του στη βελγική ολλανδόφωνη εφημερίδα De Tijd απάντησε:

Πάνος Καμμένος: Κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν κόμμα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παραμείνουμε Κίνημα..


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον Ισθμό της Κορίνθου, την Κόρινθο και τη Νεμέα, ενώ το απόγευμα πρόκειται να επισκεφθεί το Κιάτο. 

Στον Ισθμό της Κορίνθου συναντήθηκε με τη Λιμενική Αρχή και με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων της Διώρυγας Κορίνθου.

Στην Κόρινθο είχε συνάντηση στο Επιμελητήριο της πόλης με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς Συναντήθηκε επίσης, με τον πρόεδρο των ατόμων με αναπηρία και επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες....

Με τις ευλογίες του ανεκδιήγητου Χατζηδάκη ο νόμος – βαμπίρ υπέρ των τραπεζιτών για τις κατασχέσεις.

Δώρο για τις τράπεζες ο καινούργιος “νόμος Κατσέλη”
Τη μεγάλη αλλαγή που επιφέρουν στο νόμο Κατσέλη οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και πρόκειται να ψηφιστούν μέχρι τις 20 Ιουνίου, με τα 20 άρθρα του νομοσχεδίου «πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στον Ν. 3869/2010», επιβεβαιώνει το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Το έθνος.

ΤΟΥΡΚΙΑ:Μετεφεραν πυραυλους στα μικρασιατικά παράλια!

Mε μια κίνηση που, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι η Άγκυρα στο Αιγαίο όχι απλώς επιμένει στην συνεπή αναθεωρητική, σε ότι αφορά τις διεθνείς συνθήκες και το staus qvo, πολιτική της, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετέφεραν τους παλαιούς, αλλά απόλυτα αξιοποιήσιμους σε μια σειρά αποστολών αντιαεροπορικού πυραύλους ΜΙΜ-14Β (του γνωστούς "Νίκη-Ηρακλής") από τα Δαρδανέλια, σε δύο τοποθεσίες στα μικρασιατικά παράλια.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....

undefined
ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΣΑΜΑΡΑ-ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ. ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ YES/ MEN.

 ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. 

ΞΕΧΑΣΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ. 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ κ.ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ..............

ΒΙΝΤΕΟ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Να ποιοι , πως και με ποια εργαλεία δημιούργησαν την κρίση στην Ελληνική Οικονομία.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: 

Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα:

 Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης! 

Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!

ΒΙΝΤΕΟ. ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!

Χάρη είσαι θεός.Έτσι τα λέμε εμείς οι Πόντιοι και σε όποιον αρέσει.

Μακάρι να ξεφύγουμε και να ξεπεράσουμε οι Έλληνες όλοι, τον διαχωρισμό-σύνδρομο Δεξιών-Αριστερών να ενωθούμε και να κρεμάσουμε τους προδότες στο Συνταγμα ή σε κάθε γειτονιά.

Γιατί τους προδότες τους ξέρουμε πλέον.


Οι αποδομητές της Ιστορίας και οι «εθνικιστικοί» μύθοι - Μαρία Ρεπούση: εξάμβλωμα αυθάδειας

undefined
Γράφει ο  δημοσιογράφος και συγγραφέας  Θύμιος Παπανικολάου 
"Ρεσάλτο"
 

  Οι αποδομητές της Ιστορίας και οι «εθνικιστικοί» μύθοι
undefined
Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και δείξει τούτο: Ότι μία από τις στρατηγικές επιλογές του διεθνούς κεφαλαίου και των μηχανισμών του (Νέα Τάξη) είναι η παραχάραξη της Ιστορίας της ανθρωπότητας, των εθνών και της αγωνιστικής μνήμης των λαών
Στη χώρα μας η υλοποίηση αυτής της μακάβριας στρατηγικής έχει εκδηλωθεί πολυεδρικά και πολυκέφαλα: Το έκτρωμα-ιστορία της Ρεπούση, οι θεωρητικές «ιστορικές» τεκμηριώσεις της επιδοτούμενης ομάδας Λιάκου, η τετράτομη ιστορία των Βαλκανίων, η χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος, οι δόλιες «πρακτικές» του υπουργείoυ της Διαμαντοπούλου (Θάλεια Δραγώνα, σχολικά συγγράμματα κ.λπ). 

Αποτελούν ''εγκλήματα καθοσιώσεως'' εναντίoν του ελληνικού λαού και ως τέτοια επισύρουν την εσχάτη των ποινών.

undefined

     Τα διακόσια σαράντα δις που μας δάνεισαν, κατά το Στουρνάρι ''σχεδόν δώρο''τα είδε κανείς;

     Είναι κάπου;

     Μήπως τα κρύψανε,''καβάτζα'', για τις δύσκολες μέρες;

     Μας λέτε παρακαλώ σε ποιό ταμείο βρίσκονται;

     Μήπως αυτά έχει στο μυαλό του ο ''πρωθυπουργός'' όταν μιλάει για ανάπτυξη που έρχεται;
     
     Γιατί,....

Μίκης κατά Ρεπούση: Δεν αγαπάς την Ελλάδα, να πας στη Νιγηρία.

Εντύπωση προκαλεί η δριμύτητα με την οποία ο Μίκης Θεοδωράκης επιτίθεται στη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο συνέντευξής του για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
Κάνει λόγο για εθνομηδενισμό και τονίζει στην κα. Ρεπούση πως είναι προνόμιό της που ζει στην Ελλάδα·
Μιλώντας την Πέμπτη στους Γιώργο και Ηρώ Σγουράκη με θέμα την “Ιστορία των Κρητικών Επαναστάσεων” με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε πως είναι ριζωμένος αριστερός και πως αυτή η ρίζα της αριστεράς που έχει μέσα του προέρχεται από τη ρίζα της ελληνικής επανάστασης.

Παιδεραστές και αποδομητές....

undefined
Σε τι διαφέρουν και σε τι μοιάζουν οι παιδεραστές διδάσκοντες πάσης βαθμίδας της εκπαίδευσης και οι «γενίτσαροι» αποδομητές;

Η βασική διαφορά είναι ότι τους πρώτους, αν τους είχαμε πάρει χαμπάρι εξαρχής, δεν θα τους προσλαμβάναμε να τους πληρώνει ο λαός. 

Τους δεύτερους, όμως...

Ο Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΠΟΥΣΗ (βίντεο)












Ο "Κεμαλιστής" Μπουτάρης, τώρα προσφέρει και... δωρεάν μαθήματα τουρκικών!!!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ...

"Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο αρωγής απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και της ενίσχυσης του εθελοντισμού, προχωράει στη δημιουργία τμήματος εκμάθησης της Τουρκικής γλώσσας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους, ηλικίας 18 έως 35 ετών.

Μετά τη...μεγάλη ανταπόκριση που γνώρισαν τα τμήματα Αγγλικής και Ιταλικής, στις Δημοτικές Περιφερειακές Βιβλιοθήκες, δημιουργείται ένα νέο τμήμα εκμάθησης της Τουρκικής γλώσσας.

Τα μαθήματα παραδίδει εθελοντικά

Οι μοναχικοί λύκοι του Ισλάμ !!

Σάββας Καλεντερίδης

Στο άρθρο μας της περασμένης Κυριακής, κάναμε μια σύντομη αναφορά στην επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον και στους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη επίσκεψη μπορεί μεν να συγκαταλεχθεί στις ογκώδεις και πομπώδεις, αλλά όχι στις επιτυχημένες επισκέψεις Τούρκων πρωθυπουργών στον Λευκό Οίκο!

Στο σημερινό μας άρθρο...

Οι υπνοβάτες που οδηγούν το ευρώ στην καταστροφή...

Δεν έχω να προσάψω το παραμικρό στους αθεράπευτα αισιόδοξους. Απλώς προσωπικά προτιμώ τους απαισιόδοξους γιατί είναι οι πολύ καλά πληροφορημένοι!

Δεν αντιλαμβάνομαι από...

που αντλείται τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την υπέρβαση της ευρωπαϊκής κρίσης. 

Ως θιασώτης του διαφωτισμού με διακατέχει μια εμμονή ως προς την καρετησιανή λογική και μια υπερβατική προσέγγιση απέναντι στις μεταφυσικές – προφητικές – ενορατικές διεργασίες που αφορούν την πολιτική. 

Κλεπτοκρατία.....

Ζούμε στην χώρα που οι έννοιες έχουν αλλοιωθεί και το newspeak (θ’ αναφερθούμε άλλη φορά σ’ αυτό) αλλοτριώνει τις συνειδήσεις. 

Πολιτικάντηδες ομιλούν για “δημοκρατικά τόξα” και υπεράσπιση της Δημοκρατίας, ενώ συμπεριφέρονται ως παράγοντες της αγοράς. 

Σ’ αυτό το καθεστώς...οι ατομικές ελευθερίες αμφισβητούνται καθημερινά και τα εργασιακά δικαιώματα ξεσκίζονται βάναυσα από τις αστικές τάξεις που γίνονται όλο και πιο αλαζονικές, αλλά και πιο επιθετικές, καθώς εκβιάζουν μέσω του μεροκάματου. 

ΣΟΚ! Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι! Για να γίνει μάρτυρας! Ακούτε ψευτοπροοδευτικοί; Ακούτε εθνομηδενιστές;;;;

undefined
Θα το πουν στα τσοντοκάναλα της Νέας Τάξης;

Ο 23χρονος μουσουλμάνος εργαζόταν για τον 56χρονο γυναικολόγο και τη σύζυγό του, μπήκε στο σπίτι ανενόχλητος και τους κατέσφαξε! 

- Ενδείξεις ότι στο έγκλημα είχε και συνεργούς ομοεθνείς τους

Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Όλοι Στρατηγοί ποζάτοι, στρατιώτες κανένας.


Γράφει ο Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης

Με αφορμή τα όσα γράφονται σχετικά με την παρουσία πρώην αρχηγών-στρατηγών-ναυάρχων-πτεράρχων σε διάφορες εκδηλώσεις, κομματικές και μη, και τα περί της απόδοσης των σε περίπτωση δημιουργίας κόμματος, με επικεφαλής τους παραπάνω, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:


Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Στρατηγοί ότι η πολιτική δεν είναι Λόχος-Τάγμα-Σύνταγμα κλπ. 


Όσοι δε τους καλούν για να ηγηθούν οιασδήποτε κατάστασης ότι οι στρατηγοί που διετέλεσαν αρχηγοί, Σωματάρχες κλπ αν είχαν να προσφέρουν κάτι θα το είχαν αποδείξει από τις θέσεις που υπηρέτησαν, διαφορετικά .....

Focus: Οι 8 πολιτικοί που βούλιαξαν την Ελλάδα !!

 Focus: Οι 8 πολιτικοί που βούλιαξαν την Ελλάδα
Ουδεμία επίσημη αντίδραση υπάρχει μέχρι τώρα από τους πολιτικούς για τη δριμύτατη επίθεση που εξαπολύει ο γερμανικός τύπος και συγκεκριμένα το περιοδικό «Focus» στην ηλεκτρονική έκδοσή του, με τον τίτλο: «Από την κυβερνητική κλίκα στη φυλακή»…

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο δημοσίευμα του περιοδικού χαρακτηρίζει ψέμα και «οφθαλμαπάτη» την αισιοδοξία της κυβέρνησης, γράφει πως η χώρα μας βιώνει «ανθρωπιστική κρίση και όχι ένα success story».

Κράτα, μάνα, και θα γίνει......

Μάνα , μην κρύβεις  το σπαθί,

μη κρύβεις το πιστόλι,
τι ο καιρός θα ξαναρθεί

να σηκωθούμε όλοι.

Τρεις "ιατροί" επί το έργον. Ενας Χασάπης, ένας ΧοντροΠροδότης και ένας Γενίτσαρος.

Πείσμων και δίκαιη η πατριωτική Συγκυβέρνηση
μάς οδηγεί περιχαρής στο SPA του Νεοφιλελευθερισμού
για την ολοκλήρωση της...Θεραπείας.

Χωρίς διακρίσεις ηλικίας, τριχοφυίας, μαστεκτομής...
απασχόλησης, βαλαντίου και κεραμιδιών...
μάς στοιχίζει εντός του συναιτεριστικού Οίκου Ομορφιάς
δανειστών, τοκογλύφων, Εφιαλτών και...

ΤΩΡΑ πια ΦΤΑΙΣ κι ΕΣΥ...

Στρογγυλοκάθησες στον καναπέ σου και βλέπεις στην T.V.
μικρομέγαλα Καθάρματα να σου κουνούν το δάκτυλο.

Ξέρω πως κάπου βαθιά μέσα σου...Ελπίζεις.
Σε κάποιο θαύμα, σε κάποιο νέο "πρόσωπο".

Ελπίζεις πως...ίσως...ίσως...

Όλα τα αλλοιωμένα γεγονότα των σχολικών βιβλίων σε ένα βίντεο - Ας το δούμε όλοι !!!

undefined
Περίεργες παρεμβάσεις και γεγονότα άσχετα με την ιστορία μας... 

Παρουσιάζουν αλλοιωμένα τα γεγονότα, καταργούν ήθη και έθιμα, θρησκείες και ότι άλλο μπορούν, ώστε να προχωρήσουν στον τελικό σκοπό τους… 
Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες και αφορά τα σχολικά βιβλία
και όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν σε αυτά που διδάσκουν τα παιδιά μας...

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ...ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!

Αυτό που κατάφερε η νεότερη Ελλάδα είναι να δημιουργήσει την χώρα του «Τίποτε-Τίποτε» και να βάλει ως σύμβολα αλλά και ως εκφραστές της αυτούς που δεν έχουν τίποτα να πουν και με το τίποτα ανεβαίνουν την ιεραρχία. 

Η βάση αυτού του οικοδομήματος ξεκινά από τον μικρό Τίποτα ο οποίος μπορεί να είναι ....

Είμαστε όλοι προδότες των αξιών και των ιδανικών των προγόνων μας;;;Tότε γιατί δεν ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;

Αυτό το ερώτημα έχει γίνει η αγαπημένη καραμέλα σε συζητήσεις εντός κι εκτός συνόρων. 

Οι εύκολες απαντήσεις είναι πολλές. 

Ο καθένας μπορεί να βρει ένα σάκο του μποξ και να εκτοξεύσει πάνω τη οργή του. 

Όλοι μπορούμε να βγάλουμε την ουρά μας απέξω και να υποδείξουμε κάποιον

άλλον που φταίει ή αντίθετα να φορτωθούμε όλες τις ενοχές και ν΄αρχίσουμε να....

αυτομαστιγωνόμαστε.

 Όμως η ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα, δεν μπορεί να είναι παρά μία.

Ποιοι Έλληνες? Οι Έλληνες σαν ένας λαός που κατοικεί σ΄ενα συγκεκριμένο χώρο ή μια κοινή συνισταμένη που ενώνει ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους αλλά που έχουν μια συγγενή αντίληψη των όσων συμβαίνουν?

Αν λοιπόν εννοούμε τους Έλληνες σαν κατοίκους ενός συγκεκριμένου χώρου, αυτόματα οδηγούμαστε στην απάντηση του....